amin canım suan ıcın cok kotuyum yemek yıyınce onla konustugum gelıyo aklıma kızım mama yıyo dıye aç kaldı sımdı mamalar yedıremıycem ona mınıcıkmıs kızım arkadasım gordu parçalancak dıye cok korkuyodum dogarken butun geldı kızım parcalanmadı ama bana vermedıler yavrumu patalojıye goturdulerÇok geçmiş olsun canım iyi bari kolay atlattın bundan sonrası biraz zor sadece arkadaşlarında dediği gibi ilk günler hala karnında gibi oluyor ama sonra alışıyosun yavaş yavaş, Allah sana evlatlarına eşine sağlık versin sabır versin ..
Sonuç kesin değilmiydi niye aldılarki patolojiye canım, siz mi istedinizamin canım suan ıcın cok kotuyum yemek yıyınce onla konustugum gelıyo aklıma kızım mama yıyo dıye aç kaldı sımdı mamalar yedıremıycem ona mınıcıkmıs kızım arkadasım gordu parçalancak dıye cok korkuyodum dogarken butun geldı kızım parcalanmadı ama bana vermedıler yavrumu patalojıye goturduler
yok doktorum arastırılmadan folık asıt deyıp geçilmez dedı o yuzden patalojıye yolladılar canım kesın sonuc ıcınSonuç kesin değilmiydi niye aldılarki patolojiye canım, siz mi istediniz
allah sabrını verıyo canım ısyan etme kendını topla bnde aymnı zamnda kaybettım iki ay oldu hamile kaldım normal dogumda daha kolay hamile kalırsın dua et bol bolamin canım suan ıcın cok kotuyum yemek yıyınce onla konustugum gelıyo aklıma kızım mama yıyo dıye aç kaldı sımdı mamalar yedıremıycem ona mınıcıkmıs kızım arkadasım gordu parçalancak dıye cok korkuyodum dogarken butun geldı kızım parcalanmadı ama bana vermedıler yavrumu patalojıye goturduler
amin canım suan ıcın cok kotuyum yemek yıyınce onla konustugum gelıyo aklıma kızım mama yıyo dıye aç kaldı sımdı mamalar yedıremıycem ona mınıcıkmıs kızım arkadasım gordu parçalancak dıye cok korkuyodum dogarken butun geldı kızım parcalanmadı ama bana vermedıler yavrumu patalojıye goturduler
Anladı canım hayırlısı olsun, inşallah kötü bişey çıkmazyok doktorum arastırılmadan folık asıt deyıp geçilmez dedı o yuzden patalojıye yolladılar canım kesın sonuc ıcın
amin gercekten oyle yanlız olsam yıpranırdım daha cokarkadaşının yanın da olduğuna sevindim Allah oralarda kimseyi tek bırakmasın
inş kuzum zaten genetık bişey cıkarsa bı daha hamıle kalmayı dusunmuyorumAnladı canım hayırlısı olsun, inşallah kötü bişey çıkmaz
isyan etmıyorumda çok kotuyum moral olarakallah sabrını verıyo canım ısyan etme kendını topla bnde aymnı zamnda kaybettım iki ay oldu hamile kaldım normal dogumda daha kolay hamile kalırsın dua et bol bol
haklısın canım kolay degil cok iyi anlıyorum sabret dua et kızına bn yasayamm sanıyodum cok şükür rabbim bi tane daha verdi sanada verr biri digerini tutmz ama işteisyan etmıyorumda çok kotuyum moral olarak
cok saol canım senınde başın saolsun rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın 2 oglum var cok sukur ama yınede bırıde bır bınıde mıllet dıyo gormedın koklamadın rahat atlatırsın dıye ama kolay deıl hastanede saldırcak yer aradım hastabakıcı dolasıyorum dıye sen yatsana yerıne dedı dıye kadına sardım dogumdan sonra kurtaja cıkardıklarında ordakı gorevlıye bana bebegı gostermeyın dedım sen gormezsen bız gormezsek nasıl olcak dedı sınırlendım ona saldırdım ben sınırlendıkce hepsı alttan aldı dalamadım kımseye boguldum sankı hastanede sabaha kadar korıdorda yurudum bebeklerın aglamalarını dınledım sakinleştırıcının etkısıyle kopmadım ama sımdı ılacın etksı gıttı herseye saldırır haldeyım pıskologa goturcek eşim benı ama onun bıle care olabılcenı sanmıyorum ıcım cok acıyo mınıcıkmıs yavrum ayak parmakları perdeliymiş göbekliymiş onun o göbüşünü öpemedımelifeva canım inan çok çok üzüldüm nasıl diyim tarif edeyim bilemedim temmuz da Bebeğimi kaybettim ben inan dünya başıma yıkıldı sandım bebek süpriz olmuştu ama gitmesi beni öyle sarstı ki o kürtaj masasına allah kimseye yaşatmasın dedim doğum hanede bebe sesleri geldi onlar ağladı ben güldüm hele beklerken doğan bebekler bazen ağlatı günlerce konuşmadım bayrsmma 2 gün vardı mayısta evlendim ve benim ilk bayramın dedim güçlü olcam dedim ama mümkün değil acım büyük ağlıyorum seni düşünüyorum hemen hemen aynı şeleri yaşamış olmak çok zor yazıp seni üzmek değil amacım inan güzel günler gelecektir bilmiyorum bir evladın varmı bu acıyı nasıl hafifletirdsin bilmiyorum dua edicem sana
