Çok normal, aldatmış sizi daha çok yeni bunu hazmetmeniz zaman alır ama siz annesiniz, çocuğunuzu düşünün
[/Q inş vicdana gelip bırakırlar çocuğu
Çalışıyor ve hiç tanımadığı bir aile ile şuanda yaşıyor onları toplasan 3/4 kez gördü önceden kopuk kopuk. Babası izin almıştı izini bitti ailesi bakıyor inş bırakırlar nolur dua edin
Yok giremem o eve benim yaşadıklarım o kadar ağır şeyler ki psikolojik tedavi noktasına getirdiler beni görüyorum da tedavi şimdi çocuğum dönsün onunlada gideceğim bu süreç içinÇok üzüldüm çocuğunuza 1 ay annesiz çok ama çok uzun bir süre kiminle kalırsa kalsın. Tekrar mahkeme açsanız olmaz mı? Bir de alternatif yolları denemelisiniz ne kadar canınız yansa da belki iş çıkışı gidip oynayabilir ya da yatma saatinde gidip uyutabilirsiniz vs hiç yolu yok mu gitmenizin? Daha çok küçük yazık değil mi
Allah yardımcın olsun ama genelde velayet anneye veriliyor neden böyle oldu ki üzüldümÇalışıyor ve hiç tanımadığı bir aile ile şuanda yaşıyor onları toplasan 3/4 kez gördü önceden kopuk kopuk. Babası izin almıştı izini bitti ailesi bakıyor inş bırakırlar nolur dua edin
2 hafta önce bende babasının icra yoluyla almaya geldiği bir erkek çocuğuna şahit oldum. Babasının kucağında nasıl çırpınıp ağlıyor, bağırıyordu kuzum. Yanından geçip gitmek durumunda kaldım ama çok zoruma gitti, dolu dolu oldu gözlerim...Keşke boşanmalar bu kadar zor olmasa, o minik yürekler bu kadar ağır yükler taşımasa...Az önce haberlerde icra yoluyla alınan bir kız çocuğu gördüm. Babadan anneye gitmek istemiyor deliriyordu ağlamaktan
Çok üzüldüm yasaları bilmiyorum bu konularda. Ama çok içim acıdı, zorla alınan bir eşya değilki çocuk yahu. Aman psikolojileri bozulmasın diye gözlerinin içine bakıyoruz zorla kopartılıp alınması ne demektir.
Elin adamları zorla aldı yavruyu.
Size de çok üzüldüm şimdi.
Serzenişinizde çok haklısınız. Hiçbir bilgim fikrim yok ama Allah kolaylık versin sabır versin, gönlünüze göre yeni bir düzen versin demek isterim.
Velayet bende cnm senede 1ay onda kalıyorAllah yardımcın olsun ama genelde velayet anneye veriliyor neden böyle oldu ki üzüldüm
Allah bin kere razı olsun sizdenAllah yardımcın olsun, inşallah bir mucize olur evladın bir daha bu ayrılığı yaşamaz demek için geldim.
O anda etmemiştim insan bazen kör oluyor senede 1ay çok değil gibi gelmişti ama içinde olunca farklıymış.küçük 1ay götürme aylara bölelim dedim kabul etmediMahkeme karar sonucuna itiraz etmediniz mi?
Maalesef öyle beni ayakta uyutmuş birlikte oldugumuzun sabahı başka kadınlara koşmuş herşeyi sakladım avukata verirken ki ses kaydına kadar tüm delillerim duruyor oğlum sorarsa ilerde diye.serefsiz diyor ki oğlum bana karılık yapamadı derim kendi kararını kendi verir seni secersede kendi bilir diyo gelde çıldırma.cıcugu bile kıskandı benden sen hep onunla ilgileniyorsun gezip tozamıyoruz bırak ailene gezip tozalım biz bilme. Ne yapalım derdindeydi hep2 hafta önce bende babasının icra yoluyla almaya geldiği bir erkek çocuğuna şahit oldum. Babasının kucağında nasıl çırpınıp ağlıyor, bağırıyordu kuzum. Yanından geçip gitmek durumunda kaldım ama çok zoruma gitti, dolu dolu oldu gözlerim...Keşke boşanmalar bu kadar zor olmasa, o minik yürekler bu kadar ağır yükler taşımasa...
içim parçalandı. karar çok yanlış bunu değiştirme şansınız yok mu ? hakim nasıl böyle bir karar veriyor. eşiniz de baba olamaz öyle baba olmaz olsun zatenAldatıldım boşandım çocuğum var 2,5 yasında mahkeme kararı velayet bende yaz dönemi 30 gün babada kalır şeklinde.30 çok daha küçük aylara bölelim dedim kabul etmedi tamam bari arada alayım göreyim 1 gece dedim aldım geri bırakırken çocuk kıyameti kopardı gitme bırakma beni diye kendisi yok Muş evde ailesi teslim aldı bırakacağım saati bile bile izinli olduğu halde almak için zaman ayırmadı çocuğun çığlıkları hala kulaklarımda çıldıracagım daha 20 gün var haftaya 1 gün daha görmek için alsam yine bırakması var bu sefer bana bırak ağlamaması için diyor madem bu kadar düşünceliydin bırakacağım saati biliyorsun neden ona göre program yapmadın daha 20 gün var bir daha almasam mı ne yapayım siz söyleyin
Getirir inş ve bu 1 ay geçer biran önce diye bekliyorumiçim parçalandı. karar çok yanlış bunu değiştirme şansınız yok mu ? hakim nasıl böyle bir karar veriyor. eşiniz de baba olamaz öyle baba olmaz olsun zaten
Şahsen bende almıyorum işte oluyorum annem alıyor bunu kullanamam o yüzdenbenim bildiğim bizzat baba teslim almak zorunda...
orada olması gerekmiyor mu mecbur..
eğer öyleyse bunu kullanarak tekrar mahkeme açabilirsiniz...
teslim almıyor diye..
hmm...Şahsen bende almıyorum işte oluyorum annem alıyor bunu kullanamam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?