- 4 Mart 2013
- 70
- 47
- 53
Canım öncelikle geçmiş olsun. Elindekilere sıkı sıkı sarıl başka türlü atlatamazsın. Ne psikolog ne antidepresanlar çocukların kadar etki etmicek. Aynısını yaşadım her seferinde oğluma tutundum ben de. O uyuduğu zaman sıkıntı basıyodu. Acın asla geçmicek ama hafiflicek emin ol. Ben willow tree nin biblolarından aldım. Ben eşim oğlum ve daha doğmadan giden 3 meleğim. Gözümün önüne de koydum onları . Kayınvalidem kaldır üzer seni Dedi ama onlara baktıkça üzülmüyorum ben ne güzel ailem olduğunu görüyorum. Evet belki melek oldular bana anne diyemeyecekler ama onlar benim.cok saol canım senınde başın saolsun rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın 2 oglum var cok sukur ama yınede bırıde bır bınıde mıllet dıyo gormedın koklamadın rahat atlatırsın dıye ama kolay deıl hastanede saldırcak yer aradım hastabakıcı dolasıyorum dıye sen yatsana yerıne dedı dıye kadına sardım dogumdan sonra kurtaja cıkardıklarında ordakı gorevlıye bana bebegı gostermeyın dedım sen gormezsen bız gormezsek nasıl olcak dedı sınırlendım ona saldırdım ben sınırlendıkce hepsı alttan aldı dalamadım kımseye boguldum sankı hastanede sabaha kadar korıdorda yurudum bebeklerın aglamalarını dınledım sakinleştırıcının etkısıyle kopmadım ama sımdı ılacın etksı gıttı herseye saldırır haldeyım pıskologa goturcek eşim benı ama onun bıle care olabılcenı sanmıyorum ıcım cok acıyo mınıcıkmıs yavrum ayak parmakları perdeliymiş göbekliymiş onun o göbüşünü öpemedım
Canım sen nerde yaptın doğumu?
BEn gaziantep te oturuyorum sani konukoğlu hastanesinde yaptımCanım sen nerde yaptın doğumu?
Kesinlikle, diğer topiklere göz attım bugün bebeğine isim konusunda eşiyle anlaşamayan birinin yazısını okudum gülsemmi ağlasammı bilemedim ya sinir krizi geçircek nerdeyse. Hamile kalamayanlar, bizim gibi kalıpta yarısında kaybedenler, bebeği hastalıkla dünyaya gelenler varken isim konusunda depresyona girmek ne kadar saçma geliyo. Yanlış anlaşılmasın yazan arkadaşı eleştirmiyorum ama biraz da şu hayatta daha kötüleri görüp halimize şükretmemiz gerekmiyor mu?offf yaa kadın olmak ne kadar zor
Kesinlikle, diğer topiklere göz attım bugün bebeğine isim konusunda eşiyle anlaşamayan birinin yazısını okudum gülsemmi ağlasammı bilemedim ya sinir krizi geçircek nerdeyse. Hamile kalamayanlar, bizim gibi kalıpta yarısında kaybedenler, bebeği hastalıkla dünyaya gelenler varken isim konusunda depresyona girmek ne kadar saçma geliyo. Yanlış anlaşılmasın yazan arkadaşı eleştirmiyorum ama biraz da şu hayatta daha kötüleri görüp halimize şükretmemiz gerekmiyor mu?[/QUOT evt bencede isim falan hepsi boş şeylermiş sağlıklı şekilde kucağa alamadıktan sonra.insnalar başlarına gelmeyince ellerindekinin ne kadar değerli olduğunu bilemiyolar maalesef
rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın canım benımde anne dıyemeden 3 melegım gıttı obur ıkısı kucuktu ama bu cok agır geldı bunun herseyını hıssettım cunku tekmelerını sımdı elımı karnıma koyuyorum sadece bı boşluk var tekmelerını hıssetmek ıstıyorum ama yokCanım öncelikle geçmiş olsun. Elindekilere sıkı sıkı sarıl başka türlü atlatamazsın. Ne psikolog ne antidepresanlar çocukların kadar etki etmicek. Aynısını yaşadım her seferinde oğluma tutundum ben de. O uyuduğu zaman sıkıntı basıyodu. Acın asla geçmicek ama hafiflicek emin ol. Ben willow tree nin biblolarından aldım. Ben eşim oğlum ve daha doğmadan giden 3 meleğim. Gözümün önüne de koydum onları . Kayınvalidem kaldır üzer seni Dedi ama onlara baktıkça üzülmüyorum ben ne güzel ailem olduğunu görüyorum. Evet belki melek oldular bana anne diyemeyecekler ama onlar benim.
amin canım cumlemıze ınsallahcnm geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın.kucağına sağlıklı bebişler almayı nasip etsin.
