İçi kan ağlayan melek anneleri

anım aynı gün kaybetmişiz meleklerimizi bende 20 Kasım'da Oğlumu sezeryanla kaybettim 21 inde de defnettik
C

Dha doktra gostrmdk cnm ama kndi okudgm kadaryla hareketlilk %60 harektszlik %30 yernde harektli %10 önckne gore 10 dha artms harektlilk harektszlkde 10 dha azlmş
Inşallah Dr yüreğinize su serpmiştir arkadaşım . En hayırlı zamanda Allah sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah . Bizim dermanımız hayırlı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat ...

Inşallah Dr yüreğinize su serpmiştir arkadaşım . En hayırlı zamanda Allah sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah . Bizim dermanımız hayırlı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat ...
Kndmdn önce szlr çn dua ediorm cnm öylesi dha makbulmş. Önce müslüman kardeslern içn snra kndn içn dua etckmsn. Dualarmdasnz

Saol Allah razı olsn hepinzden. Bzmkide yesil bi örtü gbi bseyle sarılydı dogm yptktn snra karsıda tezgah gbi bse vr oraya koymslr bn snradn anladm onun yavrm oldgnu örtmşlr bantlamslr bde

Saol Allah razı olsn hepinzden. Bzmkide yesil bi örtü gbi bseyle sarılydı dogm yptktn snra karsıda tezgah gbi bse vr oraya koymslr bn snradn anladm onun yavrm oldgnu örtmşlr bantlamslr bde

aaaaay düşünmesi bile çok soğuk allahım.insanoğlu nelere dayanıyor dimi yaaaaa.kimsenin başına vermesin allah.bide daha kötü acılar yaşatmasın.

Evet bu yil herkes sosyalsitelerde bu yılım şöyle geçti böyle geçti yazmış,..rabbim bu acıyı verdiği tüm arkadaşlarıma bu yılı aratmasin en kötü yılınız bu yıl kalsın kardeşlerim yaşayan bilir ,rabbim evlat acısı vermesin ana babalara... hayırlısını versin

kızlar dun gece 3te dogum yaptım kızım annesını hıc zorlamadı 2 saatlık bı sancının ardından dogdu kızım bacaklarından dogdu kafası cıkana kadar zorlandım ama bebegımı bana vermedıler patolojıye yolladılar sebebını araştırmaları gerekıomus cok morlaım bozuk ama sakınlestırıcı yaptıkları ıcın tepkı veremıyorum

ALLAH yardım etsin daha kötü acı yaşatmasın

Kndmdn önce szlr çn dua ediorm cnm öylesi dha makbulmş. Önce müslüman kardeslern içn snra kndn içn dua etckmsn. Dualarmdasnz
Çok saol canım hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ...

Elifeva Allah sabrını arttırsın canım güç kuvvet versin . Bak biran önce toparlanman için nedenlerin var çocukların var sağlıklı bunun için Allah a şükret , inşallah tez zamanda Allah içindeki yangını hafifletir.sağlığına kavuşursun inşallah , sözün bittiği yer yas dönemin başlıyor artık

Amin canım inşallah en kötü zamanlarımız 2014 te kalır , Allah bu yılı aratacak daha büyük acılar yaşatmasın kimselere . Banada bu yıl çok abartılıyor gibi geliyor , çok batıyor yeni yılla ilgili şeyler , 3 ay önce daha farklı hissediyordum tabi Ocak ayında yavrumu kollarıma alma hayalim vardı nasip kısmet hayırlısı Allah tan ...

verdıklerı sakınlestırıcının etkısı gecmeye basladı yemek yerken elımı karnıma goturdum mama yedınmı kızım dıye çok kotuyum

verdıklerı sakınlestırıcının etkısı gecmeye basladı yemek yerken elımı karnıma goturdum mama yedınmı kızım dıye çok kotuyum

eminim çok zordur dayanması ama canım kendinden kötüleri düşün lütfen yaşın kaç bilmiyorum ama tekrardan nasip olacak inşallah istiyorsanız iki tane yavrun varmış maşallah rabbim onlara sağlık versin benim hiç yok iki tane kayıp yaşadım canım benim bunları düşün biraz olsun teselli olursun belki Allahım gönlüne göre versin tez zamanda inşallah..Sen kendini toparla gerisi gelecektir eminim ben yeterki sağlıkla gelsinler..

Cnm Allah sabırversn. Rabbim derdini vrdi dermaiüde gani gani verir tekrar gecş olsn rabbüm bda yatmasn

Canım kolay OLMASINA çok sevindim en azından nasıl olacak korkusunu anlatmışsınızdır şimdide psikolojik olarak 20 güne felan ihtiyacın var bu arada daha öncekiler normal olduğu için rahat olmuş senin ki ben ben 9 saatlik suni Sancı sonucu sezeryanla oldum olmadı yani benim ki

canım geçmişler olsun.neyseki doğumu atlatmış oldun.Allah sana sabırlar versin.kendini toparlamaya çalış artı.inşallah tez zamanda sağlıklı bi hamileliğe başlarsın.

Çok geçmiş olsun canım iyi bari kolay atlattın bundan sonrası biraz zor sadece arkadaşlarında dediği gibi ilk günler hala karnında gibi oluyor ama sonra alışıyosun yavaş yavaş, Allah sana evlatlarına eşine sağlık versin sabır versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…