İçi kan ağlayan melek anneleri

kızlar sezeryandan sonra göbek deliğinin alt tarafı elimle hafiften bastırınca ağrıyor birazda sızlıyor sanki 32 gün oldu sizde de var mı normal mi sizce ?
evet canım göbek 8 kat olduğu için muhtemelen içerideki ilgili kaslar dikilen yerler oralara denk geliyor.bide sezeryanda çekiştirme olayı varya ondanda kaynaklanır.1,5 aya kadar bence gecer

evet sabahları oluyor.bide üşüdüysen gün içinde bile olur.zaten adetin varsa 40 güne yaklaşınca dahada artarmış yoksa bile başlarmış.onun ağrısı olabilir.
Aynen ben yazın bile üşüyen biriyim zaten hele şimdi hiç ısınamıyprum kat kat giyinip geziyorum hep ama yinede üşütmüş olabilirim belki doğru .. 1 hafta var 40 güne demekki hazırlıyo vucut kendini adete ..

yaaa aynı benimde öle oluyor.kesin olcam diyorum ama yok.bide benim toplam 10 gün anıca geldi doğumdan sonra.oda lekelenme gibi bişi.o ilaçtan olabilir bnecede

yaaa aynı benimde öle oluyor.kesin olcam diyorum ama yok.bide benim toplam 10 gün anıca geldi doğumdan sonra.oda lekelenme gibi bişi.o ilaçtan olabilir bnecede
Evet canım galiba, beklemekten başka çare yok demekki herkeste oluyo böyle şeyler normal ..

evet canım göbek 8 kat olduğu için muhtemelen içerideki ilgili kaslar dikilen yerler oralara denk geliyor.bide sezeryanda çekiştirme olayı varya ondanda kaynaklanır.1,5 aya kadar bence gecer

evt inşallah geçer bide arada çok kaşınıyor iyileştiğini gösteriyor diyorlar sizlerde de var mı

Allah sabır versin canım sana ve kardeşine Allah sağlıklı uzun ömür versin

34.günde geldi çok şükür adet, yeni yıla böyle girmiş oldum .. Stres yaparak erkenden getirdim adeti, şükür yinede çok beklemedim .. Bakalım kaç gün sürücek, bitsinde kontrole gidicem hemen problem olmaz inşallahta yumurta takibine başlarız .. Bu yıl çok güzel olucak umut dolu içim, dün çok duygusaldım çok üzüldüm yine, yeni yıla bebeğim karnımda onun tekmeleri varlığıyla farklı planlarla giricektim ama olmadı .. Buna da şükür ne diyim kolay toparladı vucut kendini, çok özledim oğlumu yine dün gece yokluğu yine yaktı içimi ama hep sabır şükür diyorum, kendimi yeni bebeğe hazırlamam lazım bi an evvel artık sevindirici güzel haberler almak istiyorum .. Byradaki bütün kardeşlerime çok güzel sağlıklı bi yıl diliyorum .. Bu yıl sonuna kadar yeni bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah acımızı yüreğimizdeki yangını biraz söndürelim ..

Bugün tam 1 ay oldu melegimi kaybedeli daha dun gibi ne kadar mutluydum ameliyattan ciktigimda ama cicegim 3 gun tutunabildi hayata minik kalbi daha fazla dayanamadi okadar özlüyorum ki minicik ellerini.opup koklayamadim doyasıya kucağıma alamadım rabbim kimseyi umutla gittigi hastaneden eli bos dondurmesin

Canım başın sağolsun en zoru zaten hastaneden eli boş dönmek ilk bebeğinmiydi kaybetme sebebin neydi facede bir grubumuz var umutlu melek anneleri kapalı grup gel istersen birbirimizi en iyi biz anlıyoruz

Allah razi olsun Evet canım ilk bebegimdi kalbinde biri büyük iki ufurum ve kalp kapakciginda daralma oldugu söylendi yasasa bile 3 ay sonra ameliyat edeceklerini ve yasama şansının % 5 oldugunu soylediler hamileyken tespit edilmedi rahatsizligi dogduktan sonra ortaya cikti bizim icin buyuk yıkım oldu soka girdik

