Bi zaman sonra unuturum biliyorum ama çok farklı başlamıştı ne sözlerle ne kadar uğramıştı o çok istemişti beni ben hep reddetmistim ama şimdi hicmisim sanki hiç sevmemis gibiEvet unutursun kimleri neleri unutmadik ki simdi elinden telefonu birak ac pencereni derin bir nefes al ben iyi olucam hayatimi kotu etkileyen insanlardan kurtulucam Allahim beni hayirli insanlarla karsilastir diye kendini telkin ediyorsun 10 gun sonra acin azaliyor yeni hobiler edin beynini baska kanala aktar dusuncelerini ilk 3 ayin sonunda bana mesaj atacaksin haklisin gecti diye bu kadar basit ask sevgi biter aliskanliklar insani zorlar o kotu aliskanligida kendimizi motive ederek atlatiyoruz
Doğru insanın o olduğuna o kadar emindim ki güzel geçen çok zamanımız oldugeçecek zamanla... sonra birgün karşına öyle bir adam çıkacak ki off bununla mı zaman harcamışım ağlamışım diceksin şu herif için..
Silmelisin tabi ki o lafi soyleyenin yaninda ne diye dolasacalsin birdaha yine ayni lafiYine Arıcak biliyorum bi kaç gün sonra barisalim diyece. Gbu sevgi mi alışkanlık mi bilmiyorum ona ne yaptım bilmiyorum suçsuz ken suçlu oldum ama kendime guvenemiyorum o kadar ani var o kadar söz yasanmislik var onun için bitirmedim hep geri döndüm şimdi herseyi sil meli miyim
anlıyorum ama daha çook zaman var önünde....Doğru insanın o olduğuna o kadar emindim ki güzel geçen çok zamanımız oldu
Herşey de neden aramamak lazım karakteri bozuk demek kiTamam görünen o ki şuanda vermiyor. Öyle süreli değil bu işler seviyor olabilirsin ama bir saygı olmalı ilişkide ağzına geleni saymamalı sen onun kahve arkadaşı değilsin. O haddini bilmiyorsa bildireceksin. Terbiye dersi verecek halin yok bu saatten sonra, bak ne güzel çirkinde değilmişsin, terk et gitsin.
Şimdi bile ben mi bu duruma getirdim uzattım suçlu ben miyim diye düşünüyorum suç bende mi hata bende miSilmelisin tabi ki o lafi soyleyenin yaninda ne diye dolasacalsin birdaha yine ayni lafi
soylemesi icin mi geri doneceksin sana deger verecek adam mi bak ADAM diyorum kalmadi o lafi gururu olan asikta olsa kaldiramaz kendini kucuk dusurtme bunun icin yasamiyorsun sen
Haklısın çok zaman var ama bilmiyorum suan mantıklı düşünemiyorumanlıyorum ama daha çook zaman var önünde....
Basta oyleydi diyosun demekki gercek kisiligini saklamis senden rol yapmis kendine bagliyana kadar sana bisey soluyeyim mi? hickimseye kendinden cok deger vermiceksin o kimki karsisinda agliyosun, hatan neydi?bilseki sana bir yanlis yaptiginda onu birakabileceksin bak bakalim seni uzebiliyomu essek gibide saygili olur demem oki uzerine dusme aglama karsisinda hataliysa birak o dusunsun sen ne kosuyosunki pesinde?su erkekler cok cakal kendilerine bagliyana kafar prensesgibi davraniyolar prens oluyolar bagladiklarindan emin olduklarinda seytani ruhlari cikiveriyo ortaya nasil olsa bu kiz beni.birakamaz istedigim gibi oynarim diyoÖylesi beni bulmaz o da başta böyleydi onun için oldum ama Sonuç aynı aynı
Peki sence ben hatalı miyim ona karşı yanlış yaptığım birsey var mı yani bu olayda suç benim miBasta oyleydi diyosun demekki gercek kisiligini saklamis senden rol yapmis kendine bagliyana kadar sana bisey soluyeyim mi? hickimseye kendinden cok deger vermiceksin o kimki karsisinda agliyosun, hatan neydi?bilseki sana bir yanlis yaptiginda onu birakabileceksin bak bakalim seni uzebiliyomu essek gibide saygili olur demem oki uzerine dusme aglama karsisinda hataliysa birak o dusunsun sen ne kosuyosunki pesinde?su erkekler cok cakal kendilerine bagliyana kafar prensesgibi davraniyolar prens oluyolar bagladiklarindan emin olduklarinda seytani ruhlari cikiveriyo ortaya nasil olsa bu kiz beni.birakamaz istedigim gibi oynarim diyo
Kendi kendimi yer oldum bu duruma ben mi getirdim diyePeki sence ben hatalı miyim ona karşı yanlış yaptığım birsey var mı yani bu olayda suç benim mi
yahu canım,hata sende diyelim,zaten kalkıp gitmişsin ayagına.hatanı telafi etmişsin yani.Kendi kendimi yer oldum bu duruma ben mi getirdim diye
Gittim ayağına neden diye sormak için o ise sarılmami bekliyorduyahu canım,hata sende diyelim,zaten kalkıp gitmişsin ayagına.hatanı telafi etmişsin yani.
