Gittim neden böyle yaptığını öğrenmek için bi baktım ki suçlu bile görmüyor kendini umrunda bile değilimNiye gidiyorsun ki ayagina taviz veriyorsun
Evet gittim bi ihtimal pişmandir hatasını biliyodur diye ama söylediği şey günümü s.tin video çektim Özür diledim ne uzatıyon böyle yaparsan beni kaybedersin olduYuhhh... Yavrum sen ne hale gelmişsin ya. Bu kadar argo konuşuyor seviye yerlerde ve sen onun ayağına mı gidiyosun, birde onun için için mi acıyor?
sevgilin arkadaşlarıyla bir yere gitmişti değilmi..Gittim neden böyle yaptığını öğrenmek için bi baktım ki suçlu bile görmüyor kendini umrunda bile değilim
Merak ediyorum niye öyle davrandığını düşmanlığıni 2 senelik ilişki bilmek istiyorumHala bu adam için gözyaşı döküp ayağına gittiğinize yanın...
Evet denize gitmişti .kotuydum aile sorunları hastalık tek istediğim ben varım aşkım demesiydi düşman gibi konuştu ağlarken telefonu kapatıp gitti şimdi uzatma diyor bi açıklama yok böyle olmasının nedeni nesevgilin arkadaşlarıyla bir yere gitmişti değilmi..
Kaybol diyeydin, erkek için insan kendini böyle değersizleştirir mi? Erkek bu be babannem çıksa şimdi koca bulur, sokakta sürüyle var. Değer görmediklerinize fırsat vermeyin. Kim yani karşındaki , üslüp, edep bilmeyen, vasıfsız, seviyesiz boş bir insan.Evet gittim bi ihtimal pişmandir hatasını biliyodur diye ama söylediği şey günümü s.tin video çektim Özür diledim ne uzatıyon böyle yaparsan beni kaybedersin oldu
uff,neden böyle ilgili ağlamaklı davranıyorsun..erkekler güçlü kadınlardan etkilenir..çok hasas görünüyorsun..ona değer verdiğini çok belli ediyorsun..Evet denize gitmişti .kotuydum aile sorunları hastalık tek istediğim ben varım aşkım demesiydi düşman gibi konuştu ağlarken telefonu kapatıp gitti şimdi uzatma diyor bi açıklama yok böyle olmasının nedeni ne
Şu seyimde bile degilsin yazisindan sonrasini okumadim o erkek okadar okunmayacak kadar erkek degilmis yani o laf soylenir mi hic cevap verme daha iyiDün sevgilimle ayrildigimizi olanları anlatmistim gece orda video çekip yollamis affetmicegini biliyorum yazmış neden dedim dün ben o kadar kotuyken niye düşman gibi davrandin bilmiyorum dedi uzatma dedim uzattın yetrr dedi yüz yüze konuşalım dedim isim var dedi uzatmaya devam et s... bile değilsin dedi biri mi var dedim şimdide kendini boyle kandırma dedi ve gitti .biraz önce aradı çok soğuk bir şekilde konuştu geliyorum dedim sen bilirsin dedi.yanima bir düşman gibi oturdu tek bir günüm vardı onuda s.ktin ona rağmen video çekip yolladım hala uzatiyosun dedi .Benim suçum ne dedim ağlarken kötüyüm derken durduk yere niye düşman olup gittin dedim uzatma uzatikca seni dinlemiyorum umrumda değilsin dedi .ne yapmamı bekliyorsun dedim sarılmani dedi ya kırgınlıgim gözyaşım ne olucak dedim kapıyı gösterdi çıktım gittim bana düşman gibi bakıyordu .Haklı ken haksız olduğuma mı yanim yoksa durduk yere bana düşman olup susmami beklemesine mi içim acıyor bogazim dugumlendi sanki
Çok çok sinirli herseyi yapar ve uzatma derağresif gibi geldi bana..sana göre fazla sert..
Sadece neden böyle oldu merak ediyorum .ayrıldık zatenterbiyesiz ya... ayrıl, bu adamdan ne medet umuyorsun ki...
Öyle dedin neden bilmiyorumŞu seyimde bile degilsin yazisindan sonrasini okumadim o erkek okadar okunmayacak kadar erkek degilmis yani o laf soylenir mi hic cevap verme daha iyi
Elimde değil yapim bu o da çok iyi bilir duygusalim üzüldügum de kendimi tutamam o da çok ağladı yanımda ne var ki bundauff,neden böyle ilgili ağlamaklı davranıyorsun..erkekler güçlü kadınlardan etkilenir..çok hasas görünüyorsun..ona değer verdiğini çok belli ediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?