Allah sabırlar versin canım çok geçmiş olsun .. Kalple ilgilisi okumadığım şey kalmamıştı benimde, bebeğime ilk kalp hastası teşhisi konmuştu geniş avsd var dediler sonra diğer organlarda da sorun olunca amniyosentez yaptırıp öğrendik asıl hastalığını 6.ayda kaybettim bende oğlumu canımı ..38.gün bugün .. Çok iyi anlıyoruz seni, hepimizin derdi aynı ..

o kadar tanıdık geldiki yazdıkların.ameliyattan bende cok mutlu çıkmıştım.herşey ii di oysa.ama malesef 21 saat yaşadı minik kızım...aaaah aaaah heleki eve eli boş dönmek yokmu...o anı hatırlar hatırlar ağlarım....

benim kızımında kalbinde anomali olduğu söylenmişti.ama otopsi yaptırmadığımız için hep kafamda bi soru işareti kaldı.hamileliğimde çok düzenli giderdim kontrollere.doktorumda ilk akla gelen iyi doktorlardandır.tamam olacağı varsa muhakkak olur.Allah apacık şeyleri bile göstermez.ama ne bilim işte.başka bi tıp merkezinde detaylı ultrasona girmiştim.1,5 saat inceledi doktor.dooplerde falanda çıkmadı.

gece bebek üşümüş biz ısıtıp getirelim dediler.sabahta vefat ettiği haberini aldık.yani yaşadığınız yıkımın nasıl olduğunu çok çok ii biliyorum canım...

allah hepimize sabırlar versin.başkada kimselere evlat acısı yaşatmasın inşallah

Bende otopsi istemedim son bi kez görmek istedim oldukten sonra minik bedenini.kimse anlamiyor yasadiklarimizi bidaha olur üzülme vs...ilk bebegimdi o benim rabbim nasip ederse insallah olacak ama biride ayni binide nasil hic bisey olmamis gibi davranayim allah verdi o aldi şikayet yada sitem degil ama özlüyorum guzel kizimi rabbim herkese sabir versin

ben sezeryandan çıkar çıkmaz hemen emzirdim kızımı.çünkü bi belirtisi yoktu.hep yanımdaydı odada.taki 16-17 saat sonra yanımdan alınasıya kadar.emzirdikten sonra yanıma yatırırdım.bembeyaz melek gibi uyumasını izlerdim.hep aklımda onlar kaldı.bu yüzden eşimle öldükten sonra bakmama kararı almıştık.kalp anomalisi var dedikleri için morarma falan olmuştur diye düşündük...aklımızda bembeyaz melekler gibi kalsın dedik...onu öyle cansız rengi dönmüş görmeye dayanamayız diye düşündük...melek kızım benim..annen çok ama çok özlüyor seni.hala rüya gibi.kapı çalınacak ve bi karışıklık oldu kızınızı alın diyecekler gibi...ama maalesef yok

Gercekle yuzlesmek zorundaydik aksi halde umidimi kesemezdim ondan kendimi alistiramam yokluguna diye son bi kez gormek istedim zaten mezarinada babasi koydu dedesinin yanibasinda mezari henuz mezarina gidemedim cesaretim yok onu topragin altinda gormeye acaba annem neden gelmiyo diye küsüyor mudur bana canim bu arada doktor sana nekadar sure verdi yeni bi gebelik icin ben bi bebeğim ollsun istiyorum 6 ay dedi bana doktor

Canim benim başınız sagolsun rabbim kimseye evlat acisi vermesin insan basina gelmeyince anlamiyo senin ilk bebeginmiydi
Bana mı yazdın acaba canım bilemedim ama evet ilk bebeğimdi maalesef ömrü o kadarmış yavrumun 6 ay karnımda taşıyabildim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…