Saol cnm Allah razı olsn. Derdi veren rabbim dermamınıdaveriocanım başın sağolsun ablası yattıkça Rabbim kardeşine ömür versin dayanması zor bi acı ama dayanıoruz Allah sabrını verio.
Ya söle bse bnde ck ugrstm gttm gldm dktrlra hp bse yk diolrdı gnderiolrdı. En son bi doktra gttm adet duznszlgi içn bma progestan vrdi 25gun gnmden gecmştm hapı kullndm adetm sökldü. Snra ondn sraki ay yne kullnm adetoldm tkrar kullndm bda adet olmadm önce rabbime sukrlr olsn doktrdanda Allah razı olsn o hap hamile kalmayı kolylastırıoms ck arastrmştm bn. Hamile kalanda vr byacanım hamile kalmak için özel bişi yaptınmı bende 8 aydır kalamıyorum.
Banada bişey yok diolar adet düzensizliğimde yok ama kalamıyorum Allah izin vermedi henüz.sen hangi ildesin ? bide kaç yaşındasın ben 33 yaşındayım ve izmirdeyim.Ya söle bse bnde ck ugrstm gttm gldm dktrlra hp bse yk diolrdı gnderiolrdı. En son bi doktra gttm adet duznszlgi içn bma progestan vrdi 25gun gnmden gecmştm hapı kullndm adetm sökldü. Snra ondn sraki ay yne kullnm adetoldm tkrar kullndm bda adet olmadm önce rabbime sukrlr olsn doktrdanda Allah razı olsn o hap hamile kalmayı kolylastırıoms ck arastrmştm bn. Hamile kalanda vr bya
canım başın sağolsun.acın daha çok yeni.kıyamam sanaBenimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
21Olcm Allah ın iznyle ve bartınlıyım canım. Doktorunla bi konussana belki oda hap verirBanada bişey yok diolar adet düzensizliğimde yok ama kalamıyorum Allah izin vermedi henüz.sen hangi ildesin ? bide kaç yaşındasın ben 33 yaşındayım ve izmirdeyim.
Basın saolsn canım deil 3gun 3yılda gecse evlat acısı gcmio cöBenimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
evt canım daha çok yeni ikl günler çok zor seni çok ii anlıyorum bol bol sabır çek dua et canım alışıcaksın yaşamaya.Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
canım daha çokkkkk gençmişsinnnnn bi sürü sağlıklı hayırlı bebeğin olur inşallah :)21Olcm Allah ın iznyle ve bartınlıyım canım. Doktorunla bi konussana belki oda hap verir
İnsallah ya ilk yavrmda ugasmadk hç 1bck ayda hamile kalmştm ama bu nazlı bebek cok bekletti :) bi sene ugrstkcanım daha çokkkkk gençmişsinnnnn bi sürü sağlıklı hayırlı bebeğin olur inşallah :)
Allah sabır versın oyle bı acıkı ne kadar sabır dılesende sabrı yok benımde kızımı kaybettıgım bugun 3 ay oldu ılk gunku gıbı acısı ıns obur tarafta gorcez kızlarımızı sarılcazCanım kızım , melek kızım bak yine ayın 24 ü oldu . Bugün sensiz tam 6 ay bitti anneciğim. 24 Nisan 2014 te senli günlerime başlamıştım , 24 Eylül 2014 te sensizlik başlamıştı. 24 Ocak'ta doğacağının planlarını yapıyordum , ama bak şimdi sensiz geçen aylarımı sayıyorum şimdi her ayın 24 dünde. 2 aylık miniş miniş eminim çok güzel bir bebek olacaktın . Cennet kokulu canım kızım , seni bu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum güzeller güzeli meleğim...
Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
Allah razi olsun cnm benim nerden baslayim nasi anlatayim yaklasik 5,5 ay hamile kaldim ama 3 ayi aglayarak gecti resmen hastane hastane doktor doktor gezdim.yok ama hic bi care bulunamadi benim minik kizim öldu.. cabuk geldi cabuk gitti bi tanemALLAH sabır versin dayanma gücü versin anlatmak istersen dinleriz canım daha 3 gün çok taze benim 4 ay oldu acı geçtimi hayır ama arkadaşlarında dediği gibi alıştık yine hergün aklımda yine sık sık gözlerim doluyor ama elden birşey gelmiyor ...
Allah sabrını artırsın canım.Allah razi olsun cnm benim nerden baslayim nasi anlatayim yaklasik 5,5 ay hamile kaldim ama 3 ayi aglayarak gecti resmen hastane hastane doktor doktor gezdim.yok ama hic bi care bulunamadi benim minik kizim öldu.. cabuk geldi cabuk gitti bi tanemannesi burda yaniyo ama biliyomki o cok mutlu dedecine emanet artik.. ben yaniyorum hasretim cok yakiyo canimi nasi gecicek bu ozlem.gecmiycek belki ama nasi alisicam evime elim bos donucem :'(
bi de ablam hamile yakinda o da dogum yapicak arkadasim yakinda anne oldu komsumuz yeni bebek sahibi ya ben onlara naai bakacam kiskanmadan gücenmeden nasi dayanicam? Sabirsizlikla bekledigim bebegim yok artk etrafimda kimse anlamiyo beni cok zor dogum yaptim olümden döndum cok sukur hayattayim ama kucuk melegim yok artk ta baska bebegim olmazsa ya ayni seyleri yasarsam ne yaparimbi taraftanda kucuk melegimi bugun gömdum onu toprak altinda dusununce kafayi yiyecem ahh bende etrafimdakiler gibi kucagima alabilseydim ama benim bebegim annesini cennete tasima firsati versi allahin izniyle kucuk masum melegim annesini babasini bekliycek cennet kapisinda insallah rabbim izin verirde onu orda doyasiya öpup koklarim bagrima basarim ama o zmana kadar tas basmam lazim.. cok yazdim biliyom ama o kadar cok doluyum ki.. allah razi olsun senden cnm
tam 3 ay oldu bugün oysa ben asıl bugünlerde doğum yapıcaktım 24 rakamı hep acıyı hatırlatıyo bana nasıl gececek nasıl hafifleyeceğiz biz ?Canım kızım , melek kızım bak yine ayın 24 ü oldu . Bugün sensiz tam 6 ay bitti anneciğim. 24 Nisan 2014 te senli günlerime başlamıştım , 24 Eylül 2014 te sensizlik başlamıştı. 24 Ocak'ta doğacağının planlarını yapıyordum , ama bak şimdi sensiz geçen aylarımı sayıyorum şimdi her ayın 24 dünde. 2 aylık miniş miniş eminim çok güzel bir bebek olacaktın . Cennet kokulu canım kızım , seni bu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum güzeller güzeli meleğim...
