İçi kan ağlayan melek anneleri

adet söktürücü bitki çayı kullansam sıkıntı olurmu sence bu dönem? ne kadar geç adet o kadar geç bebek
Sakın öyle şeyler yapma canım,bırak vücudun dinlensin.bırak rahmin dinlensin,sağlıklı bir gebelik icin Rahmi'nin dinlenmiş olması lazım

Sakın öyle şeyler yapma canım,bırak vücudun dinlensin.bırak rahmin dinlensin,sağlıklı bir gebelik icin Rahmi'nin dinlenmiş olması lazım

inan ne yapıcağımı şaşırdım yarın kontrolüm var. inş bir sıkıntı çıkmaz dua edelim birbirimize

benimde yavrumun 13. haftasında kalbi durdu herşey çok iyi giderken. 15 ocakta normal doğum yaptım. henüz adet olamadım. dr um üç ay korunma verdi ama ben hemen denemek istiyorum

15 ocak he? Tam 1 sene once 16 ocakta da ben yasadim o aciyi Neden durmus peki? Sen nasil ne zaman anladin?
Ben hic bekleme derim eger psikolojik olrak yeni bebegi kabullenebilecegini dusunuyorsan. Ben 4 ay sonra hamile kalmistim ama cok tuhaftim. zaten bu da olecek die bakiodum hep. 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu bebegimde biraz daha rahatim. hele hareketlerini de hissetsem daha rahatlicam gibi. Bu bebege karsi umudum var. Senin de yeni bebegine umudun olacaksa hic bekleme. adet olabiliosan bebek sahibi olabilirsin demek. Kardeslerin arasi 1 yas olan cook. Nasipte varsa yasayacak bebek yoksa da ne yapsan bos. Korunarak beklemek cok zor.hem bebek isteyip hem de olmasin die kendin caba harcaman. Ama tabi herkes kendini bilir. Allah hakkimizda hayirlisini versin

adet söktürücü bitki çayı kullansam sıkıntı olurmu sence bu dönem? ne kadar geç adet o kadar geç bebek
Canim biliyorum cok zor ama zaten rahimler kendini toparlamaya calisio. Sen ekstra bi sey yapma ki normal seyrinde toparlansin rahim ve sonra da bebegin tutunmakta sikinti yasamasin

rabbim yaşatmasın bir daha hiçbirimize. cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde söylediler. hiçbir belirtisi yoktu. pasta alıp gittim dr a kutlama yapcaktım cinsiyetini öğrenince. korunmıycam ben de. yarın kan verip tahlil istiycem. bir daha bu acıyı yaşamak istemiyorum çünkü

inan ne yapıcağımı şaşırdım yarın kontrolüm var. inş bir sıkıntı çıkmaz dua edelim birbirimize
Doğumdan sonra ilk kontrolünmü canım?ben 2ay sonra gitmiştim doktora.doktorum istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti,ama beklersen daha iyi olur demişti.bende ilk başta biran önce hamile kalmak istiyordum.

Canım kızım , melek kızım bak yine ayın 24 ü oldu . Bugün sensiz tam 6 ay bitti anneciğim. 24 Nisan 2014 te senli günlerime başlamıştım , 24 Eylül 2014 te sensizlik başlamıştı. 24 Ocak'ta doğacağının planlarını yapıyordum , ama bak şimdi sensiz geçen aylarımı sayıyorum şimdi her ayın 24 dünde. 2 aylık miniş miniş eminim çok güzel bir bebek olacaktın . Cennet kokulu canım kızım , seni bu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum güzeller güzeli meleğim...

Evlat acısı o kdr zor ki.. içinde kıyamtlr kopuo canından can gdio. Resmn bi tarafn eksk oluo öldm sanıosn hayt durmş gbi gelio yaslr sel gbi akıo ama bakıosn ki hayt devm edio

Evlat acısı o kdr zor ki.. içinde kıyamtlr kopuo canından can gdio. Resmn bi tarafn eksk oluo öldm sanıosn hayt durmş gbi gelio yaslr sel gbi akıo ama bakıosn ki hayt devm edio
Kesinlikle öyle arkadaşım , hep bi eksiklik hayatında , hep bi yarım kalmışlık hissi... Çok çok zor gerçekten , tarifi imkansız bir acı...Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın , kardeşini büyük Allah ım nasip etsin inşallah evlat hasretimiz biter , bizede nasip eder Allah anne / baba olmayı , torunlarımızı sevmeyi

Aminn.. bnm yavrumdu kızdı 7aylıktı kazada kaybettm kocaman bebek ele avuca gelckkn topraga vrdik hç isyan etmedm hp dua ettm yavrumuda orda cennette Allah a emant ettm bliorm çnkü orda o ck ötlu ve bi bklio hp dua ettm ve rabbim mükafatınıda verdi cok sükr amileym ama tbi içm köz gbi yanıo yavrm aklmdn ckmıo

Ne kadar sonra hamile kaldın canım ? Allah sağ salim evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bizede nasip eder büyük Allah ım . Çok eksik hissediyorum kendimi , yarım , boş , 6 ay yokluğuna alışamadım hala kızımın . Ahhh ne büyük acı , ne büyük yangın Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Amn cok saol rabbim isteyen herkese versn insallah 13ay snra hamile kaldm cnm ama hç kornmdm. Seni cok iyi anlıorm.. nrde bi bebek görsem yda hamile görsem bakakalıodm eve glnce aglıodm yavrumn mezarna gdp aglrdm kske acsm su mezarıda yavrmu görsm derdm halada öle diorm ama herseyde bir hayr vardr ama rabbm düsmanıma ble yasatmasn

canım başın sağolsun ablası yattıkça Rabbim kardeşine ömür versin dayanması zor bi acı ama dayanıoruz Allah sabrını verio.

canım hamile kalmak için özel bişi yaptınmı bende 8 aydır kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…