Canım sakin ol dediğin doğru evlat hepsi aynı ama oğullarına sarıl varlıkları güç verecektir sarıl evlatlarına inan evladın var sorgu süalsiz dayanak noktan onlar senin kendini kapatmaya hakkın yok annesin sen lütfen kendini kapama allahım evlatlarına ömür versin inşallahcok saol canım senınde başın saolsun rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın 2 oglum var cok sukur ama yınede bırıde bır bınıde mıllet dıyo gormedın koklamadın rahat atlatırsın dıye ama kolay deıl hastanede saldırcak yer aradım hastabakıcı dolasıyorum dıye sen yatsana yerıne dedı dıye kadına sardım dogumdan sonra kurtaja cıkardıklarında ordakı gorevlıye bana bebegı gostermeyın dedım sen gormezsen bız gormezsek nasıl olcak dedı sınırlendım ona saldırdım ben sınırlendıkce hepsı alttan aldı dalamadım kımseye boguldum sankı hastanede sabaha kadar korıdorda yurudum bebeklerın aglamalarını dınledım sakinleştırıcının etkısıyle kopmadım ama sımdı ılacın etksı gıttı herseye saldırır haldeyım pıskologa goturcek eşim benı ama onun bıle care olabılcenı sanmıyorum ıcım cok acıyo mınıcıkmıs yavrum ayak parmakları perdeliymiş göbekliymiş onun o göbüşünü öpemedım
amin canım zaten onlar olmasa dun orda bende ölmek ısterdımCanım sakin ol dediğin doğru evlat hepsi aynı ama oğullarına sarıl varlıkları güç verecektir sarıl evlatlarına inan evladın var sorgu süalsiz dayanak noktan onlar senin kendini kapatmaya hakkın yok annesin sen lütfen kendini kapama allahım evlatlarına ömür versin inşallah
Ben ölmek istemiştim Biliyormusun çok acıydı belki bu hisse hakkım yoktu 20 yıllık evladını gönderiyor anneler dedim topladımamin canım zaten onlar olmasa dun orda bende ölmek ısterdım
rabbım bı daha yasatmasın canım günü gelmemiş bebegı dogurmak daha zormus onu anladım yavrumn once ayakları gelmiş yarısına kadar cıktı ıkın dıyolar ıkınıyorum ama hem moral hemde cektıgım acı ıkınmamı engellıyo gucum bıtınce bebegın gerısını cıkarmak ıcın kurtaja cıkardılar daha gıtmeden kızımın tamamı cıktı sedyedeyken kucuk bı kurtaj gecırdım ve bıttıBen ölmek istemiştim Biliyormusun çok acıydı belki bu hisse hakkım yoktu 20 yıllık evladını gönderiyor anneler dedim topladım
Sen bende daha güçlü olucaksın allahın izni ile
rabbım bı daha yasatmasın canım günü gelmemiş bebegı dogurmak daha zormus onu anladım yavrumn once ayakları gelmiş yarısına kadar cıktı ıkın dıyolar ıkınıyorum ama hem moral hemde cektıgım acı ıkınmamı engellıyo gucum bıtınce bebegın gerısını cıkarmak ıcın kurtaja cıkardılar daha gıtmeden kızımın tamamı cıktı sedyedeyken kucuk bı kurtaj gecırdım ve bıttı
cnm geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın.kucağına sağlıklı bebişler almayı nasip etsin.kızlar dun gece 3te dogum yaptım kızım annesını hıc zorlamadı 2 saatlık bı sancının ardından dogdu kızım bacaklarından dogdu kafası cıkana kadar zorlandım ama bebegımı bana vermedıler patolojıye yolladılar sebebını araştırmaları gerekıomus cok morlaım bozuk ama sakınlestırıcı yaptıkları ıcın tepkı veremıyorum
Canım sen nerde yaptın doğumu?Canım kolay OLMASINA çok sevindim en azından nasıl olacak korkusunu anlatmışsınızdır şimdide psikolojik olarak 20 güne felan ihtiyacın var bu arada daha öncekiler normal olduğu için rahat olmuş senin ki ben ben 9 saatlik suni Sancı sonucu sezeryanla oldum olmadı yani benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?