- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Benim yawrumu sezeryanla aldilar uc oldu ben bi yawru daha istemiyordum ilk hafta ama Kizimu her ruyamda gormek icin yalvardigimda hep bi baska Kizim oluyrdu demekki dedim Kizim bile kardesimi iste diyor ondan beri istiyorum ama esim istemiyor esime de diyemiyorum birde sezeryandan korkuyorumKizlar bogazimizda yumruk evlatlarimiz. Gecen gun oglumu kaybettigim zamanlarda goruatugum sonra goresemedigim bi arkadasimla gorustuk. Onu gorunce acim depresti. Agladim yine. Aradan 2 yil gecti nerdeyse.sonra bir bebegim daha oldu ama yine de hepsinin yeri farkli. Ama yine de kesinlikle en iyi ilac yeniden bebek sahibi olmak. Hamilelik surecinim zorluguna ragmen. Artik oglum surekli aklimda degil. Yeni bebegimle mesguliyet kafami dagitiyor. Bence hadi bi cesaret hepiniz bebek yapin Allahin izniyle
Kolay degil... ama benim hep tesellim bu oldu.. problemi olmasa yaşarlardi. Allah bizi hasta evlatl imtihan etmek istemedi de yanina aldi. Bence sansliyiz... hayirlisiYawru
Yawrum 35+2 dogdu masallahi vardi kalp problemi haric 41 gun yasadi garibim sonra ucru gitti birakti Anasinidoktor ihmali diyorum baska da bisey demiyorum yawrum gitti elllerimm besigim bos kaldii... biz ozel Anneleriz bize teselli bu olsun ne yapalim yawrularimiz da bizi bekliyor orda Annneeem diyor Anneeem bizsiz cennete bile girmiyor miniklerimiz afff aff Annesi onu coooook ozledi cooookkk
Ne garip.. millet istedigi zaman rahatca hamile kalabiliyor. Boyle insanlar mucize ... bir melek annesiyim. Insan herseye alisiyor. Da su Hamile cocuklu kadinlari gormeye dayanamiyorum. Hele dogal yoldan hamile kalanlara ..
. .. nasil birsey acaba? Ilacsiz hormonsuz tedavisiz hamile kalabilmek.. nasil birsey ki.. nasil nasil nasil
Haklisin guzel arkadasim cok haklisin.... Cevredeki saglikli normal hamileleri gordukce seyten bizi isyana surukluyor. Allah hasta sorunlu evlatla imtihan etmesin.. yaşımız ilerledigi icin galiba bu stresleri daha cok yasiyoruz. Insallah senin de hormonlarin adet duzenin normale döner..Başın sagolsun canm. Allahim bana 2 defa evlat nasip etti. Istedigim zaman hamile kaldim cok sukur. Bende melek annesiyim. Fakat simdi adet bile olamıyorum butun dengem bozuldu. Her ay kist olusuyor hormanlarim bozuldu. Yinede Allahima sukurler olsun elbet vardir bir bildigi. Umarim bana kizmaz yanlış anlamazsin bence dua et canm nasil diye deme Allah korusun isyana dusersin bilmeden.
Sanki beni anlatmışsın... Ben de iki kez ölü doğum yaptım. İlk ölü doğumdan sonra aynen dediğin gibi sinir bızukluğundan vğcudum koca koca kistler yaptı. Hamile kalmayı bırak , sancısından bütün hayat dengem bozuldu. Kist ameliyatı ıldum, yine hamile kalamadım. Çünkü vücudum yine kist yaptı. En sonunda tüp bebek merjezinde dr kistimin içini boşaltıp yumurta çatlatma iğnesi vererek hamile kalmamı sağladı. O kadar sevindim ki. Ama mutluluğum uzun sürmedi. Hamileliğimin 7. Ayında o bebeğimi de kaybettim.Başın sagolsun canm. Allahim bana 2 defa evlat nasip etti. Istedigim zaman hamile kaldim cok sukur. Bende melek annesiyim. Fakat simdi adet bile olamıyorum butun dengem bozuldu. Her ay kist olusuyor hormanlarim bozuldu. Yinede Allahima sukurler olsun elbet vardir bir bildigi. Umarim bana kizmaz yanlış anlamazsin bence dua et canm nasil diye deme Allah korusun isyana dusersin bilmeden.
