İçi kan ağlayan melek anneleri

Canım öncelikle geçmiş olsun. Elindekilere sıkı sıkı sarıl başka türlü atlatamazsın. Ne psikolog ne antidepresanlar çocukların kadar etki etmicek. Aynısını yaşadım her seferinde oğluma tutundum ben de. O uyuduğu zaman sıkıntı basıyodu. Acın asla geçmicek ama hafiflicek emin ol. Ben willow tree nin biblolarından aldım. Ben eşim oğlum ve daha doğmadan giden 3 meleğim. Gözümün önüne de koydum onları . Kayınvalidem kaldır üzer seni Dedi ama onlara baktıkça üzülmüyorum ben ne güzel ailem olduğunu görüyorum. Evet belki melek oldular bana anne diyemeyecekler ama onlar benim.

Eklentiler

• 20141211_005326.webp
    17 KB · Görüntüleme: 117
offf yaa kadın olmak ne kadar zor
Kesinlikle, diğer topiklere göz attım bugün bebeğine isim konusunda eşiyle anlaşamayan birinin yazısını okudum gülsemmi ağlasammı bilemedim ya sinir krizi geçircek nerdeyse. Hamile kalamayanlar, bizim gibi kalıpta yarısında kaybedenler, bebeği hastalıkla dünyaya gelenler varken isim konusunda depresyona girmek ne kadar saçma geliyo. Yanlış anlaşılmasın yazan arkadaşı eleştirmiyorum ama biraz da şu hayatta daha kötüleri görüp halimize şükretmemiz gerekmiyor mu?

rabbım bı daha evlat acısı yasatmasın canım benımde anne dıyemeden 3 melegım gıttı obur ıkısı kucuktu ama bu cok agır geldı bunun herseyını hıssettım cunku tekmelerını sımdı elımı karnıma koyuyorum sadece bı boşluk var tekmelerını hıssetmek ıstıyorum ama yok

insanoğlu işte...neden hep başına gelince anlar böle durumları bilmem...Allah kimseye yaşatmasın

dimi ama işte onların derdide o başına gelmeden ne bilsin onunda suçu yok ki bizlerde yaşamasaydık şu an belkide oda takımları konusunda eşimizle kavga edecektik dert başa gelmesin bi kere insan evladıyız yarın birgün bizlerde inşallah isim yüzünden kavga ederken buluruz kendimizi.Demek ki neymiş başkasının dert dediğine biz şükür diyomuşuz hey gidi dünyaaa heyyyy

canım toparlayacaksın ve tekrardan isteyeceksin inan bana he onun yeri dolmayacak ama çok şükür ki iki evladın var demek ki bu hayırlı değilmiş senin için dua edelim bol bol rabbim verecek başka kimse değil.

canım bazı şeylerine yaşayınca anlıyorsun diyorsun ki zamanında ne saçma şeylere üzülmüşüm .

canım bazı şeylerine yaşayınca anlıyorsun diyorsun ki zamanında ne saçma şeylere üzülmüşüm .
Bırakalım basit Şeylere üzülsünler Allah daha büyük acılar yaşatmasın. Bizim çektiklerimizi de düşmanıma vermesin kimse yaşamasın inşallah.

kızlar daha acı şeyler yaşayanlar var insan okudukça neler var diyor benim gözüm korktu açıkçası aman diyelim kemoterapi ilaçlarıyla sonlandıranlar var tüpünü kaybedenler var yani biz yine şanslıyız acımız var ama bunlarda geçecek Allah sağlık versin yine de neler var neler yani şu an bizim yerimizde olmak isteyenler var hep beterin beteri var çok şükür rabbime..

aynen öyle canım.bi kez hamilelik yaşamak için neler vermezdim diyenler var.
bide beterin beteri var diye bişeye inanmıyorum.bundan daha beter ne olabilirki diyenlere hayret ediyorum.Allahım sen yanlış bişiler düşündürme .

bugun psıkıyatrıye gıttım kızlar antıdepresan basladı bıraz konustuk baya bı rahatlattı yıne kafama takıyorum ama sankı bıraz daha olumlu yönlerıne bakabılıyorum ılacın etkısımı yoksa konusmanın etkısımı bılmıyorum bugn cok sakınım

tabi canım kendini ii hissetmiyorsan muhakkak yardım almalısın bencede.ben çok şükür iiyim.yani şimdilik.bugün 25 gün oldu.bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.40 çıksın kısa bi tatil gibi bişide düşünürüz.Allahım sabırlar versin.acı unutulmaz ama hafifler inşallah

bide eşimle konuşmak çok ii geliyor.ağla konuş ağla konuş rahatladığımı hissettim.çok şükür.bide mezarına yalnız gitmem gerek.ordada bi boşaltırım içimi.sık sık bunları yaparsam daha rahatlayacağımı düşünüyorum.

Canım iyi yapmisin bende ilaç kullanıyorum bir süre de kullanmak istiyorum iyi yanlarını düşün bak benim ilk bebeğimdi ve tüp bebekti ortalama 350 tane iğne oldum dile kolay ama diyorum ki daha zor durumlar var ben çok zor da olsa anne oldum yavrum melek oldu inşallah dünyalık evlatlarım da olacakdiyerek rabbime ssığınıyorum

inşallah canım inşallah en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin.böle bitkisel bişilerde deneseniz.melisa çayı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…