Aynen canım yavrumu kaybetmenin acısı bir yandan bir yandan su korunma süresi sürekli bekleyiş ve sabır inşallah bugünlerde geçecek diyorum.Erkenden hamile kalmakta istemiyorum sonu gene aynı olursa diye korkuyorum.Gerçi yaradan ne yazdıysa onu yaşarız hakkımızda hayırlısnı nasip etsin rabbim.Duanın gücünede inanıyorum inşallah herşey güzel olacak sende buna inan.. Kul inşAllah der Allahım inşa eder..Gercekten zaman gectigi icin cok sukrediorm. O korunma suresini aciyla beklemek de zor...ins bi daha yasamayiz
Başın sağolsun canım çok büyük acılar yaşamıssın.Rabbim bir daha acı ve keder göstermesin.Ben önceden en büyük acıyı kendimin acısı zannederdim.Lakin bu sayfa iyi ki var okuduklarım sayesinde şükür ettim bir nebze beterin beteride varmış...İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder sanada bizlerede cennet sefaatcimiz olurlar inşallah evlatlarimiza layik bir birey oluruz..Selam kader arkadaslarim sizin yazilarinizi okuyunca acım tazelendi 31 mayista sezeryanla 3.uncu dogumumu yaptim ve malesef 3.uncu bebegimide kaybettim cok zor gunler gecirdim Allah kimseye yasatmasin evlat hasreti cekmek cok zor. 3 erkek bebegimi.kaybettim hepside dogduktan sonra öldü artik hamile kalmaya korkar oldum ya yine ayni seyleri yasarsam diyee Allahhhh tüm isteyenlereee saglikli hayirli evlatlar nasip ederr insaallahh hepiniz icin dua ediyorum sizde benim duaa edin ltfenn
Ah canim. Ne kadarlik dogdular. Ne kadar yasadilarSelam kader arkadaslarim sizin yazilarinizi okuyunca acım tazelendi 31 mayista sezeryanla 3.uncu dogumumu yaptim ve malesef 3.uncu bebegimide kaybettim cok zor gunler gecirdim Allah kimseye yasatmasin evlat hasreti cekmek cok zor. 3 erkek bebegimi.kaybettim hepside dogduktan sonra öldü artik hamile kalmaya korkar oldum ya yine ayni seyleri yasarsam diyee Allahhhh tüm isteyenlereee saglikli hayirli evlatlar nasip ederr insaallahh hepiniz icin dua ediyorum sizde benim duaa edin ltfenn
Birincisi tam vaktinde ve normal dogumla dogdu sadece birgun yasadi ikincisi 24 haftalikken sonlandirildi hasta oldugundan dolayi (bnim icin tehlikeli oldugu icin sonlandirildi) ve üçüncüsüde tam vaktinde sezeryanla dogumum gerceklesti ve oda 9 gun yogun bakimda kldiktn sonraa vfat ettiAh canim. Ne kadarlik dogdular. Ne kadar yasadilarAllah sabir versin
Saol canim gercekten içler acısı bi durumdayiz bu sayfayi bende yeni gordumm ve bana iyi gelecegine inaniyorum maleseff hepimiz ayni durumdayiz insaallahh birbirimize destekk olcaz insaallah canim sefaatcimizz olacaklar ALLAH hepimize saglikli hayrli evlatlar nsip edeck ins birbirimizee dua edelimmBaşın sağolsun canım çok büyük acılar yaşamıssın.Rabbim bir daha acı ve keder göstermesin.Ben önceden en büyük acıyı kendimin acısı zannederdim.Lakin bu sayfa iyi ki var okuduklarım sayesinde şükür ettim bir nebze beterin beteride varmış...İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder sanada bizlerede cennet sefaatcimiz olurlar inşallah evlatlarimiza layik bir birey oluruz..
