Allah evladin varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesinAminn canm insallah ya. Sorma buaralar pskolojim alt ust zaten diger bebegimi 27haftalikken kaybettim bu yavrumda suan 28haftalik ayni haftalardayim ayni seyler olcak diye cok korkuyorum gece uyanip uyanip hareket ediyomu diye dinliyorum biraz hareket etmese telaslaniyorumhaftam yaklastikca dahada pskolojim bozuluyo
Aminn.. Evlat can ciger parcan oluyo daha dogrusu en hassas noktan oluyo hepimiz sag saglim alalim yavrularimizida kucagimiza saglikla buyutelmAllah evladin varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin
Basin saolsun rabbim bida yasatmasin insallah cok zor bi durum yasamadan anlayamaz kimsemerhabalar,
geçmiş yazılarınızın bir kısmını okudum, gözyaşları içinde. hepinizin başı sağolsun. bende 10 gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. şu an rüya gibi geliyor bütün yaşadıklarım. sanki hiç hamile kalmadım, hiç yaşanmadı böyle bir olay. kader, kısmet, Allah ım böyle uygun görmüş diyerek kendimi teselli ediyorum. doğumdan 2 gün sonra göğüslerim süt doldu, mastit oldum. o kadar acı verici bir durum ki, göğüs acısından daaha çok içimdeki acı(( ilaçla süt üretimini durdurduk. ama 2 gündür gene süt gelmeye başladı. hatta kızım aklıma geldikçe akıyor ((
ben hiç görmedim bebeğimi, bana göstermediler, hoca yıkarken eşime anneside gelip görseydi demiş. ama eşim de daha çok üzülürüm diye istememiş. çok merak ediyorum. daha mezarına da gidemedim((
insan başına gelmeyince nasıl bir acı olduğunu anlamıyormuş gerçekten. ömrüm boyunca içimden atamayacağım bir acı olarak kalacak.
zaman kaybetmeden hemen tekrar çocuk yap diyorlar. artık çok korkuyorum. aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor.
Allah bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın inşallah. hayattaki evlatlarımızı da bizlere bağışlasın, onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
sonradan tekrar hamile kalan arkadaşlar bu süreç toparlanmanıza yardımcı oldu?
aynı durumu yaşayan, hissede tecrübeli kaderdaşlarım. nasıl atlatırım(
Canim basin sagolsun. Acinin dinmesi icin tekrar bebegin olmasi gerek. Benim tekrar bebegim oldu yeni. Cok sukur acimin atesinin hari biraz sondu. Tabi yine bebegimi gordukce aklima kaybettigim bebegim gelio ama bu bebegim benim kafami cok dagitmama vesile oldu. Kaybettikten sonraki zamanlarim, tekrar hamile kalma zamanlari, hamileleik, dogum... hepsi cok zor gecio ama cok sukur simdi oglumu kaybettikten sonraki en iyi zamanlarimi yasiorm. Suan senin dua etmekten baska yapabilecegin bi sey yok. Bu aci yasanacak malesefmerhabalar,
geçmiş yazılarınızın bir kısmını okudum, gözyaşları içinde. hepinizin başı sağolsun. bende 10 gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. şu an rüya gibi geliyor bütün yaşadıklarım. sanki hiç hamile kalmadım, hiç yaşanmadı böyle bir olay. kader, kısmet, Allah ım böyle uygun görmüş diyerek kendimi teselli ediyorum. doğumdan 2 gün sonra göğüslerim süt doldu, mastit oldum. o kadar acı verici bir durum ki, göğüs acısından daaha çok içimdeki acı(( ilaçla süt üretimini durdurduk. ama 2 gündür gene süt gelmeye başladı. hatta kızım aklıma geldikçe akıyor ((
ben hiç görmedim bebeğimi, bana göstermediler, hoca yıkarken eşime anneside gelip görseydi demiş. ama eşim de daha çok üzülürüm diye istememiş. çok merak ediyorum. daha mezarına da gidemedim((
insan başına gelmeyince nasıl bir acı olduğunu anlamıyormuş gerçekten. ömrüm boyunca içimden atamayacağım bir acı olarak kalacak.
zaman kaybetmeden hemen tekrar çocuk yap diyorlar. artık çok korkuyorum. aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor.
