İçi pis olan sözlümmüş..

İyiki görmüşsün. Resmen bu sana sunulmuş bi firsatmis iyi degerlendrmssn düşünme bile hayatına bak ve bidaha birini gerçekten iyi tanımadan geçmişinden bahsetme kaldki hiç bahsetme ne gerek varki.

Sen kendince zamanında bi hata yapmışsın ama o insan karaktersizin en önde gideni hatta flama taşıyanıymış resmen..
Namus sadece iki bacak arasında değil.
yüzüğü taktığın kadın arkasından bu lafları edecek kadar da namussuzmuş

Kız erkek karısık olunca oradan sormak ıstemıs beyfendı benımle yasayacak onlar sankı orasını gectım benım ıcın yorumlar gelmıs oyle olunca onlara kızıp daha cok bana hakaret etmıs benım gene dun haberım oluyor

Ay siz bana fenalık getirdiniz artık dünden beri kaçıncı bekaret konusu? Ve nedense hep yeni üyeler erkek üyeler!! Kimsin sen yaa sürekli konu açıyosun? Duymak istediğin ne?

İyi ama bu benım derdım konu bekaret degıl arkamdan ıs cevırmesı hakaretlerı zaten

Çok iki yüzlü birisiymis.üzüldüm gerçekten.ama Allah size göstermiş, şükredelim

Evet üzüldüm hıcbırını bana demedı.Sımdı aılene neden ayrıldıgımızı bı anlatayım vs dıyor

Herkesın derdı kendıne degıl mı olmayan bır dert mı paylasayım neden ters konusuyorsunuz ? Dediğim gibi yorum yapma zorunlulugu yok burda bırseyler paylasıyorum sıze boyle yapılsa ?

Hepimizin Allahım iyiliğimizi versin canım benim inşallah.
"Kızlar soruyor" deyince kız arkadaşlar soruyor diye anladım ilk.
He dedim öyle site var.
Kızların sorduğu yerde bu kekonun ne işi var ki?
Cevaplayan belki kız olur,iki lafın belini kirariz fena mi

İyi ki düşüncelerini görmüşsünüz. Düşünceleri gerçekten çok iğrenç ve aşağılayıcı.

Kendimi de öyle hissettirmeye basladı acaba der oldum keske paylasmasaymısım onunla ama malesef ıste.

Vakti zamanında bir dua aldın demek ki bak karşına çıkmış ailene anlatması da umrunda olmasın yalan söylüyor de ailen tutucu insanlarsa sen işte çok hatta bak bi arkadaş yazmış bazı erkek arkadaşlarıyla samimi resimlerini gördüm ayrıldım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…