Icım acıyor

O 1 sene peşimde koştu .Öyle çirkin değilim etrafımda çok insan vardı ben onu seçtim çok değer verirdi bana

Elimde değil yapim bu o da çok iyi bilir duygusalim üzüldügum de kendimi tutamam o da çok ağladı yanımda ne var ki bunda
neden ağlaşıyorsunuz..sinirleri bozuk sanırım..böyle biriyle evli olduğunu düşünsene..evlenince sinirlerin bozulması için daha çok neden oluyor..ya o zaman döverse

O 1 sene peşimde koştu .Öyle çirkin değilim etrafımda çok insan vardı ben onu seçtim çok değer verirdi bana
Tamam görünen o ki şuanda vermiyor. Öyle süreli değil bu işler seviyor olabilirsin ama bir saygı olmalı ilişkide ağzına geleni saymamalı sen onun kahve arkadaşı değilsin. O haddini bilmiyorsa bildireceksin. Terbiye dersi verecek halin yok bu saatten sonra, bak ne güzel çirkinde değilmişsin, terk et gitsin.

Şimdi ne oldu ona bunu merak ediyorum ayrıldım evet ama hala seviyorum çok dedim küfür etme diye çok söz verdi ama konuşması her lafı bu

Elimde değil yapim bu o da çok iyi bilir duygusalim üzüldügum de kendimi tutamam o da çok ağladı yanımda ne var ki bunda
Aglayacak kadar duygusal senin hislerini yok sayacak kiracak kadar okuz ikisi bir bunyeye agar gelmis
Bak guzelim o kiymetli goz yaslarini hoc inci gibi dizme seni mutluluktan aglatacak deger verecek biri cikar karsina okuzle vakit gecirme sal gitsin

Guzelde bi kizmissin yazik etme kendine daha evlenmeden boyleyse evlenince seni mutis bir bunalim bekliyo haberin ola.yol yakinken uysal kalbini kirmayan saygili davranan birisini bul

Aglayacak kadar duygusal senin hislerini yok sayacak kiracak kadar okuz ikisi bir bunyeye agar gelmis
Bak guzelim o kiymetli goz yaslarini hoc inci gibi dizme seni mutluluktan aglatacak deger verecek biri cikar karsina okuzle vakit gecirme sal gitsin
Unutur muyum onu peki elim hep telefonda

Öyle dedin neden bilmiyorum
Sonucta agzindan cikmis mi cikmis seni seviyorum dese geri mi donceksin bunu diyince ne yapman gerektigini biliyorsundur umarim cok asagilayyici bir soz ve sen halen asagilanmayi kabul ediyormusunda konusmaya devam ettin direk cevaap vermeyecektin sen kendine deger vermezsen baskasindan deger bekleme once kendini asagilayanlarla hic bi sekilde konusmayacagini degerli olanin sen oldugunu dusun sen kendine bu laflari soylemesine izin verdikce canini yakan cok olur

Unutur muyum onu peki elim hep telefonda
Evet unutursun kimleri neleri unutmadik ki simdi elinden telefonu birak ac pencereni derin bir nefes al ben iyi olucam hayatimi kotu etkileyen insanlardan kurtulucam Allahim beni hayirli insanlarla karsilastir diye kendini telkin ediyorsun 10 gun sonra acin azaliyor yeni hobiler edin beynini baska kanala aktar dusuncelerini ilk 3 ayin sonunda bana mesaj atacaksin haklisin gecti diye bu kadar basit ask sevgi biter aliskanliklar insani zorlar o kotu aliskanligida kendimizi motive ederek atlatiyoruz

Yine Arıcak biliyorum bi kaç gün sonra barisalim diyecek bu sevgi mi alışkanlık mi bilmiyorum ona ne yaptım bilmiyorum suçsuz ken suçlu oldum ama kendime guvenemiyorum o kadar ani var o kadar söz yasanmislik var onun için bitirmedim hep geri döndüm şimdi herseyi sil meli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…