Onlar bakıyor ama bebekken ben işteyken yoruldum gel kendin bak ben gidiyorum diye bebeğimi bırakan kadın bakıyor gelde çaldırmaAnası babası bakarsa bırakmaz işte sorun o
Yok evde babası yoksa bırakmasaydınız demek istedimBabası var çalışıyor sonuçta velayet bende ama bende çalışıyorum o da bunu kullanır bu olmaz
Karşımda ki anlayışsız bana gece mesaj atma gündüz yaz bişey olursa diyorum ona rağmen geçen 1 de 2 de mesaj atıyor çocuk için bu adamı geri kalan 11 ay çekmek istemiyorumAma daha çok küçük bebeğiniz, hiç değilse sesinizi duymak rahatlatır, bak seni terk etmiyorum geçici süre de oradasın, seni seviyorum demeniz lazım. Birde arkadaş yazmış mahkeme açıp görüş zamanının yeniden düzenlenmesini sağlayin. Daha bebek o size ihtiyacı var
Bırakmam lazımdı bu sefer kaçırdı DİE şikayet ederdiYok evde babası yoksa bırakmasaydınız demek istedim
Cok üzüldümKarşımda ki anlayışsız bana gece mesaj atma gündüz yaz bişey olursa diyorum ona rağmen geçen 1 de 2 de mesaj atıyor çocuk için bu adamı geri kalan 11 ay çekmek istemiyorum
İnş Allah’ımı inşCok üzüldümdualarınız kabul olur inşallah, bakamayıp geri getirirler
Telefon ile iletişime geçmek istemiyorum çünkü çocuk bendeyken bu sefer o sürekli beni bu konuda rahatsız edecek bunu istemiyorum artık çok yoruldum
Yapar mıydı ciddenBırakmam lazımdı bu sefer kaçırdı DİE şikayet ederdi
Bana 4 ay önce çocuğu bırakırken ağladı diye mesaj attı bende o çocuk unutur oyalanır hemen dedim ben o gün ben aldığım da ve senin arkandan ağlarsa ne yaşayacaksın o gün göreceğim demişti yani ego tatmin etti çocuğunu madem bu kadar seviyordun annesini niye aldattın şerefsızYapar mıydı cidden
Ne garip ya bir zamanlar en yakınken
Babası sonuçta
Belki öyle çığlık çığlığa görseydi kıyamazdı
İyi de bu sürede telefonda bile konuşmayacak mısınız çocukla? Siz de normal düşünmüyorsunuz. Arayıp rahatlatın çocuğu..
Çocuk sizinleyken arasın konuşsun zaten eşiniz. Ne zararı var ki bunun?
İstemeyebilirsiniz ama oğlunuzun babasıyla iletişimi şart. Araya çok mesafe girerse sonra hep böyle sizden ayrılırken kıyameti koparmaya devam eder..
Babasının her hafta sabah 9 akşam 6 görme hakkı var ama ben istediği sürece yatılı gönderdim 1 gece hepMahkemeye tekrar başvurup karar bozulmaz mı acaba, daha çok küçük bu kadar uzun süre hem anneden hem babadan ayrı kalması zor, babasını her hafta görüyor mu peki? Çok üzüldüm...
Alah razı olsun dün akşam o koca yaştaki insanlardan bu öcüyüm ağlatma al götür kalan günleri parça parça alırız demelerini bekledim demediler içim yangın yeriAz önce haberlerde icra yoluyla alınan bir kız çocuğu gördüm. Babadan anneye gitmek istemiyor deliriyordu ağlamaktan
Çok üzüldüm yasaları bilmiyorum bu konularda. Ama çok içim acıdı, zorla alınan bir eşya değilki çocuk yahu. Aman psikolojileri bozulmasın diye gözlerinin içine bakıyoruz zorla kopartılıp alınması ne demektir.
Elin adamları zorla aldı yavruyu.
Size de çok üzüldüm şimdi.
Serzenişinizde çok haklısınız. Hiçbir bilgim fikrim yok ama Allah kolaylık versin sabır versin, gönlünüze göre yeni bir düzen versin demek isterim.
Yani babasına alışkın o zaman, boşandıktan sonra her hafta gördü.Babasının her hafta sabah 9 akşam 6 görme hakkı var ama ben istediği sürece yatılı gönderdim 1 gece hep
Karşımda ki anlayışsız bana gece mesaj atma gündüz yaz bişey olursa diyorum ona rağmen geçen 1 de 2 de mesaj atıyor çocuk için bu adamı geri kalan 11 ay çekmek istemiyorum
Ne saçma anasının göresi tuttu heraldeOnlar bakıyor ama bebekken ben işteyken yoruldum gel kendin bak ben gidiyorum diye bebeğimi bırakan kadın bakıyor gelde çaldırma
Hayır ilgilenmeye çalışan bana aldattığı kadınla birlikteyken 1 ay çocuğum nasıl bile demedi ne zamanki kadından tekmeyi yedi ortaya çıktı geldi ve ayrıldım dedi çocuğu düşünen bir ebebeyn mi buSiz de iyi değilsiniz. Tamam siz annesi olabilirsiniz ama o da babası. Çocuğunuzu 11 ay babasından mahrum bırakmaya hakkınız yok. Ve babasının çocuğunu araması ihtimaline karşı 30 gün boyunca evladınızı kendinizden mahrum bırakıyorsunuz.
Eşiniz ne yapmış olursa olsun çocuğunuzun babası ve çocuğuyla ilgilenmeye çalışan bir babaysa böyle davranmak yerine buna sevinmelisiniz.
Çok kötüyüm içim acıyor canım yanıyorYani babasına alışkın o zaman, boşandıktan sonra her hafta gördü.
Bence arayın ve konuşun çocuğunuzla, bendeykende bu sefer babası da sık sık arar bunu kullanır diyorsunuz ama çocuğunuzun buna da ihtiyacı varsize kötü şeyler yaşatmış olabilir çok zor haklısınız ama çocuğunuz açısından bakın duruma.
Çok normal, aldatmış sizi daha çok yeni bunu hazmetmeniz zaman alır ama siz annesiniz, çocuğunuzu düşününÇok kötüyüm içim acıyor canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?