Demekki benimde öyle olacak, korunmıyorum canım korunmicamda, bide ayıptır söylemesi daha ilişki falan olmadı zaten, sen ne zaman başladın 40 ın bitince mianladım canım benım evet ıkı hafta oldu ıcmeye başladım folık asıt korunmuyorum bu ay yumurtlama testı ıle takıp edıyorum 15 ınde doktora da gıdecegım yumurta takıbı ıcın hayırlısı yenıden hamıle kalmak ıstıyorum benım de oyleydı basta coktu ama 40 gun dolana kadar damla damla geldı ıkı gun gelmedıyse 3.gun mutlaka geldı 40 gun dolana kadar sen korunuyor musun canım
Allah yardımız olsunçok zorrrrr cokk dayanamıyorum çogu zaman nasıl yasadıgımı bende bılmıorum ama oluyo ıste nefes alıyosun sankı dunyadakı tek sey anne olmak baska hıcbısey yokbenım suyum geldı bebegımde hıcbı problem yoktu çok saglıklı çok hareketlı bı bebektı suyum gelınce ıcerde kalbı durdu bebegın bende olu dogum yaptım yanı
Demekki benimde öyle olacak, korunmıyorum canım korunmicamda, bide ayıptır söylemesi daha ilişki falan olmadı zaten, sen ne zaman başladın 40 ın bitince mi
13 gün oldu canım dahaevet canım 40 ım bıtınce başladım bır ay sonrada adet oldum senın ne kadar oldu doğum yapalı
13 gün o
13 gün oldu canım daha
inşallah canım ..cok yenımıs daha canım rabbım ıns yenıden nasıp eder bıze annelık duygusunu
Hepimiz farklı birleşmekten kaybettik bebeklerimizi ama sonuç olarak bebeklerimiz yok artık yani meleklerimizin bu Dünya'da yiyecek lokması yokmuş.onlar melek olmak için bizim göbüşlerimizi seçmişler onlar sorgu Gününü felan beklemeyecekler direk cennetler çünkü melekler.h görmediğim halde eşimin tarif ediliyor kafamda canlandırdım öyle bir hayal ettim ki sanki kendim gerçekte Görmüş gibiyim eşim yatış pozisyonuna kadar Anlattı çünkü.özlemiyormıyuö deli gibi özlüyorum oğluşumu.ben şimdi diyorum ki bende baksaydım yanağını okşasaydım mezara gidene kadar kucağıma alsaydım iyi olurmuydu hayır onunkucağımdan Alıp toprağın altına koyacaklardı nasıl verecektim.bir kerecik önseydim diyorum bazen ama biliyorum ki bunları yapsaydım atlatmam çok daha uzun sürecekti.ama işte bazen anne Yüreği karnımda beş buçuk ay taşıdım söküp aldılar benden bir k saatliğine sahip çıksaydım Oğluma diye geçiriyorum içimden ama o zamanlar hiç bu gücü bulamamıştım kendimde.çünkü bir kızım var hastaneden çıkıp bir an önce kendimi dağıtmadan kafam gözümü ağlamaktan şişirmeden kendimi toparlayıp ilkokul bire giden kızıma Kardeşinin öldüğünü artık karnımda olmadığını anlatmam gerekiyordu işte tüm gücümü buna harcadım.eşim oğluşumu mezara götürüp defnetti Gücünü kullanarak bende kızıma açıklama Yaptım gücümü kullanarak.kızımın ağlamasını kendini suçlamasını bizi suçlamasını ben Kardeşimi istiyorum diye yastığa kapanıp hıçkırarak ağlamasını ömrüm boyunca unutamam.insan böylesi acıları yaşayınca ağlamak nede kolay oluyor gözyaşlarım kendiliğinden akıp gidiyor şunu yazarken bile yine gözyaşlarım sel oldu.yüreğim kızgın demirlerle dağlandıçok zorrrrr cokk dayanamıyorum çogu zaman nasıl yasadıgımı bende bılmıorum ama oluyo ıste nefes alıyosun sankı dunyadakı tek sey anne olmak baska hıcbısey yokbenım suyum geldı bebegımde hıcbı problem yoktu çok saglıklı çok hareketlı bı bebektı suyum gelınce ıcerde kalbı durdu bebegın bende olu dogum yaptım yanı
benım de okurken.... ben aldım kucagıma mezara gıdene kadar kucagımdaydı sarmıslardı yuzunu goremedım acmaya calıştım sonra acmadım anladım ki o bu dunyaya aıt degıl dı dokunmayayım dedım oyle verdım onu ustune toprak attılar etraftan arayıp kocaman agır bı tas buldum ıyıce bastırdım topragının ustune eşelemesin hiç bi hayvan dıyeHepimiz farklı birleşmekten kaybettik bebeklerimizi ama sonuç olarak bebeklerimiz yok artık yani meleklerimizin bu Dünya'da yiyecek lokması yokmuş.onlar melek olmak için bizim göbüşlerimizi seçmişler onlar sorgu Gününü felan beklemeyecekler direk cennetler çünkü melekler.h görmediğim halde eşimin tarif ediliyor kafamda canlandırdım öyle bir hayal ettim ki sanki kendim gerçekte Görmüş gibiyim eşim yatış pozisyonuna kadar Anlattı çünkü.