İçim acıyor

Umarım bir avukatla görüşmüşsünüzdür ve haklarınızı talep ediyorsunuzdur. Keşke öğrenir öğrenmez açsaydınız davayı.

Hem aldatmış, hem sizi suçlu psikolojisine sokmuş. Kriz çıkarmanızdan daha doğal ne olabilir?

Evlilikten ve hayattan bunaldıysa boşanıp sonra başka ilişkilere başlayacaktı. Siz nasıl ki bu kötü dönemde onu aldatmayı düşünmediyseniz, o da öyle düşünmemeliydi.
 
Haklarınızı alın ve yolunuza bakın.
Çok üzücü, çok zor ama geçecek. Doğru olan sizsiniz.
Eğri belasını bulacaktır.
 
eşinizi seviyor olabilirsiniz fakat o adamda karakter yokmuş. O ne kadar şartlar ardında görev yapıyorsa , sende kocanın yolunu gözlüyorsun , o iyi olsun istiyorsun. Ben olsam tek celse de boşamaz , boşanmayı çekişmeli yaptırtır muradlarına erdirmezdim.
 
Derler ki; kadını hamile iken ve erkeği askerde iken aldatmak en aşağılık davranış şekillerindendir.

Eşini, sevgilisini askerken (bu meslek de olsa, görev de olsa farketmez) çatır çatır aldatıp, bir şey olmamış gibi devam eden kadınların arasında; siz eşinizi hasretle, özlemle belki de gün saya saya beklerken, kendisi bozulan(!) ruh durumunu, evli bir erkekle konuştuğunu bile bile ilerleten, kadın demeye dilimin varmadığı oluşumla düzeltmeye çalışıyor öyle mi?

Sonu belli kitabı okumak gibi. Pişman olacak, ağlayıp sızlayacak bıdı bıdı boşver.
Yazık değil mi sana? O maili kaydetmişsindir umarım, yazışmaları, konuşmaları. Şu an içinin acısıyla o mu aklıma geldi dememişsindir umarım. Otur ağlayabildiğin kadar ağla, laf söyle küfret belki. Sonra kalk, ihanet davası aç, o seni oyalarken kurdurduğu hayaller varya onları kendin gerçekleştir.

Donuna kadar aldığın adamı, öteki oluşum öyle dımdızlak da tedavi(!) edebilecek mi bir izleyelim.
 
Benimde esim sinira ve iraga goreve gitmisti ve 1.5 haftalik evliydim
2 yil o gelene kadar her hafta kavga gurultu bizde de koptu.
Bosanma davasi lafları bizde de cok gecti. Kv ve kb gunahim kadar sevmem ama haklarini da yiyemem bizi bir sekil idare etmişlerdi susturmuslardi.
Bu meyanda bosanan ayrilan aldatan bir cok arkadasimiz da oldu..
Cok mu kavga ettiniz trip attiniz ?
Cocugunuz var mi? nasil zorla dava actiniz o kisimi da anlayamadim?
Yaptigi sey aldatmak esinizin, delilleri toplayip davada sundugunuz da alacaginiz tazminat falan.. hic dusundu mu akilli kocaniz?
Masallah hem sinir bolgesinde hemde kari kiz ayaklari var.. hic bi yorum getiremiyorum.. tek djyecegim KENDINI YEDIRME EZDIRME.
MADEM BOSANACAK ACINI CIKARTMADAN BOSAMA
 
Çok düşünme, kendini yıpratma. İstenmediğin bir yerde kalacak değilsin, yapıcı ol diyecektim ancak durumunuz başka. Tek taraflı sevgiyle evlilik inan yürümez. Arkana hep bakacaksın biliyorum, ama yapacak bişey yok, toparla kendini, hayatın sana nasıl kapılar açtığını bilemezsin.
 