7 aylık hamile miydin yoksa 7 aylık mıydı bebeğin canm? başın sağolsunAminn.. bnm yavrumdu kızdı 7aylıktı kazada kaybettm kocaman bebek ele avuca gelckkn topraga vrdik hç isyan etmedm hp dua ettm yavrumuda orda cennette Allah a emant ettm bliorm çnkü orda o ck ötlu ve bi bklio hp dua ettm ve rabbim mükafatınıda verdi cok sükr amileym ama tbi içm köz gbi yanıo yavrm aklmdn ckmıo
canııım başın sağolsun. ne kadarlıktı bebeğin?Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
canım benim yaa kıymam sana. ilk günler cok zor. benım ablam da benimle hamileydi. ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra doğum yaptı ablam. öyle zor oldu ki. ama şimdi 1.5 sene geçti üstünden nerdeyse. alıştım. rabbim yeniden hamilelik nasip etti. o bana baya ümit oldu. hamilelik bile büyük ilaç ki bebeğime insallah sağlıkla kavuşursam daha iyi olacağıma inanıorm. hepimiz için öyle. ablamın bebeğine gelince onu her gördüğün ilk an her sesini duyduğun ilk an için acıycak ama sonraki dakikalarda geçecek inş. bak ben şimdi ablamın kızını özlüorm bile görmeyince. hele de rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse daha da kolay olur inşallah. canım bnm Allah zamanın biran evvel geçmesini nasip etsin. zaman çok büyük ilaçAllah razi olsun cnm benim nerden baslayim nasi anlatayim yaklasik 5,5 ay hamile kaldim ama 3 ayi aglayarak gecti resmen hastane hastane doktor doktor gezdim.yok ama hic bi care bulunamadi benim minik kizim öldu.. cabuk geldi cabuk gitti bi tanemannesi burda yaniyo ama biliyomki o cok mutlu dedecine emanet artik.. ben yaniyorum hasretim cok yakiyo canimi nasi gecicek bu ozlem.gecmiycek belki ama nasi alisicam evime elim bos donucem :'(
bi de ablam hamile yakinda o da dogum yapicak arkadasim yakinda anne oldu komsumuz yeni bebek sahibi ya ben onlara naai bakacam kiskanmadan gücenmeden nasi dayanicam? Sabirsizlikla bekledigim bebegim yok artk etrafimda kimse anlamiyo beni cok zor dogum yaptim olümden döndum cok sukur hayattayim ama kucuk melegim yok artk ta baska bebegim olmazsa ya ayni seyleri yasarsam ne yaparimbi taraftanda kucuk melegimi bugun gömdum onu toprak altinda dusununce kafayi yiyecem ahh bende etrafimdakiler gibi kucagima alabilseydim ama benim bebegim annesini cennete tasima firsati versi allahin izniyle kucuk masum melegim annesini babasini bekliycek cennet kapisinda insallah rabbim izin verirde onu orda doyasiya öpup koklarim bagrima basarim ama o zmana kadar tas basmam lazim.. cok yazdim biliyom ama o kadar cok doluyum ki.. allah razi olsun senden cnm
22. haftada kaybettim kizimi cok hastaydi melegim doktorlar aldir diolardi ama cok agladim nasi yaparim kiyarim diye, sonra rabbim acidi bana karari bana birakmadi aldi onu cennetine.. belkide annesine ve babasina sefaat edebilcek ALLAHin izniyle.. ben cok ozluycem yanicam ozelliklede bebek gorunce.. dedigin gibi olcaktir elbet yigenim severken. Sen simdi hamilesin ne mutlu sana insallah sag salim saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur.. insallah bana da bizim gibi melek annelerinede nasip olur... Rabbimin izniylecanım benim yaa kıymam sana. ilk günler cok zor. benım ablam da benimle hamileydi. ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra doğum yaptı ablam. öyle zor oldu ki. ama şimdi 1.5 sene geçti üstünden nerdeyse. alıştım. rabbim yeniden hamilelik nasip etti. o bana baya ümit oldu. hamilelik bile büyük ilaç ki bebeğime insallah sağlıkla kavuşursam daha iyi olacağıma inanıorm. hepimiz için öyle. ablamın bebeğine gelince onu her gördüğün ilk an her sesini duyduğun ilk an için acıycak ama sonraki dakikalarda geçecek inş. bak ben şimdi ablamın kızını özlüorm bile görmeyince. hele de rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse daha da kolay olur inşallah. canım bnm Allah zamanın biran evvel geçmesini nasip etsin. zaman çok büyük ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?