Allah bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın inşallah. hayattaki evlatlarımızı da bizlere bağışlasın, onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Canim basin sagolsun. Acinin dinmesi icin tekrar bebegin olmasi gerek. Benim tekrar bebegim oldu yeni. Cok sukur acimin atesinin hari biraz sondu. Tabi yine bebegimi gordukce aklima kaybettigim bebegim gelio ama bu bebegim benim kafami cok dagitmama vesile oldu. Kaybettikten sonraki zamanlarim, tekrar hamile kalma zamanlari, hamileleik, dogum... hepsi cok zor gecio ama cok sukur simdi oglumu kaybettikten sonraki en iyi zamanlarimi yasiorm. Suan senin dua etmekten baska yapabilecegin bi sey yok. Bu aci yasanacak malesefsabretmeye calis. Hepinizi seviorm
Insan korkuo. Bebegime kavustum cok sukur ama yine heran yine kaybetme korkusu yasio insan. Ama bunun sonu yok. Tevekkul edip iyi seyler dilemekten baska elimizden bir sey gelmio. Simdi bebegim huzursuz. Uyanik oldugu zamanin 2/3 sinde surekli aglio.ben bunu hamileligimdeki stresime bagliyorum. Ve diyorum ki bi daha hamile kalsam bu kadar stres yapmicam. Yazik yeni bebegimin ne sucu var huzursuz olsun.Çok teşekkür ederim canım, Allah yeni bebeğini sana bağışlasın, onun acısını inşallah hiç yaşatmasın. sağlıklı uzun ömrü olsun. şu an gene hamile olmaktan, yaşadıklarımı tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.
Insan korkuo. Bebegime kavustum cok sukur ama yine heran yine kaybetme korkusu yasio insan. Ama bunun sonu yok. Tevekkul edip iyi seyler dilemekten baska elimizden bir sey gelmio. Simdi bebegim huzursuz. Uyanik oldugu zamanin 2/3 sinde surekli aglio.ben bunu hamileligimdeki stresime bagliyorum. Ve diyorum ki bi daha hamile kalsam bu kadar stres yapmicam. Yazik yeni bebegimin ne sucu var huzursuz olsun.
Yawrum 35+2 dogdu masallahi vardi kalp problemi haric 41 gun yasadi garibim sonra ucru gitti birakti AnasiniBende bebegimi kaybettim bu aciyi bambaskaymis o iki çizgiyi gördüğümden beri anne oldum bianda dunyalar benim oldu karnimla konusur her yatmadan önce ninniler söylerdim benimki daha cok küçüktü ama baglanmistim umudum olmuştu dusuk tehtidim vardi ddüşmesin diye ne dualar ettim yermden kimildamadim ama nasip olmadi 3 hafya oldu hala sanki karnimda yavrum ismide hazirdi ama gitti elden bisey gelmiyor patik bile almıştım giyemedi...
Geçenlerde uyuya kalmisiim rüyamda bi bebek ağlıyor koltukta kostum oglummus benim optum kokladim sonra emzirdim ruyamda misil misil.uyudu en ilginc olani sicrayarak uyandım gogsumun ucu aciyodu cok etkilendim sanki hani bebekler emince aci oluyormus ya sanki gerçekti rrüya ALLAHIM hayrilara yorsun INŞALLAH banada ve isteyen herkese mis kokulu bebekler nasip olsun.. bu rüyayı sizle paylasmak istedim cok etkilendim
burda cok haftalikken hatta doguma 1 2 gun kala evlatlarini kaybedenler var daha cok uzucu ALLAH rahmet eylesin arkadaslarbenimki 3 aylikti ama ben yinede onu canimda hisettmstim...INŞALLAH bir an evel sagliklica kucaklarimiz dolar mutlu neseli huzurlu bebek sesiyle civil civil olan yuvalarimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?