- 22 Aralık 2014
- 86
- 31
- 18
- 35
Canımm normal dogumlami doğurcaksin yavrunu2 gundur sankı anne yapma der gıbı bak ben burdayım der gıbı kıpır kıpır ıcımde ıns yanmaz canı gebelgımın basından berı şiddetlı baş ağrıları cekıyodum onun agrılarını hıssedıyodum ben kım ne derse desın o sımdı cekıyo agrı ıns geçcek yavrumun yarın agrıları
Benim ilk düşüğüm de 10şubattıahh canım bende 11 şubatta 2 aylık kürtaj kalp atımı olmadığı için ona o kadar üzüldüm ağladım ki bu seferde 28 kasımda 28 haftalık bebek kordon bükülmesinden kaybettim üzülmemek elde olsa herşeyde gözlerim sulanıyor yaşadıklarımız benzer olduğu için yazmak istedim
evet canım normal dogumlaCanımm normal dogumlami doğurcaksin yavrunu
Rabbim yardım cin olsun çok zor bi durum tez zamanda atlatman dileğiyleevet canım normal dogumla
Günaydın canım , amin inşallah Allah yardımcımız olsun . Bugün elifeva içinde dua edelim bol bol .... Bu arada face de gizli bir grup kurdum ben adı Umutlu Melek Anneleri . Katılmak isteyen olursa bana ismini özel msj dan yazsın ben o nu gruba ekleyeyim...günaydın arkadaşlar bu gün hepimiz için çok güzel bi gün olsun içimizdeki acılara dayanma gücü versin rabbim.Allah sayısız kapılarından güzel hayırlı kapılar açsın bize.
Günaydın canım dualarımız seninle inş hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ...Gnydn arkadslr esm içn hastanedyz bzm içn dua edn ltfn snçlrmz gzl cksn
Evet canım bende ilk önce ilk günler bi daha cesaret edemem yeni bir hamileliğe diyordum ama sonra baktım ki Allah ın izniyle sağlıklı yavrumu kucağıma alınca bu acılar bitecekmiş gibi geliyor . Allah hepimize nasip etsin inşallah...Benim ilk düşüğüm de 10şubattısancıyı durduramadılar rahim açılınca gitti bebeğim 20 kasımda da ikizlerimi kaybettim. Doktorlar 1-2 sene ara ver dedi bana ya. Forumdakiler pek aynı niyette değil çoğu bebeğini kaybeden hemen hamile kalmaya çalışıyo. Sana doktorun ara ver dedi mi
Ayın da 24 üydü biliyomusun bu kadar oluramin canım ınsallah kızlarımızı aynı gunde kaybedıyoruz rabbım cennetındede bulustursun meleklerımızı bırbırlerıne kardes olsunlar ıns
2 gundur sankı anne yapma der gıbı bak ben burdayım der gıbı kıpır kıpır ıcımde ıns yanmaz canı gebelgımın basından berı şiddetlı baş ağrıları cekıyodum onun agrılarını hıssedıyodum ben kım ne derse desın o sımdı cekıyo agrı ıns geçcek yavrumun yarın agrıları
Sncları aldk arkadslr ögledn snra doktra göstrfz
Dha doktra gostrmdk cnm ama kndi okudgm kadaryla hareketlilk %60 harektszlik %30 yernde harektli %10 önckne gore 10 dha artms harektlilk harektszlkde 10 dha azlmş
Hyr kndilgndn olmstu ilk bebegm hmnde hamile kalmştm 1sene önce kaybettm bebegmi smdide olmuo bn tahlillrmi yaptrdm temz cktı esmde yaptrdı harektszk cktıeşinde problem mi var ilk gebeliğin tedavi ile mi olmuştu
Hadi hayırlısı cnm bak artmış güzel haber.inş. artık hep güzel haberler alırısn.Dha doktra gostrmdk cnm ama kndi okudgm kadaryla hareketlilk %60 harektszlik %30 yernde harektli %10 önckne gore 10 dha artms harektlilk harektszlkde 10 dha azlmş
İnsallah cnm baklm doktr ne dickHadi hayırlısı cnm bak artmış güzel haber.inş. artık hep güzel haberler alırısn.
Benim ilk düşüğüm de 10şubattısancıyı durduramadılar rahim açılınca gitti bebeğim 20 kasımda da ikizlerimi kaybettim. Doktorlar 1-2 sene ara ver dedi bana ya. Forumdakiler pek aynı niyette değil çoğu bebeğini kaybeden hemen hamile kalmaya çalışıyo. Sana doktorun ara ver dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?