İçi kan ağlayan melek anneleri

Insallah senin gibi banada nasip olur yniden.. insallah cennet kuslarimiza layik oluruz.. Rabbimin merhameti üzerimizde olsun.. insALLAH

Insallah senin gibi banada nasip olur yniden.. insallah cennet kuslarimiza layik oluruz.. Rabbimin merhameti üzerimizde olsun.. insALLAH
Amin canım. Vakti gelince hayırlısıyla gelecektir kızının kardeşi..
Acın daha çok taze, hiç içine atma, başkalarını düşünme, sen acını yaşa.. Allah sabredenlerle beraber, güzel günler gelecek inşallah.

ahh canım benim ablada benden bi 20 gün sonra doğum yaptı ve şu zaman içinde inan 4 kere anca tlf konuştum o bebeğin arkadan sesinin gelmesi yada konuşurken tam bebeği sevmesi içimi yakıyor kıskanmak mı hayır ablam herşeyin en güzeli onun olsun ama içimdeki duyguyu bende bilmiyorum yeni doğum yapanlara hiç gitmiyorum ne zaman geçer ne zaman alışırız bilmiyorum belki ALLAHIN izniyle bebeklerimizi kucaklarsak belki biraz diner inşallah

Ben dayanamam gibi geliyo cok cnm yaniyo

evet yaaaaa maalesef benimde dayımın gelini doğum yaptı ama gidemiyorum.galibada gidemicem uzun bi süre.o an hiç bişi yok gibi hissediyorum ama eve gelince çok kötü oluyorum yaaaa.bu kıskançlık deil ama ne bilim çok değişik bi duygu

Ben ablam dogum yaptiginda icim cikacak sandim aglamaktan. Dedigin gibi sesinin gelmesi bile aci veriyor insana. Hala daha ilk anda duyunca verio. 1,5 sene gecmedine ragman. Ama hamilelik acimi dindirdi. Komsulardan yeni dogum yapanlara gidebiliorm artik. Yeni dogan bebek gorebiLiyorum. Insallah diorm oglumu kaybettim ama benim kizim da bu bebekler gibi dogacak bebek sevmek nasip olacak. Hamilelik cok buyuk ilac. Insallah en kisa zamanda rabbim nasip edr. Beklemek cok zordu hamile olmadan. Simdi bebegimin dogmasini duayla bekliorm. O kafami mesgul edio. Uzuntumu alio biraz. Hamd olsun rabbimize. Bi daha aci gostermesin

Amin cnm benim..

maşallah ne mutlu sana darısı en kısa zamanda başımıza

Benimde bebegim öldu 3 gun once dayanamiyorum cok aci cekiyorum yaniyorum yaaaaaa hasreti bitiriyo beni
Canım başın sağolsun...acıların en büyüğünü yaşıyorsun...zaman herşeyin ilacı canım,ama acın hic birzaman dinmeyecek.yüreğin hep yanacak....

Canım bende ilk bebeğimi kızımı 23haftalıkken kaybetim,vitamin falan kullanmaya devam et,yeni bir gebelik icin hazır olsun vücudun,ve en önemlisi beynin psikolojin hazır olsun canım,en azından 6ay bekle,ben tam 6ay sonra hamile kaldım.

bende 5 martta kızımı kaybettim 24 haftalıktı sanki bir daha bebeğim olmayacak, yeniden aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum

bende 5 martta kızımı kaybettim 24 haftalıktı sanki bir daha bebeğim olmayacak, yeniden aynı şeyleri yaşayacağım gibi hissediyorum

acın çok taze canım olumsuz düşünceler zaman zaman hepimizde oluyor Allah ın izniyle birde olur ikide şuanda biraz zamana ihtiyacın var o kadar ...

Dogum sirasinda asiri kan kan kaybindan dolayi 6 ay yasak yedim.. hayirlisi allahtan tevekkul edeyim desemde yapamiyorum henuz, kalbim resmen kaniyo.. etrafimdakilerin anlamamasi cok kotu bisi sanki arka bahceye yavru kedi gömdümde 3-5 günde unutmami kabullenmemi bekliyolar.. onlar icin o kadar basit ki nolcak yenisini yaparsin yaklasimindanda herkez.. sanki ben olup olmayacagina agliyorum giden melegim yarim birakti beni, yanlizliga terk edildim.. suanda rabbimden tek istegim kocam basimda olsun sevsin beni o bile beni anlamiyor ama benim bi tek ona ihtiyacim var.. gerisi allah kalmis artk

Ayni korkular bende de var bende kizimi 21 martta kaybettim

Canım başın sağolsun...acıların en büyüğünü yaşıyorsun...zaman herşeyin ilacı canım,ama acın hic birzaman dinmeyecek.yüreğin hep yanacak....
Sagol cnm... biliyom zamanla alisicam ama acim hic gecmeyecek bunuda biliyom benimle ayni seyi yasayan herkez soyluyo bunu.. soylemeseler bile evlat acisi bu ya gecermi hic.. insanlar nasi oluyoda yenisini yaparsjn bisi olmaz diebiliyolar anlamiyorum nasi bu kadar tas kalpliler

Ayni korkular bende de var bende kizimi 21 martta kaybettim

bu psikolojiden nasıl çıkacağız bilemiyorum. ilk başlarda bir sene çocuk düşünmem çok korkuyorum diyordum ama şimdi korunma süresi geçtikten sonra yeniden deneyeceğim. inşalah ALlah sağlıkla nasip eder. bizde forumlardaki diğer melek anneleri gibi müjdelerimizi paylaşırız.

Canım ben bunları duymamak icin 3ay boyunca hic kimseyle görüşmedim,sadece ailemle görüştüm,14hafta doğum iznim vardı onu kulandım.ama işe hemen geri dönseymişim daha iyi olacakmış benim icin,işe tekrar başlayınca anladım.tekrar calışmak ck iyi geldi.

Canım belki eşin şoktadır...birbirinize destek olun,benim eşim ve ailem olmasaydı ben toparlanamazdım,annem kalkan olmuştu benim icin,herkesi uzak tutuyordu benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…