canım benim de 4yaşında bir oğlum var geçen şubatta bir oğlumu 3aylıkken düşürdüm 20 kasımda da ikiz oğullarımı kan transfüzyonu yüzünden kalpleri durunca suni sancıyla doğurdum. Eve ilk geldiğim gece oğlumla yattım. Bütün gece Egenin nefesini saydım bişey olcak diye. Beşiğinde yatıramıyorum ben ayrı odada uyurken duymam onu diye. Ya beraber uyuyoruz yada beşiğin altındaki yavru yatağa yatıyorum bende. Perşembe gecesi birden öksürük nöbeti başladı hemen hastaneye gittik ama o yol bitmedi sanki. Çünkü bütün kayıplarımda ben o yoldan gittim hastaneye ve hep ellerim bomboş döndüm. Allahıma bin şükür iyileşiyo. Söylediğim ters gelebilir ama kayıplarınıza çok fazla üzülmeyin ki Allah daha büyük acılar vermesin. O bebekleri biz kendi isteklerimizle vermedik toprağa. Allahım sadece daha erken aldı yanına
beklior ztn orda annem olmadan girmem cennete dermş sezeryn mı oldn sn ndn normal dogum olmdkiyok cnm ya ne sakıncası olucak 32.yasındayım. karnımdaameliyat izi var ama elim boş evim boş.yinede çok şükür halimize sağlığımız yerinde yeni umutlarımız var.ama yaşanılanlar cok zor rabbim sabrını veriyor ama.her gün dua ediyorum ahirettde kıızm göreyim öpeyim koklayım die.[/Q
yok cnm ya ne sakıncası olucak 32.yasındayım. karnımdaameliyat izi var ama elim boş evim boş.yinede çok şükür halimize sağlığımız yerinde yeni umutlarımız var.ama yaşanılanlar cok zor rabbim sabrını veriyor ama.her gün dua ediyorum ahirettde kıızm göreyim öpeyim koklayım die.
inş. cnm benim.ya benim bebeğim kilolu olduğu için zaten sezeryan olucaktım planlı.3940 doğdu bebeğim zaten.beklior ztn orda annem olmadan girmem cennete dermş sezeryn mı oldn sn ndn normal dogum olmdki
evt çok zor ama başımıza geldi kaderimiz buymuş sabırla acımızı sindirmemiz lazım içimize bizden daha çok acı çeken anne babalar var bu hayatta yine şükür bebeklerimiz doğduktan sonra rahatsızlık olabilirdi bebeklerimiizn acı çektiğini görebilirdik.herşey olabilirdi.biz hayrın şerrin ne olduğunu bilemeyiz.hakkımızda hayırlısı bölemiş teslim olucaz kabullenicez.ahh canım bende 11 şubatta 2 aylık kürtaj kalp atımı olmadığı için ona o kadar üzüldüm ağladım ki bu seferde 28 kasımda 28 haftalık bebek kordon bükülmesinden kaybettim üzülmemek elde olsa herşeyde gözlerim sulanıyor yaşadıklarımız benzer olduğu için yazmak istedim
evt çok zor ama başımıza geldi kaderimiz buymuş sabırla acımızı sindirmemiz lazım içimize bizden daha çok acı çeken anne babalar var bu hayatta yine şükür bebeklerimiz doğduktan sonra rahatsızlık olabilirdi bebeklerimiizn acı çektiğini görebilirdik.herşey olabilirdi.biz hayrın şerrin ne olduğunu bilemeyiz.hakkımızda hayırlısı bölemiş teslim olucaz kabullenicez.
ben geçenlerde bı yazı okumustum dusuk dogan bebeklerınıze ısım verınız cunku kıyamet gunu geldıgınde bebegınız bunlar bana ısım vermeyerek benden elde edecekleri sevabı kaçırdılar dermiş okuması kulagına ısmını daha ıyı olmus rabbım meleklerımızle bulustursun bızı cennetınde
Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdminş. cnm benim.ya benim bebeğim kilolu olduğu için zaten sezeryan olucaktım planlı.3940 doğdu bebeğim zaten.
Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdm
Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdm[cnm ya acılar hep aynı bende sedyeyle doğuma giderken yeni bebek doğmuş yakınları pencereden bakıolardı bebeğe ya inanki çok zor biliyorum anlıyorum seni.benimde eşimin kuzeni benden bir ay sonra doğum yaptı bende hala bebeği göremedim.senin durumun daha zor Allah yardımcın olsun rabbim tez zamanda önce karnını sonra evini doldursun inş....
