İçi kan ağlayan melek anneleri

Canımm normal dogumlami doğurcaksin yavrunu

Benim ilk düşüğüm de 10şubattı sancıyı durduramadılar rahim açılınca gitti bebeğim 20 kasımda da ikizlerimi kaybettim. Doktorlar 1-2 sene ara ver dedi bana ya. Forumdakiler pek aynı niyette değil çoğu bebeğini kaybeden hemen hamile kalmaya çalışıyo. Sana doktorun ara ver dedi mi

günaydın arkadaşlar bu gün hepimiz için çok güzel bi gün olsun içimizdeki acılara dayanma gücü versin rabbim.Allah sayısız kapılarından güzel hayırlı kapılar açsın bize.
Günaydın canım , amin inşallah Allah yardımcımız olsun . Bugün elifeva içinde dua edelim bol bol .... Bu arada face de gizli bir grup kurdum ben adı Umutlu Melek Anneleri . Katılmak isteyen olursa bana ismini özel msj dan yazsın ben o nu gruba ekleyeyim...

Evet canım bende ilk önce ilk günler bi daha cesaret edemem yeni bir hamileliğe diyordum ama sonra baktım ki Allah ın izniyle sağlıklı yavrumu kucağıma alınca bu acılar bitecekmiş gibi geliyor . Allah hepimize nasip etsin inşallah...

amin canım ınsallah kızlarımızı aynı gunde kaybedıyoruz rabbım cennetındede bulustursun meleklerımızı bırbırlerıne kardes olsunlar ıns
Ayın da 24 üydü biliyomusun bu kadar olur 24 Eylül Çarşamba amin canım inşallah bizde kavuşuruz bigün meleklerimize . Dualarım seninle , Allah yardımcın olsun...

ALLAH yardımcın olsun derdi veren rabbim dermanını da versin inşallah..

Dha doktra gostrmdk cnm ama kndi okudgm kadaryla hareketlilk %60 harektszlik %30 yernde harektli %10 önckne gore 10 dha artms harektlilk harektszlkde 10 dha azlmş

canım 40 çıkınca gel dedi bakalım ne diyecek belkide diyecekti ama hep ağlarken gördü demedi kesin bi 7 ay demişti bebeği almadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…