- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
evet canım göbek 8 kat olduğu için muhtemelen içerideki ilgili kaslar dikilen yerler oralara denk geliyor.bide sezeryanda çekiştirme olayı varya ondanda kaynaklanır.1,5 aya kadar bence gecerkızlar sezeryandan sonra göbek deliğinin alt tarafı elimle hafiften bastırınca ağrıyor birazda sızlıyor sanki 32 gün oldu sizde de var mı normal mi sizce ?
Aynen ben yazın bile üşüyen biriyim zaten hele şimdi hiç ısınamıyprum kat kat giyinip geziyorum hep ama yinede üşütmüş olabilirim belki doğru .. 1 hafta var 40 güne demekki hazırlıyo vucut kendini adete ..evet sabahları oluyor.bide üşüdüysen gün içinde bile olur.zaten adetin varsa 40 güne yaklaşınca dahada artarmış yoksa bile başlarmış.onun ağrısı olabilir.
Bende görmek istiyorum artık adeti hemen olsamda bitse diye ama diyorum ya günlerdir sancı giriyo tamam diyorum kesin oldum olucam bakıyorum bişey yok bu 1 2 hafta içinde olmam lazım benimde o zaman .. Bide biz bi ilaç kullandık ya süt kesilsin diye o yüzden de senin hemen gelmiş adetin benimde öyle olur heralde şu 40 günü dolsunda bi ..
Evet canım galiba, beklemekten başka çare yok demekki herkeste oluyo böyle şeyler normal ..yaaa aynı benimde öle oluyor.kesin olcam diyorum ama yok.bide benim toplam 10 gün anıca geldi doğumdan sonra.oda lekelenme gibi bişi.o ilaçtan olabilir bnecede
evet canım göbek 8 kat olduğu için muhtemelen içerideki ilgili kaslar dikilen yerler oralara denk geliyor.bide sezeryanda çekiştirme olayı varya ondanda kaynaklanır.1,5 aya kadar bence gecer
Olum çok büyük acıdır cnm bilirim daha yeni genç kız iken bi anda annemi bi sene sonra babamı kaybettim onların acısı geçmeden bitanecij kardesimin kas hastası olduğunu öğrendim yüce rabbım hepimizi bi şekil siniyor ama dua edip sukretmeliyiz hep
Bugün tam 1 ay oldu melegimi kaybedeli daha dun gibi ne kadar mutluydum ameliyattan ciktigimda ama cicegim 3 gun tutunabildi hayata minik kalbi daha fazla dayanamadi okadar özlüyorum ki minicik ellerini.opup koklayamadim doyasıya kucağıma alamadım rabbim kimseyi umutla gittigi hastaneden eli bos dondurmesin
Canım başın sağolsun en zoru zaten hastaneden eli boş dönmek ilk bebeğinmiydi kaybetme sebebin neydi facede bir grubumuz var umutlu melek anneleri kapalı grup gel istersen birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Allah sabırlar versin canım çok geçmiş olsun .. Kalple ilgilisi okumadığım şey kalmamıştı benimde, bebeğime ilk kalp hastası teşhisi konmuştu geniş avsd var dediler sonra diğer organlarda da sorun olunca amniyosentez yaptırıp öğrendik asıl hastalığını 6.ayda kaybettim bende oğlumu canımı ..38.gün bugün .. Çok iyi anlıyoruz seni, hepimizin derdi aynı ..Allah razi olsun Evet canım ilk bebegimdi kalbinde biri büyük iki ufurum ve kalp kapakciginda daralma oldugu söylendi yasasa bile 3 ay sonra ameliyat edeceklerini ve yasama şansının % 5 oldugunu soylediler hamileyken tespit edilmedi rahatsizligi dogduktan sonra ortaya cikti bizim icin buyuk yıkım oldu soka girdik
Bugün tam 1 ay oldu melegimi kaybedeli daha dun gibi ne kadar mutluydum ameliyattan ciktigimda ama cicegim 3 gun tutunabildi hayata minik kalbi daha fazla dayanamadi okadar özlüyorum ki minicik ellerini.opup koklayamadim doyasıya kucağıma alamadım rabbim kimseyi umutla gittigi hastaneden eli bos dondurmesin
Allah razi olsun Evet canım ilk bebegimdi kalbinde biri büyük iki ufurum ve kalp kapakciginda daralma oldugu söylendi yasasa bile 3 ay sonra ameliyat edeceklerini ve yasama şansının % 5 oldugunu soylediler hamileyken tespit edilmedi rahatsizligi dogduktan sonra ortaya cikti bizim icin buyuk yıkım oldu soka girdik
Bende otopsi istemedim son bi kez görmek istedim oldukten sonra minik bedenini.kimse anlamiyor yasadiklarimizi bidaha olur üzülme vs...ilk bebegimdi o benim rabbim nasip ederse insallah olacak ama biride ayni binide nasil hic bisey olmamis gibi davranayim allah verdi o aldi şikayet yada sitem degil ama özlüyorum guzel kizimi rabbim herkese sabir versin
Bana mı yazdın acaba canım bilemedim ama evet ilk bebeğimdi maalesef ömrü o kadarmış yavrumun 6 ay karnımda taşıyabildim ..Canim benim başınız sagolsun rabbim kimseye evlat acisi vermesin insan basina gelmeyince anlamiyo senin ilk bebeginmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?