- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
canım nasıl gidiyor hamileliğin?Kizlar okuyorum ki hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz. Ayni acilari yasamisiz. Hamile gormek istememek gibi. Hastaneye dogumdan sonra gidip elin bos karnin bos muayene olmanin acisi...ama gececek insallah. Insallah her sey guzel olacak. onceki hamileliklerim gibi rahat asla deilim ama simdi bu bebegim bana bi umit oldu. Insallah Allah hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin. Dua edin. Bu kaybetmenin acisini Allah bulmanin sevinciyle ortsun
mdan sonra dusuk yaptigim bebegim kadar da stresli degilim. hastaneye gidince ultrasona girene kadar cok kotu oluorm ama canli oldugunu gorunce ferahliormCa
canım nasıl gidiyor hamileliğin?
Bende senin gibiydim canım,bunlar ck normal.benim tansiyonum normalde hep ck düşüktür,kontrolden önce hep ck yüksek oluyordu heyecandan ve korkudan...Tabi diger hamileliklerim gibi deil ama oglu
mdan sonra dusuk yaptigim bebegim kadar da stresli degilim. hastaneye gidince ultrasona girene kadar cok kotu oluorm ama canli oldugunu gorunce ferahliorm
sen heyecanlisin die bebegin de kalbi hizli hizli atiyo dedi doktor. insan etkilenioBende senin gibiydim canım,bunlar ck normal.benim tansiyonum normalde hep ck düşüktür,kontrolden önce hep ck yüksek oluyordu heyecandan ve korkudan...
Aaaaa bak bunu bilmiyordum,benim doktorum bana hic öyle birşey söylememişti.sen heyecanlisin die bebegin de kalbi hizli hizli atiyo dedi doktor. insan etkilenio
Aaah canim. Gozlerim doldu okurken. ben de oglumu 16 ocakta kaybettim bemim dogum gunum 18 ocakti. Oyle aciydi ki. Evlatlarimiz bogazimizda yumruk. Ne yapalim. Imtihan. Insallah Allah kaybetmenin acisini bulmanin sevinciyle ortsunBugün benim doğum günüm kızım , annen bir yaş daha aldı , seni kaybettikten sonra her gün bir ay gibi geldi geçmedi , geçmiyorda iç yangınım , sen gelseydin şimdi evimiz mutlu , cıvıl cıvıl olacaktı . Her günümüz senin büyüdüğünü görerek geçecekti .her anımız neşeli olacaktı , belki gecelerce uyumayacaktık , belki evimiz kirli kalacaktı ama sen olacaktın yanımızda , her anımızda . Ahhh yavrum benim hala mı alışmaz insan , alışamadım alışamıyorum sensizliğe çok ağır geliyo sensiz olmak . Ben sana daha o ilk test sonucu aşık olmuştum çok sevmiştim her şey bana seni anlatıyor seni hatırlatıyor kızım annen seni hep çok sevdi hep çok seviyor ....bitanecik güzel kızım Ela m ilk göz ağrım benim , sensiz 5 ay bitmek üzere şimdi , hayatımın en ağır sınavı bitmiyor ama bu yürek yangını hiç geçmiyor ....
Canım benim...hepimizin kaderi aynı benim doğum günüm 7ocak 2ocakta kızımı kaybetim.30yaşgünümü bebeğim karnımda kutlayacağım icin ck mutluydum,büyük bir parti istiyordum...ama benim icin en acı doğum günüm oldu...bütün aile etrafımda pervane oldu mutlu iyi olayım diye...gözyaşım hic dinmedi,dinmeyecek...Bugün benim doğum günüm kızım , annen bir yaş daha aldı , seni kaybettikten sonra her gün bir ay gibi geldi geçmedi , geçmiyorda iç yangınım , sen gelseydin şimdi evimiz mutlu , cıvıl cıvıl olacaktı . Her günümüz senin büyüdüğünü görerek geçecekti .her anımız neşeli olacaktı , belki gecelerce uyumayacaktık , belki evimiz kirli kalacaktı ama sen olacaktın yanımızda , her anımızda . Ahhh yavrum benim hala mı alışmaz insan , alışamadım alışamıyorum sensizliğe çok ağır geliyo sensiz olmak . Ben sana daha o ilk test sonucu aşık olmuştum çok sevmiştim her şey bana seni anlatıyor seni hatırlatıyor kızım annen seni hep çok sevdi hep çok seviyor ....bitanecik güzel kızım Ela m ilk göz ağrım benim , sensiz 5 ay bitmek üzere şimdi , hayatımın en ağır sınavı bitmiyor ama bu yürek yangını hiç geçmiyor ....
Yeni bebegin acini biraz olsun kullendirmedi mi?Canım benim...hepimizin kaderi aynı benim doğum günüm 7ocak 2ocakta kızımı kaybetim.30yaşgünümü bebeğim karnımda kutlayacağım icin ck mutluydum,büyük bir parti istiyordum...ama benim icin en acı doğum günüm oldu...bütün aile etrafımda pervane oldu mutlu iyi olayım diye...gözyaşım hic dinmedi,dinmeyecek...
Acı hep aynı canım...bugün sabah hıckırarak ağladım...kızımda bana bakarak ağlamaya başladı...ateş sönmüyor,kızım doğduktan sonra tabiki hayatım değişti,ama icim hala yanıyor.Yeni bebegin acini biraz olsun kullendirmedi mi?
