İçim acıyor

Eşinizin size değer verme olasılığı yokmuş çünkü siz kendinize değer veren biri değilsiniz.

Yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum.

Yaşadığınız olaya üzülmenizi anlıyorum, çok doğal. Olay bu kadar sıcakken bile eşinizi yerlere göklere sığdıramayışınızı, şu an gelse affedebilecek olmanızı anlayamıyorum.

Bu yüzden ben de konudan ayrılıyorum. Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşıyor sonuçta, ne diyebiliriz ki.

Benimde esim sinira ve iraga goreve gitmisti ve 1.5 haftalik evliydim
2 yil o gelene kadar her hafta kavga gurultu bizde de koptu.
Bosanma davasi lafları bizde de cok gecti. Kv ve kb gunahim kadar sevmem ama haklarini da yiyemem bizi bir sekil idare etmişlerdi susturmuslardi.
Bu meyanda bosanan ayrilan aldatan bir cok arkadasimiz da oldu..
Cok mu kavga ettiniz trip attiniz ?
Cocugunuz var mi? nasil zorla dava actiniz o kisimi da anlayamadim?
Yaptigi sey aldatmak esinizin, delilleri toplayip davada sundugunuz da alacaginiz tazminat falan.. hic dusundu mu akilli kocaniz?
Masallah hem sinir bolgesinde hemde kari kiz ayaklari var.. hic bi yorum getiremiyorum.. tek djyecegim KENDINI YEDIRME EZDIRME.
MADEM BOSANACAK ACINI CIKARTMADAN BOSAMA

Evet çok trip attim. Çünkü göreve gitti gideli mesajlarıma dönmüyor benimle doğru durust konusmuyordu. Nitekim hayatında başka kadın varmış

Çekişmeli dava açabilmem için icimde enerji ve ofke olması lazım. Ikisi de yok bende. Anlaşmalı boşanıyoruz . Maddi acıdan zorda kalmayacağım bir birikimim var şuan. Tazminatla mahkemelerde dsha da yıpranmak istemiyorum
İnşallah pişman olmazsın.

Ben bu asker kafasini anlamiyorum. Benim bir arkadaşım vardi ama normal arkadastik bana benden cok iyi es olacagini soyledi hoşlandığını ve rizam olursa evlenmek istedigini. Tekrar goreve gidicekti agustosta gelicekti ozamana kadar biraz daha alismis olacaktim sözde ona sonrasi evlilik vs. Agustosa daha 4 ay vardi. Neyse agustos yaklasti gelmesine 20 gun var aramız iyi annesi annemi arıyor nerde nasil yapalım fikir alıyor derken bunun bir kac gun icinde sesi kesildi. Görevde sandim ama ne göreyim baskasiyla sozlenmis nete resim atmis annesi aaa sook oldum..
Hayir bari bana bi aciklama yap, o kizi hangi ara buldun. O kizla 1 ay sonra ayrildi ve bana geri geldi ama afdetmedim. Sonra surekli birileriyle söz yaptı nisan yapti ama hep yuzuk atildi. Bence sorun hep ondan kaynakliydi. Pskolojileri bozukmu yoksa bu bahaneyemi siginiyolar acaba.. Allah yardimcin olsun dik dur. Emin ol at gibi giden it gibi doner. Pisman olacak ama cok gec.

Askerlerin duygusal boşlukları çok fazla. Aile ihtiyaçları karsilanmiyor. Çoğu askeri liseye ailelerinden kopuk olduğu için gidiyorlar. Çaresizlikten. Sonra da kendilerini anlayan bir kadın bulunca herhangi bir konuda O boşluğu kapatma derdine düşüyorlar. Karaktersizlik olarak görmüyorum ben duygusal açlık boşluk zayıflık

Tamam da adam keyfi gitmemiş ki. Mecburen gitmiş. Onun başının etini neden yiyorsunuz.
Evet hata yaptım. Iyi geceler yazmadığı zaman uyuyamadım mesela trip attim. Sabahları uyanınca sana da günaydın yazdım. Aramazsa aramadım. Ararsa simdiye kadar niye aramadın dedim. Sen hiç ozlememissin dedim. Bana soğuk davranma bu evden giderim dedim. Bir sürü salak sacma trip yaptım. O kadın öyle yapmadı dinledi onu anladı.

Şimdi belki de burda bu yazdıklarımı kmse anlamayıp bana yüklenilecek ama yine de yazacağım. Evet sen çok haklısın üzgünsün ve haketmediğin bir şey yaşadın ama karşındaki de insan be. Üstelik çok stresli iş yapan biri ve sen bunalttığını kabul ediyorsun. Ben burda sadece eşine saldıranları anlamıyorum. Eşin her şeyi inkar edip seni de onu da idare etse daha mı iyiydi belli ki onun da içinde bir şeyler bitmiş. Yaptığı şey çok yıkıcı ve kabul edilemez ama yüzde yüz suçlu da diyemiyorum maalesef. Bazan biz kadınlar kaprisin dozunu kaçırıyoruz ve karşımızdaki her şeye rağmen yanımızda olsun istiyoruz

Evet hata yaptım. Iyi geceler yazmadığı zaman uyuyamadım mesela trip attim. Sabahları uyanınca sana da günaydın yazdım. Aramazsa aramadım. Ararsa simdiye kadar niye aramadın dedim. Sen hiç ozlememissin dedim. Bana soğuk davranma bu evden giderim dedim. Bir sürü salak sacma trip yaptım. O kadın öyle yapmadı dinledi onu anladı.
Ahh biz kadınlar. Trip yapınca kendimizi daha kıymetli olacak zannediyoruz. Sana da günaydın diye mesaj gelse bana, terslerim.

