- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
Gebeligi sen mi sonlandirdin peki?Canım en acısıda bu saten....doktorlar sonlandırılmalı diyor ve biz yapıyoruz...benim bebeğimde spina bifida vardı,ensesi acıktı beyni yoktu,oynadığını hic hisetmemiştim,ilk hamileliğimdi,normal diyordu herkes...offff beynim uyuşmuştu herşey sanki rüya gibiydi...yavruma bakamadım...dayanamazdım...ama sonra cok pişman oldum...kimselere söyleyemedim,hep güçlü durdum...ck yanlış yaptım şimdi icimde fırtınalar kopuyor...bu acı dinmeyecek dinmesinide istemiyorum,dinerse yavrumu unutum demek olur...
Evet canım...en acısıda bu...beynim uyuşmuş gibiydi,ne dediyseler onu yaptık...aklımda sadece hemen tekrar hamile kalmalıyım vardı.bu acı yoksa geçmez dedim.Gebeligi sen mi sonlandirdin peki?
Bize ölü doğacak dediler,anne karnında ölürse sizi zehirler,siz bunu fark etmezsiniz dediler,hareket etmiyordu bebek,sadece suyun icinde koları oynuyordu,oda suda olduğu icin.canlı doğsa bile doğar doğmaz ölecek dediler,beyni oluşmadığı icin...Gebeligi sen mi sonlandirdin peki?
Ben de kanamam bitsin tekrar regl olayim da biran once hamile kalayim diye gunleri sayiyorum..yoksa bu eksik kalan icimdeki yer hic dolmayacak gibi..gunler gecmiyorEvet canım...en acısıda bu...beynim uyuşmuş gibiydi,ne dediyseler onu yaptık...aklımda sadece hemen tekrar hamile kalmalıyım vardı.bu acı yoksa geçmez dedim.
O kafayla onlar ne derse onu yapıyorsun...eşimde bende uyuşmuştuk...herşey 4gün icinde bitti...Peki siz sonlandirmasaydiniz ne olurdu?
Benimki buyuk ihtimalle yasayacakti ama kollari bacaklari tutmayacakti ve zeka ozurlu olmasi buyuk ihtimaldi..son 3ayi yasasaydi daha da fazla problem cikacak dedi doktorlar..cok zor bir karardi..1,5ay tasidim ilk teshis konulduktan sonra iyilessin diye dualar ettim hergun ama kotulesti giderekCok agir bi imtihan gercekten hepimizinki. Ama sizin gibiler daha zor. Yine de bana kizmayin ama kizlar keske kendi kendine olmesini bekleseydiniz daha iyi deil miydi? simdi bi de kendiniz onun kalbini durdurmanin acisini cekmiyor musunuz?
Dediğim gibi canım o psikolojiyle onlar ne derse onu yapıyorsunCok agir bi imtihan gercekten hepimizinki. Ama sizin gibiler daha zor. Yine de bana kizmayin ama kizlar keske kendi kendine olmesini bekleseydiniz daha iyi deil miydi? simdi bi de kendiniz onun kalbini durdurmanin acisini cekmiyor musunuz?
Canım benim...bizim acımız başka...Benimki buyuk ihtimalle yasayacakti ama kollari bacaklari tutmayacakti ve zeka ozurlu olmasi buyuk ihtimaldi..son 3ayi yasasaydi daha da fazla problem cikacak dedi doktorlar..cok zor bir karardi..1,5ay tasidim ilk teshis konulduktan sonra iyilessin diye dualar ettim hergun ama kotulesti giderekonunla birlikte benim de icim öldü..yasasaydi anne beni neden dogurdun derdi belki de ve hergun kahrolurdum..Allah buyuk
Kafana ck takma canım,rahat bırak kendini daha çabuk hamile kalırsın,vitaminlere başladınmı?Ben de kanamam bitsin tekrar regl olayim da biran once hamile kalayim diye gunleri sayiyorum..yoksa bu eksik kalan icimdeki yer hic dolmayacak gibi..gunler gecmiyor
Canım 3ay bekle derim,rahmin icin en iyisi bu.minimum 2adet gör bence.benimde yavrumun 13. haftasında kalbi durdu herşey çok iyi giderken. 15 ocakta normal doğum yaptım. henüz adet olamadım. dr um üç ay korunma verdi ama ben hemen denemek istiyorum
Doktorum mayis basi korunmayi birakip folik aside basla dedi baska da birsey vermedi..elevite devam ediyorum suan ama hergun almiyorum azaltarak birakicam onu da..gerek yok dedi doktor..ne vitamin kullanmaliyim canim?Kafana ck takma canım,rahat bırak kendini daha çabuk hamile kalırsın,vitaminlere başladınmı?
Canım ben elevit ve folik asit kulandım.ama ben mecburdum.benim kan hücrelerim folik asiti emıyor yok ediyorDoktorum mayis basi korunmayi birakip folik aside basla dedi baska da birsey vermedi..elevite devam ediyorum suan ama hergun almiyorum azaltarak birakicam onu da..gerek yok dedi doktor..ne vitamin kullanmaliyim canim?
Bence folik asit kullanmaya başla minimum 3ay önce başlayın diyorlar burda.Canım ben elevit ve folik asit kulandım.ama ben mecburdum.benim kan hücrelerim folik asiti emıyor yok ediyor
Elevitin icinde bir miktar var folik asit, eleviti birakinca basliyim o zaman mayisi beklemeden..evet en az 3ay once baslamak lazimmis dogru diyosunBence folik asit kullanmaya başla minimum 3ay önce başlayın diyorlar burda.
Eleviteki folik asit benim icin yetersizdi.o yüzden elevit+folik asit aldımElevitin icinde bir miktar var folik asit, eleviti birakinca basliyim o zaman mayisi beklemeden..evet en az 3ay once baslamak lazimmis dogru diyosun
Ben tam 40.gün oldum canımhemen yeniden hamile olmak istiyorumsenin adet ne zaman oldu canım. karnımda ağrı var ama kanamam olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?