Insallah senin gibi banada nasip olur yniden.. insallah cennet kuslarimiza layik oluruz.. Rabbimin merhameti üzerimizde olsun.. insALLAHAllah sabrını artırsın canım.
Zamanla bununla yaşamayı öğreneceksin. Elden ne gelir ki, mecburuz işte.. İnşallah yavrularımıza layık oluruz da cennette kavuşuruz. Onlar o kadar hayırlı evlatlar ki, cennet çocuğu oldular.
Geçmiyor... Hiç geçmiyor da bu acı, yaşıyorsun işte. 11 ay oldu benim, dile kolay, sanki dün gibi. Böyle böğrüme taş vuruyorlar sanki, nasıl özlüyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin, beterinden korusun. Amin
Amin canım. Vakti gelince hayırlısıyla gelecektir kızının kardeşi..Insallah senin gibi banada nasip olur yniden.. insallah cennet kuslarimiza layik oluruz.. Rabbimin merhameti üzerimizde olsun.. insALLAH
Saol cnm 7aylk hamileydm7 aylık hamile miydin yoksa 7 aylık mıydı bebeğin canm? başın sağolsun
Allah razi olsun cnm benim nerden baslayim nasi anlatayim yaklasik 5,5 ay hamile kaldim ama 3 ayi aglayarak gecti resmen hastane hastane doktor doktor gezdim.yok ama hic bi care bulunamadi benim minik kizim öldu.. cabuk geldi cabuk gitti bi tanemannesi burda yaniyo ama biliyomki o cok mutlu dedecine emanet artik.. ben yaniyorum hasretim cok yakiyo canimi nasi gecicek bu ozlem.gecmiycek belki ama nasi alisicam evime elim bos donucem :'(
bi de ablam hamile yakinda o da dogum yapicak arkadasim yakinda anne oldu komsumuz yeni bebek sahibi ya ben onlara naai bakacam kiskanmadan gücenmeden nasi dayanicam? Sabirsizlikla bekledigim bebegim yok artk etrafimda kimse anlamiyo beni cok zor dogum yaptim olümden döndum cok sukur hayattayim ama kucuk melegim yok artk ta baska bebegim olmazsa ya ayni seyleri yasarsam ne yaparimbi taraftanda kucuk melegimi bugun gömdum onu toprak altinda dusununce kafayi yiyecem ahh bende etrafimdakiler gibi kucagima alabilseydim ama benim bebegim annesini cennete tasima firsati versi allahin izniyle kucuk masum melegim annesini babasini bekliycek cennet kapisinda insallah rabbim izin verirde onu orda doyasiya öpup koklarim bagrima basarim ama o zmana kadar tas basmam lazim.. cok yazdim biliyom ama o kadar cok doluyum ki.. allah razi olsun senden cnm
Ben dayanamam gibi geliyo cok cnm yaniyoahh canım benim ablada benden bi 20 gün sonra doğum yaptı ve şu zaman içinde inan 4 kere anca tlf konuştum o bebeğin arkadan sesinin gelmesi yada konuşurken tam bebeği sevmesi içimi yakıyor kıskanmak mı hayır ablam herşeyin en güzeli onun olsun ama içimdeki duyguyu bende bilmiyorum yeni doğum yapanlara hiç gitmiyorum ne zaman geçer ne zaman alışırız bilmiyorum belki ALLAHIN izniyle bebeklerimizi kucaklarsak belki biraz diner inşallah
evet yaaaaa maalesef benimde dayımın gelini doğum yaptı ama gidemiyorum.galibada gidemicem uzun bi süre.o an hiç bişi yok gibi hissediyorum ama eve gelince çok kötü oluyorum yaaaa.bu kıskançlık deil ama ne bilim çok değişik bi duyguahh canım benim ablada benden bi 20 gün sonra doğum yaptı ve şu zaman içinde inan 4 kere anca tlf konuştum o bebeğin arkadan sesinin gelmesi yada konuşurken tam bebeği sevmesi içimi yakıyor kıskanmak mı hayır ablam herşeyin en güzeli onun olsun ama içimdeki duyguyu bende bilmiyorum yeni doğum yapanlara hiç gitmiyorum ne zaman geçer ne zaman alışırız bilmiyorum belki ALLAHIN izniyle bebeklerimizi kucaklarsak belki biraz diner inşallah
