ne söylesek boş acını paylaşıyorum inşallh yeniden hamile klıp sağlıkla kucağına almayoı Allah nasip eder acın bir parça hafifler2 ay bitti kızımı kaybedeli , 22. Haftadaydı 2 ay sonra kucağıma alacaktım . İçim yangın yeri şimdi elim kolum karnım bomboş o kadar mutsuzum ki , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Psikiyatr , psikolog , dua , şükür hepsini yapıyorum ama geçmiyor kalbimdeki yangın , herşey o kadar boş okadar yavan
canım benim daha çok yeni.5 aralıkta kızımı kaybettim.50 gün falan oluyor işte.tabikide korunma süreci geçiriyoruz.ama en kısa zamanda Allah izin verirse istiyorum.oda mayıs gibi falan bırakcaz bakalım işallahHerşey Allah'tan.sen şimdi bekleme sürecindemisin?bebeğini nezaman kaybetin?ben ilk bebeğimi 2ocakta kaybetim,kızıma Temmuz'da hamile kaldım.aslında okadar erken hamile kalmayı planlamıyorduk,psikolojim iyi değildi,tatilde oldu,dikkat etmedik...
Zor bir süreçten gececeksiniz eşinle,birbirinize destek olun.benim en büyük destekçim eşimdi.calışıyormusun?etrafındaki insanlar nasıl davranıyor?canım benim daha çok yeni.5 aralıkta kızımı kaybettim.50 gün falan oluyor işte.tabikide korunma süreci geçiriyoruz.ama en kısa zamanda Allah izin verirse istiyorum.oda mayıs gibi falan bırabakalım işallah
Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden kaybettigin belli mi?benim belirsiz oldugundan kafam cok karisik16 ocak 2014 de 39 +5 gunluk oglumu kaybettim ben de kizlar. Ondan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onun da kalbi durdu kurtaj oldum. Sonra bi kimyasal gebelik gecirdim. Simdi tekrar hamileyim. Rabbm bu bebegimi saglikla kucagima almayi nasip etsin. Cok zor zamanlar gecirmisiz gercektendua edelim birbirimize.
Oglumun dogum gununde yine burkuldu icim. Ama artik hickira hickira aglamiorm cok sukur. Zaman her sryin ilaci. Ins daha da guzel olacak hepimiz icin. Yeniden bebeklerimiz olcak saglikla. Kizlar beni siz anlarsiniz. Dua edin olur mu bebegime. Saglikla kavusalim.
benden 3 ay önce yaşamışssım bu acıyı. nerdeyse 3 ay önce de hamile kalmışssın. inşallah bu sefer de benden önce yaşarsın bulmanın sevincini.Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden kaybettigin belli mi?benim belirsiz oldugundan kafam cok karisik
evet canım 23 şubatta başlıcam işe nasipse.o zamana kadar izinliyim.Rabbime çok şükür eşim çok anlayışlı.Allah ondan kat kat razı olsun.bi dediğimi 2 etmez.yanımda olur.şu süreci atlatmamda en büyük destekçim o oldu.aynı zamanda ailemde yanımdaydı.ama malesef sadece 1 ay kalabildiler.Zor bir süreçten gececeksiniz eşinle,birbirinize destek olun.benim en büyük destekçim eşimdi.calışıyormusun?etrafındaki insanlar nasıl davranıyor?
Bir kaç ay sonra acın hafifleyecek,ama yanan yüreğin hic bir zaman sönmeyecek.
aynen bu nedeni belli olmayan kaybedişşler inşsanın canını çok yaktığıyla kalmıyor kafasınıda çok karıştırıyor.benim kızımında belli deildi maalesef..ama kalbinden olduğunu söylemişlerdi.Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden kaybettigin belli mi?benim belirsiz oldugundan kafam cok karisik
inşallah bebeklerinize sağ sağlim kavuşursunuz.Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasınbenden 3 ay önce yaşamışssım bu acıyı. nerdeyse 3 ay önce de hamile kalmışssın. inşallah bu sefer de benden önce yaşarsın bulmanın sevincini.
benim oğlumun ölüm nedeni de bulunamadı. ama doktor kan pıhtılaşma iğnesi başladı her ihtimale karşı. bi de ben oğlumdan sonra tekrar kayıplar yaşadığım için doktorun hiç hoşuna gitmedi bu durum. ama inş bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum. sem de kavuşursun inşallah.
Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden
tekrar cslışmak ck ama ck iyi gelecek...ben 14hafta evde kalmıştım,hic bir yere gitmemiştim,ck korkuyordum birileri beni görür birşey söylerler diye.ama keşke daha önce işe başlasaymışım,tekrar cslışmak ck iyi geldi bana.evet canım 23 şubatta başlıcam işe nasipse.o zamana kadar izinliyim.Rabbime çok şükür eşim çok anlayışlı.Allah ondan kat kat razı olsun.bi dediğimi 2 etmez.yanımda olur.şu süreci atlatmamda en büyük destekçim o oldu.aynı zamanda ailemde yanımdaydı.ama malesef sadece 1 ay kalabildiler.
tekrar hamilelik olursa ondan korkuyorum işte.Allah korktuğumuz şeyleri bi daha yaşatmaz inşallah
Aynen oyle acin hafifleyecek. Ben diyordum ki ben ne zaman icimden gulecegim sevinecegim acaba...ocakta kaybetmistom oglumu nisanda baharla birlikte icimin sevindigini fark ettim. Zaman bu zamanmis dedim. Ins bebeklerimiz olunca daha da duzeliriz. Allah bunu unutturacak dert vermesin.Zor bir süreçten gececeksiniz eşinle,birbirinize destek olun.benim en büyük destekçim eşimdi.calışıyormusun?etrafındaki insanlar nasıl davranıyor?
