İçi kan ağlayan melek anneleri

Elifeva canım kusura bakmassan senin öykunu merak ettim neden sinir krizi geçirdin çok ozurdileyerek soruyorum
yarın 4,5 aylık kızımı alcaklar canım bebegımın kafasında ensefalosel denen bı hastalık var kafası kadar bi kist beynı kistin ıcıne akmıs %0.2 yaşar %99.8 ölür dıye rapor verdıler elıme

sakin olmaya calıs canım benım allahım dermansız dert vermesın bu bır ımtıhan boyle dusunmeye calıs sabrın bol olsun
amin canım ınsallah sureklı sabır dılıyorum rabbımden ama gun yaklaştıkca kötu oluyorum buda zamanla geçcek geçmesede dincek ama suan cok yeni cok taze acım

Yaaa canım benim çok üzüldüm gerçekten rabbim sana sabırlar in en büyüğü nu versin ama suan için yaşıyo bebeğin öylemi nekadar acı bişe yaşama şansı hiç yok demek senin kararınmi aldırmak yoksa doktorlarmi ele aldi

bende oyleydım canım zamanla azalıyor ınan ıns yenıden hamıle kaldıgımızda yaralarımızı saracagız
inş canım rabbım bı daha sınamasın evlatlarımızla ıns en yakın zamanda saglıklı bebeklerımız olur huzunu paylastıgımız bu yerde mutluluklarımızı paylasırız

heyet raporu canım karnımda ölüp benı zehırleme ıhtımalı cok yuksek ölmese bıle dogdugu anda oksıjenı aldıgı anda ölcek hıc bı sekılde yaşama şansı yok google ensefalosel yazınca gorsellerde cıkıyo kafasının arkasında kafasından 1 cm kucuk kist var beynı ıcıne akmıs ve kafası gelişmemiş

Rabbim yardım etsin hersey gönlünce olsun rabbim böyle uygun görmüş inşallah Çifter Çifter sağlıklı birsürü evladin olur üzülme desemde boş inan 8 haftalik ölen bebekle doguma yakın ölen bebeğin acısı ayni evlat insanın en cız eden noktasi

aynen canım rabbım evlatlarımızla sınamasın annemın acısı bıle bu kadar agır gelmemıstı evlat hıc bıseye benzemıyo

Çok sağol canım, bizim trizomi 18 diye bi hastalıktı .. İkili testten sonra hep bi bekleyiş içindeydik düzelir belki yanlış teşhistir diye ama amniyosentez yapıldı sonuç 47 kromozom ve bütün organları anomaliydi 6.ay bitmeden kalbi durucak dediler bebeğim resmen yaşam savaşı verdi içimde.. Aylarca bomboş taşıdım karnımda büyüdükçe ben kötüleşiyodum artık yürüyemiyodum bile herkes diyodu normal hamilelikte böyle yorulman falan ama ben hiç bi işimi kendim yapamıyodum kimse anlamıyodu bilmiyodu bebeğimin hasta olduğunu eşim ve ben biliyoduk sadece, günler geçtikçe kaç doktor prof a gittik ama sonuç aynı yaşamicak gelişimide durmuş zaten dediler, çok canım yanıyodu artık onun her tekmesinde ağlamaktan kasılıyodu heryerim, 25haftamızda gittik en son hastaneye mecbur sonlandırdık benim hayatımı tehlikeye sokmamak için, 22 haftasında durmuştu zaten 500gr dı yavrum .. Çok zordu doğum ama onun acı çekmesine dayanamazdım daha fazla .. 3.5 hafta oldu bu hafta sonu gidicem mezarına artık onunla konuşuyorum zaten hep ama yanına gidip konuşup rahatlamam lazım .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın böyle kararlar vermek zorunda bırakmasın .. Bi tane doktor deseydi yaşar bu bebek en azından doğuma kadar diye gözümü kırpmadan tamam derdim ama hepsi sözleşmiş gibilerdi çok kötü günlerdi .. Geriye ne kaldı ağlama krizleri, eli karnı boş bi anne .. Kim hangi anne isterki bizim yerimizde olmayı, kim anlayabilirki yaşadıklarımızı ..

Okadar haklısınki yaşamayan bilmio benim bebeğime de Trizomi 21 dendi down sendromu yani ama ben artık hiç takıyor kafama rabbim ne yazdiysa o rabbim sabır versin inşallah tekrar yaşamassin evlat acısını sende bende

amin canım ınsallah Allah razı olsun bugun buyuk bı sınır krızı gecırdım daha yenı yenı toparladım kendımı
Sağlam dur canım çok zor ama ilk günler çok dikkat et kendine hep iyi düşün o oraya bizim bebeklerimizin yanına gidicek bak bi sürü arkadaşı var ..

Geçmiş olsun canım sanada, şu anki bebeğin mi trizomi 21 ..

Sağlam dur canım çok zor ama ilk günler çok dikkat et kendine hep iyi düşün o oraya bizim bebeklerimizin yanına gidicek bak bi sürü arkadaşı var ..
cok korkuyorum korkularımı yensem belkı daha rahat olurum ama acaba canı yancakmı benı affetcekmı kafamda bı ton soru var

cok korkuyorum korkularımı yensem belkı daha rahat olurum ama acaba canı yancakmı benı affetcekmı kafamda bı ton soru var
Hiçbişey düşünme dua et bol bol canım benim, canı yanmaz merak etme kötü şeyler düşünme, Melek o minicik canını yakarmı Allah hiç.. Bizler canımız istediği için bebeklerimizle vedalaşmadık hiç aklından çıkarma bunu ..

2 gundur sankı anne yapma der gıbı bak ben burdayım der gıbı kıpır kıpır ıcımde ıns yanmaz canı gebelgımın basından berı şiddetlı baş ağrıları cekıyodum onun agrılarını hıssedıyodum ben kım ne derse desın o sımdı cekıyo agrı ıns geçcek yavrumun yarın agrıları

Geçmiş olsun canım sanada, şu anki bebeğin mi trizomi 21 ..
Evet şuanki bebeğime dediler bide bi ensefalosel geç anlaşılan bi durummu biraz araştırdım da 24 haftalik bebeğe bile yeni konmuş bi teşhis var ayrıntılı ultrasonda belli olmuomuki binada oluşan bişeymi rabbim yardım etsin sana yarını hemen yasa gitsin bitsin bidahada hiç yasatmasin rabbim Sana dualarım seninle olcak

Öyle canım öyle benimde gebelik baştan beri sorunluydu sürekli bi yerlerim ağrıyodu herkes dalga geçiyodu nazlanıyorum sanıyolardı ama biz demekki hissediyoduk bebeğimizin acısını .. Ne söylesek boş biliyorum ama doğum sırasında ne kadar stressiz olursan o kadar kolay olur öyle düşün bol bol dua oku bende yarın senin için dua edicem .. Bende ilk sancı vermeye başladılar ağlıyodum yok ben doğuramam ya doğurmicam hadi eve gidelim diyodum sonra doktorlar dedi böyle yaparsan 1 hafta kalırsın hastanede korkarsan sancıların gider dedi aklından çıkarma bunu ve bişey söylicem buda aklında bulunsun bi hemşire söyledi bana orda sancıların gelmeye başlayınca hem nefes egzersizi yap bol bol yürü ve yere çömel ıkınır gibi yap ara ara sancılar daha çok sıklaşıyo doğum hızlanıyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…