İçi kan ağlayan melek anneleri

amin canım suan ıcın cok kotuyum yemek yıyınce onla konustugum gelıyo aklıma kızım mama yıyo dıye aç kaldı sımdı mamalar yedıremıycem ona mınıcıkmıs kızım arkadasım gordu parçalancak dıye cok korkuyodum dogarken butun geldı kızım parcalanmadı ama bana vermedıler yavrumu patalojıye goturduler

Sonuç kesin değilmiydi niye aldılarki patolojiye canım, siz mi istediniz

allah sabrını verıyo canım ısyan etme kendını topla bnde aymnı zamnda kaybettım iki ay oldu hamile kaldım normal dogumda daha kolay hamile kalırsın dua et bol bol

arkadaşının yanın da olduğuna sevindim Allah oralarda kimseyi tek bırakmasın

elifeva canım inan çok çok üzüldüm nasıl diyim tarif edeyim bilemedim temmuz da Bebeğimi kaybettim ben inan dünya başıma yıkıldı sandım bebek süpriz olmuştu ama gitmesi beni öyle sarstı ki o kürtaj masasına allah kimseye yaşatmasın dedim doğum hanede bebe sesleri geldi onlar ağladı ben güldüm hele beklerken doğan bebekler bazen ağlatı günlerce konuşmadım bayrsmma 2 gün vardı mayısta evlendim ve benim ilk bayramın dedim güçlü olcam dedim ama mümkün değil acım büyük ağlıyorum seni düşünüyorum hemen hemen aynı şeleri yaşamış olmak çok zor yazıp seni üzmek değil amacım inan güzel günler gelecektir bilmiyorum bir evladın varmı bu acıyı nasıl hafifletirdsin bilmiyorum dua edicem sana

cok saol canım senınde başın saolsun rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın 2 oglum var cok sukur ama yınede bırıde bır bınıde mıllet dıyo gormedın koklamadın rahat atlatırsın dıye ama kolay deıl hastanede saldırcak yer aradım hastabakıcı dolasıyorum dıye sen yatsana yerıne dedı dıye kadına sardım dogumdan sonra kurtaja cıkardıklarında ordakı gorevlıye bana bebegı gostermeyın dedım sen gormezsen bız gormezsek nasıl olcak dedı sınırlendım ona saldırdım ben sınırlendıkce hepsı alttan aldı dalamadım kımseye boguldum sankı hastanede sabaha kadar korıdorda yurudum bebeklerın aglamalarını dınledım sakinleştırıcının etkısıyle kopmadım ama sımdı ılacın etksı gıttı herseye saldırır haldeyım pıskologa goturcek eşim benı ama onun bıle care olabılcenı sanmıyorum ıcım cok acıyo mınıcıkmıs yavrum ayak parmakları perdeliymiş göbekliymiş onun o göbüşünü öpemedım

Canım sakin ol dediğin doğru evlat hepsi aynı ama oğullarına sarıl varlıkları güç verecektir sarıl evlatlarına inan evladın var sorgu süalsiz dayanak noktan onlar senin kendini kapatmaya hakkın yok annesin sen lütfen kendini kapama allahım evlatlarına ömür versin inşallah

amin canım zaten onlar olmasa dun orda bende ölmek ısterdım

amin canım zaten onlar olmasa dun orda bende ölmek ısterdım
Ben ölmek istemiştim Biliyormusun çok acıydı belki bu hisse hakkım yoktu 20 yıllık evladını gönderiyor anneler dedim topladım

Sen bende daha güçlü olucaksın allahın izni ile

Ben ölmek istemiştim Biliyormusun çok acıydı belki bu hisse hakkım yoktu 20 yıllık evladını gönderiyor anneler dedim topladım

Sen bende daha güçlü olucaksın allahın izni ile
rabbım bı daha yasatmasın canım günü gelmemiş bebegı dogurmak daha zormus onu anladım yavrumn once ayakları gelmiş yarısına kadar cıktı ıkın dıyolar ıkınıyorum ama hem moral hemde cektıgım acı ıkınmamı engellıyo gucum bıtınce bebegın gerısını cıkarmak ıcın kurtaja cıkardılar daha gıtmeden kızımın tamamı cıktı sedyedeyken kucuk bı kurtaj gecırdım ve bıttı

offf yaa kadın olmak ne kadar zor

iyi geceler arkadaşlar, bende bir melek annesiyim.. 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum..en zoruda ben kürtaj masasında yatarken yan tarafta diğer bir annenin bebeğinin ilk kalp atışlarını duyarkenki sevincini duymam oldu sanırım ben bebeğimi 10 haftalık sanarken 6.haftada kalbi durmuş..doktorum sebebini araştırtmadı bana küçük olduğu için..Belki de ilk doktorumun verdiği ilaçlardan olabilir 6-7 tane hap kullanıyordum.. Her ne olursa olsun geri gelmeyecek ama bu yıkım bana yetti küçük olsa da..şimdi tekrar hamile kalmaya da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. Allah hepimize sabır versin 2015 güzel olsun inşallah ben 2014 ü hiç sevemedim

cnm geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın.kucağına sağlıklı bebişler almayı nasip etsin.

Canım sen nerde yaptın doğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…