Çok zor gerçekten ben kaç kere cesaret edip gitmeye hazırlandım ama yapamadım bende onu nasıl toprağın altığında görebilirim ki dedim henüz toplayamadım kendimi o kadar ama yalnız gidicem bi gün inşallah toplyıp kendimi onunla konuşmam lazım rahatlamam lazım .. Bende çok ağlıyorum geceleri kesin bana küstü rüyama bile gelmiyo, annem beni unuttu mezarıma bile gelmiyo diye düşünüyomudur acaba .. Hiç unutamıyorum ki onu ben hep aklımda kalbimde ..Gercekle yuzlesmek zorundaydik aksi halde umidimi kesemezdim ondan kendimi alistiramam yokluguna diye son bi kez gormek istedim zaten mezarinada babasi koydu dedesinin yanibasinda mezari henuz mezarina gidemedim cesaretim yok onu topragin altinda gormeye acaba annem neden gelmiyo diye küsüyor mudur bana canim bu arada doktor sana nekadar sure verdi yeni bi gebelik icin ben bi bebeğim ollsun istiyorum 6 ay dedi bana doktor
Bu arada bende hemen yeni bebek düşünüyorum çünkü anca öyle değişicek psikolojim biliyorum, benim 6 aylık ölü doğum olduğu için rahim küçüktü çok büyük değildi hemen toparladı kendini testlerimidd yaptım şükür değerlerimde çok iyi vitamin depolarım falan boşalmamış vucutta toparlamış kendini bu ay denicem o yüzden bebek olayını .. Hiç korunma bekleme vermedi doktorlar bana o yüzden .. Senin 9 aylık bi dönemden geçtin ya rahim daha büyüktü sonuçta ve bebeğin normal gelişimde doğmuştu sanırım vucudundaki depoların boşalmış olailir o yüzden bekleme süresi vermiş olabilir canım .. Sen yinede bekle bence bi 4 5 ay sonra yine gidersin doktora kontrollere .. Allah hepimizin dualarını kabul etsinGercekle yuzlesmek zorundaydik aksi halde umidimi kesemezdim ondan kendimi alistiramam yokluguna diye son bi kez gormek istedim zaten mezarinada babasi koydu dedesinin yanibasinda mezari henuz mezarina gidemedim cesaretim yok onu topragin altinda gormeye acaba annem neden gelmiyo diye küsüyor mudur bana canim bu arada doktor sana nekadar sure verdi yeni bi gebelik icin ben bi bebeğim ollsun istiyorum 6 ay dedi bana doktor
He sezeryan olduysa bekle canım, burda bi çok arkadaşımız var onlarda yazar belki serzeryan olunca süre biraz artıyo en az 5 6 ay beklemek gerekebiliyomuş .. Benim normal olduğu için bekleme süresi vermediler bu ay çalışmalara başlicaz inşallah ama Allah ne zaman uygun görürse o zaman gelsin bebek sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım ..Canim minigim 34 haftalik dogdu erken dogum yaptim ama sezaryen olmasindan dolayi 6 ay dedi sanirim doktor.insallah rabbim herkese hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip eder
Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim .. Bizde kız bebek çok istedik 5.aya kadar kız dediler bebeğime sonra erkek demişlerdi inan yine aynı sevinç vardı içimde keşke sağlıklı olsaydı da kız erkek fatketmez keşke sağlıklı doğum yapabilseydim .. Allah biliyo içimi oğlumu kaybettim paramparça oldu içim şimdi onun yerini doldurmicak biliyorum ama ben karnımı oğlum diye sevmek istiyorum yine oğlum olsun istiyorum .. Rüyamı yazmıştım daha önce buraya uzun uzun .. Bebeğimin kötü haberini almaya giderken o gece rüyamda iki erkek bebek vardı biri ölü diğeri yaşıyodu ağlıyodu mama istiyodu .. Ben