Bir kaç ay sonra acın hafifleyecek,ama yanan yüreğin hic bir zaman sönmeyecek.
Esler cok onemli bu surecte. Benim esim de bana cok destek oldu. Ilk zamanlar kesintisiz agliyordum. Gozlerim hep sisti. Bi kere olsun yeter demedi. ben de onu daha cok sevdim.her seyde hayir var iste demek ki :)evet canım 23 şubatta başlıcam işe nasipse.o zamana kadar izinliyim.Rabbime çok şükür eşim çok anlayışlı.Allah ondan kat kat razı olsun.bi dediğimi 2 etmez.yanımda olur.şu süreci atlatmamda en büyük destekçim o oldu.aynı zamanda ailemde yanımdaydı.ama malesef sadece 1 ay kalabildiler.
tekrar hamilelik olursa ondan korkuyorum işte.Allah korktuğumuz şeyleri bi daha yaşatmaz inşallah
Amin canim hepimiz insallah. Insan kaybedince daha bir ozluyor istiyor. Oglumun kiyafetlerini giydirmek istiyorum. Kiz da olsa giydiririm bi diyorum cok icimde kaldiinşallah bebeklerinize sağ sağlim kavuşursunuz.Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın
evet bende kıyafetlerine dokunamadım daha.hastaneden çıktığı gibi valizde duruyorlar.süt sağma pompası mama bile duruyor içinde.açmaya korkuyorum daha.göbeği kanamış kıyafetine bulaşmış çok az .onu görürümde kötü olurum diye açamıyorum valizi.anca tekrar hamilelik olursa öyle acarım.cinsiyeti ne olursa olsun giydiririm bende.Amin canim hepimiz insallah. Insan kaybedince daha bir ozluyor istiyor. Oglumun kiyafetlerini giydirmek istiyorum. Kiz da olsa giydiririm bi diyorum cok icimde kaldi
Oy onungobegini seveyim benevet bende kıyafetlerine dokunamadım daha.hastaneden çıktığı gibi valizde duruyorlar.süt sağma pompası mama bile duruyor içinde.açmaya korkuyorum daha.göbeği kanamış kıyafetine bulaşmış çok az .onu görürümde kötü olurum diye açamıyorum valizi.anca tekrar hamilelik olursa öyle acarım.cinsiyeti ne olursa olsun giydiririm bende.
Allahım bu acımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye . Bazen diyorumki meleğimin mezarına gideyim sonra cesaret edemiyorum onu orda görmek içimi parçalıcakmış gibi geliyorkollarımda olacaktı 2 ay sonra , hamileliğimde günler çabuk geçsin kavuşayım yavruma diye dualar ederdim , şimdi gece-gündüz hepsi anlamsız geliyor. Insan karnı guruldadığında hala bebeğimin hareketleri zanneder mi ? Herşey ama herşey onumu hatırlatır 22 hafta öğretim ne çok bağlamış beni kızıma Yardım et Allahım , dayanm gücü ver Rabbim....
Canım benim...ck zor birşey sizinki,doğum ve sonrası .....dilim varmıyor söylemeyeOy onungobegini seveyim benben de dusunuyorum. Dogdugu an bebegimin oylece hareketsiz durmasi, elinin kolunun dusmesi, bebegimin aglama sesi deil de bizim aglama sesletimizin odada yankilanmasi mi daha aci yoksa yasayip kaybetmek mi? Esim bi an gun bile olsa yasasaydi gozlerini gorseydik sesini duysaydik dio ama ben yok diorm oylesi daha aci. Allah yardmcn olsun cnmmmmmm
Allah rahmet eğlesin canım başın sağolsun gerçekten çok büyük bir acı tarifi imkansız...Rabbim başka acı göstermesinBende doğuma diye gittim hastaneye 41. Haftadaydım.kalbi durmuş kızımın.tam 1 ay oldu.dinmiyo kalbimdeki acı.herşeyi hazırdı.seni çok iyi anlıyorum.tarifi yok acının.beşik yerine toprağa koydu babası meleğimi.rabbim herkese sabır versin.hiç kimseye yaşatmasın.
Evlat acisi cok zor kimseye yasatmasin bize de bi daha yasatmasin Allah. Ama dinecek canim merak etme. Nefes alabileceksin. Mutlaka yine hatirlayacaksin her seyde ama acin icini cok yakmayacakBende doğuma diye gittim hastaneye 41. Haftadaydım.kalbi durmuş kızımın.tam 1 ay oldu.dinmiyo kalbimdeki acı.herşeyi hazırdı.seni çok iyi anlıyorum.tarifi yok acının.beşik yerine toprağa koydu babası meleğimi.rabbim herkese sabır versin.hiç kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?