Icım acıyor

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Dün sevgilimle ayrildigimizi olanları anlatmistim gece orda video çekip yollamis affetmicegini biliyorum yazmış neden dedim dün ben o kadar kotuyken niye düşman gibi davrandin bilmiyorum dedi uzatma dedim uzattın yetrr dedi yüz yüze konuşalım dedim isim var dedi uzatmaya devam et s... bile değilsin dedi biri mi var dedim şimdide kendini boyle kandırma dedi ve gitti .biraz önce aradı çok soğuk bir şekilde konuştu geliyorum dedim sen bilirsin dedi.yanima bir düşman gibi oturdu tek bir günüm vardı onuda s..... ona rağmen video çekip yolladım hala uzatiyosun dedi .Benim suçum ne dedim ağlarken kötüyüm derken durduk yere niye düşman olup gittin dedim uzatma uzatikca seni dinlemiyorum umrumda değilsin dedi .ne yapmamı bekliyorsun dedim sarılmani dedi ya kırgınlıgim gözyaşım ne olucak dedim kapıyı gösterdi çıktım gittim bana düşman gibi bakıyordu .Haklı ken haksız olduğuma mı yanim yoksa durduk yere bana düşman olup susmami beklemesine mi içim acıyor bogazim dugumlendi sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye gidiyorsun ki ayagina taviz veriyorsun

Yuhhh... Yavrum sen ne hale gelmişsin ya. Bu kadar argo konuşuyor seviye yerlerde ve sen onun ayağına mı gidiyosun, birde onun için için mi acıyor?

Yuhhh... Yavrum sen ne hale gelmişsin ya. Bu kadar argo konuşuyor seviye yerlerde ve sen onun ayağına mı gidiyosun, birde onun için için mi acıyor?
Evet gittim bi ihtimal pişmandir hatasını biliyodur diye ama söylediği şey günümü s.tin video çektim Özür diledim ne uzatıyon böyle yaparsan beni kaybedersin oldu

Hala bu adam için gözyaşı döküp ayağına gittiğinize yanın...

sevgilin arkadaşlarıyla bir yere gitmişti değilmi..
Evet denize gitmişti .kotuydum aile sorunları hastalık tek istediğim ben varım aşkım demesiydi düşman gibi konuştu ağlarken telefonu kapatıp gitti şimdi uzatma diyor bi açıklama yok böyle olmasının nedeni ne

Evet gittim bi ihtimal pişmandir hatasını biliyodur diye ama söylediği şey günümü s.tin video çektim Özür diledim ne uzatıyon böyle yaparsan beni kaybedersin oldu
Kaybol diyeydin, erkek için insan kendini böyle değersizleştirir mi? Erkek bu be babannem çıksa şimdi koca bulur, sokakta sürüyle var. Değer görmediklerinize fırsat vermeyin. Kim yani karşındaki , üslüp, edep bilmeyen, vasıfsız, seviyesiz boş bir insan.

uff,neden böyle ilgili ağlamaklı davranıyorsun..erkekler güçlü kadınlardan etkilenir..çok hasas görünüyorsun..ona değer verdiğini çok belli ediyorsun..

Şu seyimde bile degilsin yazisindan sonrasini okumadim o erkek okadar okunmayacak kadar erkek degilmis yani o laf soylenir mi hic cevap verme daha iyi

ağresif gibi geldi bana..sana göre fazla sert..

uff,neden böyle ilgili ağlamaklı davranıyorsun..erkekler güçlü kadınlardan etkilenir..çok hasas görünüyorsun..ona değer verdiğini çok belli ediyorsun..
Elimde değil yapim bu o da çok iyi bilir duygusalim üzüldügum de kendimi tutamam o da çok ağladı yanımda ne var ki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…