İÇİM ACIYOR AMA COK YORULDUM

Kızlar bosanmakta kararliyim . Ki bakin eger hamile olmasam salak gibi yine donebilirdim duzelir eder diye ama bu adam karnomda ki bebege bakmadan bunlari yapti faha neler neler. Oncesinden iyimiydi derswniz 1 gun melek ama nasil melek mükemmel es2. Gun seytan . Bu arda twlefonum yok kozlar bu annemin telefonu cevap veremiyorum hepinize . Ama bosanmakta kararliyom psikolojik desteği ihtiyacım var kesinlikle . Bu arda ailem yanimda ozellikle babam . Dua edin nolur . En kisa zamanda az zararla kkurtulmayi naaip etsin

Allah rızası için bir şey yazarken paylaşmadan önce bir dönüp okuyun.

böyle adamları niye baba yapıyorsunuz yazık bebeğe
adamın ne suçu var,adam çok net,kendını ıfade edıyor,ne olduğunu söluyor,lakın ınatla böle adamlara çocuk yapıp sızlayan hanımlar,sizler benı çokkk üzüyorsunuz,sizelere dedğil,doğan çocuklara üzülüyorum,hakkımı öle bir baa,böle bir anne,çok yazık,bu kadınlardaki doğurma merakı ne olcak,yavruların boynu bukuk,garip,dünya zaten zor,aferın devam edın

Kizlar dun esimle rutin kavgalarimizdan sonra ban tekrar ve takra BU EVDEN S... GIT demesiyle baba evindeyim . Ve de hamileyim . Bu adam bundan en fazla 2 hafta once tekrar beni bosayacgini benden onun tabiriyle KARI olmayacagini soyleyince ben hamileyim diye karsilik verirken BEN O COCUGI DUSURTTURNESINI DE BILIRDIMDE dien bir zihniyet . O gun bayramdive kendisi koye ailesinin yanina bende ailemin yanina gittim . Ve yine mesaj atan arayan ve alttan alan ben oldum . Kabahatim ne mi neden mi ozur diledim ?? SESIMI YUKSELTTIGIM lCIN .. EVI PIRIL PIRIL ETMESIGIM ICIN .. Cok komik degil mi . Sirf bu nedenlerden oturu ben o adamda tokat yedim gozum mosmor dolandim bayram boyunca ve yine Özür dileyen ben oldum . Bu adami hala salak gibi seviyorum hem nefret ediyorum hemde seviyorum. Simdi katnimda bebwgim ve ben tek laldik . Evden cikarken SENDEN TEK KURUS ISTEHIM YOK BEBEGIMIN UZERINDE HAK TALEP ETME YETER ANLASMALIBOSANMA OLIR SEN AC DAVAYI dedim . Ve obhaldeylen bile yuzunu gormek ostemiuorum s... git gibi kkelimeler kullandi . O an ki hissettiklwrimi bir ben bir de Allah bilir . AMA cok isterdom o an aklimi okuyabilseydi keske o uzuntumu o kahrolusumu. Ve bu adam hala dun babami cagirdigom beni almasi icin aradi babam ve onu istedi dedikleri aynen soyle BABA GEL ALDA IKI UC GUN SIZDE KALSIN BAK YARIN SABAH ISE GIDICEM DELIRECEM diyor . Bense o hisimla sen hala nasil baba diyebiliyorsun dedim demem bir daha gozume gorunme dedi . Abbam telefondahken iki uc gun degil bitti dedim sonra babama dedo ki NE ISTIYORSA ONU YAPSIN . Bu adam ayni akşamın gecesi anneme mesaj atiyor ANNE KUSURA BAKMA UYANDIRDIYSAN SORDA BIR SABAH ISE GIDICEM ANAHTAR NEREDEYMIS. Soka girdim .

