Kizlar dun esimle rutin kavgalarimizdan sonra ban tekrar ve takra BU EVDEN S... GIT demesiyle baba evindeyim . Ve de hamileyim . Bu adam bundan en fazla 2 hafta once tekrar beni bosayacgini benden onun tabiriyle KARI olmayacagini soyleyince ben hamileyim diye karsilik verirken BEN O COCUGI DUSURTTURNESINI DE BILIRDIMDE dien bir zihniyet . O gun bayramdive kendisi koye ailesinin yanina bende ailemin yanina gittim . Ve yine mesaj atan arayan ve alttan alan ben oldum . Kabahatim ne mi neden mi ozur diledim ?? SESIMI YUKSELTTIGIM lCIN .. EVI PIRIL PIRIL ETMESIGIM ICIN .. Cok komik degil mi . Sirf bu nedenlerden oturu ben o adamda tokat yedim gozum mosmor dolandim bayram boyunca ve yine Özür dileyen ben oldum . Bu adami hala salak gibi seviyorum hem nefret ediyorum hemde seviyorum. Simdi katnimda bebwgim ve ben tek laldik . Evden cikarken SENDEN TEK KURUS ISTEHIM YOK BEBEGIMIN UZERINDE HAK TALEP ETME YETER ANLASMALIBOSANMA OLIR SEN AC DAVAYI dedim . Ve obhaldeylen bile yuzunu gormek ostemiuorum s... git gibi kkelimeler kullandi . O an ki hissettiklwrimi bir ben bir de Allah bilir . AMA cok isterdom o an aklimi okuyabilseydi keske o uzuntumu o kahrolusumu. Ve bu adam hala dun babami cagirdigom beni almasi icin aradi babam ve onu istedi dedikleri aynen soyle BABA GEL ALDA IKI UC GUN SIZDE KALSIN BAK YARIN SABAH ISE GIDICEM DELIRECEM diyor . Bense o hisimla sen hala nasil baba diyebiliyorsun dedim demem bir daha gozume gorunme dedi . Abbam telefondahken iki uc gun degil bitti dedim sonra babama dedo ki NE ISTIYORSA ONU YAPSIN . Bu adam ayni akşamın gecesi anneme mesaj atiyor ANNE KUSURA BAKMA UYANDIRDIYSAN SORDA BIR SABAH ISE GIDICEM ANAHTAR NEREDEYMIS. Soka girdim .
Bugun daha ilk gun dun geldim baba evine burugum kırıldım Üzgünüm ama en cokda bebegim için. ATEN HIC DUSUNMEDI KI BEBEGIMI
60 tl lik muauene parasi ocin kac kere kavga çıkar di. Her ay veremezmis. Eskiden kadinlar nasıl doguruyormus.Bazen bagirdim cagirdim bazen hasbinAllah cektim . Sonuc mu geri donem bu bana ve bebegime zarar verecek ama ne yapacagim onuda bilmiyorum . Caresizim ...[/QU
merhabalar ilköncelikle şunu belirtmek isterim bende boşanma sürecindeyim yaklaşık 1.5 aydır annemin yanındayım. ve 7 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda öldü. neden biliyormusun stresten bunalımdan. 6 yıllık evliydim ama adam beni aldatıyormuş düşünebiliyormusun hemde ne aldatmalar ne aldatmalar. diyeceğim o ki kardeşim sana süreç gerçekten zor allah kimsenin yuvasını yıkmasın ama sendede bendede yuva kalmamış. ortada yavrun var çok zor durumda olduğunu anlayabiliyorum. ama birleşsende bebek doğsada sonuç yine hüsran olacak. senin yaptığın affetme hatasını ben her defasında yaptım. ama baktımki hep benden gidiyor benim gençliğimden gidiyor. ve benim ikinci evlilğimdi çok mücade ettim ama olmadı olduramadım. akıllıca davran allah yardımcın olsun .