Ben ablam dogum yaptiginda icim cikacak sandim aglamaktan. Dedigin gibi sesinin gelmesi bile aci veriyor insana. Hala daha ilk anda duyunca verio. 1,5 sene gecmedine ragman. Ama hamilelik acimi dindirdi. Komsulardan yeni dogum yapanlara gidebiliorm artik. Yeni dogan bebek gorebiLiyorum. Insallah diorm oglumu kaybettim ama benim kizim da bu bebekler gibi dogacak bebek sevmek nasip olacak. Hamilelik cok buyuk ilac. Insallah en kisa zamanda rabbim nasip edr. Beklemek cok zordu hamile olmadan. Simdi bebegimin dogmasini duayla bekliorm. O kafami mesgul edio. Uzuntumu alio biraz. Hamd olsun rabbimize. Bi daha aci gostermesinahh canım benim ablada benden bi 20 gün sonra doğum yaptı ve şu zaman içinde inan 4 kere anca tlf konuştum o bebeğin arkadan sesinin gelmesi yada konuşurken tam bebeği sevmesi içimi yakıyor kıskanmak mı hayır ablam herşeyin en güzeli onun olsun ama içimdeki duyguyu bende bilmiyorum yeni doğum yapanlara hiç gitmiyorum ne zaman geçer ne zaman alışırız bilmiyorum belki ALLAHIN izniyle bebeklerimizi kucaklarsak belki biraz diner inşallah
Amin cnm benim..Ben ablam dogum yaptiginda icim cikacak sandim aglamaktan. Dedigin gibi sesinin gelmesi bile aci veriyor insana. Hala daha ilk anda duyunca verio. 1,5 sene gecmedine ragman. Ama hamilelik acimi dindirdi. Komsulardan yeni dogum yapanlara gidebiliorm artik. Yeni dogan bebek gorebiLiyorum. Insallah diorm oglumu kaybettim ama benim kizim da bu bebekler gibi dogacak bebek sevmek nasip olacak. Hamilelik cok buyuk ilac. Insallah en kisa zamanda rabbim nasip edr. Beklemek cok zordu hamile olmadan. Simdi bebegimin dogmasini duayla bekliorm. O kafami mesgul edio. Uzuntumu alio biraz. Hamd olsun rabbimize. Bi daha aci gostermesin
Ben ablam dogum yaptiginda icim cikacak sandim aglamaktan. Dedigin gibi sesinin gelmesi bile aci veriyor insana. Hala daha ilk anda duyunca verio. 1,5 sene gecmedine ragman. Ama hamilelik acimi dindirdi. Komsulardan yeni dogum yapanlara gidebiliorm artik. Yeni dogan bebek gorebiLiyorum. Insallah diorm oglumu kaybettim ama benim kizim da bu bebekler gibi dogacak bebek sevmek nasip olacak. Hamilelik cok buyuk ilac. Insallah en kisa zamanda rabbim nasip edr. Beklemek cok zordu hamile olmadan. Simdi bebegimin dogmasini duayla bekliorm. O kafami mesgul edio. Uzuntumu alio biraz. Hamd olsun rabbimize. Bi daha aci gostermesin
Canım başın sağolsun...acıların en büyüğünü yaşıyorsun...zaman herşeyin ilacı canım,ama acın hic birzaman dinmeyecek.yüreğin hep yanacak....Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
Canım bende ilk bebeğimi kızımı 23haftalıkken kaybetim,vitamin falan kullanmaya devam et,yeni bir gebelik icin hazır olsun vücudun,ve en önemlisi beynin psikolojin hazır olsun canım,en azından 6ay bekle,ben tam 6ay sonra hamile kaldım.22. haftada kaybettim kizimi cok hastaydi melegim doktorlar aldir diolardi ama cok agladim nasi yaparim kiyarim diye, sonra rabbim acidi bana karari bana birakmadi aldi onu cennetine.. belkide annesine ve babasina sefaat edebilcek ALLAHin izniyle.. ben cok ozluycem yanicam ozelliklede bebek gorunce.. dedigin gibi olcaktir elbet yigenim severken. Sen simdi hamilesin ne mutlu sana insallah sag salim saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur.. insallah bana da bizim gibi melek annelerinede nasip olur... Rabbimin izniyle
bende 5 martta kızımı kaybettim 24 haftalıktısanki bir daha bebeğim olmayacak, yeniden aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum
acın çok taze canım olumsuz düşünceler zaman zaman hepimizde oluyor Allah ın izniyle birde olur ikide şuanda biraz zamana ihtiyacın var o kadar ...