özlemiyormıyuö deli gibi özlüyorum oğluşumu.ben şimdi diyorum ki bende baksaydım yanağını okşasaydım mezara gidene kadar kucağıma alsaydım iyi olurmuydu hayır onunkucağımdan Alıp toprağın altına koyacaklardı nasıl verecektim.bir kerecik önseydim diyorum bazen ama biliyorum ki bunları yapsaydım atlatmam çok daha uzun sürecekti.ama işte bazen anne Yüreği karnımda beş buçuk ay taşıdım söküp aldılar benden bir k saatliğine sahip çıksaydım Oğluma diye geçiriyorum içimden ama o zamanlar hiç bu gücü bulamamıştım kendimde.çünkü bir kızım var hastaneden çıkıp bir an önce kendimi dağıtmadan kafam gözümü ağlamaktan şişirmeden kendimi toparlayıp ilkokul bire giden kızıma Kardeşinin öldüğünü artık karnımda olmadığını anlatmam gerekiyordu işte tüm gücümü buna harcadım.eşim oğluşumu mezara götürüp defnetti Gücünü kullanarak bende kızıma açıklama Yaptım gücümü kullanarak.kızımın ağlamasını kendini suçlamasını bizi suçlamasını ben Kardeşimi istiyorum diye yastığa kapanıp hıçkırarak ağlamasını ömrüm boyunca unutamam.insan böylesi acıları yaşayınca ağlamak nede kolay oluyor gözyaşlarım kendiliğinden akıp gidiyor şunu yazarken bile yine gözyaşlarım sel oldu.yüreğim kızgın demirlerle dağlandı
Çokmu sert sanmışlardı kollarını bacaklarını hissedecek kadar yumuşak mı satmışlardır ben alamadığım için sürekli bunların merakını yaşıyorum.bir çok eşimin Arkadaşı GÖRDÜ Oğlumu canımı ciğerimi ama ben anne olarak görmedim.keşke görseydim demiyorum keşkeleri hiç sevmem ÖZLEM duyuyorum sarılmaya görmeye ama benim Hakkımda görmemek hayırlıymış diyorum çünkü görseydim acım daha büyük olacaktı.benım de okurken.... ben aldım kucagıma mezara gıdene kadar kucagımdaydı sarmıslardı yuzunu goremedım acmaya calıştım sonra acmadım anladım ki o bu dunyaya aıt degıl dı dokunmayayım dedım oyle verdım onu ustune toprak attılar etraftan arayıp kocaman agır bı tas buldum ıyıce bastırdım topragının ustune eşelemesin hiç bi hayvan dıye
Allah ım gözümdeki yaşlar kurusun artık ağlayacağım zaman akmasın artık bu damlalar diye dua ediyorum artık, kendi kendine akıp gidiyo gözyaşlarım sizlerinde öyle dimi? Bende ağlama krizleri geçiriyorum keşke baksaydım yada koklasaydım ne kadar kötü bi anneyim ben diyorum 6 ay taşıdım karnımda ve ne zorluklar o mide bulantılarım ağrılarım, sakinken de düşünüyorum iyiki bakmamışım diye .. Benim gözümün önünd hep o son kez renkli ultrasondaki hali geliyo öyle de kalmasını istiyorum aslında cd leri falan var bazen diyorum açıp bakıcam bi sürü ultrason fotoğrafları, albüm yapıcaktım neler yapıcaktım hepsi hayal olarak kaldı .. Şu an hiçbişeyine bakamıyorum hepsi saklı dıruyo kendimi toparlayınca önce mezarına sonrada görüntülerine bakıcam inşallah cesaret edebilirsem ..Hepimiz farklı birleşmekten kaybettik bebeklerimizi ama sonuç olarak bebeklerimiz yok artık yani meleklerimizin bu Dünya'da yiyecek lokması yokmuş.onlar melek olmak için bizim göbüşlerimizi seçmişler onlar sorgu Gününü felan beklemeyecekler direk cennetler çünkü melekler.h görmediğim halde eşimin tarif ediliyor kafamda canlandırdım öyle bir hayal ettim ki sanki kendim gerçekte Görmüş gibiyim eşim yatış pozisyonuna kadar Anlattı çünkü.özlemiyormıyuö deli gibi özlüyorum oğluşumu.ben şimdi diyorum ki bende baksaydım yanağını okşasaydım mezara gidene kadar kucağıma alsaydım iyi olurmuydu hayır onunkucağımdan Alıp toprağın altına koyacaklardı nasıl verecektim.bir kerecik önseydim diyorum bazen ama biliyorum ki bunları yapsaydım atlatmam çok daha uzun sürecekti.ama işte bazen anne Yüreği karnımda beş buçuk ay taşıdım söküp aldılar benden bir k saatliğine sahip çıksaydım Oğluma diye geçiriyorum içimden ama o zamanlar hiç bu gücü bulamamıştım kendimde.