İçim acıyor

Bu işlere çok üzülüyorum çok.. neden karı-koca birbirinden uzaklaşır neden baska sevgilerde teselli bulur..
Kendinizi hiç tartıyor musunuz? Onu gerçekten ilgisiz bıraktınız mı? Bunları düşünün, birazda olsa vicdanınız sızlıyorsa gelmesini bekleyin oturun yüzyüze konusun bir evlilik telefonda konuşup bitirilecek kadar basit bir sevgililik durumu değil.

Artık benim için de geri dönüşü yok. Zaten bu kadar acı çekme sebebim kendi hatalarıma odaklanmam. Ben affedemem bu yasadiklarimi. O kadar büyük acılar çekiyorum ki affedemem, geri dönse bile tutulacak yani kalmadi bu ilişkinin. Beni yanlış anlamışlar geri dönmesini bekliyormuşum gibi algilamislar. Umudum olsa bu ilişkiden bu kadar acı çekmezdim.

Evet hata yaptım. Iyi geceler yazmadığı zaman uyuyamadım mesela trip attim. Sabahları uyanınca sana da günaydın yazdım. Aramazsa aramadım. Ararsa simdiye kadar niye aramadın dedim. Sen hiç ozlememissin dedim. Bana soğuk davranma bu evden giderim dedim. Bir sürü salak sacma trip yaptım. O kadın öyle yapmadı dinledi onu anladı.
Bunlar sebep olamaz siz birbirinize nasip değilsiniz belli ki boşverin artık

Bunlar sebep olamaz siz birbirinize nasip değilsiniz belli ki boşverin artık

Evet çok acı ama bitti. Sonrasında kopek gibi pişman olup geri dönse de bitti. Bitti ya. Şaka gibi bitti bitirdi her şeyi. Yani geri dönecek yüz bile bırakmadı. Bütün zayıf karnımdan bıçakladı beni

Evli adamla mesajlaşan kadınla çok mutlu olacağını sanıyor demek ki :işsiz: Kadın yüzüne gülüp gülüp arkadan boynuzları takarsa, görür kim huzur vermiyor, kim kime iyi geliyor. Edepsizin birine tutulmuş, yolu yol değil, gözü aydın. Siz bu konuyu editlersiniz aldatılmış bana dönmek istiyor diye.

Eşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.

Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Adam bıkmış demek ki. Seninle konuşmak bile ona iyi gelmemiş. Bunu onu haklı çıkartmak için söylemiyorum. Senin yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum. Sen ciddi adımlar at dava aç. Mal paylaşımı falan ne gerekiyorsa. Çok üzücü. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Benim eşimde asker evet çok zor hayatları var ama yok öyle bir dünya..onun için hayat zorda bizler için ne..Yeri geliyor iki çocukla günlerce o hastane senin bu hastane benim,okulları,evin yükü vs..O zaman sizde hemen bulun birini öylemi..Sakın affetmeyin asker adamsın sen bu işin zorluklarını yenimi öğrendin paşam..

Adam kadınla ciddi düşünmuyorum diyip nasıl bosanmak ister ki? Doğruyu söylemiyor. Kadınla ciddi olmasaydi sana dönerdi, pişman olurdu. Kadina mesaj atsan tebrik ederim evli adamın aklıni aldın. Boşanıyoruz sayande falan desen. Kadin da kocanin evli olmadığını biliyorsa öğrenmiş olur. Belki kadını da bekarım diye kandiriyordur

Çok üzücü bir durum. Ancak bu tip kadınlar var özellikle askerleri tercih edip maddi açıdan kullanmak için telefonda falan idare ediyorlar. Eşiniz gibi kaç tanesiyle daha konuşuyordur o allah bilir. Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama baya bi boşlukta kalmış anlaşılan. Onlar bulundukları ortamdan anlık da olsa uzaklaşabilmek için farklı arayışlara giriyorlar sanıyorum. Kardeşim de suriyede iken aynı yollardan geçti ama bekar. Böyle yapışan kendinden yaşça baya büyük iki çocuklu bir kadınla evleneceğim diye tutturdu zor kurtardık paçasını. O psikoloji farklı gerçekten keşke davayı açmamakta dirense idiniz oradayken ne denli sağlıklı karar verebilir bilemedim.

