İçim acıyor hemde çok :(

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
Çok aşığım hemde o kadar aşığım ki ondan ayrı kalmak kahrediyor beni. Yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor. Şuan ayrıyız ve ben eskisi gibi şen şakrak bir kız olamıyorum..ben ne yapayım şimdi nasıl unutayım onu nasıl söküp atayım aklımdan ve kalbimden

Ah canım beniiimmmm aşk çok acıdır.O acı zamanla azalacak sızı halini alıcak.Mümkün oldukça şarkı dinleme aşk şarkıları tetikler üzüntünü.Hem belki barışırsınız belli mi olur?Birazcık zaman geçsin azalır.En güzel çare yeni bir aşk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye ayrıldınız ki??
zaman ilaç derler ya doğru baska çaresi yok zamanla unutmasan da alısırsın

bir kaç ağır sözü oldu bana karşı sonra hatasını anlayıp özür diledi ama affedemiyorum...fakat bu malesef onu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor.

bir kaç ağır sözü oldu bana karşı sonra hatasını anlayıp özür diledi ama affedemiyorum...fakat bu malesef onu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor.

hepimiz insanız dimi??
bazen o kadar kafamız dolu oluyor ki bir anda istemsiz çıkıveriyor sözlerimiz ağzımızdan
önemli olan hatamızı kabul edebilmek ki seninki özrünü de dileyerek büyüklüğünü yapmış.
hayat çok kısa ve bir sans daha hak eder bazen karsında ki
sende oda acı çekiyorsun değer mi?
(ha bunları olayları tam olarak bilmeden yazıyorum )
karar senin canım

Ozur dilemis istee..bi daha yaparsa kesin bitirirsin ama bu kez affet ask kolay bulunmuyor..benim dusuncem tabii yine sen bilirsin..ahh benim asik oldugum adam donse keske...acisi zor geciyo cok zorr..asiksan bi kez affedilmeyi hakediyor bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar elim telefona gidiyo unutalım herşeyi diye ama msjları yazıp yazıp tekrar siliyorum...Gururuma yediremiyorum bazı şeyleri ama onsuzda hep eksik kalıyorum

barışırsınız siz. aşk güzeldir ama çok ağırdır... nefes alamz insan, aynı süreçte hem dünyanın en mutlu hem de en mutsuz insanı oluveririsiniz. aşk flimleri hiç bu kadar anlamlı olmaz.. ve en çok o yarım alınan nefes yorar insanı, istersin derin nefes çekmek ama beceremezsin, o ciğer dolmaz bir türlü
tamamen... bu kadar aşıksan affedeceksin, yan, ,istemesen bile yapacaksın. akli melakelere kal geliyor çünkü..

gerçekten yaşadıklarımı bire bir anlatmışsın

daha yazardım da, az yazayım dedim.. aşk canım biyolojik bir şey ve istisnasız herkeste aynı belirtileri veriyor..

ilk başta okadar mutluydum ki şimdi ise koca enkaz görüyorum aynada bu ben miyim diyorum çoğu kez...Bitsin demişken bitsin istiyorum unutmak yoluma bakmak ama bu mümkün olcak mı hiç bilmiyorum

ilk başta okadar mutluydum ki şimdi ise koca enkaz görüyorum aynada bu ben miyim diyorum çoğu kez...Bitsin demişken bitsin istiyorum unutmak yoluma bakmak ama bu mümkün olcak mı hiç bilmiyorum

yok canım arada çoook ciddi sorun yoksa bitmez zaten. Sende kendine acı çektirmeyi bırak şans ver tekrar... ileride olmayacaksa bile bu kadar yangınını yaşamazsın.... ama imkansız gibiyse birleşmeniz, yada birleşmenizin gerçekten iyi olmadığını düşünüyosan unutma, insan ölümü bile kabulleniyor zamanla..

çok teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için bir nebzede olsa rahatladım..arkadaşlarında dediği gibi zaman herşeyin ilacı derler umarım benimde yarama derman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…