Adam kadını bariz aldatmış, hala burda çok mu trip attın, bunalttın yazanlar var.Şaka mısınız acaba?Evet adam zor durumda olabilir, görevi zordur vs de , bu kadın aldatılmayı mı hak ediyor acaba? Konu sahibi kendinizi kötü hissedip durmayın Allah aşkına, adamın mayası bozukmuş, yapmış. Şu adam için kendinizi üzmeyin, inşallah bir an önce kurtulursunuz.

Benim kaprislerim dışında hicbir sorunumuz yoktu. Ben de cok sevmekten ozlemekten ona ulasamamaktan bunalttim onu. O savasta benim cektiklerimin lafi olmaz ki dedim

Bana kızmayın lütfen ihanet, yalan, aldatma affedilecek şeyler değil asla. Bak kendiniz söylüyorsunuz bunalttım diye. Her zaman dedim yine diyorum bu erkeklerin doğası bambaşka bu erkekler sevilmekten çok anlaşılmak istiyorlar. Anlaşılmaya, dinlenilmeye su gibi muhtaçlar. Bunları görmediğinde o göz bir sekilde kayıyor yaptıgı etik değil kesinlikle aldatılmıssınız. Bana vermediği sevgiyi o kadına verdi dediğinize göre merak ettim hiç mi sevgi vermedi size? Belki verdi çok sık verdi verdiği sevgiye de triple cevaplar verdiyseniz bunalmıştır artık vermemiştir.

Ayrıca beyazlaşan saç tekrar nasıl siyahlaşıyor çok merak ettim, böyle bir sey mümkün değil. Çok arabesk takılmayın dünyanın sonu değil.
Sil baştan başlamak zor evet ama hayatı sevmek gerek.

Bu işlere çok üzülüyorum çok.. neden karı-koca birbirinden uzaklaşır neden baska sevgilerde teselli bulur..
Kendinizi hiç tartıyor musunuz? Onu gerçekten ilgisiz bıraktınız mı? Bunları düşünün, birazda olsa vicdanınız sızlıyorsa gelmesini bekleyin oturun yüzyüze konusun bir evlilik telefonda konuşup bitirilecek kadar basit bir sevgililik durumu değil.

Adam aradığını bulamazsa ya da bulduğu ile mutlu olamazsa geri döner ve kendini affettirir bence.
İhanete uğrayan insan hala nasıl sevebiliyor,hatta nasıl saygı duyabiliyor anlayamam,anlamak da istemem.
Yerinde olsam psikolojik destek alırım,kendimi toplarım.
Seni sevmeyen adamı bu kadar yüceltmenin gereği yok,kendini değersizleştiriyorsun sadece.

Aldatılana kadar aldatılan bütün arkadaşlarıma karakter yoksunu insanlarla işiniz olmasin tek celsede boşa gitsin derdim . O duruma düşünce kar zarar hesabı yapıyorsunuz. O duruma düşünce geri geri gidiyorsunuz. Sevginizi yıllarınızı emeklerinizi masaya yatırıyorsunuz. Korkunç bir psikoloji bu. Korkunç . Kimse ihaneti affedemem demesin. Affedip affedilmedigini süreç gösteriyor.

Şimdi belki de burda bu yazdıklarımı kmse anlamayıp bana yüklenilecek ama yine de yazacağım. Evet sen çok haklısın üzgünsün ve haketmediğin bir şey yaşadın ama karşındaki de insan be. Üstelik çok stresli iş yapan biri ve sen bunalttığını kabul ediyorsun. Ben burda sadece eşine saldıranları anlamıyorum. Eşin her şeyi inkar edip seni de onu da idare etse daha mı iyiydi belli ki onun da içinde bir şeyler bitmiş. Yaptığı şey çok yıkıcı ve kabul edilemez ama yüzde yüz suçlu da diyemiyorum maalesef. Bazan biz kadınlar kaprisin dozunu kaçırıyoruz ve karşımızdaki her şeye rağmen yanımızda olsun istiyoruz
o zaman herkes aldatsın.millet 3 kuruş paraya akşama kadar çalışıyor.evet herkes kendine göre stresli bir işte çalışıyor.ama aldatmak karakter meselesidir,işdeğil.her yaşadığımız zorlukta zinaya hırsızlığa koşalım o zaman.evinize bir hırsız girse onada acırsınız parası yok işi yok diye🤣hiç gülesim yoktu.

Yaa evet sevmemem lazım. Bu satırları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Bana vermediği sevgiyi başka kadına verdi.ben burda onun için endişe icin de uykusuz geceler geçirirken o ayakta durmak için başka kadına tutundu ve beni sevmediğini fark edip beni terketti.

Ihanetin acısı zerre kadar. Terkedilmek daha büyük acı ya. Ihanet affedilir de terkedip gitmesi affedilmez. Bu yaşattığı güvensizliğin telafisi yok..
Kadınla sadece sanaldan mı görüşüyor

Back
X