İçim bin parça

Ne duasi, dua ile olacak ismi? Baba bakmiyorsa cocugu vermeyeceksin. Mahkeme acilirsa, acilsin. Cocugun tanimadigi bir ailede isi ne? Ve 30 gün cidden cok. Kim o kadar cok cocuksuz kalir? Derhal dava ac canim.

Çok üzüldüm çocuğunuza 1 ay annesiz çok ama çok uzun bir süre kiminle kalırsa kalsın. Tekrar mahkeme açsanız olmaz mı? Bir de alternatif yolları denemelisiniz ne kadar canınız yansa da belki iş çıkışı gidip oynayabilir ya da yatma saatinde gidip uyutabilirsiniz vs hiç yolu yok mu gitmenizin? Daha çok küçük yazık değil mi

Yok giremem o eve benim yaşadıklarım o kadar ağır şeyler ki psikolojik tedavi noktasına getirdiler beni görüyorum da tedavi şimdi çocuğum dönsün onunlada gideceğim bu süreç için

Allah yardımcın olsun ama genelde velayet anneye veriliyor neden böyle oldu ki üzüldüm

2 hafta önce bende babasının icra yoluyla almaya geldiği bir erkek çocuğuna şahit oldum. Babasının kucağında nasıl çırpınıp ağlıyor, bağırıyordu kuzum. Yanından geçip gitmek durumunda kaldım ama çok zoruma gitti, dolu dolu oldu gözlerim...Keşke boşanmalar bu kadar zor olmasa, o minik yürekler bu kadar ağır yükler taşımasa...

Allah yardımcın olsun, inşallah bir mucize olur evladın bir daha bu ayrılığı yaşamaz demek için geldim.

Hakim kafayı yemiş.
30gün ne demek ya.
Daha bebek o.
2bck yaşında çocugum var.
Değil babası , sülalesi gelse alamaz 30gün.
Başlarım mahkemesine.
Ama olan sadece çocuklara oluyor malesef.
İyi bir avukat bulun gerekirse düzenleme getirtin bu sürece.çok mantıksız.

Maalesef öyle beni ayakta uyutmuş birlikte oldugumuzun sabahı başka kadınlara koşmuş herşeyi sakladım avukata verirken ki ses kaydına kadar tüm delillerim duruyor oğlum sorarsa ilerde diye.serefsiz diyor ki oğlum bana karılık yapamadı derim kendi kararını kendi verir seni secersede kendi bilir diyo gelde çıldırma.cıcugu bile kıskandı benden sen hep onunla ilgileniyorsun gezip tozamıyoruz bırak ailene gezip tozalım biz bilme. Ne yapalım derdindeydi hep

Allahım sabır versin.
çok zor bır durum.ben okula gonderdiğimde burnumda tutuyor kaldıkı bır ay.
tabıkı vazgeçme almasam ne demek. anneden asla mahrum kalmamalı bır bebek.

içim parçalandı. karar çok yanlış bunu değiştirme şansınız yok mu ? hakim nasıl böyle bir karar veriyor. eşiniz de baba olamaz öyle baba olmaz olsun zaten

içim parçalandı. karar çok yanlış bunu değiştirme şansınız yok mu ? hakim nasıl böyle bir karar veriyor. eşiniz de baba olamaz öyle baba olmaz olsun zaten
Getirir inş ve bu 1 ay geçer biran önce diye bekliyorum

benim bildiğim bizzat baba teslim almak zorunda...
orada olması gerekmiyor mu mecbur..
eğer öyleyse bunu kullanarak tekrar mahkeme açabilirsiniz...
teslim almıyor diye..

benim bildiğim bizzat baba teslim almak zorunda...
orada olması gerekmiyor mu mecbur..
eğer öyleyse bunu kullanarak tekrar mahkeme açabilirsiniz...
teslim almıyor diye..
Şahsen bende almıyorum işte oluyorum annem alıyor bunu kullanamam o yüzden

Şahsen bende almıyorum işte oluyorum annem alıyor bunu kullanamam o yüzden
hmm...
o zaman yine bi mahkemeye gitseniz..
yani 30 gün hakketten 2.5 yaş çocuğu durmaz ki...
senede 30 gün hafta sonları alsın hadi...
15 hafta eder...
ne bileyim onun gibi bir karar verilemez mi ki?

Allah yardımcınız olsun içim acıdı okurken
ne yapın edin konuşun eski eşle
1 ay çok süt kuzusu o duramaz getirir misin deseniz
belki kalbi yumuşar ha?

ben olsam gururumu kırar isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…