Bugun daha ilk gun dun geldim baba evine burugum kırıldım Üzgünüm ama en cokda bebegim için. ATEN HIC DUSUNMEDI KI BEBEGIMI

60 tl lik muauene parasi ocin kac kere kavga çıkar di. Her ay veremezmis. Eskiden kadinlar nasıl doguruyormus.Bazen bagirdim cagirdim bazen hasbinAllah cektim . Sonuc mu geri donem bu bana ve bebegime zarar verecek ama ne yapacagim onuda bilmiyorum . Caresizim ...[/QU

merhabalar ilköncelikle şunu belirtmek isterim bende boşanma sürecindeyim yaklaşık 1.5 aydır annemin yanındayım. ve 7 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda öldü. neden biliyormusun stresten bunalımdan. 6 yıllık evliydim ama adam beni aldatıyormuş düşünebiliyormusun hemde ne aldatmalar ne aldatmalar. diyeceğim o ki kardeşim sana süreç gerçekten zor allah kimsenin yuvasını yıkmasın ama sendede bendede yuva kalmamış. ortada yavrun var çok zor durumda olduğunu anlayabiliyorum. ama birleşsende bebek doğsada sonuç yine hüsran olacak. senin yaptığın affetme hatasını ben her defasında yaptım. ama baktımki hep benden gidiyor benim gençliğimden gidiyor. ve benim ikinci evlilğimdi çok mücade ettim ama olmadı olduramadım. akıllıca davran allah yardımcın olsun .

Valla sizden 'karı' olur mu bilmem ama o heriften ne adam ne koca olmaz, bu çok net.. Baba olmayı saymıyorum bile..
Yazık.. Bir insan nasıl bu hale gelir, eşine, üstelik hamile eşine nasıl bu kadar kabalaşabilir!
Gitsin 2 3 gün kalsın derken de boşanacağınıza ihtimal vermediğini belli etmiş galiba.
Boşanın / boşanmayın demiyim ama hayırlı da görünmüyor bu ilişki :KK43:

Böyle adamlar ile nasil seks yapiyorsunuz anlamiyorum. O yavrunun sucu ne simdi? Huzurlu bir yuva, ona destek olan bir baba hak etmiyormuydu?

Artik böyle okudugum kacinci konu. Umarim faketir yoksa bile bile lades demissin ve o halde zerre kadar acimam sizin gibi insanlara. O masum yavrunu ahini aldiniz.

Boşanman senin ve bebeğin için en hayırlısı ,boşanmam diyorsan bebeğinin de ilerde gözünü mor görmeye alış bu adam kendi kanından olanı bile döver size eş muamelesi değil hayvan muamelesi yapan bir adama fazlasıyla katlanmışsınız.

Kizlar dun esimle rutin kavgalarimizdan sonra ban tekrar ve takra BU EVDEN S... GIT demesiyle baba evindeyim . Ve de hamileyim . Bu adam bundan en fazla 2 hafta once tekrar beni bosayacgini benden onun tabiriyle KARI olmayacagini soyleyince ben hamileyim diye karsilik verirken BEN O COCUGI DUSURTTURNESINI DE BILIRDIMDE dien bir zihniyet . O gun bayramdive kendisi koye ailesinin yanina bende ailemin yanina gittim . Ve yine mesaj atan arayan ve alttan alan ben oldum . Kabahatim ne mi neden mi ozur diledim ?? SESIMI YUKSELTTIGIM lCIN .. EVI PIRIL PIRIL ETMESIGIM ICIN .. Cok komik degil mi . Sirf bu nedenlerden oturu ben o adamda tokat yedim gozum mosmor dolandim bayram boyunca ve yine Özür dileyen ben oldum . Bu adami hala salak gibi seviyorum hem nefret ediyorum hemde seviyorum. Simdi katnimda bebwgim ve ben tek laldik . Evden cikarken SENDEN TEK KURUS ISTEHIM YOK BEBEGIMIN UZERINDE HAK TALEP ETME YETER ANLASMALIBOSANMA OLIR SEN AC DAVAYI dedim . Ve obhaldeylen bile yuzunu gormek ostemiuorum s... git gibi kkelimeler kullandi . O an ki hissettiklwrimi bir ben bir de Allah bilir . AMA cok isterdom o an aklimi okuyabilseydi keske o uzuntumu o kahrolusumu. Ve bu adam hala dun babami cagirdigom beni almasi icin aradi babam ve onu istedi dedikleri aynen soyle BABA GEL ALDA IKI UC GUN SIZDE KALSIN BAK YARIN SABAH ISE GIDICEM DELIRECEM diyor . Bense o hisimla sen hala nasil baba diyebiliyorsun dedim demem bir daha gozume gorunme dedi . Abbam telefondahken iki uc gun degil bitti dedim sonra babama dedo ki NE ISTIYORSA ONU YAPSIN . Bu adam ayni akşamın gecesi anneme mesaj atiyor ANNE KUSURA BAKMA UYANDIRDIYSAN SORDA BIR SABAH ISE GIDICEM ANAHTAR NEREDEYMIS. Soka girdim .

