- 7 Mayıs 2015
- 340
- 219
- 18
- 38
Nerede dogum yaptin canim yaa.... bu mevzulari dusununce okadar uzuluyorum ki yavruma icim yaniyo.gece 2.30 da dogum yaptim.10saat sonra hastaneden ciktik.oglen 3 gibide gomuldu bebegim.dogdugunda buyuk bi bebekti.ama gobek bagini baglamadiklari icin oksijen ve kani aktigi icin okadar zayiflamistiki.goruncce taniyamadim.ilk dogdugu anla arasunda cookk fark vardi.bitmisti resmen bebegim.icim aciyoo o hali aklima.gelinceInsan gercekten kendi ulkesi ama uzuluo bu muameleye. Ben de normal dogum yaptim ama benim bebegimi ayni canli bebek gibi hemen temizlediler gobek kordonuna mandal taktilar basina sapka bile taktilar. Bi havluya sarip kucagima verdiler. Ayni uyuyan canli bi bebek gibiydi. 39+5 gunlukken kaybettim sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu yavrumun. Bi sebep bulunamadi. Otopsiye de bi kiyamadik.
senin yavruna yapilan muamele ic acitio gercekten yaziklar olsun. Ben fotograf cekerlerken bi one bi arkaya yatirmislar hirpalanmis yavrum die bile icim burkulmustu ki seni tahmin edemiorm. Pes!
Sana dogumsami soylediler canim benwgini kaybettigini sonrami ogrendin yeni bebegin hayirli ugurlu olsun.saglikli uzun omurlu hayirli evlat olsun insallah.kaybettigin bebegin kiz mi erkek miydi .simdikinnn cinsiyeti ne canim.....Insan gercekten kendi ulkesi ama uzuluo bu muameleye. Ben de normal dogum yaptim ama benim bebegimi ayni canli bebek gibi hemen temizlediler gobek kordonuna mandal taktilar basina sapka bile taktilar. Bi havluya sarip kucagima verdiler. Ayni uyuyan canli bi bebek gibiydi. 39+5 gunlukken kaybettim sancilarim 5 dk da bire inmisti ki kalbi durdu yavrumun. Bi sebep bulunamadi. Otopsiye de bi kiyamadik.
senin yavruna yapilan muamele ic acitio gercekten yaziklar olsun. Ben fotograf cekerlerken bi one bi arkaya yatirmislar hirpalanmis yavrum die bile icim burkulmustu ki seni tahmin edemiorm. Pes!
Hepimize büyük geçmiş olsun. Allahım umarım birdaha bize bu acıyı yaşatmaz. Sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldurur kucaklarımızı.
Nerede dogum yaptin canim yaa.... bu mevzulari dusununce okadar uzuluyorum ki yavruma icim yaniyo.gece 2.30 da dogum yaptim.10saat sonra hastaneden ciktik.oglen 3 gibide gomuldu bebegim.dogdugunda buyuk bi bebekti.ama gobek bagini baglamadiklari icin oksijen ve kani aktigi icin okadar zayiflamistiki.goruncce taniyamadim.ilk dogdugu anla arasunda cookk fark vardi.bitmisti resmen bebegim.icim aciyoo o hali aklima.gelince
Sen cok haklisin yaziklar olsun bebegine saygisiz davrananlara. Ben amerikada dogum yaptim canim ( hani cogunun hayalidir ya amerikada dogum!!!!!)Sana dogumsami soylediler canim benwgini kaybettigini sonrami ogrendin yeni bebegin hayirli ugurlu olsun.saglikli uzun omurlu hayirli evlat olsun insallah.kaybettigin bebegin kiz mi erkek miydi .simdikinnn cinsiyeti ne canim.....
Amin canim.insallah sag.salim alirsin yavrunu kucagina.cinsiyetuni sordum cynku kaybettiginin yerine koymak istiyisun.ony kaybetmemis gubi devam etmek istiyisyn ondan sordum.benim kizimda oglumda var mesela hic evlat ayrimi yapmam asla allah olmayankara isteyenlerede versin ama kaybettigimde erkekti gene oglym olsun usterim.kendimi kandirmak icun galiba sanki ona bisey olmamis gibi o gelmus gibi hissetmek icin mu acabaSen cok haklisin yaziklar olsun bebegine saygisiz davrananlara. Ben amerikada dogum yaptim canim ( hani cogunun hayalidir ya amerikada dogum!!!!!)