çünkü bir kızım var hastaneden çıkıp bir an önce kendimi dağıtmadan kafam gözümü ağlamaktan şişirmeden kendimi toparlayıp ilkokul bire giden kızıma Kardeşinin öldüğünü artık karnımda olmadığını anlatmam gerekiyordu işte tüm gücümü buna harcadım.eşim oğluşumu mezara götürüp defnetti Gücünü kullanarak bende kızıma açıklama Yaptım gücümü kullanarak.kızımın ağlamasını kendini suçlamasını bizi suçlamasını ben Kardeşimi istiyorum diye yastığa kapanıp hıçkırarak ağlamasını ömrüm boyunca unutamam.insan böylesi acıları yaşayınca ağlamak nede kolay oluyor gözyaşlarım kendiliğinden akıp gidiyor şunu yazarken bile yine gözyaşlarım sel oldu.yüreğim kızgın demirlerle dağlandı
ewet serttı ama arkadasım yuzunu gormus melek gıbıydı dıoÇokmu sert sanmışlardı kollarını bacaklarını hissedecek kadar yumuşak mı satmışlardır ben alamadığım için sürekli bunların merakını yaşıyorum.bir çok eşimin Arkadaşı GÖRDÜ Oğlumu canımı ciğerimi ama ben anne olarak görmedim.keşke görseydim demiyorum keşkeleri hiç sevmem ÖZLEM duyuyorum sarılmaya görmeye ama benim Hakkımda görmemek hayırlıymış diyorum çünkü görseydim acım daha büyük olacaktı.
Bende mezarına gitmedim istiyorum ama kendimi zorlamayacağım gerçekten ne zaman kendimi hazır hissedersem o zaman gideceğimAllah ım gözümdeki yaşlar kurusun artık ağlayacağım zaman akmasın artık bu damlalar diye dua ediyorum artık, kendi kendine akıp gidiyo gözyaşlarım sizlerinde öyle dimi? Bende ağlama krizleri geçiriyorum keşke baksaydım yada koklasaydım ne kadar kötü bi anneyim ben diyorum 6 ay taşıdım karnımda ve ne zorluklar o mide bulantılarım ağrılarım, sakinken de düşünüyorum iyiki bakmamışım diye .. Benim gözümün önünd hep o son kez renkli ultrasondaki hali geliyo öyle de kalmasını istiyorum aslında cd leri falan var bazen diyorum açıp bakıcam bi sürü ultrason fotoğrafları, albüm yapıcaktım neler yapıcaktım hepsi hayal olarak kaldı .. Şu an hiçbişeyine bakamıyorum hepsi saklı dıruyo kendimi toparlayınca önce mezarına sonrada görüntülerine bakıcam inşallah cesaret edebilirsem ..
Melek tabi ki eminim hepside çok Güzeldir ama işte bakıp O Nur yüzü görüp ayrılmanın vereceği zorluktan korkup bakamıyor insanewet serttı ama arkadasım yuzunu gormus melek gıbıydı dıo
Melek tabi ki eminim hepside çok Güzeldir ama işte bakıp O Nur yüzü görüp ayrılmanın vereceği zorluktan korkup bakamıyor insanewet serttı ama arkadasım yuzunu gormus melek gıbıydı dıo
_eğer yasin-i şerif kitabı alırsan bu dualar orda var canım bende 4444 duasını arkadaşlarımla paylaşarak okudum paylaştırıldığında da sevabı çokmuş ayrıca kuranda Meryem suresi var onu da çocuğu olmayan kadınlar okuyormuş diye duydum okudum...yer gök dua derler şifa dualarda...Ben bu duaların hiçbirini bilmiyorum
Ben internetten indirdim okumaya başladım bile..._eğer yasin-i şerif kitabı alırsan bu dualar orda var canım bende 4444 duasını arkadaşlarımla paylaşarak okudum paylaştırıldığında da sevabı çokmuş ayrıca kuranda Meryem suresi var onu da çocuğu olmayan kadınlar okuyormuş diye duydum okudum...yer gök dua derler şifa dualarda...
_Allah kabul etsin inşallah...Ben internetten indirdim okumaya başladım bile...
Sağol canım inşallah herkezin duası kabul olur her isteyenin..._Allah kabul etsin inşallah...
Aynen bende aciyordum sargisini sonra vazgectim elimdeydi ama bakmadimMelek tabi ki eminim hepside çok Güzeldir ama işte bakıp O Nur yüzü görüp ayrılmanın vereceği zorluktan korkup bakamıyor insan
Allah sanada çok sabır versin canım benimde kızım 22 haftalıktı 12 gün sonra 3. Ay bitecek onsuz Rabbim izin verseydi sende bende yakın zamanlarda kavuşacaktıkıyı aksamlar arkadaşlar,
bende bebegımı kaybedelı bugun 3 ay oldu 22 haftalıktı cok zor günler yasadım toparlanıyorum cok sukur bebegını kaybeden herkese allah sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?