Adama bak hem suçlu hem guclu😡 Haklarını al defolu p gitsin. Kadın ona iyi gelmismismis böyle yuzsuzluk te gorulmemis😡

Mailde çiçekten anladınız. Ayni adrese gidin yada ulaşın arayın. O kadına bakalım neler demiş

Çok üzüldüm, sizde çok üzgünsünüz, şimdi acı çekiyorsunuz hala seviyorsunuz ama geçecek, birden buz kesecek içiniz. Unutacak ve asla görmek istemeyeceksiniz onu. Zaman sadece zaman.
Bu sürede psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Zor şartlarda görev yapan insan karı kız peşinde koşmaz
Eşin kadar tercih ettiği kadın da gurursuz bir pislik
Ben olsam kadını araştırır kocamla olan tüm yazışmaların ekran görüntülerini atar bu kadını kocamdan uzak durması için uyardım ama beni engelledi onursuz bir şekilde hala kocamla görüşmeye devam ediyor falan filan yazardım tüm çevresi bilsin
Burda tüm suç kadında değil elbet ama o mesajları davana sun tazminatını al onları da herkese rezil et
Ve lütfen şunu insan olarak bile sevme artık

Eşim savaş bölgesinde görevde. Çok zor şartlarda çalışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak için. Kadın bunu çok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına çiçek göndermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.

Benden ayrılmak istediğini bir an önce boşanmak istediğini o kadının kendisine çok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını söyledi. Bana zorla boşanma davası açtırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır görmüyorum çok özlüyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu sürece benim krizlerim yüzümden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay önce birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana çok zor günler geçirdiğini ve ayakta durabilmek için bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey düşünmediğini söyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Çok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Çok canım acıyor
Cok zor olacak aglayacaksin krizler gecireceksin zayiflayacaksin.cokeceksin.bu sureci kuaforlerde profosyenel tedavi olacagin terapilerde spor salonlarinda en az hasara indirmek icin oralarda gecirmeni tavsiye ederim.sonra belli bir zaman sonra yuzunde guller acacak.sen guzellesecekain sosyalleseceksin iyileseceksin.o kocanda kopek gibi pisman olacak.hesaplarina guzel guzel fotolari ekle abartmamak sartiyla kapinda yatsin.ve asla donme.

canımsın lütfen bukadar kendini yıpratma öyle karakter yoksunu bi adamı bırak başkasına gitsin zaten emin ol herkesin yaşattıgı mutlaka birgün kendi imtihanı oluyorr
dayım halamı aldattı gitti iki çocuk yaptı o ahlarla ne oldu biliyormusun
Halamın ve bizim gözümüzün önünde kovayla kan kustuu :KK43:
hepatitb +şiroz teşhisi konuldu
cigerimizi yaktı ama onunda cigerini Allah aldı nakil oldu sen düşün
kimsenin yanına kalmıyor
elhamdulillah ...
Insan acı çekince cektirene tabiki ah ediyor ama sizin örneğinizde ben bu acının eşit olmadığını düşündüm. Allah bilir elbette ama ben birine beddua edeceksem benim yaşadığımin aynısını yaşamasını dilerim fazlasını değil..Aldatan aldatilsin mesela..
Konu sahibi çok üzüldüm yasadiklariniza ama o karaktersiz herif yüzünden kendinizi suçlamayın olan olmuş deyin önünüze bakın. Aslında kurtulmuş oldunuz böyle bir şer...den.

Insan acı çekince cektirene tabiki ah ediyor ama sizin örneğinizde ben bu acının eşit olmadığını düşündüm. Allah bilir elbette ama ben birine beddua edeceksem benim yaşadığımin aynısını yaşamasını dilerim fazlasını değil..Aldatan aldatilsin mesela..
Konu sahibi çok üzüldüm yasadiklariniza ama o karaktersiz herif yüzünden kendinizi suçlamayın olan olmuş deyin önünüze bakın. Aslında kurtulmuş oldunuz böyle bir şer...den.
Yanlış anlaşılmasın ben dayımdan örnek verdim sadece

Back
X