İçi kan ağlayan melek anneleri

Allah saglikla kavustursun cok sukur hamilesin tekrar. Insallah Allah acisini gostermesin sana da bana da

Basin sagolsun cok zor evlat acisi. tekrar hamilelik guzel arkadasim insani hayata baglio

xanim allah bagislasin insallah sag salom kucagina almak nasip.olur.26. Haftadasin bende bebegimi kaybettigimde ayni haftadaydim .bulusmamiz ahirete kaldi artik
Simdi haftaya karsi da bi algida secicilik oluo. Benm bebegim 40 haftalikti simdi doktorum o kadar bekletmeyiz dedi. Belki de iyi olur bnm icim. Allah saglik versin hepimze

Simdi haftaya karsi da bi algida secicilik oluo. Benm bebegim 40 haftalikti simdi doktorum o kadar bekletmeyiz dedi. Belki de iyi olur bnm icim. Allah saglik versin hepimze
Basin sagolsun ilk bebegin icin.allah saglikli hayirli uzun omurlu eylesin evladini.dogumda mi kaybettin Bebegini canim seni uzmuyosa 40 haftalikti dedigon icin sordum.allah kimseyi evlat acusitla sonamasin.

Canım melek oldu yavrularımız benim de tüp bebekti 35.haftada doğum yaptım doğumdan 1 gün sonra kaybettim acını çok iyi anlıyorum neler düşündüğünü de ihtiyaç duyarsan konuşuruz arkadaşım

Arkadaşım konusmazmiyim hiç birbirimizi en iyi biz anlarız. Ilk bebeğinmi benim yaşım 34 eşimi n 38 6 yıllık evliyim.aaslında bizim normal yolla olmadığı için biraz hayal kırıklığı da vavar.o tedavi aşamaları geçmek bilmeyen 12 gün sonucu almak için.ssonra koca bir hayal kırıklığı.ama Rabbimé sığınInca vardır bildiği diyorsun.biizim yazgimiz böYleymis.

Basin sagolsun canim.bende 25 haftalik kaybettim bebegimi.cook zorrr.rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi.ama basa gelen cekiliyo yapilacak busey yokki.venim elimde olsaydi canimdan can vermezmiydim bebegime.ama olmadi .vardir bi hayir deyip cekiyoruz acimizi.sen erken dogumdan mi kaybettin bebegini

basin sagolsun.canim.
Cok insan bebegini kaybediyomus.insan yasamayinca basina gelmez saniyo.yasadikcada arastirmaya basliyo.saglikli sorunsuz uc hamilelik gecirdim ama dorduncude benimde basima geldi.vardir rabbimin bi bildigi. haziran yaklastijca dahada kotuyum ben .hep kurdugum hayaller aklima geliyo.

Basin sagolsun ilk bebegin icin.allah saglikli hayirli uzun omurlu eylesin evladini.dogumda mi kaybettin Bebegini canim seni uzmuyosa 40 haftalikti dedigon icin sordum.allah kimseyi evlat acusitla sonamasin.
evet doğumda kaybettim malesef. sancılarım 5 dk da bire inmişti ki kalbi durdu yavrumun. Allah bi daha yaşatmasın

Gunaydin melek anneleri,burada yazdiklarinizi hep okurdum uzulurdum simdi ise kendim icin yaziyorum.ilk gebeligimdi 18.haftada yani gece hafta normal kontrolumuze gittik cinsiye ogrenecektik heyecanla.Dr.bakti suyumun cok azaldigini acilen bir perinatolog bulmam gerektigini bebegimi kaybedebilecegimi soyledi dunya basima yikildi.inanmak istemedik hemen baska bir hastaneye gittik oradaki dr. Da ayni seyleri soyleyerek bizi çapa tip a yonlendirdi.Hala umudum vardi buraya gelirken.acilde bakilip bana aynen sunlar soylendi; bebeginizin bu haftada bukadar suyla yasamasi mumkun degil gebeligi sonlandirmak zorundayiz.yasadigim hissin tarifi yok bunu ancak sizler anlayabilirsiniz.yatisim yapildi suni sanci verildi korkunc acilar icinde dogumum gerceklesti.Bebegimi bana gostermelerini istemedim.hayat boyu gozumun onunden gitmeyecekti.Ne aciki erkek bebek cok istiyordum dogunca bebegimin erkek oldugunu soylediler buyuk mu konustum diye kendimi sucluyorum.Esim de ben de oyle heyecanliydik ki hergun hareketini hisseder miyiz diye esimle ellerimizi gezdirirdik bebegimizin ustunde simdi karnim bos elim hala gidiyor.Bir cok esyasini almistik evime henuz gidemedim gidince o esyalara nasil bakicam nasil toplayacagim bilmiyorum.Cevremde herkes gencsiniz yeni saglikli bebekleriniz olur diyor fakat ayni seyleri yasayacagim korkusunu bir daha ustumden atabilecegimi sanmiyorum ,anne olmak bana artik oyle uzak ki.Allahim hepimize dayanma gucu versin.

Allah sabrını artırsın canım acını en çok biz anlarız.Evlat acısıyla yananın halinden yanan kül olan anlar.Çok ama çok üzüldüm sakın kendini suçlama veren Allah alan da Allah demekki Rabbim evlatlarımızı bizden daha çok sevdi.Eğer yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı yaşardı.Yavrun cennetin vildanı oldu inşallah yavrularımızla orada buluşacağız.
En ağır imtihanlardayız sabır eyle arkadaşım sabır eğle ki ağlatan Rabbim tekrar güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…