peygamber sabrın varmış.
Ben herseyi geçtim seninle konusma uslubuna takildim. Bundan adam olmaz.Dün sevgilimle ayrildigimizi olanları anlatmistim gece orda video çekip yollamis affetmicegini biliyorum yazmış neden dedim dün ben o kadar kotuyken niye düşman gibi davrandin bilmiyorum dedi uzatma dedim uzattın yetrr dedi yüz yüze konuşalım dedim isim var dedi uzatmaya devam et s... bile değilsin dedi biri mi var dedim şimdide kendini boyle kandırma dedi ve gitti .biraz önce aradı çok soğuk bir şekilde konuştu geliyorum dedim sen bilirsin dedi.yanima bir düşman gibi oturdu tek bir günüm vardı onuda s.ktin ona rağmen video çekip yolladım hala uzatiyosun dedi .Benim suçum ne dedim ağlarken kötüyüm derken durduk yere niye düşman olup gittin dedim uzatma uzatikca seni dinlemiyorum umrumda değilsin dedi .ne yapmamı bekliyorsun dedim sarılmani dedi ya kırgınlıgim gözyaşım ne olucak dedim kapıyı gösterdi çıktım gittim bana düşman gibi bakıyordu .Haklı ken haksız olduğuma mı yanim yoksa durduk yere bana düşman olup susmami beklemesine mi içim acıyor bogazim dugumlendi sanki
Yani sadece o cümle bile vazgeçmeye yeter miHı ver eline ipleri!...
Hint kumaşı mi Allah askina. At tekmeyi sana dediği kelimeden olsun gitsin. (terbiyem elvermedi) ;(;(;(;(;(;(
Her sinirlendiginde böyle konuşuyorBen herseyi geçtim seninle konusma uslubuna takildim. Bundan adam olmaz.
Sence degmez mi tatlım? Ailen gelsin odunun biri kızımıza küfür etsin diye mi emek verdi sana? Bugün bunu diyen yarın ne söyler bilmiyorum. Küfür kültürü geniş olur bu tiplerin.Yani sadece o cümle bile vazgeçmeye yeter mi
Ilk degisi değil.Bu sözler için günlerce konusmadigim oldu ama her sinir anında der ailem bana ses tonunu bile yükseltmezSence degmez mi tatlım? Ailen gelsin odunun biri kızımıza küfür etsin diye mi emek verdi sana? Bugün bunu diyen yarın ne söyler bilmiyorum. Küfür kültürü geniş olur bu tiplerin.
kuzum kabullenmissin durumu sanki. İlk deyişi değil demek ne demek. Vur ağzının ortasına küreği. Bak bakayım diyebiliyor muIlk degisi değil.Bu sözler için günlerce konusmadigim oldu ama her sinir anında der ailem bana ses tonunu bile yükseltmez
Onun sana saygisi yoksa senin kendine saygin olsun buna izin verme canim kimse seninle boyle konuşamaz.Her sinirlendiginde böyle konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?