Çok aşığım hemde o kadar aşığım ki ondan ayrı kalmak kahrediyor beni. Yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor. Şuan ayrıyız ve ben eskisi gibi şen şakrak bir kız olamıyorum..ben ne yapayım şimdi nasıl unutayım onu nasıl söküp atayım aklımdan ve kalbimden
niye ayrıldınız ki??
zaman ilaç derler ya doğru baska çaresi yok zamanla unutmasan da alısırsın
bir kaç ağır sözü oldu bana karşı sonra hatasını anlayıp özür diledi ama affedemiyorum...fakat bu malesef onu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor.
o kadar elim telefona gidiyo unutalım herşeyi diye ama msjları yazıp yazıp tekrar siliyorum...Gururuma yediremiyorum bazı şeyleri ama onsuzda hep eksik kalıyorum
bir kaç ağır sözü oldu bana karşı sonra hatasını anlayıp özür diledi ama affedemiyorum...fakat bu malesef onu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor.
barışırsınız siz. aşk güzeldir ama çok ağırdır... nefes alamz insan, aynı süreçte hem dünyanın en mutlu hem de en mutsuz insanı oluveririsiniz. aşk flimleri hiç bu kadar anlamlı olmaz.. ve en çok o yarım alınan nefes yorar insanı, istersin derin nefes çekmek ama beceremezsin, o ciğer dolmaz bir türlü
tamamen... bu kadar aşıksan affedeceksin, yan, ,istemesen bile yapacaksın. akli melakelere kal geliyor çünkü..
gerçekten yaşadıklarımı bire bir anlatmışsın
daha yazardım da, az yazayım dedim.. aşk canım biyolojik bir şey ve istisnasız herkeste aynı belirtileri veriyor..
ilk başta okadar mutluydum ki şimdi ise koca enkaz görüyorum aynada bu ben miyim diyorum çoğu kez...Bitsin demişken bitsin istiyorum unutmak yoluma bakmak ama bu mümkün olcak mı hiç bilmiyorum
yok canım arada çoook ciddi sorun yoksa bitmez zaten. Sende kendine acı çektirmeyi bırak şans ver tekrar... ileride olmayacaksa bile bu kadar yangınını yaşamazsın.... ama imkansız gibiyse birleşmeniz, yada birleşmenizin gerçekten iyi olmadığını düşünüyosan unutma, insan ölümü bile kabulleniyor zamanla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?