Yok karnmda öldü cnm. Mecuburen eve getrdlr cnku bni bska bi hastanye sevk ettilr bska bi le yani. 2Saat vardı arada o yuzdn gdp gelmesi zor oluodu bn dogm yapnca aldlrhmn eve getrdlr ertsi gun topraga vermslrCanim bu nasıl bi acıdır böyle esin kendine eziyet etmiş resmen nasıl sabaha kadar onunla kaldı neden eve getirdinizki oykunu tam bilmiyorum ama bebeğin canlimı doğdu yoksa rabbim sabırlar versin
Oyy rabbim sabırlar versin herzaman beterin beteri var çok zor bi durum sizinki daha acı olmuş bebeğin evine gelmiş esin sarılmış biz hiç görmedik ana gormemekte çözüm değil hep hayal ediyorsun merak ediyosun tekrar sabırlar diliyorumYok karnmda öldü cnm. Mecuburen eve getrdlr cnku bni bska bi hastanye sevk ettilr bska bi le yani. 2Saat vardı arada o yuzdn gdp gelmesi zor oluodu bn dogm yapnca aldlrhmn eve getrdlr ertsi gun topraga vermslr
Saol cnm sanada sabr vrsn rabbm bnde hc gormedm bakmk istemedm bna göstrmyn dedm doktrlra ama sonradn o kdr pişmn oldm ki ölüorm pişmanlgmdn.Oyy rabbim sabırlar versin herzaman beterin beteri var çok zor bi durum sizinki daha acı olmuş bebeğin evine gelmiş esin sarılmış biz hiç görmedik ana gormemekte çözüm değil hep hayal ediyorsun merak ediyosun tekrar sabırlar diliyorum
Aynı pismanlik bendede var hep merak ediyorum ailem gördü onlara soruyorum onlarda anlatmıo halbuki okadar iyi gelioki bana onun hakkında bişeler duymak ama çok yakışıklı kocaman bi bebekmis annem hep öyle der rabbim kendine büyütürmus melekleriniSaol cnm sanada sabr vrsn rabbm bnde hc gormedm bakmk istemedm bna göstrmyn dedm doktrlra ama sonradn o kdr pişmn oldm ki ölüorm pişmanlgmdn.
Aynen bnmde öle kocaman bi kucaktı diolr bn soruorm hp anlatıo annm baasına ck benziodu dio. Ne kdrlktı enin bebegn öldgndeAynı pismanlik bendede var hep merak ediyorum ailem gördü onlara soruyorum onlarda anlatmıo halbuki okadar iyi gelioki bana onun hakkında bişeler duymak ama çok yakışıklı kocaman bi bebekmis annem hep öyle der rabbim kendine büyütürmus meleklerini
3 kilo 500 gramdi 40 + 3 haftalik ti doğum yaptığımda sebebi neymiş bebeğinin ölümününAynen bnmde öle kocaman bi kucaktı diolr bn soruorm hp anlatıo annm baasına ck benziodu dio. Ne kdrlktı enin bebegn öldgnde
Canim benim yaa kaza sonucu öldü demek çok üzüldüm inan çok acı seni çok iyi anlıyorum tekrar yasatmasin bu acıları rabbim sana ve bizim gibi nicelerine ben hareketi kesildi diye gittim ama kalbi durmuş karnımda doğum sonrası otopsi istediler ölüm nedeni belli olsun diye ama yaptırmadik iyimi yaptık kötümu bilmoorum anlicaniz sebebi belli değil canım hersey yolunda gidiyordu çünkü ama kordon boynunda ydi 36 haftadan beri galiba doktorumuz un ihmali oldu 40+3 bi bebek kordon boynunda rahat edemedi belkide ama onunda sikmadigini söyledilerBnm 27haftalktı. Trafik kazası gecrdm bn emniytkemri vardı bnde araba carpınca duvara kemer karnıma gecti kafasına darbe alms dedilr ama tam blmiorm. aksamdn sbaha kdr yasadı karnmda sbh öldü. Onun aricnde ck saglklydı hrseym ck iyiydi gelişmi tahlillrm fln pki snn sebebine
kucagında olmasada ınsan yınede yakınında ıstıyo bi şekılde yakın olmak ıstıyo sankı anne dese koşup gıtcek gıbı ya bu ne bıcım bı acı dayanamıyom ya
