İçi kan ağlayan melek anneleri

Amin canim cok tesekkur ederim Allah hepimize sabir versin ve isteyene saglikli umut olacak yeni bebekler versin insallah.

geçen yıl bu zamanlar gelmeni bekliyorduk yavrum.ama seni doğumuna 4 kün kala kaybettik.sesini duyamadım.seni sarıp koklayamadım.yaşasaydın doğumgününe hazırlanıyor olacaktık.bu günlerde çok mutsuzum ağlıyorum ,içim dolu.beni kimse anlamıyor.en yakınlarım bile,herkes seni unuttu ama ben asla...

Canim en yakinin bile anlamiyor evet ama yasayanlar cok iyi anliyormus daha yeni ciktim hastaneden.Simdi daha cok yaniyor icim bizim gibi bebegini kaybeden annelere.Ne zormus ne aciiymis yasayinca anladim Allah kimselere yasatmasin bizlere de bir daha yasatmasin insallah.

daha onun için hazırladığım hiç birşeye dokunamadım.hepsi hala o gelecekmiş gibi duruyor.yerlerini bile değiştiremedim.
zaten beni kimsenin anlamasını bekleyemem.çünkü bunu ancak yaşayan bilir kimse yaşamasın.ama en azından biraz anlayış...

Rahmime düştüğünü öğrendiğim ilk günden itibaren ilmek ilmek işledim hayallerimi. Yastığa başımı her koyduğumda yanıbaşımda olacağın günleri saydım hep. Minnak ellerinin, ayaklarının, burnunun, gözlerinin aydan aya nasıl büyüdüğünü, içimde nasıl bir mucizenin oluştuğunu düşünüp şükrettim Rabb'ime. Başlarda o minik pıtırtıların sonrasında nasıl büyük tepkilere dönüştüğünü gördükçe şok oluyordum. Muhteşem bir bağ kurmuştum seninle. Rahmimdeyken verdiğin tepkilere inanamıyordum bazen. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşımız başladı. Bizce en güzellerini aldık, yıkadık, yerleştirdik. Odana bakıp bakıp buraya oğluşumuz çok yakışacak diyorduk. Ama olmadı maalesef. Nasıl büyük bir heyecanla geldiysen öyle büyük bir kederle terkettin bizi. Boş kaldık, eksik kaldık, yarım kaldık. Sol tarafım hala çok acıyor. Hala alışamadım yokluğuna. Her ne kadar göremesemde, koklayamasamda sen hep oradaydın ama bir anda yok oluverdin. Hangi kelimeleri bulup çıkarsamda biryerlerden yokluğunun acısını tarif edemem MELEĞİM. Şimdi tek dileğim oralardan bize bir kardeş yollaman ve yolladığında lütfen üzerine kokundan bulaştırmayıda unutma.

çevremde hep düşük yapanlarla dolu en fazla 7-8 haftalık hep bizde yaşadık diyolar. beni anladıklarını sanıyolar.36 haftalıktı benim bebeğim bir gün önce kıyafetlerini hazırladım beşiğini hazırladım.biberonun en kalitelisini aldım.kim anlar bizi...sezeriyandan sonra kefeniyle getirdiler bebeğimin beşiği yerine mezarına koydular yavrumu kim anlar bizi kim...

Basin sagolsun.kimse anlamaz.oyle yalniz kalirsinki koca dunyada bitek sen.bide hep dusundugun bebegin .kimse umrunda degil dir.anliyorum cunku yasadim bebegimi kaybedeli iki bucuk ay oldu sene gecse ne farkeder bebeginin buz gibi yuzunu elini opmus bir anne icin.gecen zaman unuttururmu bebegimizi

Basin sagolsun canim..bebegini ne kadar tasiduysan ne kadar buyuk kaybettiysen acin okadar daha buyuk oluyo bence.cunku hayallerin bebwginle kurdugun bag hazirliklarin bebeginin ultrasondaki goruntuleri heosini biriktiriyosyn onunla ilgili.ictigim sut yedigim meyve bile onun icindi.en sonki ultrasinda surekli guldu bize.dil cikardi yavrum bende tlf.cektim simdi baktikca kahroluyorum.gozyaslarim dyrmuyo.resmen hayattan sogudum.bide artik kendini topla diyen insanlar bebgini kaybwtmis bir annenin aciaini anlamayacak kadar bile yurekleri olmayan insanlari hayatimda istemiyorum zaten.sen neden kaybettin canim bebegini

