İçim bin parça

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
Aldatıldım boşandım çocuğum var 2,5 yasında mahkeme kararı velayet bende yaz dönemi 30 gün babada kalır şeklinde.30 çok daha küçük aylara bölelim dedim kabul etmedi tamam bari arada alayım göreyim 1 gece dedim aldım geri bırakırken çocuk kıyameti kopardı gitme bırakma beni diye kendisi yok Muş evde ailesi teslim aldı bırakacağım saati bile bile izinli olduğu halde almak için zaman ayırmadı çocuğun çığlıkları hala kulaklarımda çıldıracagım daha 20 gün var haftaya 1 gün daha görmek için alsam yine bırakması var bu sefer bana bırak ağlamaması için diyor madem bu kadar düşünceliydin bırakacağım saati biliyorsun neden ona göre program yapmadın daha 20 gün var bir daha almasam mı ne yapayım siz söyleyin

Verdi işte kanun karşıda ki dıygusuzda aldı götürdü aylara bölelim dedim kabul etmedi daha aldatılmalı hazmedemeyen ben bununla mücadele ediyorum çok kötüyüm

Ah yaa o kadar küçük çocuk annecen nasıl 30 gün ayrı koyulabilir. İnanamıyorum. Aşırı üzüldüm. Hem yavrunuza hem size... Eski kocanız da nasıl bir insan, nasıl bir baba insan el kadar evladına böyle bir şoku nasıl yaşatır... Bence mümkün oldukça görün ve arayın. Çocuk terkedilmiş hissetmesin

Telefonda görüşün sık sık, onu bırakmadığınızi babasının onu çok özlediği için babasın da biraz kalmasi gerektiğini ama yine alacağınızı anlatın. Oradayken yapmasi için ona görev verin mesela. Diyelimki sabah kahvaltısından önce pencereden bir kuş görme gibi. Ufak şeyler yapabileceği ve aklını dağıtacaği şeyler. Ama almayin sure Dolasiya kadar. Cok yıpranicak yoksa kuzucuk.

Bu kararı veren hakim hangi kafayı yaşıyormuş acaba? Büyük olsa anlayacağım da henüz 2.5 yaşındaki bebek anneden bu kadar ayrı kalabilir mi?

Hemen yeni bir mahkeme açın, bu kararın düzeltilmesi için talepte bulunun. Bebeğinize çok üzüldüm, bu travmayı yaşamaya hakkı yok.

Evladından vaz gecemezsin o canından bir parça..

Telefon ile iletişime geçmek istemiyorum çünkü çocuk bendeyken bu sefer o sürekli beni bu konuda rahatsız edecek bunu istemiyorum artık çok yoruldum

iyi ama babasi calisiyorsa, 2.5 yasindaki cocugun 30 gunlugune babaya verilmesi ne sacma bir is.
Çalışıyor ve hiç tanımadığı bir aile ile şuanda yaşıyor onları toplasan 3/4 kez gördü önceden kopuk kopuk. Babası izin almıştı izini bitti ailesi bakıyor inş bırakırlar nolur dua edin

Vazgeçmek değil bu diyorum sabret 20 gün kaldı alma huzuru kaçmasın sonra hep seninle diyorum bir tarafımda al diyor ama bırakırken ağlıyor nolur dua edin getirip bakamıyorum diye bıraksın nolur dua edin
Anası babası bakarsa bırakmaz işte sorun o

Telefon ile iletişime geçmek istemiyorum çünkü çocuk bendeyken bu sefer o sürekli beni bu konuda rahatsız edecek bunu istemiyorum artık çok yoruldum
Ama daha çok küçük bebeğiniz, hiç değilse sesinizi duymak rahatlatır, bak seni terk etmiyorum geçici süre de oradasın, seni seviyorum demeniz lazım. Birde arkadaş yazmış mahkeme açıp görüş zamanının yeniden düzenlenmesini sağlayin. Daha bebek o size ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…