Kesinlikle, diğer topiklere göz attım bugün bebeğine isim konusunda eşiyle anlaşamayan birinin yazısını okudum gülsemmi ağlasammı bilemedim ya sinir krizi geçircek nerdeyse. Hamile kalamayanlar, bizim gibi kalıpta yarısında kaybedenler, bebeği hastalıkla dünyaya gelenler varken isim konusunda depresyona girmek ne kadar saçma geliyo. Yanlış anlaşılmasın yazan arkadaşı eleştirmiyorum ama biraz da şu hayatta daha kötüleri görüp halimize şükretmemiz gerekmiyor mu?
Kesinlikle, diğer topiklere göz attım bugün bebeğine isim konusunda eşiyle anlaşamayan birinin yazısını okudum gülsemmi ağlasammı bilemedim ya sinir krizi geçircek nerdeyse. Hamile kalamayanlar, bizim gibi kalıpta yarısında kaybedenler, bebeği hastalıkla dünyaya gelenler varken isim konusunda depresyona girmek ne kadar saçma geliyo. Yanlış anlaşılmasın yazan arkadaşı eleştirmiyorum ama biraz da şu hayatta daha kötüleri görüp halimize şükretmemiz gerekmiyor mu?
rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın canım benımde anne dıyemeden 3 melegım gıttı obur ıkısı kucuktu ama bu cok agır geldı bunun herseyını hıssettım cunku tekmelerını sımdı elımı karnıma koyuyorum sadece bı boşluk var tekmelerını hıssetmek ıstıyorum ama yok
rabbım saglıklısını hayırlısını versın ısteyen herkezecanım toparlayacaksın ve tekrardan isteyeceksin inan bana he onun yeri dolmayacak ama çok şükür ki iki evladın var demek ki bu hayırlı değilmiş senin için dua edelim bol bol rabbim verecek başka kimse değil.
Bırakalım basit Şeylere üzülsünler Allah daha büyük acılar yaşatmasın. Bizim çektiklerimizi de düşmanıma vermesin kimse yaşamasın inşallah.canım bazı şeylerine yaşayınca anlıyorsun diyorsun ki zamanında ne saçma şeylere üzülmüşüm .
aminn...Bırakalım basit Şeylere üzülsünler Allah daha büyük acılar yaşatmasın. Bizim çektiklerimizi de düşmanıma vermesin kimse yaşamasın inşallah.
aynen öyle canım.bi kez hamilelik yaşamak için neler vermezdim diyenler var.kızlar daha acı şeyler yaşayanlar var insan okudukça neler var diyorum benim gözüm korktu açıkçası aman diyelim kemoterapi ilaçlarıyla sonlandıranlar var tüpünü kaybedenler var yani biz yine şanslıyız acımız var ama bunlarda geçecek Allah sağlık versin yine de neler var neler yani şu an bizim yerimizde olmak isteyenler var hep beterin beteri var çok şükür rabbime..
bugun psıkıyatrıye gıttım kızlar antıdepresan basladı bıraz konustuk baya bı rahatlattı yıne kafama takıyorum ama sankı bıraz daha olumlu yönlerıne bakabılıyorum ılacın etkısımı yoksa konusmanın etkısımı bılmıyorum bugn cok sakınım
bugun psıkıyatrıye gıttım kızlar antıdepresan basladı bıraz konustuk baya bı rahatlattı yıne kafama takıyorum ama sankı bıraz daha olumlu yönlerıne bakabılıyorum ılacın etkısımı yoksa konusmanın etkısımı bılmıyorum bugn cok sakınım
Canım iyi yapmisin bende ilaç kullanıyorum bir süre de kullanmak istiyorum iyi yanlarını düşün bak benim ilk bebeğimdi ve tüp bebekti ortalama 350 tane iğne oldum dile kolay ama diyorum ki daha zor durumlar var ben çok zor da olsa anne oldum yavrum melek oldu inşallah dünyalık evlatlarım da olacakdiyerek rabbime ssığınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?