- 19 Nisan 2014
- 4.598
- 13.622
- 498
O yurt dışında savaş ortamında olduğu için dava açamıyor. Gelebilse kendi açacakmış davayı.uzatmak istemediği için zorladı beni dava açmam için. Izdirapmis onun için bu evlilik.Zorla Dava actırdı kısmını anlamadım.
Zorla derken, Bosanmak isteyen o aldatan o.
Davayı acmaayip size actiran gene o.
Sebep?
Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedimAdamı bunalttınız mı gerçekten.
Naz kapris yaptınız mı
Tazminata gerek kalmadi. Bütün birikimimizi verdi bana.Çok çok üzüldüm.
Ama bir an önce toparlanman gerek.
Adam aldatmış,bunun da ispatı elindeyken her türlü tazminatını almalısın.
Izdırapsa ceksın pislik.O yurt dışında savaş ortamında olduğu için dava açamıyor. Gelebilse kendi açacakmış davayı.uzatmak istemediği için zorladı beni dava açmam için. Izdirapmis onun için bu evlilik.
Iyo ve kotu gunleri beraber yasadiniz demi?Ama pes eden o madem alabilecegin ne varsa al ve kapiyi sonuna kadar ac gitmek isteyenin onunde durma.Durursan zaten gitmeye daha heveslenir incitirEşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Evet biliyordu. Kadına mesaj yazdım. Eşim zor günler geçiriyor lütfen ona farklı gözle bakma. O beni seviyor biz çok mutluyuz ama bu donemler zor geciyir dedimm beni engelledi ve gorusmeye devam ettilerKadin esinizin evli oldugunu biliyormuydu?
Izdırapsa ceksın pislik.
Neden tamam dediniz?
öyle saçma şey mi olur ya yavuz hırsız ev sahibini bastırımış derler buna.O yokken sizde çok zor günler geçirmişsinizdir siz hayatınıza başka bir erkek aldınız mı? veya alsaydınız normal mi karşılayacaktı.donuna kadar alıp boşanın bakalım o zaman öbür kadın ona bukadar iyi gelecek mi? sevgim var diyorsun ama sana bu yaptıklarını düşün ve mantıklı davran.Yazık yaa.Eşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.
Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Tamam da adam keyfi gitmemiş ki. Mecburen gitmiş. Onun başının etini neden yiyorsunuz.Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim
Aynen öyle yaptı. Ben geri dön diye ısrar ettikçe bana saygısını kaybettiğini söyledi. Beni hiç incitmezdi. Çok korumacı ve sahiplenici bir erkekti. Birden soğudu nefret etti benden . O kadın ona iyi gelmiş ben çok zayıf kalmışım . Huzur istiyormuş. Bende huzur yokmus. Artok beni sevmiyormuşIyo ve kotu gunleri beraber yasadiniz demi?Ama pes eden o madem alabilecegin ne varsa al ve kapiyi sonuna kadar ac gitmek isteyenin onunde durma.Durursan zaten gitmeye daha heveslenir incitir
özledim diye başının etini yedim mi? bundan mı sıkılmış?Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?