sağolasın. bizi ancak biz anlarız. inan bu siteye girince birde mezarlığa gidince rahatlıyorm. benim gibi bir sürü melek annesi varmış diyorum.içimizdeki sızı aynı.benim kızımın hiç ultrasyon görüntüsü yok.doğunca nasılsa görücem dedim hiç aklımıza böyle bişey gelmedi.şimdi çok özlüyorum hatta keşke kefenli bebeğimi getirmişlerdi bi foğtorafını çekseydik diyorum.geçen ay hastaneye gittik belki hastanede çekmişlerdir diye ama yokmuş.napalım yüce Allah bize böylesini nasip etmiş.bundan sonraki yaşamımızı özlemle devam edicez.
dr benim bebeğimin çok sağlıklı oduğunu söylüyodu.nedeni bilinmiyo 35 haftada kalbi durdu yavrumun.otopsiye vermeye kıyamadım. şimdi benim tahlil sonucunu bekliyorum belki ordan bişey çıkar diye.senin ki nekadardı sebebi belli miydi?

Benimde bugun biyopsi sonuclarina baktim internetten cikmis ama temiz benim plasenta gonderilmisti.dorduncu ayda kanama olmustu.cok yogundu bebegin kesesindede delik varmis.suyumda gelmis enfeksiyon vardi.ama zamanla gecti.hersey iyiydi.kesedeki delikte kapandi bebegim suyunu tamamladi.ancak kanamadan sonra subkoryonik hematom olustu yani plesantanin arkasinda kan pihtisi.zamanla gecmesi gerekiyodu gecmedi.aslinda dr. bebege bi zararinin olmayacagini soyluyodular ama kanamadaniki ay sonra bebegimin kalbi durdu.sebepsiz.en son gece 12 gibi sanki kendini geriyodu oyle bi hareketini hissetmistim yattim sabah hic bi hareket yoktu.yikildim evlat acisi ne zormus iki bucuk ay oldu ama aglamadan bi gun geciremedim .cok ozluyorum simdi doguma iki hafta kalmis olacakti.benim oglum 25 haftalikti.simdi bize cd leri ve hastaneden sonrA evimize getirdim onu.bereber resim cekildik.bide kefeninden bi parca aldim bana kalan bunlar.bebegimden.dr belki o kan pihtisi bebege oksijen gidisini engellemis olabilir dedi ama net busey yok canim.bizi uzen de.o zaten .bi hastaligi falan olsaydi hastaydi falan dersin hic bi sebep yok rabbim sabrimizi versin insallah

Başın sağolsun Allah sabır versin bize.benim de 4 aylıkken çok kanamam oldu plasenta ayrılmış ama dr çok önemsemedi acaba benim de senin gibi olabilir mi.bu doktorlar varya nediyeym beddua edesim bile gelmiyo...hep aynı hiç bi problem yokken nasıl kalbi duruyo anlamıyorum.yok yok doktorlar cidden yetersiz kalıyo onlar otomatiğe bağlamışlar.herşey para olmuş.bana bebeğimden bişey kalmadı ben hastanedeyken eşim eşyalarını beşiğini hepsini kaldırmış etrafımda 4-5 hamile vardı onlara dağıtmışlar.mevlüt şekerini hazırlamıştım kuzumun bitane ondan var sadece gördükçe ağlıyorum.25 martta 35 haftallıkken kaybettim bebeğimi.yeri göğü yaratan,bizi bizden çok düşünen Rabbim bize bunun karşılığını fazlasıyla verecektir...

Banada bi prof.hasranede yatarken plasentada kismi ayrilma var demisti. Sonea baska sr sordum oylw bisey yok tam oyle degil dedi.agiLarindan cimbizla laf al yani.omurleri yokmus sabah aksam dr cikmasan rabbimun verdigi omuru 1 saniye bile gwcemez.ama hwo bi anne olarak hala neden diyoeum

Hepimize büyük geçmiş olsun. Allahım umarım birdaha bize bu acıyı yaşatmaz. Sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldurur kucaklarımızı.