Bugun daha ilk gun dun geldim baba evine burugum kırıldım Üzgünüm ama en cokda bebegim için. ATEN HIC DUSUNMEDI KI BEBEGIMI

60 tl lik muauene parasi ocin kac kere kavga çıkar di. Her ay veremezmis. Eskiden kadinlar nasıl doguruyormus.Bazen bagirdim cagirdim bazen hasbinAllah cektim . Sonuc mu geri donem bu bana ve bebegime zarar verecek ama ne yapacagim onuda bilmiyorum . Caresizim ...
Eğer topluma zararlı bir evlat yetiştirmek istemiyorsan bu adamdan olabildiğince uzakta büyüt derim bebeğini.

babana söylesene söyledği herşeyi. gtme o ewe. gerekrse gt iş bul bi süre birikim yap. asla dönme

Sana vuran Adamı, canını yakan iğrençleşen, küfür eden bir insanı Nasıl hala seviyorum diyebiliyorsun? Buz gibi olman lazım buz. Nefret ediyor olman lazım. İnsanlar yuvalarını kurtarmak için elinden geleni yapabilmeli ama bu senin en temel insani değerlerin olan (vücut dokunulmazlığı manevi bütünlük haysiyet şeref) girdiği an yapılacak hiçbir şey kalmamış demektir
Sahi gurur onur haysiyet ne hatırlıyor Musun?
Ben de evliyim altı aylık bir oğlum var evlilik bitirmek zor ama böyle bir evlilikle ömür geçmez. O Adamı Nasıl baba yapacaksın? Doğarsa yazık olacak o bebeğe. Aldırsan mı acaba ?

Böyle adamlar ile nasil seks yapiyorsunuz anlamiyorum. O yavrunun sucu ne simdi? Huzurlu bir yuva, ona destek olan bir baba hak etmiyormuydu?

Artik böyle okudugum kacinci konu. Umarim faketir yoksa bile bile lades demissin ve o halde zerre kadar acimam sizin gibi insanlara. O masum yavrunu ahini aldiniz.

+1
Bazı kadınlar gerçekten çok kafasız. Şöyle heriflerden göz göre göre çocuk yapıyorlar.

Arsız herif.
Baba anne diyor hala haa.
Bunda seni bosayacak yürek de yok.
Seni kaybetme korkusu da yok.
Bu halleri de ondan biliyor tipis tipis döneceksin.
Sevgili babanın ellerinden öperim lütfen şu davarın gözünü bir morartsin bir daha elini kaldirirken üç kere düşünür pislik!

60 tl lik muauene parasi ocin kac kere kavga çıkar di. Her ay veremezmis. Eskiden kadinlar nasıl doguruyormus.Bazen bagirdim cagirdim bazen hasbinAllah cektim . Sonuc mu geri donem bu bana ve bebegime zarar verecek ama ne yapacagim onuda bilmiyorum . Caresizim ...
Kolay kolay demem ama ayrılın.. bu olmaz böyle.. babanız ne diyor bu duruma?
Az önce okudum babanız da özellikle destekmiş zaten.. sakın dönmeyin.. eğer öyle bi hataya düşerseniz resmen kendi elinizle katilinize teslim olacaksınız.. babanızın da ellerindrn öpüyorum.. bazı baba(!)larda bu yürek yok.. otur oturduğun yerde diyorlar..

Son düzenleme:

bosan diyemem bebegine yazık ama bu adamda adammı gözünü morartmıs

Haklısın baska erkek yok aman sakın bırakma

Back
X