Dogum sirasinda asiri kan kan kaybindan dolayi 6 ay yasak yedim.. hayirlisi allahtan tevekkul edeyim desemde yapamiyorum henuz, kalbim resmen kaniyo.. etrafimdakilerin anlamamasi cok kotu bisi sanki arka bahceye yavru kedi gömdümde 3-5 günde unutmami kabullenmemi bekliyolar.. onlar icin o kadar basit ki nolcak yenisini yaparsin yaklasimindanda herkez.. sanki ben olup olmayacagina agliyorum giden melegim yarim birakti beni, yanlizliga terk edildim.. suanda rabbimden tek istegim kocam basimda olsun sevsin beni o bile beni anlamiyor ama benim bi tek ona ihtiyacim var.. gerisi allah kalmis artkCanım bende ilk bebeğimi kızımı 23haftalıkken kaybetim,vitamin falan kullanmaya devam et,yeni bir gebelik icin hazır olsun vücudun,ve en önemlisi beynin psikolojin hazır olsun canım,en azından 6ay bekle,ben tam 6ay sonra hamile kaldım.
bende 5 martta kızımı kaybettim 24 haftalıktısanki bir daha bebeğim olmayacak, yeniden aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum
Ayni korkular bende de var bende kizimi 21 martta kaybettimbende 5 martta kızımı kaybettim 24 haftalıktısanki bir daha bebeğim olmayacak, yeniden aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum
Sagol cnm... biliyom zamanla alisicam ama acim hic gecmeyecek bunuda biliyom benimle ayni seyi yasayan herkez soyluyo bunu.. soylemeseler bile evlat acisi bu ya gecermi hic.. insanlar nasi oluyoda yenisini yaparsjn bisi olmaz diebiliyolar anlamiyorum nasi bu kadar tas kalplilerCanım başın sağolsun...acıların en büyüğünü yaşıyorsun...zaman herşeyin ilacı canım,ama acın hic birzaman dinmeyecek.yüreğin hep yanacak....
Ayni korkular bende de var bende kizimi 21 martta kaybettim
Canım ben bunları duymamak icin 3ay boyunca hic kimseyle görüşmedim,sadece ailemle görüştüm,14hafta doğum iznim vardı onu kulandım.ama işe hemen geri dönseymişim daha iyi olacakmış benim icin,işe tekrar başlayınca anladım.tekrar calışmak ck iyi geldi.Sagol cnm... biliyom zamanla alisicam ama acim hic gecmeyecek bunuda biliyom benimle ayni seyi yasayan herkez soyluyo bunu.. soylemeseler bile evlat acisi bu ya gecermi hic.. insanlar nasi oluyoda yenisini yaparsjn bisi olmaz diebiliyolar anlamiyorum nasi bu kadar tas kalpliler
Canım belki eşin şoktadır...birbirinize destek olun,benim eşim ve ailem olmasaydı ben toparlanamazdım,annem kalkan olmuştu benim icin,herkesi uzak tutuyordu benden.Dogum sirasinda asiri kan kan kaybindan dolayi 6 ay yasak yedim.. hayirlisi allahtan tevekkul edeyim desemde yapamiyorum henuz, kalbim resmen kaniyo.. etrafimdakilerin anlamamasi cok kotu bisi sanki arka bahceye yavru kedi gömdümde 3-5 günde unutmami kabullenmemi bekliyolar.. onlar icin o kadar basit ki nolcak yenisini yaparsin yaklasimindanda herkez.. sanki ben olup olmayacagina agliyorum giden melegim yarim birakti beni, yanlizliga terk edildim.. suanda rabbimden tek istegim kocam basimda olsun sevsin beni o bile beni anlamiyor ama benim bi tek ona ihtiyacim var.. gerisi allah kalmis artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?