Aminnnnn cnm insallah.. Allah büyük.bu psikolojiden nasıl çıkacağız bilemiyorum. ilk başlarda bir sene çocuk düşünmem çok korkuyorum diyordum ama şimdi korunma süresi geçtikten sonra yeniden deneyeceğim. inşalah ALlah s ağlıkla nasip eder. bizde forumlardaki diğer melek anneleri gibi müjdelerimizi paylaşırız.
Canım benim seni ck iyi anlıyorum...10senede geçse icimiz yüreğimiz hep yanacak.kızıma ninı söylerken kaybetiğim yavrum icin gözyaşı döküyorum...Kizlar ben 39+5 gunluk oglumu kaybettikten 4 ay sonra tekrar hamile kalmistim ya. O aralar biriyle tanismistim. O da hamile kalmak istiyordu. Sonra benim bebegim dustu 9 haftalik o hamile kaldi. Simdi de dogumu bekliyolarmis. Onu duyunca cok burkuldum. Hem benim oglumun dogdugu yerde dogum yapacak olmasi hem de dusen bebegimi hatirlatmasi benim moralimi cok bozdu. aslinda alismistim dogum yapanlara ama bu bebek iki kayibimi da hatirlattigi icin canimi yakti. elhamdullilah rabbim yeniden hamilelik nasip etti bana nankorluk yapmak istemiorm ama bogazimdaki yumruk yine yutkunmami engellio suan. Kimseye bi sey diyemem " 1.5 sene oldu hala mi?" gibi sozler duymak istemiorm. beni siz anlarsiniz
" kizima ninni soylerken kaybettigim yavrum icin gozyasi dokuorm" Bu cumle gozlerimi doldurdu. Allah bi daha evlat acisi vermesinCanım benim seni ck iyi anlıyorum...10senede geçse icimiz yüreğimiz hep yanacak.kızıma ninı söylerken kaybetiğim yavrum icin gözyaşı döküyorum...
Âmin canım...Allah hic kimseye evlat acısı yaşatmasın..." kizima ninni soylerken kaybettigim yavrum icin gozyasi dokuorm" Bu cumle gozlerimi doldurdu. Allah bi daha evlat acisi vermesin
Aynen rabbim hiç bir anneyi hatta düşmanıimi bile evlat acisiyla sinamasin.Hamile arkadaslar bizler içinde dua edin lütfen hamilelerin duasi kabul olur bizlerde o güzel duyguyu yasayalim.Herkese hayırlı cumalar dilerimALLAH öyle bi acı kimseye yaşatmasın bizede yeni hamilelikler nasip etsin inşallah.kızlar özellikle hamile arkadaşlar şu mübarek cuma gününde dualarınızda unutmayın bizi....
Kizlar ben 39+5 gunluk oglumu kaybettikten 4 ay sonra tekrar hamile kalmistim ya. O aralar biriyle tanismistim. O da hamile kalmak istiyordu. Sonra benim bebegim dustu 9 haftalik o hamile kaldi. Simdi de dogumu bekliyolarmis. Onu duyunca cok burkuldum. Hem benim oglumun dogdugu yerde dogum yapacak olmasi hem de dusen bebegimi hatirlatmasi benim moralimi cok bozdu. aslinda alismistim dogum yapanlara ama bu bebek iki kayibimi da hatirlattigi icin canimi yakti. elhamdullilah rabbim yeniden hamilelik nasip etti bana nankorluk yapmak istemiorm ama bogazimdaki yumruk yine yutkunmami engellio suan. Kimseye bi sey diyemem " 1.5 sene oldu hala mi?" gibi sozler duymak istemiorm. beni siz anlarsiniz
21. Haftadayiz.allah saglikla kavustursunhayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah kaç haftalık canım
Canim hala cok yeni acin. boyle olman cok normal. Daha kirkin bile cikmamis. Allah yardimcin olsun dayanma gucu versiniçim sıkılıyor, ruhum daraliyor yaptigim hic bisiyden zevk almiyorum.. yakinda kendi evime gidicem yari kirkim cikinca.. yanlizligima donucem tekrar daha kizimin mezarina bile gidemedim :'( git gide daha agir oluyo gececegi yerde
Amin cnm cok sgl.. insallah rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder..Canim hala cok yeni acin. boyle olman cok normal. Daha kirkin bile cikmamis. Allah yardimcin olsun dayanma gucu versin
bu hisleri bende yasiyorum nolcak bu halimiz bilmiyorumaynı durum bende de varbende bebeğimi kaybettim. sanki bir daha bebeğim olmayacak, olsa da kucağıma alamayacağım gibi hissediyorum. içim nasıl serinleyecek bilemiyorum
bu hisleri bende yasiyorum nolcak bu halimiz bilmiyorum
Benim 4 bitti 5 aydan gün alıyorum canım bir doktorum 6 ay diğeri 12 ay dedi.Bakalım perşembe başka şey için gideceğim doktoruma gitmişken sorsam mı acabaKızlar kaç ay geçti kayıplarınızın ustundenn. Bnde beklemedeyim hala
sor canm.. Benmde 4 ay oldu. Off çok sıkıldım beklemekten.. Kaç kaybın oldu senin. Kaç aylıktıBenim 4 bitti 5 aydan gün alıyorum canım bir doktorum 6 ay diğeri 12 ay dedi.Bakalım perşembe başka şey için gideceğim doktoruma gitmişken sorsam mı acaba
Benim 2 kaybım oldu.İlk kalbim yavrum 8 haftalıktı 2.yavrum ise 6,5 aylık erken doğum nedeniyle kaybettimsor canm.. Benmde 4 ay oldu. Off çok sıkıldım beklemekten.. Kaç kaybın oldu senin. Kaç aylıktı
ayy 2. Nin acısı daha buyuktur muhtemelen. Kayıplarının sebebini oğrendin mi canm. Mutlaka araştr. Bende 2 duşuk oldu. İkiside 1,5- 2 aylıktı. Yani erken donem. Ama yinrde kalbbim,içim çok acıdı. Bnde kan pıhtılaşması varmş canm. Duşuklerimin sebebi oyduBenim 2 kaybım oldu.İlk kalbim yavrum 8 haftalıktı 2.yavrum ise 6,5 aylık erken doğum nedeniyle kaybettimHiç yaşayan evladım yok annelik duygusunu hayal meyal yaşadım.Hayırlısı ile inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur.Ya senin arkadaşım sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?