İçi kan ağlayan melek anneleri

canım hamile kalmak için özel bişi yaptınmı bende 8 aydır kalamıyorum.
Ya söle bse bnde ck ugrstm gttm gldm dktrlra hp bse yk diolrdı gnderiolrdı. En son bi doktra gttm adet duznszlgi içn bma progestan vrdi 25gun gnmden gecmştm hapı kullndm adetm sökldü. Snra ondn sraki ay yne kullnm adetoldm tkrar kullndm bda adet olmadm önce rabbime sukrlr olsn doktrdanda Allah razı olsn o hap hamile kalmayı kolylastırıoms ck arastrmştm bn. Hamile kalanda vr bya

Banada bişey yok diolar adet düzensizliğimde yok ama kalamıyorum Allah izin vermedi henüz.sen hangi ildesin ? bide kaç yaşındasın ben 33 yaşındayım ve izmirdeyim.

Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni

Banada bişey yok diolar adet düzensizliğimde yok ama kalamıyorum Allah izin vermedi henüz.sen hangi ildesin ? bide kaç yaşındasın ben 33 yaşındayım ve izmirdeyim.
21Olcm Allah ın iznyle ve bartınlıyım canım. Doktorunla bi konussana belki oda hap verir

Allah sabır versın oyle bı acıkı ne kadar sabır dılesende sabrı yok benımde kızımı kaybettıgım bugun 3 ay oldu ılk gunku gıbı acısı ıns obur tarafta gorcez kızlarımızı sarılcaz

Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni

ALLAH sabır versin dayanma gücü versin anlatmak istersen dinleriz canım daha 3 gün çok taze benim 4 ay oldu acı geçtimi hayır ama arkadaşlarında dediği gibi alıştık yine hergün aklımda yine sık sık gözlerim doluyor ama elden birşey gelmiyor ...

Allah razi olsun cnm benim nerden baslayim nasi anlatayim yaklasik 5,5 ay hamile kaldim ama 3 ayi aglayarak gecti resmen hastane hastane doktor doktor gezdim.yok ama hic bi care bulunamadi benim minik kizim öldu.. cabuk geldi cabuk gitti bi tanem annesi burda yaniyo ama biliyomki o cok mutlu dedecine emanet artik.. ben yaniyorum hasretim cok yakiyo canimi nasi gecicek bu ozlem.gecmiycek belki ama nasi alisicam evime elim bos donucem :'(

bi de ablam hamile yakinda o da dogum yapicak arkadasim yakinda anne oldu komsumuz yeni bebek sahibi ya ben onlara naai bakacam kiskanmadan gücenmeden nasi dayanicam? Sabirsizlikla bekledigim bebegim yok artk etrafimda kimse anlamiyo beni cok zor dogum yaptim olümden döndum cok sukur hayattayim ama kucuk melegim yok artk ta baska bebegim olmazsa ya ayni seyleri yasarsam ne yaparim bi taraftanda kucuk melegimi bugun gömdum onu toprak altinda dusununce kafayi yiyecem ahh bende etrafimdakiler gibi kucagima alabilseydim ama benim bebegim annesini cennete tasima firsati versi allahin izniyle kucuk masum melegim annesini babasini bekliycek cennet kapisinda insallah rabbim izin verirde onu orda doyasiya öpup koklarim bagrima basarim ama o zmana kadar tas basmam lazim.. cok yazdim biliyom ama o kadar cok doluyum ki.. allah razi olsun senden cnm

Allah sabrını artırsın canım.
Zamanla bununla yaşamayı öğreneceksin. Elden ne gelir ki, mecburuz işte.. İnşallah yavrularımıza layık oluruz da cennette kavuşuruz. Onlar o kadar hayırlı evlatlar ki, cennet çocuğu oldular.

Geçmiyor... Hiç geçmiyor da bu acı, yaşıyorsun işte. 11 ay oldu benim, dile kolay, sanki dün gibi. Böyle böğrüme taş vuruyorlar sanki, nasıl özlüyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin, beterinden korusun. Amin

tam 3 ay oldu bugün oysa ben asıl bugünlerde doğum yapıcaktım 24 rakamı hep acıyı hatırlatıyo bana nasıl gececek nasıl hafifleyeceğiz biz ?

7 aylık hamile miydin yoksa 7 aylık mıydı bebeğin canm? başın sağolsun

canım benim yaa kıymam sana. ilk günler cok zor. benım ablam da benimle hamileydi. ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra doğum yaptı ablam. öyle zor oldu ki. ama şimdi 1.5 sene geçti üstünden nerdeyse. alıştım. rabbim yeniden hamilelik nasip etti. o bana baya ümit oldu. hamilelik bile büyük ilaç ki bebeğime insallah sağlıkla kavuşursam daha iyi olacağıma inanıorm. hepimiz için öyle. ablamın bebeğine gelince onu her gördüğün ilk an her sesini duyduğun ilk an için acıycak ama sonraki dakikalarda geçecek inş. bak ben şimdi ablamın kızını özlüorm bile görmeyince. hele de rabbim bu bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse daha da kolay olur inşallah. canım bnm Allah zamanın biran evvel geçmesini nasip etsin. zaman çok büyük ilaç

22. haftada kaybettim kizimi cok hastaydi melegim doktorlar aldir diolardi ama cok agladim nasi yaparim kiyarim diye, sonra rabbim acidi bana karari bana birakmadi aldi onu cennetine.. belkide annesine ve babasina sefaat edebilcek ALLAHin izniyle.. ben cok ozluycem yanicam ozelliklede bebek gorunce.. dedigin gibi olcaktir elbet yigenim severken. Sen simdi hamilesin ne mutlu sana insallah sag salim saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur.. insallah bana da bizim gibi melek annelerinede nasip olur... Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…