Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz ki şükürler olsun karşınıza çıkmışHala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
kızlar soruyor laalemKS neymiş?
Kazmalar Sitesi mi?
Kekolar Sahnesi mi?
İlk defa duydum.
Nişanlın üzgünüm çok iğrenç bir adammış.
Bir an önce kurtul.
Sizin nişanlınız bakir mi?Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
ewet gerçekten çok üzücü ve onur kırıcı ama gerçek şu ki sevinmelisin... allahım göstermiş gerçek yüzünü ya evlensen her gün bu yüzden sana hayatı zehir etse ne yapardın... sakın arkana bakma bu adamdan sana hayır yokMerhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Kızlar soruyor ama soran hep erkeklerKS neymiş?
Kazmalar Sitesi mi?
Kekolar Sahnesi mi?
İlk defa duydum.
Nişanlın üzgünüm çok iğrenç bir adammış.
Bir an önce kurtul.
Hayır ayrıldım zaten ogrendıklerım canımı cok acıtıyorNasıl devam edip etmemeyi bilmiyorsun.Sana BOZUK MAL demiş. Allahım sen bu kızlarımızın gözünü aç.....
kızlar soruyor laalemAllah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?