. Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.uzuuun sağlıklı hayırlı bi ömrü olur inş.bana da 41 haftaya neden bekledin sezeryan oluverseydin böyle olmazdı belki dediler.boğasım geldi böyle söyleyenleri.yiyecek lokması yoktu yavrumun.yaradan ana rahminde can verdiğinde yazarmış ne zaman son nefesini vereceğini.hani bebeklerin muhteşem bi kokusu vardır ya ben 9 ay boyunca o kokunun hayaliyle yaşadım.evime o kokunun sinmesini hayal ettim hep.kokusunu hissedemedim ama yüzü hep gözümün önünde. Çok inanıyorum rabbim banada yaşatacak evlat kokusunu.onu büyütmeyi.Ben de oglumdam sonraki ilk hamileligimde kabullenmekte cok zorlanmistim. Nasilsa bu da ölur modundaydim. Ama ben onu zamana degil de psikolojiye bagliorm. omdan sonra isterse 5 yil gecse yine ilk hamilelik zor gecerdi gibi gelio bana
bence en guzel herkes kendini bilir. Bana gore oyledir ona gore oyle sana gore soyle. Bence herkes kendini dinlemeli. Herkes kendi kendinin doktorudur bence. Ben oglumdan sonraki 9 haftalik dusugumdd bilen herkes bekleseydin keske dedi ben de cok sinirlendim.doktor bile beklemediniz ondan dustu diyemeyiz dedi. Kardeslerin arasi 13 ay olan yuzlerce kadin var sonucta. Ona ragmen ben zaten ikinci bi aci yasarken insanlar sorumlusu benmisim gibi davramdi. Cok sinir bozucu ama olsun yine de ben beklemeye tercih ederim bu yasadiklarimi.( sezeryan icin bi sey diyemem onda iyilesmek icin ne dediyse doktor onu yapmali bence)
elin bos karnin bos kafan dopdolu beklemek benim icin sessiz bi ciglikti
ins Rabbim bu bebegime saglikla kavustursun
Evlat acısı yaşamayan bilemez,boş boş konuşur....bana hic kimse birşey söylemedi,söyleyemedi ben hic kimseyle görüşmedim,annem herkesi engeledi.. Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.uzuuun sağlıklı hayırlı bi ömrü olur inş.bana da 41 haftaya neden bekledin sezeryan oluverseydin böyle olmazdı belki dediler.boğasım geldi böyle söyleyenleri.yiyecek lokması yoktu yavrumun.yaradan ana rahminde can verdiğinde yazarmış ne zaman son nefesini vereceğini.hani bebeklerin muhteşem bi kokusu vardır ya ben 9 ay boyunca o kokunun hayaliyle yaşadım.evime o kokunun sinmesini hayal ettim hep.kokusunu hissedemedim ama yüzü hep gözümün önünde. Çok inanıyorum rabbim banada yaşatacak evlat kokusunu.onu büyütmeyi.
allh yardımcın olaun cnm. Bende 2 duşuk geçirdim. Çook uzucu bi durum bilirim. Rabbim tez atlatsın bi daha yaşatmasn inşllhRabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin saglikli uzun omur versin.. Bende yavas yavas dusuk yapiyorum tutunamadi progestonu birak dedi doktor yavas yavas dusucek dedi
Evet gerçektende herşey rüya olsave birisi gelip kaldırsa evlatlarımıza kavuşsak yada hastaneden telefon gelse ve bi yanlışlık oldu deseler keşke bunun için neleri vermezdim ama malesef olmuyor işteben sezeryandan çıkar çıkmaz hemen emzirdim kızımı.çünkü bi belirtisi yoktu.hep yanımdaydı odada.taki 16-17 saat sonra yanımdan alınasıya kadar.emzirdikten sonra yanıma yatırırdım.bembeyaz melek gibi uyumasını izlerdim.hep aklımda onlar kaldı.bu yüzden eşimle öldükten sonra bakmama kararı almıştık.kalp anomalisi var dedikleri için morarma falan olmuştur diye düşündük...aklımızda bembeyaz melekler gibi kalsın dedik...onu öyle cansız rengi dönmüş görmeye dayanamayız diye düşündük...melek kızım benim..annen çok ama çok özlüyor seni.hala rüya gibi.kapı çalınacak ve bi karışıklık oldu kızınızı alın diyecekler gibi...ama maalesef yok
CANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCIN OLSUN HEPİMİZ AYNI ACILARI YAŞIYORUZ.Bende doğuma diye gittim hastaneye 41. Haftadaydım.kalbi durmuş kızımın.tam 1 ay oldu.dinmiyo kalbimdeki acı.herşeyi hazırdı.seni çok iyi anlıyorum.tarifi yok acının.beşik yerine toprağa koydu babası meleğimi.rabbim herkese sabır versin.hiç kimseye yaşatmasın.
