İçi kan ağlayan melek anneleri

evt canım aynen hemen hamile kalmak istiyorum acımı dindiricek gibi gelio.ama çok düşünüp üstüne gittikçe maalesef olmuo.

evt canım aynen hemen hamile kalmak istiyorum acımı dindiricek gibi gelio.ama çok düşünüp üstüne gittikçe maalesef olmuo.
Seni coookkkk ama cokkkk iyi anlıyorum canım.vücuduna ve kendine zaman tanı.tatile gidin eşinle,kafa dağıtın.zor biliyorum ama bunu yapmalısınız,yoksa olmaz,unut demiyorum canım,evlat bu hic unutulurmu....onlar bizim doyamadığız canlarımız...

haklısın sanki geç kalıcakmışım gibi gelio yaşım ilerlio die 33 yaşındayım ama endişe panik ters etki yapıyor.inşallah hakkımızda hayırlısı ise evlat sahibi olabilelim

haklısın sanki geç kalıcakmışım gibi gelio yaşım ilerlio die 33 yaşındayım ama endişe panik ters etki yapıyor.inşallah hakkımızda hayırlısı ise evlat sahibi olabilelim
Ben 32yaşındayım canım.31yaşında bebeğimi kucağıma almayı nasip eti Allah.

Ben hep 30yaşında anne olmak istiyorum derdim,29yaşımda ilk bebeğime hamile kaldım,30yaşıma girmeme 5gün kala bebeğimi kaybetim.ondan sonra yaş işini kafama takmamays karar verdim.herşey Allah'a bağlı.

Ben hep 30yaşında anne olmak istiyorum derdim,29yaşımda ilk bebeğime hamile kaldım,30yaşıma girmeme 5gün kala bebeğimi kaybetim.ondan sonra yaş işini kafama takmamays karar verdim.herşey Allah'a bağlı.
Dogum gunu meselesi beni cok uzuo. Benim dogum gunum 18 ocakti 16 ocakta oglumu kaybeytim cok uzuluo insan dogum gumune bakisin degisio

Kizlar memlekete geldik. Burda bazilari sordu bazilarina soylemek zorunda kaldik. Bi tanesi bebegime hediye agiz bezi almis. Kendimi cok tuhaf hissettim. Ya dedim bunu da gordugumde uzulursem dogumdan sonra kullanamicam die. Sevinemedim hakkiyla. Dogru deil aslinfa sevinmek lazim. Bak Allah nasip etmis deil mi? Iyi dusunmek lazim. Ama korki geldi bi an icime. Bi de bu ilk ona ait bi sey ya. Kizlar dua edin ya Allah hayirlisiyla bebegime kavustursun. Beni siz anlarsiniz. Hem dua edin de nankorluk yapmayayim bu bebegime karsi. oglum gitti bu ayri bi bebek ayri bi dunya. Ayri ilgi ayri sevgi ayri heyecan beklio. Ona haksizlik etmeyeyim

Canım benim...bebeğin icin planlar yap,hazırlık yap,yeni eşyalar al...ck zor biliyorum.bende hazîrlık yapmak istememiştim,eşim hep motive eti beni.

Dogum gunu meselesi beni cok uzuo. Benim dogum gunum 18 ocakti 16 ocakta oglumu kaybeytim cok uzuluo insan dogum gumune bakisin degisio
Benimde 21 Aralık'ta doğum günüm oğlumun ise 10 Aralık'ta doğumu 15 Aralık'ta ölüm yıldönümü artık benim için doğum günü yok

ablamim kizi benim oglumdan 1 hafta buyuk. onu seviorm ozluorm ama gorunce de icim cok acio kizlar. 1,5 aydir gormuyordum bugun gordum. Kocaman olmus yuruyor. Agladm yine bizimkiler de kizio bana boyle yapilmaz artik die. Ben yegenimi sevmio deilim seviorm ozluorm aslinda gormek de istiorm ama ne yapayim gorunce oglum aklima gelio. Cok icim yanio hayat boyu imtihan bana

Ben de 26.haftalık oğlumu 2gun once heyet kararıyla sonlandırdım 20.hafta detaylı ultrasonda beynınde cok nadir gözuken bır oluşum bozuklugu oldugu teşhis edıldı takıp edelım dedıler bu surede 2kez capada kurula gırdım en son gecen persembe beynın içinde kanama oldugunu soyledıler sakat doğacaktı hastaneye yattım önce sonlandırma yapıldı ama buna nasıl dayanabıldım hıç bilmıyorum böyle manevı bir acı yok hep dua ettım oğlum beni bagıslasın diye ardından 40saat sunı sancı çekıp dogurdum ama pazartesıden beri eksıgım içim bomboş hersey anlamsız bu acının tarifi yok. Allah bunu yasayan melek annelerıne sabır versın..tek dileğim yeniden hamile kalmak yoksa bu acıyı atlatmak sankı mumkun olmayacak..o benım mınık oğlumdu bana benziyordu ultrason resımlerı gozumden gıtmıyor yeniden hamıle kalsam bıle karnımdaki o olmayacak baska bır bebek olacak ama yıne de ancak boşlugu boyle dolar gıbı hıssedıyor ınsan..nısan sonu doğacaktı bıtanem ama melek oldu..Allah bunu yasayan herkese yardımcı olsun sabır versın ve en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah (

Canım benim...öncelikle başınız sağolsun...İnan bana en iyi ilac ZAMAN....benim bebeğim 23haftalıktı,herşey 10gün icinde oldu bitti,şoktaydım,önceleri kabulenmedim,sanki hic hamile değilmişim gibi davrandım,ama ck yanlıştı,acımı icime atım.acını yaşa,yas tut,ağla bebeğin icin.ben bunları yapmadım,ve sonra ck kötü oldum.hep dua et arkadaşım...

Senın de başın sağolsun canım..içimde tutmuyorum aglıyorum durup durup iş guç normal hayat hep anlamsız boyle bır acı yasayınca ınsan..zamanla azalacak bılıyorum ama hıç unutulmayacak..Allah bize boyle bir sınav yazmış sabredıp dua etmekten baska elimizden gelen birsey yok..

Önce acını yaşa...biliyorum hemen hamile kalmak istiyorsun,bende öyleydim...doktorum ilk 3ay beklemelisin dedi...ben 7ay sonra hamile kaldım,plansız bir şekilde.

Önce acını yaşa...biliyorum hemen hamile kalmak istiyorsun,bende öyleydim...doktorum ilk 3ay beklemelisin dedi...ben 7ay sonra hamile kaldım,plansız bir şekilde.
Dedıgın gıbı biran önce şu 3ay gecsın istiyorum tabii sonrasında Allah ne zaman kısmet ederse..umuyorum cok beklemem ben de..senin için cok mutlu oldum hala hamıle mısın ya da dogdu mu bilemıyorum ama darısı benım ve tekrar bebek isteyen tum melek annelerinin basına canım

Ck şükür ALLAH kızımı sağ salim kucağıma almayı nasip eti...ama ck zor bir sürecti benim icin...9ay ck zor gecti,plansız hamile kalmam beni ck zorladı.sürekli bir korku...ilk bebeğimde normal doğum yapmıştım,normal doğum istemedim kızımda,sürekli o sahne vardı gözümün önünde,sezaryen oldum.
Calışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…