İçi kan ağlayan melek anneleri

Gebeligi sen mi sonlandirdin peki?

Gebeligi sen mi sonlandirdin peki?
Bize ölü doğacak dediler,anne karnında ölürse sizi zehirler,siz bunu fark etmezsiniz dediler,hareket etmiyordu bebek,sadece suyun icinde koları oynuyordu,oda suda olduğu icin.canlı doğsa bile doğar doğmaz ölecek dediler,beyni oluşmadığı icin...

Evet canım...en acısıda bu...beynim uyuşmuş gibiydi,ne dediyseler onu yaptık...aklımda sadece hemen tekrar hamile kalmalıyım vardı.bu acı yoksa geçmez dedim.
Ben de kanamam bitsin tekrar regl olayim da biran once hamile kalayim diye gunleri sayiyorum..yoksa bu eksik kalan icimdeki yer hic dolmayacak gibi..gunler gecmiyor

Cok agir bi imtihan gercekten hepimizinki. Ama sizin gibiler daha zor. Yine de bana kizmayin ama kizlar keske kendi kendine olmesini bekleseydiniz daha iyi deil miydi? simdi bi de kendiniz onun kalbini durdurmanin acisini cekmiyor musunuz?

Cok agir bi imtihan gercekten hepimizinki. Ama sizin gibiler daha zor. Yine de bana kizmayin ama kizlar keske kendi kendine olmesini bekleseydiniz daha iyi deil miydi? simdi bi de kendiniz onun kalbini durdurmanin acisini cekmiyor musunuz?
Benimki buyuk ihtimalle yasayacakti ama kollari bacaklari tutmayacakti ve zeka ozurlu olmasi buyuk ihtimaldi..son 3ayi yasasaydi daha da fazla problem cikacak dedi doktorlar..cok zor bir karardi..1,5ay tasidim ilk teshis konulduktan sonra iyilessin diye dualar ettim hergun ama kotulesti giderek onunla birlikte benim de icim öldü..yasasaydi anne beni neden dogurdun derdi belki de ve hergun kahrolurdum..Allah buyuk

Dediğim gibi canım o psikolojiyle onlar ne derse onu yapıyorsun

Canım benim...bizim acımız başka...

Ben de kanamam bitsin tekrar regl olayim da biran once hamile kalayim diye gunleri sayiyorum..yoksa bu eksik kalan icimdeki yer hic dolmayacak gibi..gunler gecmiyor
Kafana ck takma canım,rahat bırak kendini daha çabuk hamile kalırsın,vitaminlere başladınmı?

benimde yavrumun 13. haftasında kalbi durdu herşey çok iyi giderken. 15 ocakta normal doğum yaptım. henüz adet olamadım. dr um üç ay korunma verdi ama ben hemen denemek istiyorum

benimde yavrumun 13. haftasında kalbi durdu herşey çok iyi giderken. 15 ocakta normal doğum yaptım. henüz adet olamadım. dr um üç ay korunma verdi ama ben hemen denemek istiyorum
Canım 3ay bekle derim,rahmin icin en iyisi bu.minimum 2adet gör bence.

Kafana ck takma canım,rahat bırak kendini daha çabuk hamile kalırsın,vitaminlere başladınmı?
Doktorum mayis basi korunmayi birakip folik aside basla dedi baska da birsey vermedi..elevite devam ediyorum suan ama hergun almiyorum azaltarak birakicam onu da..gerek yok dedi doktor..ne vitamin kullanmaliyim canim?

hemen yeniden hamile olmak istiyorum senin adet ne zaman oldu canım. karnımda ağrı var ama kanamam olmuyor.

Doktorum mayis basi korunmayi birakip folik aside basla dedi baska da birsey vermedi..elevite devam ediyorum suan ama hergun almiyorum azaltarak birakicam onu da..gerek yok dedi doktor..ne vitamin kullanmaliyim canim?
Canım ben elevit ve folik asit kulandım.ama ben mecburdum.benim kan hücrelerim folik asiti emıyor yok ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…