Amin insallah canım zaten ayakta tutan bir umut inşallah rabbim hepimize tekrar annelik duygusunu nasip eder.Her gecenin bi gündüzü var arkadaşlar rabbim döktüğümüz gözyaşlarımızı sevinç gözyaşı yapsın inşallahhh.
Basin sagolsun cok buyuk bir aci bende ayni aciyi yasadim o kadar zor ki gizli gizli agliyorum kimseler gormesin diye.Esime cok benziyordu bebegim esime her baktigimda minigimi görüyorum. Her gün dua ediyorum dualar sayesinde ayakta durmaya çalışıyorum.Ultrasonda fotoğrafını istemistim doktorumdan bana son kez bakisiymis bilemedim..Bakip bakip seviyorum oglusumu bu acinin adi yok tarifi mümkün değil..Bebeğim bana veda edeli bir ay oldu ve benim psikolojim gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Kabus görmediğim gece yok, uyanıkken aklımda uyurken aklımda..Sürekli boğazım düğümlü konuşamıyorum, yutkunamıyorum, aniden gözümden yaşlar boşalıyor.. En büyük desteğim eşim sürekli dinliyor beni, sarılıyor, duygularımı anlamaya çalışıyor ama artık onun da sıkıldığını hissediyorum.. Sen böyle devam edersen ikinci gebelik nasıl olacak bu psikolojiyle diyor..Haklı ama benim de canımdan can gitti, küçük değildi ki 29 haftalıktı.. Nasıl alışmıştım ona nasıl sevmiştim anlatamam ki babasına yine düğümlenir boğazım, kelimeler çıkamaz ağzımdan.. Çok zor çok.. Veren de Allah, alan da, ondan gelenin başımızın üstünde yeri var. Sabrını verecek inşallah.
Rabbimin hikmeti sonsuz ağlatan elbet bir gün güldürecektir.Bu bizim sınavımız hemde zor bir sınav inşallah atlatıp tekrardan anne oluruz.Ben nasipse Mayıs veya Haziranda doktor kontrolüne gideceğim.Sakıncalı bir durum olmaz ise yeniden bu duyguyu yaşamak isterim.Senin de başın sağolsun..Ultrason resimlerini, kıyafetlerini, gebelik kıyafetlerimi kaldırmışlar. Mezarının yerini bile söylemiyorlar.. Dua etmekten başka ne yapabiliriz ki.. Allah'ım tekrar hamile kalmamızı ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Sen ne zaman doğum yaptın canım sezeryan mı normal mi?Rabbimin hikmeti sonsuz ağlatan elbet bir gün güldürecektir.Bu bizim sınavımız hemde zor bir sınav inşallah atlatıp tekrardan anne oluruz.Ben nasipse Mayıs veya Haziranda doktor kontrolüne gideceğim.Sakıncalı bir durum olmaz ise yeniden bu duyguyu yaşamak isterim.
Sağolasın canım Rabbimizden başka sığınağımız yok.Melek annesi olduk biz bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Yavrularımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suları yokmuş..Canım bol bol dua et inan ferahladığını hissedeceksin gerçekten zor inşallah bu zor günleri sende bende ve bizim gibilerde atlatır.Ah canım ya çok üzüldüm.. Ben de normal doğum yaptım ama karnımda ölmüştü prensesim.Doktor kontrolüme az kaldı, gidince korunma süresini konuşacaz. İnşallah herşey yolundadır ve Allah'ım bir daha bu acıyı yaşatmaz.. Sana da sabır diliyorum arkadaşım Allah yardımcımız olsun.
inşallah....evet katılıyorum bol bol dua insanı çok rahatlatıyor.Sağolasın canım Rabbimizden başka sığınağımız yok.Melek annesi olduk biz bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Yavrularımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suları yokmuş..Canım bol bol dua et inan ferahladığını hissedeceksin gerçekten zor inşallah bu zor günleri sende bende ve bizim gibilerde atlatır.
Başın sağolsun canım, Allah bu acını unutturacak daha büyük acı yaşatmasın inşallah . Seni çok iyi anlıyorum , ben kızımı kaybedeli 4 ay bitiyor nerdeyse ama hala alışamadım onsuzluğa Allah sabrını arttırsın arkadaşım daha beterinden korusun hepimizi inşallah ...Bebeğim bana veda edeli bir ay oldu ve benim psikolojim gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Kabus görmediğim gece yok, uyanıkken aklımda uyurken aklımda..Sürekli boğazım düğümlü konuşamıyorum, yutkunamıyorum, aniden gözümden yaşlar boşalıyor.. En büyük desteğim eşim sürekli dinliyor beni, sarılıyor, duygularımı anlamaya çalışıyor ama artık onun da sıkıldığını hissediyorum.. Sen böyle devam edersen ikinci gebelik nasıl olacak bu psikolojiyle diyor..Haklı ama benim de canımdan can gitti, küçük değildi ki 29 haftalıktı.. Nasıl alışmıştım ona nasıl sevmiştim anlatamam ki babasına yine düğümlenir boğazım, kelimeler çıkamaz ağzımdan.. Çok zor çok.. Veren de Allah, alan da, ondan gelenin başımızın üstünde yeri var. Sabrını verecek inşallah.
