İçi kan ağlayan melek anneleri

rabbım sabır versın canım cumlemıze kımseye yastamasın bu acıyı bende kızımı bı yerıne yerlestırseydım hayırlısıyla belkı ıcım bıraz daha rahatlar suan ılaclı suyun ıcınde bı kapta duruyo o cok zoruma gıdıyo

başın saolsun canım gercekten ıyı geldı doktorum dedıkı sutum geldı emzıremedım bebegımı dıye zaten emzıremıycektın emebılcek bı bebek olmuycaktı ıyı yonunden bak daha cok acı cekcektı sen acılarını dindirdin dedı bebegımle sunları bunları yapcaktım dıye dusunursen acını artırırsın ama dusundugun seylerı yapabılcegın bı bebek olmuycaktı dedı baya bı konustuk

Canlarim haftalardir sizleri uzaktan takip ediyorum inanki her okudugumda agliyorum allahım sizlere sabır versin ama sizin melekleriniz cennete sizi bekliyor olacaklar ebediyette kavuscaksiniz onlara inş enkisa zamanda tekrardan kuzularinizi kucaklariniza alirsiniz

inşallah canım inşallah....aaah bide bunları şu dönemde diyebilsek kendimize....doğruluğundan şüphemiz yok ama acımız daha çok yeni.idrak edemiyorum....

Olum çok büyük acıdır cnm bilirim daha yeni genç kız iken bi anda annemi bi sene sonra babamı kaybettim onların acısı geçmeden bitanecij kardesimin kas hastası olduğunu öğrendim yüce rabbım hepimizi bi şekil siniyor ama dua edip sukretmeliyiz hep

kızlar sezeryandan sonra göbek deliğinin alt tarafı elimle hafiften bastırınca ağrıyor birazda sızlıyor sanki 32 gün oldu sizde de var mı normal mi sizce ?

kızlar sezeryandan sonra göbek deliğinin alt tarafı elimle hafiften bastırınca ağrıyor birazda sızlıyor sanki 32 gün oldu sizde de var mı normal mi sizce ?
Evet Cnm benim de öyle olmuştu 6 ay oldu yeni geçti sızlama uyuşukluk hissi.Cnm normal zamanla düzelecek inşallah

Ya bende bişey sorucam kızlar, biliyosunuz normal doğum oldu benim 32 gün oldu, 1 2 haftadır özellikle akşam yatınca ve sabah kalkınca adet sancısı gibi sızılar oluyo bacağım ağrıyo heh diyorum kesin bugün olucam adet ama gelen giden bişey yok .. 40 gün geçsinde bi yine biraz bekler giderim doktora .. Bu ağrılardan sancılardan sizdede oluyo mu ?

Evet bendede kasıklarımda felan Sancı oldu sonra dört gün önceydi leke geldi dedim ki herhalde kalan kan atılıyor dedim çünkü adet Olmayı hemen beklemiyordum sonra ikinci gün kırmızıya dönüştü ve sonra bir yoğun adet başladı anlatamam otursam akıyor kalksam akıyor çok şükür kuş gibi rahatladım şimdi bitti ama dört gün sürdü normalde yedi gün sürerdi bu birden kesildi ama çok yoğun oldu normal bence böylelikle ilk adetimi Görmüş oldum üç ay felan beklerim sanıyordum çünkü kızım da doğumdan altı ay sonra adet oldum demek ki süttenmiş.yada başka bir şey bilmiyorum

Bende görmek istiyorum artık adeti hemen olsamda bitse diye ama diyorum ya günlerdir sancı giriyo tamam diyorum kesin oldum olucam bakıyorum bişey yok bu 1 2 hafta içinde olmam lazım benimde o zaman .. Bide biz bi ilaç kullandık ya süt kesilsin diye o yüzden de senin hemen gelmiş adetin benimde öyle olur heralde şu 40 günü dolsunda bi ..

evt canım var karnımda kasıklarımda bi sızı var dediğin gibi ama bişey yok

Ya canım kafana takma şu zihin varya zaten bize türlü türlü oyunlar oynuyor zihnimizi yönetemiyoruz.onu yönettiğimizde huzura kavuşacağız zihin sürekli kuruyor kötü Şeyler zihinden kaynaklanıyor yüreğimizi devreye sokmamız Lazım sevgi iyi Düşünceler yüzümüzü Güldüren Şeyler hep Yürekten geçiyor.sen zihnini sustur ben öyle yapmaya çalışıyorum zihnim sürekli Konuşuyor üç sonra adet olurum yok şuram ağrıyor Başıma şunu geldi sevdiklerimi kaybedermiyim bana bir şey olur mu yeni gideceğim doktor bir yıl bekle derse yok Çocuğum olmazsa bir daha ya bunlar hep zihnin bize oyunu zihnime sus diyorum kötü Şeyler geldiği zaman sus olmayacak diyorum içimden hemen duaya başlıyorum el ilâhe illallah çekiyorum la havle bela kuvvete çekiyorum.sende adet olacaksın sıkıntı Yaptığın için gelmiyor gez dışarı Çık bir yerlere git Düşünme benim adetim 37.gün geldi belki bekleseydim gelmezdi ben en az üç ay sonra gelir dediğim için düşüncemde olmadığı için pat diye geldi sende öyle yap deki stres altındayım daha fazla gecikebilir de ve Düşünme ağrılar seni çok rahatsız ediyorsa parol içebilirsiniz canım.

Ağrı yok canım ya sadece bacağkma ağrı giriyo sonra karnımda sancı oluyo en fazla bi iki saate geçiyo .. Aynen öyle kafamdan atmam lazım bende artık hep içi güzel şeylere odaklanıyorum ama benim tek sorunum şu an malesef gece uyku sorunu yaşıyorum 4 5 gibi anca uyuyorum öğlen 12 1 de kalkıyorum bi türlü düzene girmedi en sonunda uyku hapı alıp içicem ben geceleri uyuyamıyorum iyice stres yapıp kafamda kuruyorum .. Dediğin gibi düşünmicem artık düşünüyorum diye olmuyorum belki ..

canım bende uyuyamıyordum gece 3 sabah 10 veya 11 sende saati kur 7 kalk bakalım bi kaç gün devam et bak gece nasıl uyuyorsun :)

canım bende uyuyamıyordum gece 3 sabah 10 veya 11 sende saati kur 7 kalk bakalım bi kaç gün devam et bak gece nasıl uyuyorsun :)
Yok canım ya olmuyo :) eşim işe giderken uyandırmaya çalışıyo uyanıyorum o gidiyo ben tekrar uyuyorum sonra arıyo sürekli uyandırmak için ama yok inatla tel in sesini falan kapatıyorum bilinçsizce :) deniyorum erken kalkmayı ama olmuyo gözlerim kapanıyo .. Yarın denicem yine bakalım :)

evet sabahları oluyor.bide üşüdüysen gün içinde bile olur.zaten adetin varsa 40 güne yaklaşınca dahada artarmış yoksa bile başlarmış.onun ağrısı olabilir.

derdinde derdi var demek.insanoğlu nelere dayanıyor allahım.Rabbim sana sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…