Ben yurtdisinda dogum yaptim. Oyleyse en sansli benim. Benim bebegime foto albumu bile yaptilar. Sayfalarca fotografi var. Ayaginin alcisini yaptilar. Ayak izleri bile belli. Sacindan parca var. Onlara bakip bakip ilk zamanlar cok agliyordum simdi ise ondan bana kalanlar diorm. Allah bi daha yasatmasin ama gercekten kimse anlamiorm bizi. " hala mi artik?" Sozlerini az duymuyorum. Halimize hamd olsin Allah bi daha yasatmasin ama yavrularimiz icimizde yumruk. Bogazimizda dugum

yeni bebeğin hayırlı olsun.Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah.ölü doğum yapıp tekrar hamile kalanları görünce çok mutlu oluyorum.darısı benim gibi terar isteyenlerin başına...

Basin sagolsun canim.daha once buraya nyazmistin ama unuttum .niye kaybettin ne kadardi bebegin eger uzmuyosa.bide musluman bi ulkede yasiyoruzz.oluye saygi yok hastanede.benim bebegim dogdugunda kordonu bacaklarina dolanmisti.dogdu onu bile duzeltmeden oyle morga vermisler.saatlerce oyle sıķınca kordon bacaklarina iz yapmisti.gorunce icim acidi.yuzunde kan pihtisi vardi normal dogum yaptigim icin onu bile silmemisler.yuzunde kumus cocugumun zorla cikardilar.sonra hastanedeki hocaya yikayin dedik gerek yokmus ben bez vereyim ona sarin diyo.ona da bin lafla yikattik.bebegin gobek kordonunun bile bagalmamislar bir gun sonra gomerken bile hala kani akiyodu yavrumun.karni morarmaya baslamisti gobek kordonunu baglamadiklari icin.dogdugunda bi beze bile sarmadilar cocugumu hani kusmak iciN kaseler olurya plastikten ona koydular ustunu hasta beziyle orttuler.simdiki aklim olsa vermezdim bile onlara kendim siler sarardim beze .bunlari yazarken hala agliyorum icim yaniyo.kucucuk bi bebege bunlarimai layik gorduler diye.yaziklar olsun bu ulkedeki bu duzene.evet uzun oldu ama tamda yarami destim canim ne zamandan beri bunlari dusunyodum.yeni bebegin saglikla hayirla kucagina almayi nasip eder allah....

Insanlarin diriye saygisi yok ki oluye saygi olsun. Ben pazar gecesi sezeryan oldum cuma guni güvenlikle zorla disari cikarilmak istendim. Tek suçum sezeryan yeri hizasindaki morlugu sormak. Ve doktorum " burasi benim bolgem degil" dedi. Insanlik ölmüş paranlada rezil olmak cabasi taninmis en ozel hastane. Bu mübarek gu n lerde Rabbim ahimizi bırakmaz inşallah

Ne ozeli ne devleti .bence bu ulkede bu kadar bebek olumu oluyisa yurtdisindaki yasayan arkadasimizin anlattigi gibi gitmelu bence bu isler.sonra bi omur boyu keskelerle yasatiyolar bizi.sence bizim bebegimizin ve bizi hakkimiz yok muydu bebegimizi boyle cennete ugurlamaya.sonucta gitti evet ama onu daha guzek ugurlamak isterdim.gerci ben evime falan getirdim ama daha iyisi olabilirdi.oedaki insanlarin benim bebwgime dahaniyi davranmasinu beklerdim.bende internette gormustum .biyle erken kaybedilen bebekleri ne guzel giydiriyolar ailesiyle resimleri vardi hastanede.keske burdada olsa.yarun saglik bakanligini aryip soyluyecem gerci ne olacaksa...

yeni bebeğin hayırlı olsun.Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah.ölü doğum yapıp tekrar hamile kalanları görünce çok mutlu oluyorum.darısı benim gibi terar isteyenlerin başına...
Tesekkurler insallah saglikla kavusmak nasip olur bu bebegime. Amin Allah aratmasin hamileligi de. Hamilelik bana cok moral oldu. Cok sukur

Insan gercekten kendi ulkesi ama uzuluo bu muameleye. Ben de normal dogum yaptim ama benim bebegimi ayni canli bebek gibi hemen temizlediler gobek kordonuna mandal taktilar basina sapka bile taktilar. Bi havluya sarip kucagima verdiler. Ayni uyuyan canli bi bebek gibiydi. 39+5 gunlukken kaybettim sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu yavrumun. Bi sebep bulunamadi. Otopsiye de bi kiyamadik.
senin yavruna yapilan muamele ic acitio gercekten yaziklar olsun. Ben fotograf cekerlerken bi one bi arkaya yatirmislar hirpalanmis yavrum die bile icim burkulmustu ki seni tahmin edemiorm. Pes!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…