ısrarla ölü bebeği görmek kucağıma almak istemiştim annem o öldü artık bırak onu öbür bebek senin bak ağlıyp git yanına demişti Allah ım ne büyük şok la uyanmıştım o sabah .. Rüyamda ağladım o ölü bebeği bana vermediler diye sonra ağlayan bebeğe gittim bu benim değil dedim ben o ölü bebeği istiyorum ölmemiştir bakın diyodum .. Sonra ağlamasına dayanamadım bebeğin aldım kucağıma öptüm kokladım .. Kaybediceğimi anlamıştım bebeğimi .. Allah belkide mesaj gönderdi bana ya bilmiyorum ama Allah ın izniyle ben inanıyorum ki yine oğlum olucak ve ben bu defa öpüp koklicam onu alıcam kucağıma ..Hayirlisiyla saglikli olsunlarda bende razıyım beklemeye rabbim kimseye ayni şeyleri yasatmasin kendimi kiz cocuguna okadar alistirmistimki herseyini almistim cicili bicili tirnak makasina kadar kuzumun beşiği bos odada kaldi rabbim kiz erkek hic farketmez ama yinede gönlümde kiz bebek var onu nasip etsin hayirlisiyla tabi allah herkesin gonlune gore versin canim
Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim .. Bizde kız bebek çok istedik 5.aya kadar kız dediler bebeğime sonra erkek demişlerdi inan yine aynı sevinç vardı içimde keşke sağlıklı olsaydı da kız erkek fatketmez keşke sağlıklı doğum yapabilseydim .. Allah biliyo içimi oğlumu kaybettim paramparça oldu içim şimdi onun yerini doldurmicak biliyorum ama ben karnımı oğlum diye sevmek istiyorum yine oğlum olsun istiyorum .. Rüyamı yazmıştım daha önce buraya uzun uzun .. Bebeğimin kötü haberini almaya giderken o gece rüyamda iki erkek bebek vardı biri ölü diğeri yaşıyodu ağlıyodu mama istiyodu .. Ben ısrarla ölü bebeği görmek kucağıma almak istemiştim annem o öldü artık bırak onu öbür bebek senin bak ağlıyp git yanına demişti Allah ım ne büyük şok la uyanmıştım o sabah .. Rüyamda ağladım o ölü bebeği bana vermediler diye sonra ağlayan bebeğe gittim bu benim değil dedim ben o ölü bebeği istiyorum ölmemiştir bakın diyodum .. Sonra ağlamasına dayanamadım bebeğin aldım kucağıma öptüm kokladım .. Kaybediceğimi anlamıştım bebeğimi .. Allah belkide mesaj gönderdi bana ya bilmiyorum ama Allah ın izniyle ben inanıyorum ki yine oğlum olucak ve ben bu defa öpüp koklicam onu alıcam kucağıma ..
TE="deniz bebek, post: 38693814, member: 649567"]
TE="deniz bebek, post: 38693814, member: 649567"]
Gercekle yuzlesmek zorundaydik aksi halde umidimi kesemezdim ondan kendimi alistiramam yokluguna diye son bi kez gormek istedim zaten mezarinada babasi koydu dedesinin yanibasinda mezari henuz mezarina gidemedim cesaretim yok onu topragin altinda gormeye acaba annem neden gelmiyo diye küsüyor mudur bana canim bu arada doktor sana nekadar sure verdi yeni bi gebelik icin ben bi bebeğim ollsun istiyorum 6 ay dedi bana doktor
Canım sen Oğlunu sağ salim kucağına alacaksın bu rüyanın başka yorumu yok inşallah bende alırım Oluşumu kucağıma inan bana bir kızım var birde oğlum olursa güzel olur diyordum sonra bu olaydan sonra hiç fark etmez kızıma KARDEŞ olsun yeterki diyordum kızım oğlan olsun anne emir ayazı ben istiyorum diyor kız olursa ölen Kardeşinin başka bir aileye gideceğini onun üvey anne babası olacağını düşünüyor yani aslında o kadar Acı çekiyorlar yavrum Kardeşinin tamamen öldüğünü