Amin arkadaşım senin de başın sağolsun.burada içimi döktükçe rahatlıyorum.terapi gibî geliyor umut veren yorumlarınız.acılar paylaştıkça azalıyor işte.inşallah sonu güzel olur tekrar hamile kalırız ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Başın sağolsun canım, Allah bu acını unutturacak daha büyük acı yaşatmasın inşallah . Seni çok iyi anlıyorum , ben kızımı kaybedeli 4 ay bitiyor nerdeyse ama hala alışamadım onsuzluğa Allah sabrını arttırsın arkadaşım daha beterinden korusun hepimizi inşallah ...
Amin canım Allah yüzümüzü güldürsün en hayırlı zamanda hepimizin ...Amin arkadaşım senin de başın sağolsun.burada içimi döktükçe rahatlıyorum.terapi gibî geliyor umut veren yorumlarınız.acılar paylaştıkça azalıyor işte.inşallah sonu güzel olur tekrar hamile kalırız ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Hastaneden eli bos donmek...hala icimi acitiro kadar tanıdık geldiki yazdıkların.ameliyattan bende cok mutlu çıkmıştım.herşey ii di oysa.ama malesef 21 saat yaşadı minik kızım...aaaah aaaah heleki eve eli boş dönmek yokmu...o anı hatırlar hatırlar ağlarım....
en kendimi kaybedip ağlayışım o andır.memleketten akrabalar gelmiş.biz eşimle kapıdan girince koridorda karşıladılar beni.Allahım böylemi olacaktı diye diye herkese sarılıp ağladım.bağıra bağıra.Rabbim ne acı dır yaaaaHastaneden eli bos donmek...hala icimi acitir
Allahım yar ve yardımcın olsun canım.Evlat bu başka bişeye benzemez.hiç dua etmez olurmuyuz.sende içini ferah tut.hep ii şeyler düşün aklına bi korku getirme.inşallah Rabbim evlat konusunda bidaha imtihan etmez.sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder.16 ocak 2014 de 39 +5 gunluk oglumu kaybettim ben de kizlar. Ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kurtaj oldum. Sonra bi kimyasal gebelik gecirdim. Simdi tekrar hamileyim. Rabbm bu bebegimi saglikla kucagima almayi nasip etsin. Cok zor zamanlar gecirmisiz gercektendua edelim birbirimize.
Oglumun dogum gununde yine burkuldu icim. Ama artik hickira hickira aglamiorm cok sukur. Zaman her sryin ilaci. Ins daha da guzel olacak hepimiz icin. Yeniden bebeklerimiz olcak saglikla. Kizlar beni siz anlarsiniz. Dua edin olur mu bebegime. Saglikla kavusalim.
Canım bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah ne mutlu sana maşallah bak yeniden hamilesin bizler daha korunma süresindeyiz inşallah rabbim bizlerede tekrar nasip eder.Rabbim yüzünü güldürsün bebişini sana bağıslasın uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.16 ocak 2014 de 39 +5 gunluk oglumu kaybettim ben de kizlar. Ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kurtaj oldum. Sonra bi kimyasal gebelik gecirdim. Simdi tekrar hamileyim. Rabbm bu bebegimi saglikla kucagima almayi nasip etsin. Cok zor zamanlar gecirmisiz gercektendua edelim birbirimize.
Oglumun dogum gununde yine burkuldu icim. Ama artik hickira hickira aglamiorm cok sukur. Zaman her sryin ilaci. Ins daha da guzel olacak hepimiz icin. Yeniden bebeklerimiz olcak saglikla. Kizlar beni siz anlarsiniz. Dua edin olur mu bebegime. Saglikla kavusalim.
Gercekten zaman gectigi icin cok sukrediorm. O korunma suresini aciyla beklemek de zor...ins bi daha yasamayizCanım bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah ne mutlu sana maşallah bak yeniden hamilesin bizler daha korunma süresindeyiz inşallah rabbim bizlerede tekrar nasip eder.Rabbim yüzünü güldürsün bebişini sana bağıslasın uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?