İçi pis olan sözlümmüş..

Şu konudan bi ekran fotosu alabilir miyiz???

Ay iğrenç yaa,nasıl aşağılık bir insanmış.
Hiç üzülmeyin.
Dua edin ne mal olduğunu şimdiden farketmişsiniz.
Şu düşüncelerle onun karşısına öyle biri çıkar ki,sizi mumla arar.
Ayrılın gitsin,hayatınıza bakın.

Bozuk mal mı okurken sinirden köpürdüm asıl yüz karası olan adamlık yoksunu sözlün. Suratına dahi bakma terbiyesizin.

Bana acikca deseydi yapamam diye bir sey demezdim zaten bilerek is evlilige gelince boyle muamele gormek uzdu yaptigimin arkasindayim sonucta

Evet calisiyorum zaten evlenince de calismayi dusunuyorum . Mesaj atmaya devam ediyor hakaret olarak yazmiyorum tutmaya calisiyorum da evin cogu masrafini ben yaparsam benimle evlenirmis yoksa ortada kalirmisim.

Hep yazıyorum yine yazıcam
Buraya üye olduğumda takip ederdim kızlık zarı ameliyatlarının yazıldığı bölümü
Ve içten içe kızardım yahu onlar bakir mi biz neden bu işin peşindeyiz. Dürüst olacaksın bitecek diye .
VAZGEÇTİM
Bu erkeklere müstehak . Her haltı yiyeceksin . SÖYLEMEYECEKSİN . Gidip ameliyat olacaksın .
KANDIRICAKSIN .
Beline kırmızı kuşak takıp koynuna alınca kendini ne sanıyor bunlar yahu
Hak ediyorlar arkadaş . Hak ediyorlar ....

Evet calisiyorum zaten evlenince de calismayi dusunuyorum . Mesaj atmaya devam ediyor hakaret olarak yazmiyorum tutmaya calisiyorum da evin cogu masrafini ben yaparsam benimle evlenirmis yoksa ortada kalirmisim.

Boyle bir şeref yoksunuyla evlenmeyeceksiniz herhalde

kendisine kazanç kapısı arıyor bu insan müsvettesi.

hiçte ortada kalmazsın. asıl bu insanla evlenmek gibi bir hata yaparsan işte ozaman hayatın cehenneme döner.

inşallah evlenecek kadar saf değilsindir.

Vayy ş.sizz!! O halde sen de şöyle cevap ver; "sen iğrenç birisin hüdaverdi!! Hem erkeklerle birlikte olup hem de bana şantaj mı yapıyosun utanmadan!!"

Demek ki o tarz şeylere Önem veriyor e sende vermiyorsun aranızda görüş Ayrılığı var demektir bu .

Tabiki de boyle bir insanla evlenmeyecegim kendi capinda donup duruyor iste . Hareketleri dediklerini sindiremiyorum sadece mobilya esya ve evle bu konuyu nasil alakalandirmis

Tabiki de boyle bir insanla evlenmeyecegim kendi capinda donup duruyor iste . Hareketleri dediklerini sindiremiyorum sadece mobilya esya ve evle bu konuyu nasil alakalandirmis
Bi de şu diğer sitedeki konu başlığını alabilirmiyim? Ben üyeyim oraya biraz sıkıştırayım şu ş.fsizi?

Soru sormadim icimi doktum sadece benim gormeyecegim sandigi sitelerde benimle ilgili kotu tabirde konusmus cok bana da beni sevdigini soyluyordu

Tamam O zaman bende soruyu algılayamadım sandım...
O zaman sana tek söyleyebileceğim ''Git bir kan akıt''
Ardından da şükür namazı kıl
Gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha böyleleriyle karşılaştırmasın...
Allahın sevgili kuluymuşsun inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…