kabullenemiyor Allah yanına Aldı yeniden gönderecek diye düşünüyorAllah gönlüne göre versin inşallah canım benim .. Bizde kız bebek çok istedik 5.aya kadar kız dediler bebeğime sonra erkek demişlerdi inan yine aynı sevinç vardı içimde keşke sağlıklı olsaydı da kız erkek fatketmez keşke sağlıklı doğum yapabilseydim .. Allah biliyo içimi oğlumu kaybettim paramparça oldu içim şimdi onun yerini doldurmicak biliyorum ama ben karnımı oğlum diye sevmek istiyorum yine oğlum olsun istiyorum .. Rüyamı yazmıştım daha önce buraya uzun uzun .. Bebeğimin kötü haberini almaya giderken o gece rüyamda iki erkek bebek vardı biri ölü diğeri yaşıyodu ağlıyodu mama istiyodu .. Ben ısrarla ölü bebeği görmek kucağıma almak istemiştim annem o öldü artık bırak onu öbür bebek senin bak ağlıyp git yanına demişti Allah ım ne büyük şok la uyanmıştım o sabah .. Rüyamda ağladım o ölü bebeği bana vermediler diye sonra ağlayan bebeğe gittim bu benim değil dedim ben o ölü bebeği istiyorum ölmemiştir bakın diyodum .. Sonra ağlamasına dayanamadım bebeğin aldım kucağıma öptüm kokladım .. Kaybediceğimi anlamıştım bebeğimi .. Allah belkide mesaj gönderdi bana ya bilmiyorum ama Allah ın izniyle ben inanıyorum ki yine oğlum olucak ve ben bu defa öpüp koklicam onu alıcam kucağıma ..
İnşallah canım benimde içime doğuyo oğlumun kardeşi de erkek olucak inşallah kısa zamanda bekletmesin Rabbim yollasın meleklerimizi .. Senin kızın çok akıllı maşallah Allah korusun bağışlasın onu size canım, çocuk napsın ki bizde öyle düşünmüyormuyuz ? İnan ben bazen düşünüp ağlarken diyorum ki sanki tekrar hamile olunca yine aynı bebeğim oğlum canım karnıma gelicek yine bana o sağlam tekmelerini atıcak diyorum :) bu defa sağlıklı olucak biliyorum diyorum .. Ama sonra oğlumun benim karnımda, yanımda, alacağım uyutacağım beşiğinde değilde, ebedi beşiği olan o minik mezarında olduğu geliyo aklıma .. O hiç geri gelmicek biliyorum .. Bizim bebeklerimiz asla geri gelmicek, onlar hep beraberler bize ordan bakıp gülüyolar bizim hakkımızda konuşuyolardır belki :) benim annem şunu yerdi şunu yapardı şöyle biriydi falan diye dimi :) sonra kardeşleri gelicek bize yollicak Allah onları .. Sonra büyüdüklerinde abilerini anlatırız onlara belki .. Herşey çok güzel olucak inanıyorum ben buna .. 39 gün oldu derin uykuya dalalı evladım .. Onların geride bıraktıkları aslan gibi dimdik ayakta duran anne babaları var hep böyle düşünüyorum ağlamicam artık bebeğimde üzülüyodur belki annesi ağlıyo diye, tabi gözlere yüreğe söz geçiremiyo insan ne yapsak da .. Geçicek bu günler bi gün bizde yürekten sevinip güleriz inşallah ..Canım sen Oğlunu sağ salim kucağına alacaksın bu rüyanın başka yorumu yok inşallah bende alırım Oluşumu kucağıma inan bana bir kızım var birde oğlum olursa güzel olur diyordum sonra bu olaydan sonra hiç fark etmez kızıma KARDEŞ olsun yeterki diyordum kızım oğlan olsun anne emir ayazı ben istiyorum diyor kız olursa ölen Kardeşinin başka bir aileye gideceğini onun üvey anne babası olacağını düşünüyor yani aslında o kadar Acı çekiyorlar yavrum Kardeşinin tamamen öldüğünü kabullenemiyor Allah yanına Aldı yeniden gönderecek diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?