Ben hastaneye dogum icin sancilarla giderken hareketlerini hissetmemeye baslamistim ama konduramiyodum. Gidince hemen nst ye bagladilar. Orada ogrendim kesin olarak ama insan o zaman bile konduramio. Dogdu bebegim yine bi baktim acaba hareket eder mi aglar mi yasio mu die. Allah bi daha yasatmasin
benim suan 5 yasinda bir kizim var. Kaybettigim ikinci yavrumdu. Erkekti. Simdi bu bebegim kiz. Ama Allah o gunleri goaterirse kizima kiz kardes olacagi icin seviniyorum. Ama insallah bir gun Rabbim bana hayirlisiyla erkek evlat da nasip eder yine. Brn erkek cocuklarini cok severdim hep cunku. Herkes kiz bebek reyonlarini gezer ya ben erkek bebek reyonunu bi gezer sonra kizima bi seyler alirdim. Oglumdan sonra giremedim uzunca bir sure erkek bebek reyonlarina. Icim parcalandi. Simdi daha iyiyim zorunlu olunca girebiliorm ama keyfekeder deil hala. Ama nasip olur da bu kizimi kucagima alirsam oglumun bazi tulumlarini falan giydircem ona. Icimde kaldi cunku. Rabbim beterinden korusun. Evlatla imtihan etmesin
Amin canim.insallah sag.salim alirsin yavrunu kucagina.cinsiyetuni sordum cynku kaybettiginin yerine koymak istiyisun.ony kaybetmemis gubi devam etmek istiyisyn ondan sordum.benim kizimda oglumda var mesela hic evlat ayrimi yapmam asla allah olmayankara isteyenlerede versin ama kaybettigimde erkekti gene oglym olsun usterim.kendimi kandirmak icun galiba sanki ona bisey olmamis gibi o gelmus gibi hissetmek icin mu acaba
Duygularimiz ayni demekki.acaba bende mi tuhaflik var diyodum.yardimci oldun cok tsk ederim sanaBenimde oglum var sukurler olsun ikinciyi deli gibi kız istiyordum bir erkek bir kiz daha ne isteyim diye düşünüyordum. Simdi erkek olursa sankigeri ggelecek mis gibi hissediyorum
Yok canim ben de cinsiyetini ogrenmeden once oglumdan sonra yine oglan istegim vardi. Ama simdi kiza da cok seviniorm. Yeter ki Allah saglikla kavustursun hayirli evlat etsinDuygularimiz ayni demekki.acaba bende mi tuhaflik var diyodum.yardimci oldun cok tsk ederim sana
Duygularimiz ayni demekki.acaba bende mi tuhaflik var diyodum.yardimci oldun cok tsk ederim sana
Yok canim ben de cinsiyetini ogrenmeden once oglumdan sonra yine oglan istegim vardi. Ama simdi kiza da cok seviniorm. Yeter ki Allah saglikla kavustursun hayirli evlat etsin
Yok canim ben de cinsiyetini ogrenmeden once oglumdan sonra yine oglan istegim vardi. Ama simdi kiza da cok seviniorm. Yeter ki Allah saglikla kavustursun hayirli evlat etsin
Bugun tam 29. Haftam bitio. Ikisi de normal dogum canim insallah hayirlisyla bu da normal olur.Kac haftalik hamile sin. Ikisi sezeryan mi canim?
Bugun tam 29. Haftam bitio. Ikisi de normal dogum canim insallah hayirlisyla bu da normal olur.
Oglumdan 4 ay sonra hamile kaldim. Ama onun kalbi durdu 9 haftalikkenMaşallah insallah canim baya büyümüş kac ay sonra hamile kaldin
Amin canim bizede dua et seninde gozun aydin :) rabbim gonlune gore vermis ne guzel sag saglim buyut insallah bebeginiCok sukur ki kizlar bebegime kavustum. Son haftalar ciddi stresli gecti ama hamd olsun atlattik o sureci. Simdi bebegim uyurken ozellikle ogluma cok benziyor. Ona bakarken gozlerim doluyor ama. Aglama sesi beni mutlu ediyor. Oglumun aglamasini duyamamistim cunku. Allah hepinize saglikla yeniden bebekler nasip etsin
Amin canim Allah size de kavusmak nasip etsin. Ama zorlu bi surec hakketen. Ve dogumdan sonra da kaybetme korkusu gecmioAmin canim bizede dua et seninde gozun aydin :) rabbim gonlune gore vermis ne guzel sag saglim buyut insallah bebegini
Aminn canm insallah ya. Sorma buaralar pskolojim alt ust zaten diger bebegimi 27haftalikken kaybettim bu yavrumda suan 28haftalik ayni haftalardayim ayni seyler olcak diye cok korkuyorum gece uyanip uyanip hareket ediyomu diye dinliyorum biraz hareket etmese telaslaniyorumAmin canim Allah size de kavusmak nasip etsin. Ama zorlu bi surec hakketen. Ve dogumdan sonra da kaybetme korkusu gecmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?