İçim acıyor

Allah korusun ya. Ona bir şey olsa yine en çok ben üzülürüm. Onun saçının teline zarar gelse benim de canım yanar. Sadece ona kendi acımdan diliyorum. O da ihanete uğraşın ve güçlü olmak zorunda kalsin. Bana muhtaç olsun. Arasın böyle mumla. Ciğeri onun da yansın benim için.

Hayalkırıklıgınızı ve acınızı anlıyorum ama lutfen boyle iyi olacaksa boyle olsun sag saglım dönsün yeter ki beni sevmese de olur kafasından cıkın.

Bu dunyada ki tek insan hatta melek ınsanmıs gibi herseyın iyisini hakedıyor diye dusunuyorsunuz sanırım Kocanız ıcın ama öyle degıl.
Sizde özlediniz birileri sizi teselli etti mı, hayır.

Kocanız kotu biri, dilerim mutsuz olur

Niye sacının teline zarar gelse yine sız uzulursunuz, kendimi zorluyorum ama bu kısmı anlamiyorum.
Anlamakta istemiyorum.

Yaa evet sevmemem lazım. Bu satırları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Bana vermediği sevgiyi başka kadına verdi.ben burda onun için endişe icin de uykusuz geceler geçirirken o ayakta durmak için başka kadına tutundu ve beni sevmediğini fark edip beni terketti.

Ihanetin acısı zerre kadar. Terkedilmek daha büyük acı ya. Ihanet affedilir de terkedip gitmesi affedilmez. Bu yaşattığı güvensizliğin telafisi yok..

can yakanın canınıda yakarlar hayat böyle .

Size ihanet ederken terk etmis oluyor kalben zaten, sonra sizle olmak istese ne yazar? Hickimseyi kendinizden daha cok sevmeyin, eminim karsiniza cok ii kalpli bi adam cikacak. Siz iyi kalplisiniz hissettm bunu.

Evet sağ salim olsun ve mutsuz olacak zaten. Biz tanıştığımızda çok yalnız biriydi. Saçları beyazdı. Ben girdim hayatına. Ona çok iyi geldim. Birbirimizin cocukluk yaralarina kadar konuştuk dertlestik . Sacları simsiyah oldu çok kısa bir surede. Çok alıştık birbirimize . Zor günleri birlikte aştik maddi sıkıntılar yaşadık atlattık ailelerle sorunlar yaşadık atlattık. Benim kaprislerim dışında hicbir sorunumuz yoktu. Ben de cok sevmekten ozlemekten ona ulasamamaktan bunalttim onu. O savasta benim cektiklerimin lafi olmaz ki dedim. Ama muteuz olsun yaa. Benden baska Kimse sevmesin onu. Yine bana kalsin. Biz birlikte büyüdük. Dizlerindeki izlere kadar biliyorum onu nerde kaç yaşında nasıl oluşmus. Kan değerlerine kadar biliyorum tanıyorum onu. Yeni bir ilişki çok zor değil mi. Başka kime böyle baglanabilirim.

İhanet affedilir mi?

Senn bir sirtini dön ona keyfin bilir yap saglam dur bakalim tavri ayni olacak mi???Erkek iste ne kadar aa cnm cicim bak seviom ediom yapma dersen kendini bisey sanir.Jendiyle yalniz birakacaksin dönerse senin dönmezse elin

Adam aradığını bulamazsa ya da bulduğu ile mutlu olamazsa geri döner ve kendini affettirir bence.
İhanete uğrayan insan hala nasıl sevebiliyor,hatta nasıl saygı duyabiliyor anlayamam,anlamak da istemem.
Yerinde olsam psikolojik destek alırım,kendimi toplarım.
Seni sevmeyen adamı bu kadar yüceltmenin gereği yok,kendini değersizleştiriyorsun sadece.

Beyaz sacların sonradan siyahlaması mumkun olmayan Bı durum. Boyamıstır saclarını o.
Böyle mucizelerin onda vucut bulacagı kadar
Harika biri degıl kendısı

Senn bir sirtini dön ona keyfin bilir yap saglam dur bakalim tavri ayni olacak mi???Erkek iste ne kadar aa cnm cicim bak seviom ediom yapma dersen kendini bisey sanir.Jendiyle yalniz birakacaksin dönerse senin dönmezse elin
Artik elimden hicbir şey gelmiyor. Elimi uzatsam yok. Telefonun ucunda yok. Karşımda bir duvar. Ne kadar gitsem çarpa çarpa canım yanıyor. Artık kendisiyle ve o kadınla yapayalnız. O kadın çıksın bir an önce aradan. O kadın çıksın ki artık düşünmeye başlasin .

Tamam da adam keyfi gitmemiş ki. Mecburen gitmiş. Onun başının etini neden yiyorsunuz.
Nerdeyse adamı haklı görüceksiniz. Kadın özlediği için bikac bişey söylemiş olabilir . Benim eşimde asker beklemek özlemek o kadar zor bişey ki ister istemez tartışmalar oluyo . Bu kadını suçlu yapmaz. Adam kadını aldatmis madem o kadar zor durumda niye teselliyi başkasında ariyo karısıyla ilgilenseymis. Kadın ilgisiz kalmış demek ki başının etini yemiş. Adam ne yapmış başka kadınla konuşmuş mutluluğu onda bulmuş. Çiçekler göndermiş.

Bacım sana tek şunu diycem
Eşini ihanetine ragmen hala seviyor olabilirsin
O dağda zor şartlarda dedinya
O zor şartlarda ben tuvalete gitmeye bile erinirim eşiniz gül gibi karısını bırakıp Canını yakarken Başka kadının gönlünü hoş ederken sen hala ona kıyamam diyorsunya
dik dur biraz belini kambur etme
Sen kamburunu gösterirsen o hanceri saplamaktan vazgeçmez acıma böyle Dilerim herkez yaşattıgı acıyı yaşamadan ölmez

Çekişmeli dava açabilmem için icimde enerji ve ofke olması lazım. Ikisi de yok bende. Anlaşmalı boşanıyoruz . Maddi acıdan zorda kalmayacağım bir birikimim var şuan. Tazminatla mahkemelerde dsha da yıpranmak istemiyorum

Tamam da özlediği için bir kaç bir şey söylemekle başının etini yemek arasında çok fark var. Burda konu sahibi kendisi söylüyor başının etini yedim diye.

Ona karşı çok dik ve gururlu duruyorum. Ben de rest çektim. Ben de ağır konuştum. Yenilmeyecek yutulamayacak laflar ettim. Ahlar ettim. Ama kendi içimde sürünüyorum perişanım ya ... evde bağıra bağıra aglayamıyorum diye gidip ıssız bir yere arabayla gidip bağıra bağıra ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…