İçi kan ağlayan melek anneleri

Aminnnnn cnm insallah.. Allah büyük.

Kizlar ben 39+5 gunluk oglumu kaybettikten 4 ay sonra tekrar hamile kalmistim ya. O aralar biriyle tanismistim. O da hamile kalmak istiyordu. Sonra benim bebegim dustu 9 haftalik o hamile kaldi. Simdi de dogumu bekliyolarmis. Onu duyunca cok burkuldum. Hem benim oglumun dogdugu yerde dogum yapacak olmasi hem de dusen bebegimi hatirlatmasi benim moralimi cok bozdu. aslinda alismistim dogum yapanlara ama bu bebek iki kayibimi da hatirlattigi icin canimi yakti. elhamdullilah rabbim yeniden hamilelik nasip etti bana nankorluk yapmak istemiorm ama bogazimdaki yumruk yine yutkunmami engellio suan. Kimseye bi sey diyemem " 1.5 sene oldu hala mi?" gibi sozler duymak istemiorm. beni siz anlarsiniz

Canım benim seni ck iyi anlıyorum...10senede geçse icimiz yüreğimiz hep yanacak.kızıma ninı söylerken kaybetiğim yavrum icin gözyaşı döküyorum...

Canım benim seni ck iyi anlıyorum...10senede geçse icimiz yüreğimiz hep yanacak.kızıma ninı söylerken kaybetiğim yavrum icin gözyaşı döküyorum...
" kizima ninni soylerken kaybettigim yavrum icin gozyasi dokuorm" Bu cumle gozlerimi doldurdu. Allah bi daha evlat acisi vermesin

ALLAH öyle bi acı kimseye yaşatmasın bizede yeni hamilelikler nasip etsin inşallah.kızlar özellikle hamile arkadaşlar şu mübarek cuma gününde dualarınızda unutmayın bizi....

ALLAH öyle bi acı kimseye yaşatmasın bizede yeni hamilelikler nasip etsin inşallah.kızlar özellikle hamile arkadaşlar şu mübarek cuma gününde dualarınızda unutmayın bizi....
Aynen rabbim hiç bir anneyi hatta düşmanıimi bile evlat acisiyla sinamasin.Hamile arkadaslar bizler içinde dua edin lütfen hamilelerin duasi kabul olur bizlerde o güzel duyguyu yasayalim.Herkese hayırlı cumalar dilerim

hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah kaç haftalık canım

içim sıkılıyor, ruhum daraliyor yaptigim hic bisiyden zevk almiyorum.. yakinda kendi evime gidicem yari kirkim cikinca.. yanlizligima donucem tekrar daha kizimin mezarina bile gidemedim :'( git gide daha agir oluyo gececegi yerde

içim sıkılıyor, ruhum daraliyor yaptigim hic bisiyden zevk almiyorum.. yakinda kendi evime gidicem yari kirkim cikinca.. yanlizligima donucem tekrar daha kizimin mezarina bile gidemedim :'( git gide daha agir oluyo gececegi yerde
Canim hala cok yeni acin. boyle olman cok normal. Daha kirkin bile cikmamis. Allah yardimcin olsun dayanma gucu versin

aynı durum bende de var bende bebeğimi kaybettim. sanki bir daha bebeğim olmayacak, olsa da kucağıma alamayacağım gibi hissediyorum. içim nasıl serinleyecek bilemiyorum

Kızlar kaç ay geçti kayıplarınızın ustundenn. Bnde beklemedeyim hala
Benim 4 bitti 5 aydan gün alıyorum canım bir doktorum 6 ay diğeri 12 ay dedi.Bakalım perşembe başka şey için gideceğim doktoruma gitmişken sorsam mı acaba

Benim 4 bitti 5 aydan gün alıyorum canım bir doktorum 6 ay diğeri 12 ay dedi.Bakalım perşembe başka şey için gideceğim doktoruma gitmişken sorsam mı acaba
sor canm.. Benmde 4 ay oldu. Off çok sıkıldım beklemekten.. Kaç kaybın oldu senin. Kaç aylıktı

sor canm.. Benmde 4 ay oldu. Off çok sıkıldım beklemekten.. Kaç kaybın oldu senin. Kaç aylıktı
Benim 2 kaybım oldu.İlk kalbim yavrum 8 haftalıktı 2.yavrum ise 6,5 aylık erken doğum nedeniyle kaybettim Hiç yaşayan evladım yok annelik duygusunu hayal meyal yaşadım.Hayırlısı ile inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur.Ya senin arkadaşım sende durumlar nasıl

ayy 2. Nin acısı daha buyuktur muhtemelen. Kayıplarının sebebini oğrendin mi canm. Mutlaka araştr. Bende 2 duşuk oldu. İkiside 1,5- 2 aylıktı. Yani erken donem. Ama yinrde kalbbim,içim çok acıdı. Bnde kan pıhtılaşması varmş canm. Duşuklerimin sebebi oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…