İçi kan ağlayan melek anneleri

C cizgilibattaniye canım tebrik ederim Rabbim yavruna sağlık sıhhat ve uzun ömür nasip etsin. 41 Kere maşallah inşallah bizlerde böyle güzel haberler paylaşırız.İnan çok mutlu oldum paşayı benim yerimede öp salih bir evlat olur inşallah.

Allah evladin varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin

merhabalar,
geçmiş yazılarınızın bir kısmını okudum, gözyaşları içinde. hepinizin başı sağolsun. bende 10 gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. şu an rüya gibi geliyor bütün yaşadıklarım. sanki hiç hamile kalmadım, hiç yaşanmadı böyle bir olay. kader, kısmet, Allah ım böyle uygun görmüş diyerek kendimi teselli ediyorum. doğumdan 2 gün sonra göğüslerim süt doldu, mastit oldum. o kadar acı verici bir durum ki, göğüs acısından daaha çok içimdeki acı(( ilaçla süt üretimini durdurduk. ama 2 gündür gene süt gelmeye başladı. hatta kızım aklıma geldikçe akıyor((
ben hiç görmedim bebeğimi, bana göstermediler, hoca yıkarken eşime anneside gelip görseydi demiş. ama eşim de daha çok üzülürüm diye istememiş. çok merak ediyorum. daha mezarına da gidemedim((
insan başına gelmeyince nasıl bir acı olduğunu anlamıyormuş gerçekten. ömrüm boyunca içimden atamayacağım bir acı olarak kalacak.
zaman kaybetmeden hemen tekrar çocuk yap diyorlar. artık çok korkuyorum. aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor.
Allah bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın inşallah. hayattaki evlatlarımızı da bizlere bağışlasın, onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Basin saolsun rabbim bida yasatmasin insallah cok zor bi durum yasamadan anlayamaz kimse

sonradan tekrar hamile kalan arkadaşlar bu süreç toparlanmanıza yardımcı oldu?
aynı durumu yaşayan, hissede tecrübeli kaderdaşlarım. nasıl atlatırım(

sonradan tekrar hamile kalan arkadaşlar bu süreç toparlanmanıza yardımcı oldu?
aynı durumu yaşayan, hissede tecrübeli kaderdaşlarım. nasıl atlatırım(

Basin sağolsun geçmiş olsun canim.Allah yardimcin olsun. Daha cok yeni canim inan zaman la acinla yasamayi ogreniyorsun.bol bol dua et Allah a sigin bunun senin sinavin oolduğunu unutma sakin isyana düşme. Insallah mukafatini alacaksin. Zaman şimdi gecmez gibi geliyor ama inan geçiyormus

Canim basin sagolsun. Acinin dinmesi icin tekrar bebegin olmasi gerek. Benim tekrar bebegim oldu yeni. Cok sukur acimin atesinin hari biraz sondu. Tabi yine bebegimi gordukce aklima kaybettigim bebegim gelio ama bu bebegim benim kafami cok dagitmama vesile oldu. Kaybettikten sonraki zamanlarim, tekrar hamile kalma zamanlari, hamileleik, dogum... hepsi cok zor gecio ama cok sukur simdi oglumu kaybettikten sonraki en iyi zamanlarimi yasiorm. Suan senin dua etmekten baska yapabilecegin bi sey yok. Bu aci yasanacak malesef sabretmeye calis. Hepinizi seviorm

çok teşekkür ederim canım. takdiri ilahi kader böyleymiş. hayatta herkesin bir imtihanı var benimki de buymuş demekki.
zaten bunları düşümesem işin içinden çıkılacak gibi değil. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her zaman

Çok teşekkür ederim canım, Allah yeni bebeğini sana bağışlasın, onun acısını inşallah hiç yaşatmasın. sağlıklı uzun ömrü olsun. şu an gene hamile olmaktan, yaşadıklarımı tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

Insan korkuo. Bebegime kavustum cok sukur ama yine heran yine kaybetme korkusu yasio insan. Ama bunun sonu yok. Tevekkul edip iyi seyler dilemekten baska elimizden bir sey gelmio. Simdi bebegim huzursuz. Uyanik oldugu zamanin 2/3 sinde surekli aglio.ben bunu hamileligimdeki stresime bagliyorum. Ve diyorum ki bi daha hamile kalsam bu kadar stres yapmicam. Yazik yeni bebegimin ne sucu var huzursuz olsun.

haklısın canım hamilelikteki stresten çok etkileniyor bebekler. inşallah yakın zamanda atlatırım bu stresi gerçekte çok kötü(( evden çıkasım gelmiyor. evde durunca duvarlar üzerime geliyor. sürkli evde temizlik yapmak istiyorum. saırım kafamı dağıtıyor

