İçi kan ağlayan melek anneleri

Herhangi bir sebebi yok herşey takdiri ilahi en son ki yavrum 3 gün yaşadı gördüm her evlat kaybı acıdır elbet ama o daha bir etkiledi Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın : (

aynı durum bende de var bende bebeğimi kaybettim. sanki bir daha bebeğim olmayacak, olsa da kucağıma alamayacağım gibi hissediyorum. içim nasıl serinleyecek bilemiyorum
yaaaaaa aslında benim tam tersi oluyor.Rabbim bana hemen bi bebek nasip etcek.ve giden kızımın yerine aynı onun gibi bi tane kızçe kucağımda olacak.ve bu defa Allah sağ sağlim nasip etcek.hep sıkıntılar hep hastalıklar olmayacakya oğlum çok şükür sağlıklı yine bi kızım olacak ve bu defa sağlıklı olacak diyorum.

aaaay ne bileyim yaaa acaba ben çok mu kaptırıyorum kendimi.ama içimde hep bi heyecan var.olacak inanıyorum.test çubuğunu yine aynı heyecanla alcam ve yapcam.giden kızımın kıyafetlerini valizden yine çıkarcam.o zamanlar gelcek inanıyorum.Rabbim inşallah nasip eder dualarımı kabul eder diyorum en sonunda yine

Beklemek cok zor be kizlar. ALLAH ne yazdiysa o olcak beklemeyin bemce hamilelik cok moral. Hele de hayirlisyla kavussak daha da moral olur insallah.
dun oyle bir gecer zaman ki sarkisini dinliodum agladim. Oyle bi gecmos ki zaman dedim. 1.5 sene olmus yavrum gitmis. Yeniden hamile kalmisim. Arada neler yasamisim...dinleyin o sarkiyi aglamakli bi moral oluo

Supersin! Boyle dusunmek cok guzel

ya ne kadar güzel. bende kendimi hep avutuyorum ya kucağım alsaydım koklasaydım öyle kaybetseydim. Allah benim acımı böyle verdi daha beterini vermesin inşallah diye dua ediyorum. Ama yine de bir karamsarlık var. Birde daha bizim otopsi sonucumuz çıkmadı onun üstüne genetik test yapılacak. genetik bir hastalık çıkarsa diye içim içimi yiyor.

sen neden kaybetmiştin bebeğini canım?

sen neden kaybetmiştin canım?

aaaaaah canım benim yaaaaa sakın ama sakın kötü düşünme.bak bi arkadaşım ilk bebeğini bi sürü anomali yüzünden kaybetti.dediler kesin genetik bi sıkıntı var.yaptırdılar ama tertemiz çıktı.üstüne 2 çocuğu oldu çok şükür sapasağlam.bende yaptırcam genetik test ama kötü çıksa bile canımı sıkmıcam.çünkü bi olasılık nihayetinde.

yaaaa ne acı bi olaydı benimkisi.21 saat yaşadı.ve yaklaşık 18 saat boyunca yanımda mışıl mışıl uyudu.yavrum benim.böyle daha zor oldu.benim kızımın kalbinde büyük arter transpozisyonu varmış.belirti vermedi.

ahh yavrum kıyamam ya anne karnında tespit edilemedi mi? evet sende haklısın umudumuzu kaybetmemiz lazım. dün falcıya gittim bana dedi ki vücuduna ve bedenine güven sıkıntı yapma kendine dedi. Allah'ım inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde nasip eder.

ne kadar sonra hamile kaldın.yani çalışmalara başladıktan sonra.evladını kaybedeli sanırım 1,5 yıl olmuş
Ben 4 ay sonra hamile kaldim dogumdan ama (bence malesef) cok stresli ve mutsuz oldugum icin 9 haftalikken kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ondan da 3 ay sonra tekrar hamile kaldim o da kimyasal gebelik oldu. Kimyasaldan 1 ay sonra bu bebegime hamile kaldim. simdi moral olarak falan da daha iyiyim bebegim de iyi cok sukuR. Rabbim ne yazdiysa o oluo bence beklemek beklememek zaman falan deil. Omur varsa yasanacak. 39+5 gunluk yavrum nasil sebepsiz olsuyse sebepsiz yere de yasatir Allah. Biz ayrintilari bilemiorz. Hakkimizda en guzeli oluo.

amin canım ama maalesef bu sıkıntı sadece hamileyken bebeğe eko çekilerek tespit edilirmiş.detaylı ultrasona bile girmiştim.ama görünmedi.inşallah inşallah rabbim şu günlerimizi çabuk geçirir..

evet canım çok doğru söylüyorsun.ama noluuuur giden evlatlarımıza öldü kelimesini kullanmayalım.lütfen.o kelime onlara hiç ama hiç yakışmıyor.

evet canım haklısın.benim 4 ay oldu aslında adetim çok şükür hemen düzene girdi.başlasam olur ama kilo fazlam var.onu halletmem gerek.hamile kalırsam bile bendede tansiyon sıkıntısı oluşacak.buna inanıyorum.inşallah yanılırım ama bu sinir stres panik evham çıkar bi şekilde hastalık olarak.maalesef

Ck doğru canım...ölmediler MELEK oldu yavrularımız.ben bebeklere MELEK denmesini hic sevmiyorum kızımı kaybedeli.
Kızıma şimdi hic melek yavrun melek gibi uyuyor falan hic söylemiyorum.

bende öldü kelimesinden hoşlanmıyorum melek oldu kızım diyorum.

amin canım ama maalesef bu sıkıntı sadece hamileyken bebeğe eko çekilerek tespit edilirmiş.detaylı ultrasona bile girmiştim.ama görünmedi.inşallah inşallah rabbim şu günlerimizi çabuk geçirir..
benimde 38 de karnımda kalbi durdu kızımın detaylı falan çekildi hiç bişeyi yoktu hamileyken eko ultrason gibi bişeymi acaba ?

Ck doğru canım...ölmediler MELEK oldu yavrularımız.ben bebeklere MELEK denmesini hic sevmiyorum kızımı kaybedeli.
Kızıma şimdi hic melek yavrun melek gibi uyuyor falan hic söylemiyorum.
aaaaay evet yaaaa bende bunu hissettim bi kaç kez.ağzımdan çıkıverdi melek oğlum dedim.aman allahım .....bidaha asla demiyorum.aklım gidiyor resmen

Canım iç çamaşırı , ped (gece uzun) , pijama çorap başkada aklıma bişey gelmiyor Allah yardımcın olsun ...
selam canım eskı yazısmalarımızı okuyodum sana yazmak ıstedım Allahım mucızesını gosterdı kızım gıttıkten 2 ay sonra sımdı yenıden hamıleyım ama cok koruyorum bunada bısey olcak dıye sanırım bu korku doguma kadar gıtmıycek

Kizlar bende 8 mart 2015 te bebegimi kaybettim bugun tam iki ay oldu oglumun yanina gidiyorum sık sık ozlem gideriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…