Ben de 3 kez sezeryan oldum arkadaşım ama doktor sağlıklı doğacağını bilsek 5 defaya kadar sezeryan olabilirsin dedi. Ama artık ben de ameliyathane yüzü görmek istemiyorum. Ameliyathaneye girer girmez zangır zangır titremeye başlıyorum. Beni durduramıyorlarBenim yawrumu sezeryanla aldilar uc oldu ben bi yawru daha istemiyordum ilk hafta ama Kizimu her ruyamda gormek icin yalvardigimda hep bi baska Kizim oluyrdu demekki dedim Kizim bile kardesimi iste diyor ondan beri istiyorum ama esim istemiyor esime de diyemiyorum birde sezeryandan korkuyorum
Canim o psikolojik bozuklugun ustesinden gelmek icin hasta ve engelli cocuklari olan insanlara bak.. allah onlara da sabirlar versin. Iste o zaman haline sukredeceksin. Allah sorunlu hasta evlat vererek hergun aglatmadi seni... boyle dusun.. inan buyuk bir sukur nedeni...Sanki beni anlatmışsın... Ben de iki kez ölü doğum yaptım. İlk ölü doğumdan sonra aynen dediğin gibi sinir bızukluğundan vğcudum koca koca kistler yaptı. Hamile kalmayı bırak , sancısından bütün hayat dengem bozuldu. Kist ameliyatı ıldum, yine hamile kalamadım. Çünkü vücudum yine kist yaptı. En sonunda tüp bebek merjezinde dr kistimin içini boşaltıp yumurta çatlatma iğnesi vererek hamile kalmamı sağladı. O kadar sevindim ki. Ama mutluluğum uzun sürmedi. Hamileliğimin 7. Ayında o bebeğimi de kaybettim.şimdi başladığımdan daha gerideyim. Psikolojim dersen mahvolmuş durumda. Uykularım bozuk, beslenmem bozuk. İnsanlar hamile kalıp nasıl sağlıklı evlat doğurabiliyorlar... Sanki imkansız gibi geliyor bana artık
Sanki beni anlatmışsın... Ben de iki kez ölü doğum yaptım. İlk ölü doğumdan sonra aynen dediğin gibi sinir bızukluğundan vğcudum koca koca kistler yaptı. Hamile kalmayı bırak , sancısından bütün hayat dengem bozuldu. Kist ameliyatı ıldum, yine hamile kalamadım. Çünkü vücudum yine kist yaptı. En sonunda tüp bebek merjezinde dr kistimin içini boşaltıp yumurta çatlatma iğnesi vererek hamile kalmamı sağladı. O kadar sevindim ki. Ama mutluluğum uzun sürmedi. Hamileliğimin 7. Ayında o bebeğimi de kaybettim.şimdi başladığımdan daha gerideyim. Psikolojim dersen mahvolmuş durumda. Uykularım bozuk, beslenmem bozuk. İnsanlar hamile kalıp nasıl sağlıklı evlat doğurabiliyorlar... Sanki imkansız gibi geliyor bana artık
Haklisin guzel arkadasim cok haklisin.... Cevredeki saglikli normal hamileleri gordukce seyten bizi isyana surukluyor. Allah hasta sorunlu evlatla imtihan etmesin.. yaşımız ilerledigi icin galiba bu stresleri daha cok yasiyoruz. Insallah senin de hormonlarin adet duzenin normale döner..
Birazdan yeni dogum yapan arkadasima hayirli olsuna gidiyorumgayet saglikli ikiz dogum yapti... hic gitmek istemiyorum. Yuzumdr sahte gulucuklerle .... nasil giderim.. aklima dogum yaptigim gun gelirken.. nasil giderim... kendimi aski memnu daki son bolumde bihterin nihalin dugunune hazirlik yapan hali gibi hissediyorum.. gitmek istemiyorum.. istemiyorum... gormek istemiyorum bebekleri... .
