- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
benım de 22+3 haftalıktı ters geldı çok zor oldunormal oldu canım ama bebek ters geldı cok zordu
benım de 22+3 haftalıktı ters geldı çok zor oldu
Trizomi 13 kromozom bozukluğu dış organlar ve iç organların çoğunda anomalik saptandı amniyosentezle Teşhis koyulduamın canım amın ıns cok sagol rabbım hepımıze sağlıklı bebekler nasıp etsın bır daha yasatmasın sen neden kaybettın canım
benımkı erkektı benım 4 gun surdu bende serklaj vardı ondan dolayı dogum çok uzun surdu kasılmaları 4 gun cektımgecmıs olsun canım zaten 15 saat sancı cektım bı de ters olması ölüyorum sandım gecmıs olsun canım san da benım bebegım 22 haftalıktı kız bebekdı nasıp olmadı öpüp koklamak
O zaman beklemene gerek yok rahim biraz toparlanır zaten bir ay sonra başlarsın inşallahnormal oldu canım ama bebek ters geldı cok zordu
benımkı erkektı benım 4 gun surdu bende serklaj vardı ondan dolayı dogum çok uzun surdu kasılmaları 4 gun cektım
O zaman beklemene gerek yok rahim biraz toparlanır zaten bir ay sonra başlarsın inşallah
Anladım canım bende normal dogum yaptım kontrole gittiğimde 3 hafta olmuştu doktor 6 ay Korun dedi ben ben o kadar bekleyemem Dedim O da ozaman 3 ay bekle sonra düşün dedi. İş yeri doktorum da 1 ay geçsin yeter dedi ayin 16 sinda 1 ay olucak hakkimizda hayırlısı bakalim
Peki korunucakmısın sen canımAnladım canım bende normal dogum yaptım kontrole gittiğimde 3 hafta olmuştu doktor 6 ay Korun dedi ben ben o kadar bekleyemem Dedim O da ozaman 3 ay bekle sonra düşün dedi. İş yeri doktorum da 1 ay geçsin yeter dedi ayin 16 sinda 1 ay olucak hakkimizda hayırlısı bakalim
Trizomi 13 kromozom bozukluğu dış organlar ve iç organların çoğunda anomalik saptandı amniyosentezle Teşhis koyuldu
Keşke bende normal yapabilseydik rahim çok sert çok uzun Sürer felan dediler açılmaz rahim dediler enim de evde bir kızım vardı psikolojik olacakta üç dört gün beklemeyi Göze alamadım o zaman sezeryan yapın dedim hastanenin de işine geldi sezeryan Yaptılar.ama normal olsun diye sabah bana Sancı için ilaç verdiler akşam dörtte sezeryana giderken hafif hafifti sancım
İsttanbuldayım canım biliyorum o hastaneyi, özel sigortam var, anadolu yakasındayız biz çok uzak o hastaneCanım sen istanbuldaydın galiba ya benim sana bir tavsiyem var doktorla ilgili ama inan hiç hastane işe ilgili bilgim yok yani senin sağlık güvencen nedir bu hastane sana bakar mı yoksa tamamen özel mi gitmen gerekir bilmiyorum ama yinede bilgiyi vereyim bir araştır derim. Maslak Acıbadem hastanesinde perinatolog Prof İbrahim bildirici Meryem bşr araştırmana Türkiye'de bu adamın üstüne doktor tanımıyorlar yalnızca buna gitsen yeter bence
Benimde ters gelmişti, önce kordonu geldi 4 saat sonunda bebeğim gelmeye başladı ayağını gördüm hattabenım de 22+3 haftalıktı ters geldı çok zor oldu
uff cok zor o haftada ayakta oluyolar o yuzden ters gelıolar ıkı hafta sonra bas asagı donuyolar ama göremedık o haftalarıBenimde ters gelmişti, önce kordonu geldi 4 saat sonunda bebeğim gelmeye başladı ayağını gördüm hattaçok zordu benimde, doktorlar hemen müdahele edip düzeltip aldılar
Benim çok zordu doğum ya zaten kanamam çok olmuştu doğumda, kürtajda oldum ilk 2 gün aşırı kanama oldu sonra azaldı 10.günde bitti çok şükür, bugünlerde damla damla leke şeklinde kahverengi akıntım oluyo .. Sen korunuyomusun peki canım şu an folik asit falan kullanıyomusun ?canım senın de basın saolsun cok yenı olmuş daha benımkıde 22 haftalıktı bugun 3 ay oldu lohusalık 40 gun surdu benım ılk adetı de lohusalıktan 36 gun sonra oldum senın kanaman bıttı mı oyle okudum 13 günde hemen bıtmıs maşallah
Benim çok zordu doğum ya zaten kanamam çok olmuştu doğumda, kürtajda oldum ilk 2 gün aşırı kanama oldu sonra azaldı 10.günde bitti çok şükür, bugünlerde damla damla leke şeklinde kahverengi akıntım oluyo .. Sen korunuyomusun peki canım şu an folik asit falan kullanıyomusun ?
Anladım canım bende yinede bilgin olsun istedim.aklımın bir köşesinde dursun.ama bu sefer herşey iyi olacak öyle hissediyorum artıkİsttanbuldayım canım biliyorum o hastaneyi, özel sigortam var, anadolu yakasındayız biz çok uzak o hastaneben yine zeynep kamilin eski başhekimi olan bağdat caddesinde yeri var prof Zeki bey, ona gidicem galiba zaten onun sayesinde gördük biz bebeğimizin durumunu o yönlendirdi zeynep kamil e de o şekilde hallettik, hayırlısı olsun ne diyim ben bütün kontrollerimi Özel bi hastanede yaptırıyodum burda 2 haftada bi gidiyodum ama sağolsunlar onların yüzünden bu duruma kadar geldik işte ..
Benim 25.haftadaydı canım ultrasonda başı aşağıdaydı benim bebeğimin doktorlar o yüzden zaten normal doğum ol sen dediler ama bana 22 saat suni sancı son 6 saat serum sancı verdiler ki son 2 saat sonra taktıkları serumu çektiğim sancıyı anlatmama gerek yoktur biliyosunuzdur ..uff cok zor o haftada ayakta oluyolar o yuzden ters gelıolar ıkı hafta sonra bas asagı donuyolar ama göremedık o haftaları
İnşallah canım çok sağol, benimde umudum var artık bilmiyorum içimden öyle geçiyo ..Anladım canım bende yinede bilgin olsun istedim.aklımın bir köşesinde dursun.ama bu sefer herşey iyi olacak öyle hissediyorum artık
çok zorrrrr cokk dayanamıyorum çogu zaman nasıl yasadıgımı bende bılmıorum ama oluyo ıste nefes alıyosun sankı dunyadakı tek sey anne olmak baska hıcbısey yokBenim 25.haftadaydı canım ultrasonda başı aşağıdaydı benim bebeğimin doktorlar o yüzden zaten normal doğum ol sen dediler ama bana 22 saat suni sancı son 6 saat serum sancı verdiler ki son 2 saat sonra taktıkları serumu çektiğim sancıyı anlatmama gerek yoktur biliyosunuzdur ..zaten o sancıya dayanamadı bebeğim galiba kalbi kendiliğinden durdu ölü doğum oldu .. Trizomi 18 nedeniyle doğum yapmak zorundaydım ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?