Ne diyosun canim yaaa. Neden oluyormus peki...Allah beterinden korusun canimBirincisi tam vaktinde ve normal dogumla dogdu sadece birgun yasadi ikincisi 24 haftalikken sonlandirildi hasta oldugundan dolayi (bnim icin tehlikeli oldugu icin sonlandirildi) ve üçüncüsüde tam vaktinde sezeryanla dogumum gerceklesti ve oda 9 gun yogun bakimda kldiktn sonraa vfat etti(
aah canım benim yaaa.Rabbim sabırlar versin.çok ama çok zor zamanlardan bahsediyorsun..Allah sabrını kat kat versin inşallah.evet aynı acıyı yaşadık ama tabi senin başka 3 tane dile kolay.beterin beteri var.Selam kader arkadaslarim sizin yazilarinizi okuyunca acım tazelendi 31 mayista sezeryanla 3.uncu dogumumu yaptim ve malesef 3.uncu bebegimide kaybettim cok zor gunler gecirdim Allah kimseye yasatmasin evlat hasreti cekmek cok zor. 3 erkek bebegimi.kaybettim hepside dogduktan sonra öldü artik hamile kalmaya korkar oldum ya yine ayni seyleri yasarsam diyee Allahhhh tüm isteyenlereee saglikli hayirli evlatlar nasip ederr insaallahh hepiniz icin dua ediyorum sizde benim duaa edin ltfenn
Benim bebeğim erken doğdu ve yan olduğu için farklı bir sezeryanla oldum.İlk bebeğim ilk sezeryan ameliyatım doktorumun biri 1 yıl diğeri asıl ameliyatı yapan 6 ay dedi.Hangisine inanacağımı bilmiyorum.Tek bildiğim yeniden aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum.Ay kizlar bekleme suresi cok zor ama benim bebegim 4 ay sonra hamile kalip kalbinin durmasina ragmen. Ben bi daha olsa bi daha beklemezdim.eger test sonuclari ciktiysa yani ve sezeryan olmadiysa. Allah ne yazdiysa o olacak. Beklemek umut etmekten daha zor bence.
Canım başın sağolsun Allah yardımcın olsun inşallah , sabır versin , bidaha yaşatmasın büyük Allahım yüzünü güldürsün , dualarım seninle arkadaşım ... Çok ama çok üzüldüm ...Selam kader arkadaslarim sizin yazilarinizi okuyunca acım tazelendi 31 mayista sezeryanla 3.uncu dogumumu yaptim ve malesef 3.uncu bebegimide kaybettim cok zor gunler gecirdim Allah kimseye yasatmasin evlat hasreti cekmek cok zor. 3 erkek bebegimi.kaybettim hepside dogduktan sonra öldü artik hamile kalmaya korkar oldum ya yine ayni seyleri yasarsam diyee Allahhhh tüm isteyenlereee saglikli hayirli evlatlar nasip ederr insaallahh hepiniz icin dua ediyorum sizde benim duaa edin ltfenn
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sana ve eşine sabır versin.inşallah bidaha hamile kalrsın ve aynı acıları bidaha yaşamazsın.Selam kader arkadaslarim sizin yazilarinizi okuyunca acım tazelendi 31 mayista sezeryanla 3.uncu dogumumu yaptim ve malesef 3.uncu bebegimide kaybettim cok zor gunler gecirdim Allah kimseye yasatmasin evlat hasreti cekmek cok zor. 3 erkek bebegimi.kaybettim hepside dogduktan sonra öldü artik hamile kalmaya korkar oldum ya yine ayni seyleri yasarsam diyee Allahhhh tüm isteyenlereee saglikli hayirli evlatlar nasip ederr insaallahh hepiniz icin dua ediyorum sizde benim duaa edin ltfenn
Canım başın sağolsun , Allah yavrunu kucağını almayı nasip etsin sağ salim inşallah . Daha büyük acılar yaşatmasın hepimizin sabrını arttırsın .sende bizim için dua et arkadaşım , Allah hepimize sağ salim hayırlı ömürlü evlat nasip etsin inşallah . Hepimizin yüzü güler inşallah...16 ocak 2014 de 39 +5 gunluk oglumu kaybettim ben de kizlar. Ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kurtaj oldum. Sonra bi kimyasal gebelik gecirdim. Simdi tekrar hamileyim. Rabbm bu bebegimi saglikla kucagima almayi nasip etsin. Cok zor zamanlar gecirmisiz gercektendua edelim birbirimize.
