İçi pis olan sözlümmüş..

esmasin47

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
26
20
1
31
Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.

hadsize bak hele...

bozuk olan bi mal varsa o da tam anlamı ile içi zihni kalbi terbiyesi...

Seni allah korumuş inan böyle ikiyüzlü bi adamla evlendiğini bi düşünsene? hayatın tam anlamı ile zindan olurdu

hemen her yerden engelle daha da muhattap olma ileri gitmeye kalkarsa savcılığa ver sen uğraşma. Nasıl sinirlendim anlatamam bu ne ikiyüzlülük adamım diye de ortalarda dolanmasın pislik...

KS neymiş?
Kazmalar Sitesi mi?
Kekolar Sahnesi mi?
İlk defa duydum.
Nişanlın üzgünüm çok iğrenç bir adammış.
Bir an önce kurtul.

Hala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz ki şükürler olsun karşınıza çıkmış
sakın sakın dönmeyin inşallah onla da yakınlaşmamışsınızdır

Sizin nişanlınız bakir mi?

Ne kadar ikiyüzlü, iğrenç bir insanmış. Üzülmeyin, böyle bir yaratıktan kurtulduğunuza şükredin. Madem bu kadar önemliymiş bekaret meselesi, neden sizinle devam etmiş? Ailenin yüz karası laflarına da takılmayın. Saldırmak için elbette en pis yerden vurmaya çalışacak, en iğrenç yüzünü gösterecek. Kendi haysiyetsizliğine baksın pislik herif.

KS kızlar soruyor oluyor. Soru soruyorlar cevap gelıyor. Icınde bırıktırıp orda ppatlamıs resmen benı korumuslar bu kız ınsan degıl mı duygusu yok mu vs onlara bıle kızmıs bozuk olan kızın duygusunu ne yapayım sor bakalım altıma aldıgım arabaya bınmeyı hakedıyormuymus diye? Bana uygun dılle yapamayacagını dıyebılırdı üstelik ailesınin onune atmadıgıma dua etsın yazmıs ben onu zorlamadım ki

ewet gerçekten çok üzücü ve onur kırıcı ama gerçek şu ki sevinmelisin... allahım göstermiş gerçek yüzünü ya evlensen her gün bu yüzden sana hayatı zehir etse ne yapardın... sakın arkana bakma bu adamdan sana hayır yok

Sevismiştir illa tam bırsey demıyor hiç kacamak cevaplar

Evlense bile yermiş zaten seni,evlilik bitirmek çok çok daha zor,her türlü pisliğine maruz kalacaktın,kendi pisliğinde boğulsun önüne bak,meslek sahibi değilsen edin,ayaklarının üzerinde dur,güçlü bi şekilde hayata sarıl,bakire olmamak bi ayıp değil tercihtir.

kızlar soruyor laalem Allah iyiliğini versin

Hepimizin Allahım iyiliğimizi versin canım benim inşallah.
"Kızlar soruyor" deyince kız arkadaşlar soruyor diye anladım ilk.
He dedim öyle site var.
Kızların sorduğu yerde bu kekonun ne işi var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…