Ben bu asker kafasini anlamiyorum. Benim bir arkadaşım vardi ama normal arkadastik bana benden cok iyi es olacagini soyledi hoşlandığını ve rizam olursa evlenmek istedigini. Tekrar goreve gidicekti agustosta gelicekti ozamana kadar biraz daha alismis olacaktim sözde ona sonrasi evlilik vs. Agustosa daha 4 ay vardi. Neyse agustos yaklasti gelmesine 20 gun var aramız iyi annesi annemi arıyor nerde nasil yapalım fikir alıyor derken bunun bir kac gun icinde sesi kesildi. Görevde sandim ama ne göreyim baskasiyla sozlenmis nete resim atmis annesi aaa sook oldum..
Hayir bari bana bi aciklama yap, o kizi hangi ara buldun. O kizla 1 ay sonra ayrildi ve bana geri geldi ama afdetmedim. Sonra surekli birileriyle söz yaptı nisan yapti ama hep yuzuk atildi. Bence sorun hep ondan kaynakliydi. Pskolojileri bozukmu yoksa bu bahaneyemi siginiyolar acaba.. Allah yardimcin olsun dik dur. Emin ol at gibi giden it gibi doner. Pisman olacak ama cok gec.
 
Zorla Dava actırdı kısmını anlamadım.
Zorla derken, Bosanmak isteyen o aldatan o.
Davayı acmaayip size actiran gene o.
Sebep?
O yurt dışında savaş ortamında olduğu için dava açamıyor. Gelebilse kendi açacakmış davayı.uzatmak istemediği için zorladı beni dava açmam için. Izdirapmis onun için bu evlilik.
 
Adamı bunalttınız, çok trip attınız ve kaprislendiniz bunlar bahane. Ağzı olan konuşuyor. Çok bunaldı diye aldatması mı gerekiyor. Ayrılmak istediğini söyleseymiș madem çok rahatsızmıș bu durumdan da. Haklarınızı alın boşanın. Üzüleceksiniz normal bir durum aksi anormal olurdu zaten. Ama unutacaksınız geçecek bu günler de
 
Iyo ve kotu gunleri beraber yasadiniz demi?Ama pes eden o madem alabilecegin ne varsa al ve kapiyi sonuna kadar ac gitmek isteyenin onunde durma.Durursan zaten gitmeye daha heveslenir incitir
 
Izdırapsa ceksın pislik.
Neden tamam dediniz?

Bilmiyorum zaten şartları zor bi de benimle uğraşmasın dedim. Psikolojik olarak ona bu iyi gelecekse boşanma davası acayim dedim. Ama gönlüm ağrıyor. Canım yanıyor. Allah biliyor ya. Onu asla affedemem bundan sonra dönse zehir zemberek bi evliliğimiz olur ama ben onu seviyordum yaa. Ben o gelecek diye saatleri dakikalari sayardım. Günlerce gecelerce dua ederdim sağ salim dönsün kollarıma diye. Uykusuz çok gece geçirdim. Çok özledim çok bekledim. Ben onun beklemeyi bile sevmişim. Bekleyecek bir şey kalmayınca Anladim. Beklemek bile güzelmiş yaa. Yeter ki dönsün sağ salim ayrı da olsak olurdu ama şimdi artık başkasına ait. Benden nefret ediyor
 
öyle saçma şey mi olur ya yavuz hırsız ev sahibini bastırımış derler buna.O yokken sizde çok zor günler geçirmişsinizdir siz hayatınıza başka bir erkek aldınız mı? veya alsaydınız normal mi karşılayacaktı.donuna kadar alıp boşanın bakalım o zaman öbür kadın ona bukadar iyi gelecek mi? sevgim var diyorsun ama sana bu yaptıklarını düşün ve mantıklı davran.Yazık yaa.
 
Iyo ve kotu gunleri beraber yasadiniz demi?Ama pes eden o madem alabilecegin ne varsa al ve kapiyi sonuna kadar ac gitmek isteyenin onunde durma.Durursan zaten gitmeye daha heveslenir incitir
Aynen öyle yaptı. Ben geri dön diye ısrar ettikçe bana saygısını kaybettiğini söyledi. Beni hiç incitmezdi. Çok korumacı ve sahiplenici bir erkekti. Birden soğudu nefret etti benden . O kadın ona iyi gelmiş ben çok zayıf kalmışım . Huzur istiyormuş. Bende huzur yokmus. Artok beni sevmiyormuş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…