İyiki otopsi yaptrmamsn cnm cnku bda vrmiolrms bebegi çöpe gdioms brisi demsti banada onada araba carpmş 6aylkmş bebegi otopsye vrmş bdafa vrmrmşlr bnada dedilrotopsiye verckmsn die verdrmdm bn kordon bagı sorn olcanı sanmıorm cnm ama o genelde dogumda sorn oluo yani nrmal dogm ypmıolr sezeryn oluo die bliormCanim benim yaa kaza sonucu öldü demek çok üzüldüm inan çok acı seni çok iyi anlıyorum tekrar yasatmasin bu acıları rabbim sana ve bizim gibi nicelerine ben hareketi kesildi diye gittim ama kalbi durmuş karnımda doğum sonrası otopsi istediler ölüm nedeni belli olsun diye ama yaptırmadik iyimi yaptık kötümu bilmoorum anlicaniz sebebi belli değil canım hersey yolunda gidiyordu çünkü ama kordon boynunda ydi 36 haftadan beri galiba doktorumuz un ihmali oldu 40+3 bi bebek kordon boynunda rahat edemedi belkide ama onunda sikmadigini söylediler
Yaa gerçektenmii ozaman iyi ki vermemiş iz otopsiye şükürler olsun ki bi mezarı var önceleri mezarlıktan eve gelmek istemezdim şimdi yeni yeni alistim bebeklere dokunmazdim hemen oğlum gelirdi aklıma ama bu durumuda kız kardeşimin oğluyla yendim bebeğimde 1 yıl sonra doğdu elimde büyüdü herşeyle ilgilendim bacimda sakınma dı sagolsunİyiki otopsi yaptrmamsn cnm cnku bda vrmiolrms bebegi çöpe gdioms brisi demsti banada onada araba carpmş 6aylkmş bebegi otopsye vrmş bdafa vrmrmşlr bnada dedilrotopsiye verckmsn die verdrmdm bn kordon bagı sorn olcanı sanmıorm cnm ama o genelde dogumda sorn oluo yani nrmal dogm ypmıolr sezeryn oluo die bliorm
Allahım ne acı bir durum ya nasıl sarılmış uyumuş Aklım almıyor ben görmedim bile yüzünü görürsem dayanamam toparlanmam diyordum.benim eşimde hastanede yanağını okşamış başını sevmiş bunu duyduğumda bile çok acıdı içim ben evladıma yapamadım cesaret edemedim.allah babalardan sabır versin ne diyeyim.amin canım amin en cokta esim içn üzülüyrm bebegimi bendn önce getrdlr eve bn hastenedydm ertesi gün topraga vercklrdi esm o gece sabaha kdr bebegimze sarılpta uyums smdi bi bebk gorse içi gdio anlıorm bn
amin canım amin en cokta esim içn üzülüyrm bebegimi bendn önce getrdlr eve bn hastenedydm ertesi gün topraga vercklrdi esm o gece sabaha kdr bebegimze sarılpta uyums smdi bi bebk gorse içi gdio anlıorm bn
amin canım ınsallah Allah razı olsun bugun buyuk bı sınır krızı gecırdım daha yenı yenı toparladım kendımıcanım ıyı aksamlar,
nasılsın yarın ıcın rabbım sana yardım etsın dua et bol bol hayırlısı ıle yaparsın ıns dogumunu dualarım senınle
amin canım ınsallah kızlarımızı aynı gunde kaybedıyoruz rabbım cennetındede bulustursun meleklerımızı bırbırlerıne kardes olsunlar ınsElifeva seni çok merak ediyorum canım , Allah yardımcın olsun bitanem . Ben de kızımı kaybettiğimde günlerden çarşambaydı. Sağ salim dönersin yuvana en kısa zamanda inşallah . Dualarım seninle arkadaşım , Rabbim yardımcın olsun , güç versin sabır versin inşallah...
vermedıysende bılmedıgın ıcın canım sımdı ısım ver daha oncekı kayıplarımn ilkine melek ıkıncısıne nur dedım ben ogrenınce bunun ısmı zaten bellı elif evaEe biz daha verememiştik isimlerini buluşamayacak mıyız o zaman
amin canım ınsallah kızlarımızı aynı gunde kaybedıyoruz rabbım cennetındede bulustursun meleklerımızı bırbırlerıne kardes olsunlar ıns
inşallah canım bugun cok agır sınır krızı gecırdım onu mınıcık kafanda nasıl buyuttun dıye cıglık atıyodum evladımın ölusunu vercekler elıme dıyeamın canım benım olurlar tabı bulusurlar suan senın ıcın cok zor bılıyorum kelımeler dugumlenıyor bogazıma rabbım yardımcın olsun bu gunlerde gececek
Elifeva canım kusura bakmassan senin öykunu merak ettim neden sinir krizi geçirdin çok ozurdileyerek soruyorumvermedıysende bılmedıgın ıcın canım sımdı ısım ver daha oncekı kayıplarımn ilkine melek ıkıncısıne nur dedım ben ogrenınce bunun ısmı zaten bellı elif eva
inşallah canım bugun cok agır sınır krızı gecırdım onu mınıcık kafanda nasıl buyuttun dıye cıglık atıyodum evladımın ölusunu vercekler elıme dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?