Icım acıyor

Bi zaman sonra unuturum biliyorum ama çok farklı başlamıştı ne sözlerle ne kadar uğramıştı o çok istemişti beni ben hep reddetmistim ama şimdi hicmisim sanki hiç sevmemis gibi

Silmelisin tabi ki o lafi soyleyenin yaninda ne diye dolasacalsin birdaha yine ayni lafi
soylemesi icin mi geri doneceksin sana deger verecek adam mi bak ADAM diyorum kalmadi o lafi gururu olan asikta olsa kaldiramaz kendini kucuk dusurtme bunun icin yasamiyorsun sen

Herşey de neden aramamak lazım karakteri bozuk demek ki

Şimdi bile ben mi bu duruma getirdim uzattım suçlu ben miyim diye düşünüyorum suç bende mi hata bende mi

Öylesi beni bulmaz o da başta böyleydi onun için oldum ama Sonuç aynı aynı
Basta oyleydi diyosun demekki gercek kisiligini saklamis senden rol yapmis kendine bagliyana kadar sana bisey soluyeyim mi? hickimseye kendinden cok deger vermiceksin o kimki karsisinda agliyosun, hatan neydi?bilseki sana bir yanlis yaptiginda onu birakabileceksin bak bakalim seni uzebiliyomu essek gibide saygili olur demem oki uzerine dusme aglama karsisinda hataliysa birak o dusunsun sen ne kosuyosunki pesinde?su erkekler cok cakal kendilerine bagliyana kafar prensesgibi davraniyolar prens oluyolar bagladiklarindan emin olduklarinda seytani ruhlari cikiveriyo ortaya nasil olsa bu kiz beni.birakamaz istedigim gibi oynarim diyo

Peki sence ben hatalı miyim ona karşı yanlış yaptığım birsey var mı yani bu olayda suç benim mi

Hı ver eline ipleri!...
Hint kumaşı mi Allah askina. At tekmeyi sana dediği kelimeden olsun gitsin. (terbiyem elvermedi) ;(;(;(;(;(;(

Ben herseyi geçtim seninle konusma uslubuna takildim. Bundan adam olmaz.

Sence degmez mi tatlım? Ailen gelsin odunun biri kızımıza küfür etsin diye mi emek verdi sana? Bugün bunu diyen yarın ne söyler bilmiyorum. Küfür kültürü geniş olur bu tiplerin.
Ilk degisi değil.Bu sözler için günlerce konusmadigim oldu ama her sinir anında der ailem bana ses tonunu bile yükseltmez

Ilk degisi değil.Bu sözler için günlerce konusmadigim oldu ama her sinir anında der ailem bana ses tonunu bile yükseltmez
kuzum kabullenmissin durumu sanki. İlk deyişi değil demek ne demek. Vur ağzının ortasına küreği. Bak bakayım diyebiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…