Yazdıklarınız yaşadıklarıma ve hislerime tercuman olmuş. Okuyup okuyup "ben de" dedim hepsine. Yalnız olmadığımı bilmek acımı bir parça olsun hafifletti. Benim bebeklerimin neden öldüğü bulunamadı bu süreç içinde ailem çok yıprandı. Sağlıklı bir evlat çok istiyorum ama aynılarını yeniden yaşama korkusuyla cesaret edemiyorum. Zaten yaşım 35 oldu rüyamda emziriyorum kaybettiğim bebeklerimi ben de

Evlat acısını taa içinden yaşayan biri olarak, içimde yanan o yangınla yaşamaya çalışan biri olarak hepinizin acısıyla bir daha yanıyorum inanın.

Burda tarif etmeme gerek yok bu acıyı (istesem de tarif edemem ya) zaten hepiniz anlarsınız beni. Ama ne birisi bu acıyı anlasın ne de yaşasın istemem, Allah herkesin evladının güzel günlerini göstersin inşallah.

Blogspotta anlatarak rahatlamaya çalışıyorum ben de. Melek oğluşum Asil Miran'ımın acısını..

'http://asilmiran.blogspot.com.tr'

Ben ağlamak bile istemiyorum agladigimda bebeğimi rüyamda bile göremiyorum hic.. çok agladim çünkü anladim ki oğlum benim gözümden sel akittigim için gecemiyor aglamayin...
30 ağustos günü 31 haftalik oğlumu kaybettim... Simdi karnimda olsaydi dogacakti yada doğmuştu;( hala acim taze... Geçmedi. Halada toparlayamadim bi turlu... Doğum izindeyim başlamak da istemiyorum çok zor bu aci inanki simdi abimin esi hamile., allahim kucagina almaya nasip etsin diye dua ediyorum

Bende bebegimi kaybettim bu aciyi bambaskaymis o iki çizgiyi gördüğümden beri anne oldum bianda dunyalar benim oldu karnimla konusur her yatmadan önce ninniler söylerdim benimki daha cok küçüktü ama baglanmistim umudum olmuştu dusuk tehtidim vardi ddüşmesin diye ne dualar ettim yermden kimildamadim ama nasip olmadi 3 hafya oldu hala sanki karnimda yavrum ismide hazirdi ama gitti elden bisey gelmiyor patik bile almıştım giyemedi...
Geçenlerde uyuya kalmisiim rüyamda bi bebek ağlıyor koltukta kostum oglummus benim optum kokladim sonra emzirdim ruyamda misil misil.uyudu en ilginc olani sicrayarak uyandım gogsumun ucu aciyodu cok etkilendim sanki hani bebekler emince aci oluyormus ya sanki gerçekti rrüya ALLAHIM hayrilara yorsun INŞALLAH banada ve isteyen herkese mis kokulu bebekler nasip olsun.. bu rüyayı sizle paylasmak istedim cok etkilendim
burda cok haftalikken hatta doguma 1 2 gun kala evlatlarini kaybedenler var daha cok uzucu ALLAH rahmet eylesin arkadaslar benimki 3 aylikti ama ben yinede onu canimda hisettmstim...INŞALLAH bir an evel sagliklica kucaklarimiz dolar mutlu neseli huzurlu bebek sesiyle civil civil olan yuvalarimiz olur

Yawru
Yawrum 35+2 dogdu masallahi vardi kalp problemi haric 41 gun yasadi garibim sonra ucru gitti birakti Anasini doktor ihmali diyorum baska da bisey demiyorum yawrum gitti elllerimm besigim bos kaldii... biz ozel Anneleriz bize teselli bu olsun ne yapalim yawrularimiz da bizi bekliyor orda Annneeem diyor Anneeem bizsiz cennete bile girmiyor miniklerimiz afff aff Annesi onu coooook ozledi cooookkk

Kizlar bogazimizda yumruk evlatlarimiz. Gecen gun oglumu kaybettigim zamanlarda goruatugum sonra goresemedigim bi arkadasimla gorustuk. Onu gorunce acim depresti. Agladim yine. Aradan 2 yil gecti nerdeyse.sonra bir bebegim daha oldu ama yine de hepsinin yeri farkli. Ama yine de kesinlikle en iyi ilac yeniden bebek sahibi olmak. Hamilelik surecinim zorluguna ragmen. Artik oglum surekli aklimda degil. Yeni bebegimle mesguliyet kafami dagitiyor. Bence hadi bi cesaret hepiniz bebek yapin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…