İçi kan ağlayan melek anneleri

ne söylesek boş acını paylaşıyorum inşallh yeniden hamile klıp sağlıkla kucağına almayoı Allah nasip eder acın bir parça hafifler

canım benim daha çok yeni.5 aralıkta kızımı kaybettim.50 gün falan oluyor işte.tabikide korunma süreci geçiriyoruz.ama en kısa zamanda Allah izin verirse istiyorum.oda mayıs gibi falan bırakcaz bakalım işallah

canım benim daha çok yeni.5 aralıkta kızımı kaybettim.50 gün falan oluyor işte.tabikide korunma süreci geçiriyoruz.ama en kısa zamanda Allah izin verirse istiyorum.oda mayıs gibi falan bırabakalım işallah
Zor bir süreçten gececeksiniz eşinle,birbirinize destek olun.benim en büyük destekçim eşimdi.calışıyormusun?etrafındaki insanlar nasıl davranıyor?
Bir kaç ay sonra acın hafifleyecek,ama yanan yüreğin hic bir zaman sönmeyecek.

Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden kaybettigin belli mi?benim belirsiz oldugundan kafam cok karisik

benden 3 ay önce yaşamışssım bu acıyı. nerdeyse 3 ay önce de hamile kalmışssın. inşallah bu sefer de benden önce yaşarsın bulmanın sevincini.
benim oğlumun ölüm nedeni de bulunamadı. ama doktor kan pıhtılaşma iğnesi başladı her ihtimale karşı. bi de ben oğlumdan sonra tekrar kayıplar yaşadığım için doktorun hiç hoşuna gitmedi bu durum. ama inş bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşurum. sem de kavuşursun inşallah.

evet canım 23 şubatta başlıcam işe nasipse.o zamana kadar izinliyim.Rabbime çok şükür eşim çok anlayışlı.Allah ondan kat kat razı olsun.bi dediğimi 2 etmez.yanımda olur.şu süreci atlatmamda en büyük destekçim o oldu.aynı zamanda ailemde yanımdaydı.ama malesef sadece 1 ay kalabildiler.

tekrar hamilelik olursa ondan korkuyorum işte.Allah korktuğumuz şeyleri bi daha yaşatmaz inşallah

aynen bu nedeni belli olmayan kaybedişşler inşsanın canını çok yaktığıyla kalmıyor kafasınıda çok karıştırıyor.benim kızımında belli deildi maalesef..ama kalbinden olduğunu söylemişlerdi.

inşallah bebeklerinize sağ sağlim kavuşursunuz.Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın

tekrar cslışmak ck ama ck iyi gelecek...ben 14hafta evde kalmıştım,hic bir yere gitmemiştim,ck korkuyordum birileri beni görür birşey söylerler diye.ama keşke daha önce işe başlasaymışım,tekrar cslışmak ck iyi geldi bana.

Aynen oyle acin hafifleyecek. Ben diyordum ki ben ne zaman icimden gulecegim sevinecegim acaba...ocakta kaybetmistom oglumu nisanda baharla birlikte icimin sevindigini fark ettim. Zaman bu zamanmis dedim. Ins bebeklerimiz olunca daha da duzeliriz. Allah bunu unutturacak dert vermesin.

Esler cok onemli bu surecte. Benim esim de bana cok destek oldu. Ilk zamanlar kesintisiz agliyordum. Gozlerim hep sisti. Bi kere olsun yeter demedi. ben de onu daha cok sevdim.her seyde hayir var iste demek ki :)

Amin canim hepimiz insallah. Insan kaybedince daha bir ozluyor istiyor. Oglumun kiyafetlerini giydirmek istiyorum. Kiz da olsa giydiririm bi diyorum cok icimde kaldi
evet bende kıyafetlerine dokunamadım daha.hastaneden çıktığı gibi valizde duruyorlar.süt sağma pompası mama bile duruyor içinde.açmaya korkuyorum daha.göbeği kanamış kıyafetine bulaşmış çok az .onu görürümde kötü olurum diye açamıyorum valizi.anca tekrar hamilelik olursa öyle acarım.cinsiyeti ne olursa olsun giydiririm bende.

Oy onungobegini seveyim ben ben de dusunuyorum. Dogdugu an bebegimin oylece hareketsiz durmasi, elinin kolunun dusmesi, bebegimin aglama sesi deil de bizim aglama sesletimizin odada yankilanmasi mi daha aci yoksa yasayip kaybetmek mi? Esim bi an gun bile olsa yasasaydi gozlerini gorseydik sesini duysaydik dio ama ben yok diorm oylesi daha aci. Allah yardmcn olsun cnmmmmmm

Bende doğuma diye gittim hastaneye 41. Haftadaydım.kalbi durmuş kızımın.tam 1 ay oldu.dinmiyo kalbimdeki acı.herşeyi hazırdı.seni çok iyi anlıyorum.tarifi yok acının.beşik yerine toprağa koydu babası meleğimi.rabbim herkese sabır versin.hiç kimseye yaşatmasın.

Canım benim...ck zor birşey sizinki,doğum ve sonrası .....dilim varmıyor söylemeye

Allah rahmet eğlesin canım başın sağolsun gerçekten çok büyük bir acı tarifi imkansız...Rabbim başka acı göstermesin

Evlat acisi cok zor kimseye yasatmasin bize de bi daha yasatmasin Allah. Ama dinecek canim merak etme. Nefes alabileceksin. Mutlaka yine hatirlayacaksin her seyde ama acin icini cok yakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…