Arkadaşım geçmiş olsun şimdiki bebeğini sağ salim Allahın izniyle kucağına alırısn inşallah.kaç ay sonra hamile kaldın.Oncelikle basin sagolsun.cennette sefaatcimiz onlar bizim.bende kizimi 38+6 da kaybettim.2013 ekim ayinda.sebebi bulunamadi.simdi yeniden hamileyim.erken dogum riski sebebiyle evde raporluyum.sende hamileymissin cok sevundim.kesinlikle bu aciyi hafifletecek tek sey hamilelik.ki ben bu surecte bile cok rahatim dersem yalan olur.hep icim buruk.gecen sefer cok heveslenmistim.kizimin 1.yas kiyafetleri bile hazirdi.odasi vs.hersey.simdi hicbirsey yapmiyorum.yapamiyorum aslinda.o kadar korkuyorum ki yine ayni seyler olacak diye.bi dogsunlar sonra hepsi hallolur diyorum ama bi taraftan icim huzursuz.sacma sapan gelgitlerdeyim yani. Oglunu neden kaybettigin belli mi?benim belirsiz oldugundan kafam cok karisik
canım bende senin gibi 38 inci haftada kızımı kalbi durduğu için kaybettim sezeryan oldum 4 ay sonra bıraktım 4 aydır deniyoruz henüz bişey yok hayırlısı inşallahİnşallah canım rabbim kimselere yaşatmasın.merak ediyorum ne zaman iyileşip tekrar anne olucam diye.sezeryandan sonra ne kadar beklemeliyim 2.gebelik için.sizlere ne dedi doktorlar paylaşırmısınız.ancak böyle acım dinicek gibi geliyo.
İnş.canım.rabbim hayırlısıyla sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.dr gittin mi regl dönemin falan normale girdimi.canım bende senin gibi 38 inci haftada kızımı kalbi durduğu için kaybettim sezeryan oldum 4 ay sonra bıraktım 4 aydır deniyoruz henüz bişey yok hayırlısı inşallah
10 ay sonra ama bizim tedavi bebegi.bir de ben normal dogum yaptim.biraz kendime geleyim istedim rahim toplansin dedi dr.ama baktim gelemiyorum.deneyelim dedik.onu demek bile 10 ayimi aldiArkadaşım geçmiş olsun şimdiki bebeğini sağ salim Allahın izniyle kucağına alırısn inşallah.kaç ay sonra hamile kaldın.
hayırlı uğurlu olsun tüp bebek mi? bende 5 sene sonra 2 aşılamdna sonra doğla yolla kalmıştım şimdi beklemelimiyim ne yapmalıyım bilemiorum10 ay sonra ama bizim tedavi bebegi.bir de ben normal dogum yaptim.biraz kendime geleyim istedim rahim toplansin dedi dr.ama baktim gelemiyorum.deneyelim dedik.onu demek bile 10 ayimi aldi
girdi canım zaten ilkinide 5 sene sonra ama doğal yolla kalmıştım.hiç bişeyimiz yok çok şükür ama hemen kalamamıştım.bakalım şimdi rabbim ne zaman vericek hayırlısıyla.İnş.canım.rabbim hayırlısıyla sağlık uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.dr gittin mi regl dönemin falan normale girdimi.
