İçi kan ağlayan melek anneleri

. Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.uzuuun sağlıklı hayırlı bi ömrü olur inş.bana da 41 haftaya neden bekledin sezeryan oluverseydin böyle olmazdı belki dediler.boğasım geldi böyle söyleyenleri.yiyecek lokması yoktu yavrumun.yaradan ana rahminde can verdiğinde yazarmış ne zaman son nefesini vereceğini.hani bebeklerin muhteşem bi kokusu vardır ya ben 9 ay boyunca o kokunun hayaliyle yaşadım.evime o kokunun sinmesini hayal ettim hep.kokusunu hissedemedim ama yüzü hep gözümün önünde. Çok inanıyorum rabbim banada yaşatacak evlat kokusunu.onu büyütmeyi.

Evlat acısı yaşamayan bilemez,boş boş konuşur....bana hic kimse birşey söylemedi,söyleyemedi ben hic kimseyle görüşmedim,annem herkesi engeledi.

Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin saglikli uzun omur versin.. Bende yavas yavas dusuk yapiyorum tutunamadi progestonu birak dedi doktor yavas yavas dusucek dedi

Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin saglikli uzun omur versin.. Bende yavas yavas dusuk yapiyorum tutunamadi progestonu birak dedi doktor yavas yavas dusucek dedi
allh yardımcın olaun cnm. Bende 2 duşuk geçirdim. Çook uzucu bi durum bilirim. Rabbim tez atlatsın bi daha yaşatmasn inşllh

Evet gerçektende herşey rüya olsave birisi gelip kaldırsa evlatlarımıza kavuşsak yada hastaneden telefon gelse ve bi yanlışlık oldu deseler keşke bunun için neleri vermezdim ama malesef olmuyor işte

CANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCIN OLSUN HEPİMİZ AYNI ACILARI YAŞIYORUZ.

Arkadaşım geçmiş olsun şimdiki bebeğini sağ salim Allahın izniyle kucağına alırısn inşallah.kaç ay sonra hamile kaldın.

canım bende senin gibi 38 inci haftada kızımı kalbi durduğu için kaybettim sezeryan oldum 4 ay sonra bıraktım 4 aydır deniyoruz henüz bişey yok hayırlısı inşallah

canım bende senin gibi 38 inci haftada kızımı kalbi durduğu için kaybettim sezeryan oldum 4 ay sonra bıraktım 4 aydır deniyoruz henüz bişey yok hayırlısı inşallah
İnş.canım.rabbim hayırlısıyla sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.dr gittin mi regl dönemin falan normale girdimi.

Arkadaşım geçmiş olsun şimdiki bebeğini sağ salim Allahın izniyle kucağına alırısn inşallah.kaç ay sonra hamile kaldın.
10 ay sonra ama bizim tedavi bebegi.bir de ben normal dogum yaptim.biraz kendime geleyim istedim rahim toplansin dedi dr.ama baktim gelemiyorum.deneyelim dedik.onu demek bile 10 ayimi aldi

10 ay sonra ama bizim tedavi bebegi.bir de ben normal dogum yaptim.biraz kendime geleyim istedim rahim toplansin dedi dr.ama baktim gelemiyorum.deneyelim dedik.onu demek bile 10 ayimi aldi
hayırlı uğurlu olsun tüp bebek mi? bende 5 sene sonra 2 aşılamdna sonra doğla yolla kalmıştım şimdi beklemelimiyim ne yapmalıyım bilemiorum

İnş.canım.rabbim hayırlısıyla sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.dr gittin mi regl dönemin falan normale girdimi.
girdi canım zaten ilkinide 5 sene sonra ama doğal yolla kalmıştım.hiç bişeyimiz yok çok şükür ama hemen kalamamıştım.bakalım şimdi rabbim ne zaman vericek hayırlısıyla.

hayırlı uğurlu olsun tüp bebek mi? bende 5 sene sonra 2 aşılamdna sonra doğla yolla kalmıştım şimdi beklemelimiyim ne yapmalıyım bilemiorum
Tup bebek tatlim.allahin isi iste.kendini psikolojik olarakbhazir hissediyoraan bi dr.la karar verirsin.sebep neydi asilamanin

Evet gerçektende herşey rüya olsave birisi gelip kaldırsa evlatlarımıza kavuşsak yada hastaneden telefon gelse ve bi yanlışlık oldu deseler keşke bunun için neleri vermezdim ama malesef olmuyor işte
ah canım benim başlarda bunu o kadar çok düşündümki.doktor kapıya gelse bi gün açsam ve bana çok özür dilerim yanlıştık oldu dese...nelerimi vermezdim bende.defalarca sordum eşime başka birine vermiş olmasınlar bizim bebeği diye.saçmalık işte ama ne bilim sormuştum

Insan böyle bir acıyı kabullenmekte zorlandığı için insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor tabiki ben eşime bile demiştim birisi çıkıp gelse ve bir yanlış anlaşılma olmuş sizin bebeğiniz yaşıyo dese hiç kızmıcam ve boynuna sarılıcam demiştim. Ya benim oğlumun ameliyat izi olduğu halde bile ben neler neler düşünmüştüm 2 gün boyunca sonra sonra kafamı toplayıp aklıma geldi ameliyat izi hadi karıştırmış olsalar bile ameliyat iziNidemi yapacaklar diye

Tup bebek tatlim.allahin isi iste.kendini psikolojik olarakbhazir hissediyoraan bi dr.la karar verirsin.sebep neydi asilamanin
SEBEPSİZDİ canım eşimdede bendede hiç bişey çıkmamıştı tahlillerde ama aşılamam da tutmamıştı.sonra doğal yolla oldu.şimdide bekliyorum rabbimin vermesini.

SEBEPSİZDİ canım eşimdede bendede hiç bişey çıkmamıştı tahlillerde ama aşılamam da tutmamıştı.sonra doğal yolla oldu.şimdide bekliyorum rabbimin vermesini.
Hakkinda hayirlisi olsun.insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine

girdi canım zaten ilkinide 5 sene sonra ama doğal yolla kalmıştım.hiç bişeyimiz yok çok şükür ama hemen kalamamıştım.bakalım şimdi rabbim ne zaman vericek hayırlısıyla.
Canım benim hemen hamile kalmalıyım diye düşünme,kendini rahat bırak.ben hic birzaman hemen hamile kalmalıyım diye düşünmedim,stres yapmadım.kaybetiğim ilk bebektede ilk ay,kızımdada ilk ay hamile kaldım.insan bebeğini kaybedince hemen istiyor biliyorum,ben ilk gün hemen hamile kalmalıyım dedim,doktor 3ay sonra dedi.3ay sonra işe başladım iş iyi geldi,biraz daha bekleyelim dedik,Temmuz'da tatile gitik,dikkat etmedik,ve hamile kaldım.allah inşallah gönlüne göre verir canım...seni ck iyi anlıyorum...

Ben son kontrole gitiğimde inşallah bebeğiniz iğleşmiş derler diye ck dua etim...ck zordu...yavrun icinde ve sen onunla bir kaç saat sonra vedalaşacağını bilmek ck zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…