İçi kan ağlayan melek anneleri

Evet 10 gun rapor aldım haftaya persembe baslıcam işe..doktor 1ay rapor yazacagım dedı istemedım evde nasıl gecer bebegım olmadan o kadar uzun zaman diye..benim normal dogumum cok cok zor oldu rahımagzı acılmadı 2gun boyunca sonra oyle sıddetlı bır sancı cektım kı yataga dogurdum 1saat içinde cok travmatık bir surectı..tekrar normal doğum yapamam dıye dusunuyorum çatım darmış ama suanda sezeryana gerek kalmadıgı için muyluyum yoksa 1sene beklemem gerekecektı..ınsan en cabuk fızıksel acılarını unutuyor

10gün ck az canım ya...ama iş iyi gelecek.ben 14hafta doğum iznimi kulanmıştım,ck pişman olmuştu okadar evde kaldığıma.iş ck iyi gelmişti bana.işe başladıktan sonra 3ay falan sonra tatile gitmiştik,orda hamile kaldım,hic planlamıyorduk.biraz çalış havalar iyi olunca tatile gidin bak göreceksin ck iyi gelecek.

Bızım de planımız bu canım 40ım cıkınca bıkac gun buralardan uzaklaşıp yazın da uzun bı tatıl yapmak..bu bebegıme de gecen agustos tatılde hamıle kalmıştım umuyorum bu yaz yenıden Allah nasip eder yeni ve saglıklı bir bebegi..destegın ıcın cok tesekkur ederım Allah cocuguna saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Ben iki bebeğimde Ağustos'ta hamile kalmıştım...inşallah sende istediğin zaman hamile kalırsı canım...

Amin canım Allah yaşatmasın , daha büyük acı vermesin inşallah . Bu arada başın sağolsun canım . Benim 5 ay bitecek 24 Şubat ta ama sanki daha dün olmuş gibi içim cayır cayır yanıyor .... Allah sabrımızıda duamızıda arttırsın hepimizin ...

Canım benim başın sağolsun , çok ama çok üzüldüm . Allah sabrını arttırsın canım , dayanma gücü versin , bu acını unutturacak daha büyük acılar vermesin . Evet çok zor bu acının tarifi yok , insan kalbindeki beynindeki içindeki bu boşluğa alışamıyor maalesef . Benim kızım şimdi doğmuş olacaktı 2 haftalık filan olacaktı aynı haftalardaki ark tek tek doğum yaptı , o kadar sızlıyor ki yüreğim , o kadar acıyor ki içim Allah sabrımızı arttırsın , bize güç versin inşallah ...Allah duamızı , tevekkülümüzü arttırsın inşallah ...

Benım de arkadaslarım ya yenı doğum yaptı ya da hamile..cok zor bu eksıklık hissi hıc gecmeyecek yeniden hamıle kalsam bile bu mınık bebegımın yerını alamaz ama rabbım inşallah bize yeniden anneliği kısmet eder yoksa bu kalp acısı dayanılacak gıbı degıl..ruh gıbıyım arafta kaldım sankı hayat devam edıyor ama benım için degıl..Allah bize sabır ve dayanma gucu versın

Işe başladınmı canım?sana iyi gelmiyorsa yeni doğum yapmış arkadaşını gôrmek,görüşme bence.ben görüşmemiştim,doğduya falanda gitmedim,gidemedim,ck acı çekiyordum,hamile görünce arkamı dönüyordum...ama İnan bana zamanla daha iyi olacaksın,olacaksınız eşinle....

Persembe gunu baslıcam canım gercı şuanda o kadar anlamsız gelıyor ki maıller toplantılar fılan bır sure sadece fızıksel olarak işe gidip gelicem gıbı gozukuyor..bugun doktor kontrolum var rahım durumuma bakacak hep bebegımı gormeye gırdıgım ultrasonda bu kez içim bomboş ve bekleme salonunda mutlu hamıleler gorucem zaten nereye baksam herkes ya hamıle ya da bebekli ve bu gercekten cok can yakıyor bugun mınıgımden ayrılalı 1hafta oldu umarım haftalar gectıkçe bu yas durumundan cıkıp yenıden hamıle kalmanın umuduna sarılabılırım..