cnm ya acılar hep aynı bende sedyeyle doğuma giderken yeni bebek doğmuş yakınları pencereden bakıolardı bebeğe ya inanki çok zor biliyorum anlıyorum seni.benimde eşimin kuzeni benden bir ay sonra doğum yaptı bende hala bebeği göremedim.senin durumun daha zor Allah yardımcın olsun rabbim tez zamanda önce karnını sonra evini doldursun inş....[/QUOTE]Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdm
Elifeva seni çok merak ediyorum canım , Allah yardımcın olsun bitanem . Ben de kızımı kaybettiğimde günlerden çarşambaydı. Sağ salim dönersin yuvana en kısa zamanda inşallah . Dualarım seninle arkadaşım , Rabbim yardımcın olsun , güç versin sabır versin inşallah...isyan etmıyorum ama ıcımede atamıyorum ıstesemde gecem gunduzum aglamakla gecıyo dun kızım kıpır kıpırdı karnımda o her kıpırdadıgında ben kahroldum %1 lık bıle umut yokmus yavrumun yaşamasında
Allah sabır versin arkadaşım güç kuvvet metanet versin hepimize . Rabbim yüzümüzü güldürsün en hayırlı zamanda inşallah . Bizede anne olmayı eşlerimize baba olmayı nasip etsin Yüce Rabbim. O OL derse olur herşey ...Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdm
[/QUOTE]cnm ya acılar hep aynı bende sedyeyle doğuma giderken yeni bebek doğmuş yakınları pencereden bakıolardı bebeğe ya inanki çok zor biliyorum anlıyorum seni.benimde eşimin kuzeni benden bir ay sonra doğum yaptı bende hala bebeği göremedim.senin durumun daha zor Allah yardımcın olsun rabbim tez zamanda önce karnını sonra evini doldursun inş....
AMİN CNM SAOL .EVET ALLAH OLMAZO OLDURUR.HAYIRLISI İSE BİZİM İÇİNDE OL DER.Allah sabır versin arkadaşım güç kuvvet metanet versin hepimize . Rabbim yüzümüzü güldürsün en hayırlı zamanda inşallah . Bizede anne olmayı eşlerimize baba olmayı nasip etsin Yüce Rabbim. O OL derse olur herşey ...
Hıı.. anladm cnm bnm nrmal dogm oldu dogmdn cktktn snra aksm koridorda gezinrkn bi bebek sesi duydm grdm odaya baktm minnack bi bebek tutamadm kndmi basladm aglamya hç unttm ve işn ktusu eltimle aynı gun dogm yptk o aldı elne bnm yavrm gtti eltm alt katmda oturuo gece onun bebegnin sesini duydkca bnde aglrdm
Bayb23 acıları mız okadar ayniki benimde doguma 2 gün kala öldü bebeğim çok zor bi durum ve senin oğlunun adı gibi benim oğlumun Adida muhammet bizi bekliyor lar orda çok zor bi durum neden öldüğü anlaşıldımi pekiAllah yeni gelicek bebişlerimize uzun ömürler versin ne diyelim .. Sanada geçmiş olsun canım çok güzelmiş meleğinin ismi
[/QUOTE]cnm ya acılar hep aynı bende sedyeyle doğuma giderken yeni bebek doğmuş yakınları pencereden bakıolardı bebeğe ya inanki çok zor biliyorum anlıyorum seni.benimde eşimin kuzeni benden bir ay sonra doğum yaptı bende hala bebeği göremedim.senin durumun daha zor Allah yardımcın olsun rabbim tez zamanda önce karnını sonra evini doldursun inş....
Allah razı olsun cnm tüm güzel niyetle ettign dualar mükafatyla sana donsun ck zor gunlrdi hala dhada oyle iniyrm alt kata onun bebegini sevmeye ama insanın kendi yavrusuna benzemiocanım benim ne zor günler yaşadın kimbilir rabbim sana kat kat yardımcı olsun aynı gün doğum yapmak ve eli boş dönmek bebek sesi ne zor gelir sana hemde tam dibinde büyük konuşmaktan korkuyorum ne denilebilir ki Allahım duysun sesini merhameti üzerine olsun canım.
Elifeva seni çok merak ediyorum canım , Allah yardımcın olsun bitanem . Ben de kızımı kaybettiğimde günlerden çarşambaydı. Sağ salim dönersin yuvana en kısa zamanda inşallah . Dualarım seninle arkadaşım , Rabbim yardımcın olsun , güç versin sabır versin inşallah...
amin canım amin en cokta esim içn üzülüyrm bebegimi bendn önce getrdlr eve bn hastenedydm ertesi gün topraga vercklrdi esm o gece sabaha kdr bebegimze sarılpta uyums smdi bi bebk gorse içi gdio anlıorm bnAllah sabır versin arkadaşım güç kuvvet metanet versin hepimize . Rabbim yüzümüzü güldürsün en hayırlı zamanda inşallah . Bizede anne olmayı eşlerimize baba olmayı nasip etsin Yüce Rabbim. O OL derse olur herşey ...
Canim bu nasıl bi acıdır böyle esin kendine eziyet etmiş resmen nasıl sabaha kadar onunla kaldı neden eve getirdinizki oykunu tam bilmiyorum ama bebeğin canlimı doğdu yoksa rabbim sabırlar versinamin canım amin en cokta esim içn üzülüyrm bebegimi bendn önce getrdlr eve bn hastenedydm ertesi gün topraga vercklrdi esm o gece sabaha kdr bebegimze sarılpta uyums smdi bi bebk gorse içi gdio anlıorm bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?