İçim bin parça

zor bir durum , ama kanunlarda illa bir düzeltme yapılabilir diye düşünüyorum

Hayır Pazartesi almak isteyeceğim yine

Bence hata ediyorsunuz arayıp konuşmamakla.
Kişisel husumetiniz yüzünden çocuğu orada terkedilmişlik hissiyle baş etmek zorunda bırakmak çok acımasızca.

Pazartesi de vermezse aynı politikayla devam o zaman. Ben söyleyeyim; Vermeyecek.
Çünkü iki taraf da birbirinin inadına hareket ediyor. O çocuğu 1 ay boyunca annesine emanet eder yine de size vermez. Yazık olan çocuğa oluyor..

3 yaşında çocuğum var. Yani şu yaptığınızı aklım almıyor..

Yoo hayır veriyor 2 gün de kalabilir dedi problem o değil problem 30 gün anlayamadım sanırım zaten anlamanızıda beklemedim

Yoo hayır veriyor 2 gün de kalabilir dedi problem o değil problem 30 gün anlayamadım sanırım zaten anlamanızıda beklemedim

Sizin kendinizi ifade etmede probleminiz var bence. Zira hepsi sizin yazdıklarınız neticesinde varılan kanılar..

Size değil zaten çocuğun durumuna üzüldüğüm için yazdım. Umarım gereksiz ego, hırs ve kininizi geride bırakıp anne baba gibi davranabilirsiniz. İyi günler..

yeniden bir avukatla (yeni ve iyi bir avukat) görüşsen iyi olur aslında.belki bir pedagog raporu yardımıyla da bu durumu değiştirecek bir dava açılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…