Canım kırkın çıksın ilk adetini görünce bile insan mutlu oluyor,çünkü sonra hamile kalabikeceğini biliyorsun.ben ilk adetim geldiğinde yeniden doğmuş gibiydim,ck sevinmiştim.sen işe konsantre ol canım,iş iyi gelecek.

Ilk adet ıcın 1,5ay bekleyebılirsin merak etme dedı doktor umarım o kadar uzun surmez cunku senın gıbı hıssedecegıme emınım zaten gunleri sayıyorum kırkım çıksın dıye..Destegın için sana cok tesekkur ederım insanın guzel seyler olacagını duymaya ıhtıyacı oluyor :)

Înadına gibi herkes bu yılı buldu sanki hamile kalıp doğurmak için , herkesin otomatikman karnına gidiyo gözüm sanki herkes hamilede bi tek ben bomboşum gibi . Allah en hayırlı zamanda bize de nasip etsin inşallah anne - baba olmayı sağlıklı hayırlı ömürlü evlat nasip etsin inşallah.

İnşallah canım hep dua edip Allahtan sabır ve en kısa zamanda saglıklı bir bebek dilemekten baska elımızden gelen birsey yok..benım de en yakın arkadasım hamıle bir digerı yenı dogum yaptı cok kotu hıssedıyor ınsan eşim suanda bebegımızin defin işleri için mezarda içim yanıyor gidemedım bebegımın cenazesını hastaneden almaya dayanamam onun topraga verılmesını gormeye Allah bize yardım etsın

Offfffff , içimin yangını ne zor insanın . Çok acı çok . Bende şimdi bi arkadaşımın 28 hf gebelik haberini aldım içim cızzz etti aklımdan çıkmayan kızım geldi şimdi 2 yada 3 hf olacaktı yavrum . Ahhhhhh Allahım sen isyan etmemizi önle tevekkülümüzü sabrımızı gücümüzü arttır ....

Ben de bunaldım hamile görmekten doktoruma gittim geçen gün sadece tetkik sonuçlarımı gösterip çıkacaktım ama etrafımda mutlu mutlu hamileler görünce gözümden yaşlar boşaldı istemsiz.hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim.zaman geçtikçe daha iyi olacaksın diyorlardı ama ben daha çok özlüyorum bebeğimi,yokluğu her gün daha belirginleşiyor

Amin canım aminn :'( Allah dayanma gucu versın bize

Ben de hergun giderek daha cok özlüyorum bebegımı her sabah aglayarak uyanıp ruh gıbı dolanıyorum ortalıkta sadece zamanla daha iyi olacagımı soyleyenlere inanıyorum ve tevekkül edıyorum Allaha sıgınıyorum ..yenıden hamıle kalacagız Allahın izniyle ve bu sefer kucagımıza alacagız bebeklerımızı..bu umuda sarılıyorum dayanmak ıcın

İnan bana seni ck ama ck iyi anlıyorum.etrafımdeki insanlar beni anlamıyordu,bomboş bir kalabalık vardı etrafımda....etrafındakiler seni anlayamaz canım...seni en iyi melek anneleri anlar.benim kırkımın biti gün geldi adetlerim,inşallah seninde öyle olur canım.

CANLARIM...bundan tam 2yıl önce bende sizler gibiydim...bende heryerde hamile görüyordum,bebek görüyordum...kendinize oyalanacak birşeyler bulun,unutmanız mümkün değil,ben kızımı icin hala ağlıyorum.kızım kucağımdayken ona nini söylerken melek yavrum AYDA'M icinde söylüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…