Tup bebek tatlim.allahin isi iste.kendini psikolojik olarakbhazir hissediyoraan bi dr.la karar verirsin.sebep neydi asilamaninhayırlı uğurlu olsun tüp bebek mi? bende 5 sene sonra 2 aşılamdna sonra doğla yolla kalmıştım şimdi beklemelimiyim ne yapmalıyım bilemiorum
ah canım benim başlarda bunu o kadar çok düşündümki.doktor kapıya gelse bi gün açsam ve bana çok özür dilerim yanlıştık oldu dese...nelerimi vermezdim bende.defalarca sordum eşime başka birine vermiş olmasınlar bizim bebeği diye.saçmalık işte ama ne bilim sormuştumEvet gerçektende herşey rüya olsave birisi gelip kaldırsa evlatlarımıza kavuşsak yada hastaneden telefon gelse ve bi yanlışlık oldu deseler keşke bunun için neleri vermezdim ama malesef olmuyor işte
Insan böyle bir acıyı kabullenmekte zorlandığı için insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor tabiki ben eşime bile demiştim birisi çıkıp gelse ve bir yanlış anlaşılma olmuş sizin bebeğiniz yaşıyo dese hiç kızmıcam ve boynuna sarılıcam demiştim. Ya benim oğlumun ameliyat izi olduğu halde bile ben neler neler düşünmüştüm 2 gün boyunca sonra sonra kafamı toplayıp aklıma geldi ameliyat izi hadi karıştırmış olsalar bile ameliyat iziNidemi yapacaklar diyeah canım benim başlarda bunu o kadar çok düşündümki.doktor kapıya gelse bi gün açsam ve bana çok özür dilerim yanlıştık oldu dese...nelerimi vermezdim bende.defalarca sordum eşime başka birine vermiş olmasınlar bizim bebeği diye.saçmalık işte ama ne bilim sormuştum
SEBEPSİZDİ canım eşimdede bendede hiç bişey çıkmamıştı tahlillerde ama aşılamam da tutmamıştı.sonra doğal yolla oldu.şimdide bekliyorum rabbimin vermesini.Tup bebek tatlim.allahin isi iste.kendini psikolojik olarakbhazir hissediyoraan bi dr.la karar verirsin.sebep neydi asilamanin
Hakkinda hayirlisi olsun.insallah en kisa zamanda kavusursun bebegineSEBEPSİZDİ canım eşimdede bendede hiç bişey çıkmamıştı tahlillerde ama aşılamam da tutmamıştı.sonra doğal yolla oldu.şimdide bekliyorum rabbimin vermesini.
Canım benim hemen hamile kalmalıyım diye düşünme,kendini rahat bırak.ben hic birzaman hemen hamile kalmalıyım diye düşünmedim,stres yapmadım.kaybetiğim ilk bebektede ilk ay,kızımdada ilk ay hamile kaldım.insan bebeğini kaybedince hemen istiyor biliyorum,ben ilk gün hemen hamile kalmalıyım dedim,doktor 3ay sonra dedi.3ay sonra işe başladım iş iyi geldi,biraz daha bekleyelim dedik,Temmuz'da tatile gitik,dikkat etmedik,ve hamile kaldım.allah inşallah gönlüne göre verir canım...seni ck iyi anlıyorum...girdi canım zaten ilkinide 5 sene sonra ama doğal yolla kalmıştım.hiç bişeyimiz yok çok şükür ama hemen kalamamıştım.bakalım şimdi rabbim ne zaman vericek hayırlısıyla.
Ben son kontrole gitiğimde inşallah bebeğiniz iğleşmiş derler diye ck dua etim...ck zordu...yavrun icinde ve sen onunla bir kaç saat sonra vedalaşacağını bilmek ck zor...ah canım benim başlarda bunu o kadar çok düşündümki.doktor kapıya gelse bi gün açsam ve bana çok özür dilerim yanlıştık oldu dese...nelerimi vermezdim bende.defalarca sordum eşime başka birine vermiş olmasınlar bizim bebeği diye.saçmalık işte ama ne bilim sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?