İçi kan ağlayan melek anneleri

amın canım amın ıns cok sagol rabbım hepımıze sağlıklı bebekler nasıp etsın bır daha yasatmasın sen neden kaybettın canım
Trizomi 13 kromozom bozukluğu dış organlar ve iç organların çoğunda anomalik saptandı amniyosentezle Teşhis koyuldu

gecmıs olsun canım zaten 15 saat sancı cektım bı de ters olması ölüyorum sandım gecmıs olsun canım san da benım bebegım 22 haftalıktı kız bebekdı nasıp olmadı öpüp koklamak
benımkı erkektı benım 4 gun surdu bende serklaj vardı ondan dolayı dogum çok uzun surdu kasılmaları 4 gun cektım

Peki korunucakmısın sen canım

Keşke bende normal yapabilseydik rahim çok sert çok uzun Sürer felan dediler açılmaz rahim dediler enim de evde bir kızım vardı psikolojik olacakta üç dört gün beklemeyi Göze alamadım o zaman sezeryan yapın dedim hastanenin de işine geldi sezeryan Yaptılar.ama normal olsun diye sabah bana Sancı için ilaç verdiler akşam dörtte sezeryana giderken hafif hafifti sancım

keşke canım sezeryan normale gore baya zor benım sancım coktu sunı sancı vermıslerdı 3 cm açıklıkla doğum yaptım

İsttanbuldayım canım biliyorum o hastaneyi, özel sigortam var, anadolu yakasındayız biz çok uzak o hastane ben yine zeynep kamilin eski başhekimi olan bağdat caddesinde yeri var prof Zeki bey, ona gidicem galiba zaten onun sayesinde gördük biz bebeğimizin durumunu o yönlendirdi zeynep kamil e de o şekilde hallettik, hayırlısı olsun ne diyim ben bütün kontrollerimi Özel bi hastanede yaptırıyodum burda 2 haftada bi gidiyodum ama sağolsunlar onların yüzünden bu duruma kadar geldik işte ..

Benimde ters gelmişti, önce kordonu geldi 4 saat sonunda bebeğim gelmeye başladı ayağını gördüm hatta çok zordu benimde, doktorlar hemen müdahele edip düzeltip aldılar
uff cok zor o haftada ayakta oluyolar o yuzden ters gelıolar ıkı hafta sonra bas asagı donuyolar ama göremedık o haftaları

Benim çok zordu doğum ya zaten kanamam çok olmuştu doğumda, kürtajda oldum ilk 2 gün aşırı kanama oldu sonra azaldı 10.günde bitti çok şükür, bugünlerde damla damla leke şeklinde kahverengi akıntım oluyo .. Sen korunuyomusun peki canım şu an folik asit falan kullanıyomusun ?

anladım canım benım evet ıkı hafta oldu ıcmeye başladım folık asıt korunmuyorum bu ay yumurtlama testı ıle takıp edıyorum 15 ınde doktora da gıdecegım yumurta takıbı ıcın hayırlısı yenıden hamıle kalmak ıstıyorum benım de oyleydı basta coktu ama 40 gun dolana kadar damla damla geldı ıkı gun gelmedıyse 3.gun mutlaka geldı 40 gun dolana kadar sen korunuyor musun canım

Anladım canım bende yinede bilgin olsun istedim.aklımın bir köşesinde dursun.ama bu sefer herşey iyi olacak öyle hissediyorum artık

uff cok zor o haftada ayakta oluyolar o yuzden ters gelıolar ıkı hafta sonra bas asagı donuyolar ama göremedık o haftaları
Benim 25.haftadaydı canım ultrasonda başı aşağıdaydı benim bebeğimin doktorlar o yüzden zaten normal doğum ol sen dediler ama bana 22 saat suni sancı son 6 saat serum sancı verdiler ki son 2 saat sonra taktıkları serumu çektiğim sancıyı anlatmama gerek yoktur biliyosunuzdur .. zaten o sancıya dayanamadı bebeğim galiba kalbi kendiliğinden durdu ölü doğum oldu .. Trizomi 18 nedeniyle doğum yapmak zorundaydım ben ..

çok zorrrrr cokk dayanamıyorum çogu zaman nasıl yasadıgımı bende bılmıorum ama oluyo ıste nefes alıyosun sankı dunyadakı tek sey anne olmak baska hıcbısey yok benım suyum geldı bebegımde hıcbı problem yoktu çok saglıklı çok hareketlı bı bebektı suyum gelınce ıcerde kalbı durdu bebegın bende olu dogum yaptım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…