başın sagolsun canım Allah bı daha yasatmasın ınsallah evlat acısı hıc bıseye benzemıyoKizlar bende 8 mart 2015 te bebegimi kaybettim bugun tam iki ay oldu oglumun yanina gidiyorum sık sık ozlem gideriyorum
aynen oyle bende yasadım canım kucagıma almak nasıp olmamıstı ama 5 aylıktı gebelıgım sonlandırıldı onu kendı ellerımle yıkadım kefenledım topraga koyduk mınıcık ama acısını unutamıyorum gecen aralık ayında kaybettım bende kızımıelifeva sagol canim bu hayattaki en buyuk caresizlik evlat acisi
başın sagolsun canım Allah bı daha yasatmasın ınsallah evlat acısı hıc bıseye benzemıyo
aynen canım karnındamıydı 25 haftalık benım kızımda 18 haftalıktıBen oglumu 25 haftalik kaybettim.cok uzuldum cok agladim yuzu hic aklimdan cikmiyo
aynen canım karnındamıydı 25 haftalık benım kızımda 18 haftalıktı
benımde kızımda ensefalosel vardı yaşama şansı yok dedıler kac doktor gezdım hıc umut vermedıler gebelıgım sonlandırıldı ama karnımdakı cırpınısını unutamıyorum otopsı yapıldı bebege cıkan sonucta beyın kanamasının basladıgı yazıyodu zaten öluyomus kızım sen ıyı fark etmıssın canım pekı sebebı bellımı melegının neden gıttıgınınEvet canim 8 mart pazar sabahi kalktim erkenden sanki beni biraktigini anlamisim gibi aslinda cumartesi gecesi hareketliydi yatarken ama sabah malesefki hic bi hareket yoktu
benımde kızımda ensefalosel vardı yaşama şansı yok dedıler kac doktor gezdım hıc umut vermedıler gebelıgım sonlandırıldı ama karnımdakı cırpınısını unutamıyorum otopsı yapıldı bebege cıkan sonucta beyın kanamasının basladıgı yazıyodu zaten öluyomus kızım sen ıyı fark etmıssın canım pekı sebebı bellımı melegının neden gıttıgının
rabbım sabır versın canım oylesı daha kotu aslında hanı tam umudunu yıtırmısken duzelıyo oh dıyosun kavuscam melegıme sonra bırden acısını yasıyosun rabbım cok buyuk sabır versın sanaCanim benim 16. haftada cok yogun kanamam oldu. Hemen ambulanala hastaneye goturuldum bebegin kesesinde sizintida varmiis inanmadim bir suru test yapildi ve bebegin suyuda gelmisti ama ben kanamadan suyu farkedemedim crp 18 cikti enfeksiyon baslamisti .1hafta hastanede kaldim ddoktor dusuk yapiyosun dedi bende hicmi umut yok dedim direndim sonra ozaman tedaviye baslayalim dedi igne ilac vs.bebegim benimleydi sonra crp dusmeye basladi doktor kesekapanmis dedii coook sevindim bir ay iki gunde bir kontroldeydim..artikhersey normal dedi bebek kendini cok toparlamus dediki.doktor bana iki ay simsiki tutunan oglumm hersey duzelmisken beni birakti.
o kadar deıgısık hastalıklar varmıskı bende kızımın hastalıgını duydugumda şaşırmıstım o ney dıye hastaneye gıttıgımde bır suru kadın aynı sebepten gebelıgı sonladırmak ıcın gelmıstı ınsan yaşamadan bılemıyoBebegim benimleyken koyulan teshis subkoryonik hematom oldu plesantanin arkasinda kanpihtisi yaniicanimm
o kadar deıgısık hastalıklar varmıskı bende kızımın hastalıgını duydugumda şaşırmıstım o ney dıye hastaneye gıttıgımde bır suru kadın aynı sebepten gebelıgı sonladırmak ıcın gelmıstı ınsan yaşamadan bılemıyo
amin canım cumlemıze ınsallah var ıkı oglum var sende varmıTekrar hamilesin galiba canim Rabbim saglikli hayirli uzun omurlu eylesin insallah yavrunu basak cocugun varmi canim
amin canım cumlemıze ınsallah var ıkı oglum var sende varmı
amin canım dusmanımı bıleBenimde iki kizim bir oglum var Allah bi daha evlat acisiyla sinamasin
Aminnamin canım dusmanımı bıle
Başın sağolsun, Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı. O korku hepimizde var ama insan umudunu yitirmemeli, inşallah bizler de bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende tüp bebekle hamile kaldım.6 nisanda bebeğimi kaybettim.27 haftalık doğum yaptım.bebeğim 17 gün küvezde yaşadı.ve sonra melek oldu.benim 24.haftaya kadar hiç problem yokken birden kanamam oldu.ve ondan sonra hep yattım.plazenta previa totalis teşhisiyle üniversite hatanesinde yattım.ve kanamalı kanamalı 27 haftaya kadar dayanabildim.sonra kanamadan dolayı enfeksiyon kapmışım suyum geldi bebeğim doğdu.doğduğunda kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar.minik kuzum enfeksiyon kapmış kalbi dayanmadı annesini bırakıp cennete gitti.benimde çok riskim vardı rahmimi kaybedebilirdim.insan sezeryanlı olup kucağının boş olması çok acı.sütünün gelmesi ama bebeğinin olmaması.şuan tekrar hamile kalmak beni korkutuyor aynı şeyleri yaşarmıyım diye.rabbim bilir inşallah yaşatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?