Insan sadece kendisi kaybetmiş sanıyor....Arkadaşlar okadar çok bebek ölümleri varki dün yavrumun mezarına gittim yine bi kuzuyu gömüyolardı 2 günde parsel dolmuştu yine çok. Acı ya valla
Benim daha 17gun oldu bitanecik oglum gideli ise basladim calisiyorum ama hep eksigim mutsuzum hamile kalmadan onceki benle alakasi yok bu yeni insanin..sadece bu kaybi yasayanlar birbirini anlayabilir..gecmis olsun diyenler elbette iyi niyetliler ama bu aciyi anlamalari mumkun degil..her sabah kotu uyaniyorum her gece dua edip aglaya aglaya uyuyorum gunler sadece geciyor ben seyirciyim hayata disardan bakiyorum..mezarina gidemedim daha melegimin kar yagiyor uzerine ama usumuyodur zaten cennette diger bebeklerle mutlu diye avunuyorumInsan sadece kendisi kaybetmiş sanıyor....
Amin. Allah sabirlar versin. Tekrar yasatmasin. Uzuluorz bu haberlere iste. Yeni mesaj var die mail gelince isme bakip farkli adi gorunce birinin daha cigeri yanmis diorm. Allah bizimkileri bi daha yakmasin. Yaktiklarina da dayanma gucu versin. Onlara layik olmayi nasip etsin24 haftalık bebeğimi normal doğumla Dünya'ya getirdim 1 hafta Yaşadı küvezde sonra melek oldu bebeğim 2 ay oldu güneşim batalı.her gün elimi karnıma koyup onunla saatlerce sohbet ederdim oda hep tepki verirdi bana her şey o kadar normaldi ki o aksam ki Sancı Dünyamı kararttı ve şimdi hiçbir şeyden zevk almıyorum en huzur bulduğum yer Mezarı.gidiyorum oğlum meleğim ne olur rüyama gel bir kere Öpüp koklayım bağrıma basayım diyorum ama gelmiyor.Rabbim hepimize sabır versin.şefaatini asan Günahlar işlemememiz için akıl versin fikir güç versin....
Canım başınız sağolsun...kendine zaman tanı...zaman herşeyin ilacı...24 haftalık bebeğimi normal doğumla Dünya'ya getirdim 1 hafta Yaşadı küvezde sonra melek oldu bebeğim 2 ay oldu güneşim batalı.her gün elimi karnıma koyup onunla saatlerce sohbet ederdim oda hep tepki verirdi bana her şey o kadar normaldi ki o aksam ki Sancı Dünyamı kararttı ve şimdi hiçbir şeyden zevk almıyorum en huzur bulduğum yer Mezarı.gidiyorum oğlum meleğim ne olur rüyama gel bir kere Öpüp koklayım bağrıma basayım diyorum ama gelmiyor.Rabbim hepimize sabır versin.şefaatini asan Günahlar işlemememiz için akıl versin fikir güç versin....
Cok uzuldum canim..Allah bize sabir versin benim de yasama sevincim gitti 3hafta olacak yakinda..minik beyninde kanama vardi sakat dogacakti kurul sonlandir dedi oyle yaptim ama kalbine igne yaptilar oglumun ben de onunla öldüm sanki..yuzunu goremezdim bakmadim mezarina da gitmedim daha ceseretim yok..keske diyorum karnimda olseydi de ben rizamla yapmak zorunda kalmasaydim..cok korkunc bir imtihan..siz yasatmak icin ugrasmissiniz en azindan ben ise tam tersi..Allahim bize bir daha evlat acisi yasatmasin ve dayanma gucu versin..24 haftalık bebeğimi normal doğumla Dünya'ya getirdim 1 hafta Yaşadı küvezde sonra melek oldu bebeğim 2 ay oldu güneşim batalı.her gün elimi karnıma koyup onunla saatlerce sohbet ederdim oda hep tepki verirdi bana her şey o kadar normaldi ki o aksam ki Sancı Dünyamı kararttı ve şimdi hiçbir şeyden zevk almıyorum en huzur bulduğum yer Mezarı.gidiyorum oğlum meleğim ne olur rüyama gel bir kere Öpüp koklayım bağrıma basayım diyorum ama gelmiyor.Rabbim hepimize sabır versin.şefaatini asan Günahlar işlemememiz için akıl versin fikir güç versin....
Canım en acısıda bu saten....doktorlar sonlandırılmalı diyor ve biz yapıyoruz...benim bebeğimde spina bifida vardı,ensesi acıktı beyni yoktu,oynadığını hic hisetmemiştim,ilk hamileliğimdi,normal diyordu herkes...offff beynim uyuşmuştu herşey sanki rüya gibiydi...yavruma bakamadım...dayanamazdım...ama sonra cok pişman oldum...kimselere söyleyemedim,hep güçlü durdum...ck yanlış yaptım şimdi icimde fırtınalar kopuyor...bu acı dinmeyecek dinmesinide istemiyorum,dinerse yavrumu unutum demek olur...Cok uzuldum canim..Allah bize sabir versin benim de yasama sevincim gitti 3hafta olacak yakinda..minik beyninde kanama vardi sakat dogacakti kurul sonlandir dedi oyle yaptim ama kalbine igne yaptilar oglumun ben de onunla öldüm sanki..yuzunu goremezdim bakmadim mezarina da gitmedim daha ceseretim yok..keske diyorum karnimda olseydi de ben rizamla yapmak zorunda kalmasaydim..cok korkunc bir imtihan..siz yasatmak icin ugrasmissiniz en azindan ben ise tam tersi..Allahim bize bir daha evlat acisi yasatmasin ve dayanma gucu versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?