Evladından vaz gecemezsin o canından bir parça..Aldatıldım boşandım çocuğum var 2,5 yasında mahkeme kararı velayet bende yaz dönemi 30 gün babada kalır şeklinde.30 çok daha küçük aylara bölelim dedim kabul etmedi tamam bari arada alayım göreyim 1 gece dedim aldım geri bırakırken çocuk kıyameti kopardı gitme bırakma beni diye kendisi yok Muş evde ailesi teslim aldı bırakacağım saati bile bile izinli olduğu halde almak için zaman ayırmadı çocuğun çığlıkları hala kulaklarımda çıldıracagım daha 20 gün var haftaya 1 gün daha görmek için alsam yine bırakması var bu sefer bana bırak ağlamaması için diyor madem bu kadar düşünceliydin bırakacağım saati biliyorsun neden ona göre program yapmadın daha 20 gün var bir daha almasam mı ne yapayım siz söyleyin
Telefon ile iletişime geçmek istemiyorum çünkü çocuk bendeyken bu sefer o sürekli beni bu konuda rahatsız edecek bunu istemiyorum artık çok yoruldumTelefonda görüşün sık sık, onu bırakmadığınızi babasının onu çok özlediği için babasın da biraz kalmasi gerektiğini ama yine alacağınızı anlatın. Oradayken yapmasi için ona görev verin mesela. Diyelimki sabah kahvaltısından önce pencereden bir kuş görme gibi. Ufak şeyler yapabileceği ve aklını dağıtacaği şeyler. Ama almayin sure Dolasiya kadar. Cok yıpranicak yoksa kuzucuk.
Ne kadar zor bi durumEvladından vaz gecemezsin o canından bir parça..
Vazgeçmek değil bu diyorum sabret 20 gün kaldı alma huzuru kaçmasın sonra hep seninle diyorum bir tarafımda al diyor ama bırakırken ağlıyor nolur dua edin getirip bakamıyorum diye bıraksın nolur dua edinEvladından vaz gecemezsin o canından bir parça..
Çalışıyor ve hiç tanımadığı bir aile ile şuanda yaşıyor onları toplasan 3/4 kez gördü önceden kopuk kopuk. Babası izin almıştı izini bitti ailesi bakıyor inş bırakırlar nolur dua ediniyi ama babasi calisiyorsa, 2.5 yasindaki cocugun 30 gunlugune babaya verilmesi ne sacma bir is.
Anası babası bakarsa bırakmaz işte sorun oVazgeçmek değil bu diyorum sabret 20 gün kaldı alma huzuru kaçmasın sonra hep seninle diyorum bir tarafımda al diyor ama bırakırken ağlıyor nolur dua edin getirip bakamıyorum diye bıraksın nolur dua edin
Babası var çalışıyor sonuçta velayet bende ama bende çalışıyorum o da bunu kullanır bu olmazBabası yoksa bırakmasaydınız
Ailesini kapsıyor mu velayet
Ama daha çok küçük bebeğiniz, hiç değilse sesinizi duymak rahatlatır, bak seni terk etmiyorum geçici süre de oradasın, seni seviyorum demeniz lazım. Birde arkadaş yazmış mahkeme açıp görüş zamanının yeniden düzenlenmesini sağlayin. Daha bebek o size ihtiyacı varTelefon ile iletişime geçmek istemiyorum çünkü çocuk bendeyken bu sefer o sürekli beni bu konuda rahatsız edecek bunu istemiyorum artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?