Oglumun dogum gununde yine burkuldu icim. Ama artik hickira hickira aglamiorm cok sukur. Zaman her sryin ilaci. Ins daha da guzel olacak hepimiz icin. Yeniden bebeklerimiz olcak saglikla. Kizlar beni siz anlarsiniz. Dua edin olur mu bebegime. Saglikla kavusalim.
aynen canim halimiz gerçekten içler acisi birde acimiza saygı duymanlar varya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsin onlari...Bugün en son delirttiler beni ya kardeşim ben patates gomup gelmedim evladimi canimdan cani gomdum dedim en son sabrimin sonundayim ya hadi bakalim hayirlisi...Saol canim gercekten içler acısı bi durumdayiz bu sayfayi bende yeni gordumm ve bana iyi gelecegine inaniyorum maleseff hepimiz ayni durumdayiz insaallahh birbirimize destekk olcaz insaallah canim sefaatcimizz olacaklar ALLAH hepimize saglikli hayrli evlatlar nsip edeck ins birbirimizee dua edelimm
haklısın canım elimizden geldiği kadar sakin olmaya çalışıcaz kimse acımızı anlıyamazaynen canim halimiz gerçekten içler acisi birde acimiza saygı duymanlar varya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsin onlari...Bugün en son delirttiler beni ya kardeşim ben patates gomup gelmedim evladimi canimdan cani gomdum dedim en son sabrimin sonundayim ya hadi bakalim hayirlisi...
Kimseee ama hicc kimse bilmiyorr anlamiyorlarr acimizi bazen cekipp gitmekk istiyorum kimseninn olmadigii yerleree. Insanlar gulunce bile zoruma gidiyor ben bu haldeyken nasill yapabiliyorlar diyr bazen en yakinlarimizz bile ypabiliyorr bebekk gormeye tahammul edemiyorumm cokk uzuluyorummaynen canim halimiz gerçekten içler acisi birde acimiza saygı duymanlar varya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsin onlari...Bugün en son delirttiler beni ya kardeşim ben patates gomup gelmedim evladimi canimdan cani gomdum dedim en son sabrimin sonundayim ya hadi bakalim hayirlisi...
Saol canim Allah razi olsunn .. insaallahh canim hicbirimiz birdha ayni acilari yasamayiz ... Hepimizzz birliktee hamiss kalir sagliklii hayirlii evlatlarimizz olurr inss.canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sana ve eşine sabır versin.inşallah bidaha hamile kalrsın ve aynı acıları bidaha yaşamazsın.
Saolunnn Allah hepinizden razi olsun ins bizimde yuzumuz gulecekkk..C
Canım başın sağolsun Allah yardımcın olsun inşallah , sabır versin , bidaha yaşatmasın büyük Allahım yüzünü güldürsün , dualarım seninle arkadaşım ... Çok ama çok üzüldüm ...
Aynen anlamadiklari gibi bazende o kadar sacmaliyorlar Rabbim hiç bir anneye evlat acisi yasatmasin..Bi yanimiz hep eksik bir tarafimiz yarim inşallah tamamlaniriz.haklısın canım elimizden geldiği kadar sakin olmaya çalışıcaz kimse acımızı anlıyamaz
bende ayni psikolojideyim canim hele benle bir hamile arkadaslarimi görünce üzülüyorum. Rabbim sagsalim kucaklarina almayi nasip etsin. Ama ister istemez üzülüyorum.Kimseee ama hicc kimse bilmiyorr anlamiyorlarr acimizi bazen cekipp gitmekk istiyorum kimseninn olmadigii yerleree. Insanlar gulunce bile zoruma gidiyor ben bu haldeyken nasill yapabiliyorlar diyr bazen en yakinlarimizz bile ypabiliyorr bebekk gormeye tahammul edemiyorumm cokk uzuluyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?