Amin arkadaşım. Hepimizin başı sağolsun. Rabbim daha acısıyla sınamasın. Biz genetik testler yaptırdık bir sürü. Hepsi de normal çıktı. Hiçbir sorun bulunamadı. Bir de otopsi sonucumuz var onu da 1 ay sonra alacağız. Sorun neyse adının konmasını o kadar istiyorum kiBasin sağolsun arkadaşım. Allah yolumuzu sasirtmasin, bizlere dayanma gucu versin. Seni cok iyi anliyorum kokusunu bile almadigimiz yavrularımiz icin bu kadar yaniyoruz. Benim için resmen hayat durdu 5 nisan dan sonrasi yok sanki.
Dogumdan sonra Allah kabul ederse namaza basladim dualrimi ediyorum cok sukur huzur buldum ama aklim fikrim oglumda.
Sen test yaptirdin mi? Ben bir suru yaptırdım sukur hepsi temiz çıktı. Fakat adet problemim basladi. Bu ay sogan kürü yaptım inşallah faydasini gorurum beklemedeyim.
Gittim canim. Gozlerimin dolmasini saklayarak gidip mutluluk rolu yaparak gittim. Cok kotu oldum.. Hep kendi dogumumdan sonra bir mucize bekledim. Bu sefer normal yoldan olur diye.. ama nasip olmadi.1 yildir... Yine tüp bebege muhtaciz galiba.. allaha cok sukur yine de..Bence git canım.11 ay önce bende 40+4 ölü doğum yaptım.hissettiklerini çok iyi anlıyorum.içini acıtır nefes alamazsın biliyorum.umudunu yitirme.git ve arkadaşını tebrik et ve kendin için dua et.unutma şer sandığımızda da vardır bir hayır.ayrıca şu an 23 haftalık hamileyimrabbim meleğimden 5,5 ay sonra yine mucizesini gösterdi. Dilerim Allahtan bana ,sana ve tüm anne olmak isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.evlatla sınamasın.
Hepsi birer imtihan. Sabredeceğiz ve geçecek inşallah. Bir hastalık gibi düşünmek lazımmış bunları. Nasıl grip olunca şu kadar gün sonra iyileşeceğim diyorsak böyle zamanlarda da geçecek demek lazımmış.Birazdan yeni dogum yapan arkadasima hayirli olsuna gidiyorumgayet saglikli ikiz dogum yapti... hic gitmek istemiyorum. Yuzumdr sahte gulucuklerle .... nasil giderim.. aklima dogum yaptigim gun gelirken.. nasil giderim... kendimi aski memnu daki son bolumde bihterin nihalin dugunune hazirlik yapan hali gibi hissediyorum.. gitmek istemiyorum.. istemiyorum... gormek istemiyorum bebekleri... .
Amin. Hepn başı sağolsun. Rabbim daha acısıyla sınamasın. Biz genetik testler yaptırdık bir sürü. Hepsi de normal çıktı. Hiçbir sorun bulunamadı. Bir de otopsi sonucumuz var onu da 1 ay sonra alacağız. Sorun neyse adının konmasını o kadar istiyorum kisoğan kürü 4cm den büyük kistlere fayda etmiyor. İnşallah senin kistlerin daha küçüktür.Allah ibadetlerini de kabul etsin. Ben ettiğim her duamda adını bile bilmediğim, evlat acısı yaşamış bütün anneleri de duama alıyorum.
2 ay bitti kızımı kaybedeli , 22. Haftadaydı 2 ay sonra kucağıma alacaktım . İçim yangın yeri şimdi elim kolum karnım bomboş o kadar mutsuzum ki , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Psikiyatr , psikolog , dua , şükür hepsini yapıyorum ama geçmiyor kalbimdeki yangın , herşey o kadar boş okadar yavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?