Çünkü daha 2 ay öncesi iyiydik bi anda nasıl vazgeçiyor birşey yapmadım ki sadece geleceği düşünüyor gelecek kaygısı var ondan yapıyorherşeyi anlarımda sizi sevdiğini düşünmenizi anlamıyorum, anlayamıyorum. Lütfen bu yanılgıdan kurtulun sizi sevmiyor ve sevmeyecekte. Siz seviyor olabilirsiniz, boşanmak istemiyor olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Üüzntülü olmanız normal bir süre acı çekeceksiniz bunlar hayatın gerçeği ama zamanla iyileşeceksiniz. Lütfen kendinize bunu yapmayın.
Sence öfkeyle mi söylemiş peki? Ben okuyunca hiç öfke falan hissetmedim. Bayaa samimi geldiÇünkü önceden de öyle öfkeyle bişeler söyleyip normale dönmğştğ öfkeyle söylemiştim yapmıştım demişti
Bilmiyorum bana aşırı öfke sinir kin nefret geliyorSence öfkeyle mi söylemiş peki? Ben okuyunca hiç öfke falan hissetmedim. Bayaa samimi geldi
İnsan sevdiği birine bu kadar öfke kin sinir nefret beslemez. Adam senden boşanmak istiyor yahu hangi sevgi?Bilmiyorum bana aşırı öfke sinir kin nefret geliyor
Adamı bıktırmışsın da o yüzden böyle laflar söylüyorEvet belki de ben kabullenmek istemiyorum çünkü, ama beni çok seviyordu gerçekten önceden böyle laflar nasıl söylüyor aklım almıyor
Ve hala bu adam için mi bu hallerdesin?Böyle mesajlar hep
Adam öfkeli olduğu için o kadar ağır konuşuyomuş.. Yersen..Ve hala bu adam için mi bu hallerdesin?
Olmamam lazım dimi ?Ve hala bu adam için mi bu hallerdesin?
Ben artık diyecek laf bulamıyorum, çocuğu sefil ediyolar sadece yazıkAdam öfkeli olduğu için o kadar ağır konuşuyomuş.. Yersen..
Tamam ne için peki ?Adam öfkeli olduğu için o kadar ağır konuşuyomuş.. Yersen..
Bilmem çok zor bi soru sordun şimdi hay AllahTamam ne için peki ?
O ego benim sayemde oldu işte gerçekten bak daha mesajlarını paylaşsam şoka girersinizHaklı. Şikayet etse hakkı var. Sen buna bu hakkı verdin çünkü.
Tam denksiniz ya, sen de bu kafa onda bu ego varken
Yoo girmeyiz belli ki o lafları yiyosun bi güzel biz niye şoka girelimO ego benim sayemde oldu işte gerçekten bak daha mesajlarını paylaşsam şoka girersiniz
Sayemde öyle oldu ama 2 gündür yazmıyorum yazmıcam sizden güç alcam burdanYoo girmeyiz belli ki o lafları yiyosun bi güzel biz niye şoka girelim
İnşallahSayemde öyle oldu ama 2 gündür yazmıyorum yazmıcam sizden güç alcam burdan
Size sadece kanıt toplamak için yanaşıyordur.Çünkü önceden de öyle öfkeyle bişeler söyleyip normale dönmğştğ öfkeyle söylemiştim yapmıştım demişti
onsuz olmaktan neden korkuyorsunuz ?16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
Sayemde öyle oldu ama 2 gündür yazmıyorum yazmıcm sizden güç alcamYoo girmeyiz belli ki o lafları yiyosun bi güzel biz niye şoka girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?