İçi kan ağlayan melek anneleri

Cok haklisin canim, bende aynen senin gibi düsünüyorum. O Zaman o arkadasiniza söyleyin oda gelip bizim topikde yazmasin.
Nasilki biz sizden anlamayiz, sizde bizden anlamazsiniz, onun icin herkes kendi topiginde yazsin, gidip haddi olmayan bir yere yorum yapmasin. Onu o arkadasiniza söyleyin.

Sevgili arkadasim.... bizim acımız bize yeter. Bilmeyenlere birsey anlatamayiz.. umut ve dua zincirimize devam... damdan duseni damdan dusen anlar
Evet aynen öyle, o Zaman neden benim topige gelip yazialar yaziyorsun, bizim görüs acimiza uymayan ?
Ben seni tanimam etmem, ilk sen geldin topigime yazdin, oysa o topik cocuksuz mutlu yasayan kadinlarin toplandigi yer. Ne isin var orada ?

Eger bir hadsizlik yapilmissa su an aynisini sizde yapiyorsunuz.

Kendi topiginizde gereken cevabi vermissiniz, yetinmeyip birde buraya gelmissiniz ne gerek var?

Kolay degil... ama benim hep tesellim bu oldu.. problemi olmasa yaşarlardi. Allah bizi hasta evlatl imtihan etmek istemedi de yanina aldi. Bence sansliyiz... hayirlisi
Olabilir ama benimki gercekten doktor ihmali cunku hergun o yawrumun ellerinden neler cektigini gordum goturmek istedim birakmadilar nede olsa stajer doktorlar deney bulmus birakirlar mi ahhh ahhh Rabbim o ellere o vicdanlara hesabini sorsun

Rabbim oyle bi sinav vermiski bize ne donusu var ne gelisi cok zor ya bi yawrum daha olsa Kizim kadar sever miyim acaba Kizimimi isterim.bilmiyorum kafam iyi degil doktorlardan nefret ediyorum ozellikle Zeynep Kamil doktorlarindan sadece tek bir Kadin dogum doktoru haric hepsinden Rabbim.sorsun hakkimi yaktilar beni...

Rabbim bana Kizima kardes bana ikinci evladimi yolladi Acimi da sizle paylastim mutlulugumu da paylasmak istiyorum Kizimdan sonra yawrumdan sonra bi Can daha gonderdi Rabbim Hamdolsun...

Bende rahim agzi yetmezligi yuzunden 22 haftalik oglusumuzu kaybettik 1 hafta dayandi kuvezde Rabbim bu aciyi yasatmasin cok zor minik oglumuz melek gibiydi Allaha ne cok dua etmistik 7 yillik evliligimizde surpriz gibi grldi surpriz gibi gitti icim aciyor esimle cok zor gunler geciriyoruz Allah im sen dayanma sabri ver bize (

Mezarina gidemedim yuzune bakamadim esim gordu ona dokundu ama ben cesaret edemedim psikolojim bozuldu doktor diye gittigimiz kisiler bizi neden erkenden uyarmaz ben dogumda baska doktordan ogrendim rahim agzina dikis atilmasi gerekiyormus megerse insallah Allah yine nasip eder bize cok korkuyorum

İyi akşamlar melek anneleri.. 03.01.2016 da erken doğumla bebeğimi kaybettim.
11 şubatta kırkım çıktı.. Lohusalık bitti..

Ve bugün adet oldum, ama bir değişik geldi,
önce siyah sonra kırmızı ve çok az eski adetlerime göre..
Sizlerde nasıl olmuştu??

Bende de aynisi oldu ama ben daha fazla gun gordum bi de ilk gormen tuhaf olman normal bence ikinci adetin veya bu adetin cok uzun surmesi disinda sanmiyorum sorun oldugunu cokta kafana takilirsa doktora gidersib bence

Bende de aynisi oldu ama ben daha fazla gun gordum bi de ilk gormen tuhaf olman normal bence ikinci adetin veya bu adetin cok uzun surmesi disinda sanmiyorum sorun oldugunu cokta kafana takilirsa doktora gidersib bence

Sağol canım cevap verdiğin için.. Sen nasıl oldun, kanaman var mı?

Şoyle diyeyim 5 subat kaybettim 9. Gun adet gordum dun bitmisti ama bugun kahverengi lekelenme var iste sutten kesip adet oldugum zaman gibi oldu acikcasi

Anladım canım hayırlısı bakalım nasıl olcak bundan sonraki süreç?
İnşallah aynı acıları tekrar yaşamayız...

Anladım canım hayırlısı bakalım nasıl olcak bundan sonraki süreç?
İnşallah aynı acıları tekrar yaşamayız...
Vallahi bilmiyorum ama tek bildigim yok arkadas aci bitmiyor on tane daha yawrum olsa Kizim baska onu istiyorum onu bekliyorum.. inanir misin suan 2 bucuk ay olacak gitmeyeli topragini bile ozledim olur mu bu kadar oluyormus.. Amma tabi Rabbim bi kez daha bizi evlatlarimizla sinamasin rek tek duam bu

acar songul Amin canım.. Rabbim bir daha bizleri evladımızla sınamasın.. İmtihanların en ağırlarından biriydi yaşadıklarımız.. Ben hala gidemedim bebeğimin toprağına.. Gitmek istiyorum ama eşim daha kötü olurum diye ileri zamanlara atıyor.. 03.01.2016 da kaybettim ben de oğlumu.. O cennet bahçelerinde oynuyor, ve çok mutlu.. Bunu bilmek bir tek beni teselli ediyor.. Can parçam benden koptu gitti, ama benimle kalbi benimle atıyor..

Aminnn aminnn.. evet aslina bakarsan oyle ama ben topraga verdim ordan gitmek istemedim iki gun sonra bagircagir esime gittim haa ama sunu yasamadum degil topragi acmaya kalkiyordum inan bizim psikolojimiz iyi degil ve oyle kolay degil bu aciyi yasamasi biz Melek Annesiyizz Melekk onlar Hz Ibrahim ve Sare annemizle bizi izliyorlar benim yawrularim el ele bana guluyorlar hep goruyorum bunu Hamdolsun

acar songul Evet arkadaşım melek annesiyiz.. Evlatlarımız Peygamberlerimize emanet.. Rabbim sabrını veriyor her acının ama evlat acısı çok zormuş... Yaşamadan bilemezmiş insan hiçbir şeyi.. Onlar Cennette mutlu mesutlar.. Bunu bilmek en azından içimizi biraz olsun ferahtlatıyor.. Rabbim bi' daha yaşatmasın.. Allah'ıma emanet güzel oğlum.. Can parçam..

Bende düşük yaptiktan sonra siyahimsi kan gelmisti ama tabi doktara danis istersen canim
Öncelikle basim sag olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…