- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
aynen öyle yap. ben iş yerinde boş zamanlarım da burda takılıyorum ya da kitap okuyorum. hayatta ghidip kimseyle çay kahve içip sohbet etmem banane. ayak üstü ediyorum sadece yeterli. sonuçta iş arkadası iş arkdaşıdırhepsi aynı karakterde olunca da biz sivriliyoruz, kalabalık olan biziz her zaman haklıyıza getiriyorlar olayı. neyse nerde çok kalabalık varsa orda bir şeyler dönüyor.. ben kendi iç huzuruma yöneleyim, yoksa kendime zarar veriyorum hep kötüyü cekiyorum.. takmamaya calısacağım dediğiniz gibi, teşekkür ederim. <3
Ay tamam en doğru sizsiniz.ama içerisinde olunca takılıyor işte insan.. isteyerek üzmüyorum ki kendimi.
nasıl aynı şey? kendisinin aylar öncesinden asla gitmeyeceğim deyip bir sürü laf saydıktan sonra bugün böyle davranmasıyla gerçekten aynı şey mi? özellikle sözünün arkasında durmayışına tepkiliyim ben. bence siz okuduğunuzu pek anlamıyorsunuz, genel yorumlarınızı hatırlayarak yazıyorum bunu
evet çünkü insanlar nazının geçtiği insanlara yapar bunu. onların gitmesi beni yaralamıyor ki ama..O kızın düğününe o kız hakkında konuşan insanlar bile gideceklerini söylüyor yazıp buna boulmuşsunuzu.Bence kendinize itiraf edin , siz küs olduğunuz kızın düğününe kimsenin gitmesini istemiyorsunuz aslında kız yalnız kalsın diye ama gücünüz sadece arkadaşınıza yeteceğinden ona tripleniyorsunuz.
Bence arkadaşınızın gidecek olması da sizi yaralamıyor sadece sinir ediyor.Konu burda düğüne giden arkadaşınızın bu hareketinin sizi yaralaması değil küs olduğunuz kızın düğününe insanların gidecek olması sinir etmiş sizi.Bence bunlara aldırmayın.Arkadaşınız sizi savunmuş , sizi dışlamamış.Düğüne gidecek diye ona nazlanıp trip yapmanız çiğlikten başka bir şey değil.evet çünkü insanlar nazının geçtiği insanlara yapar bunu. onların gitmesi beni yaralamıyor ki ama..
o yüzden en güzeli herkesle eşit mesafede olmak
artık kimseyle çok samimi değilim, çok da uzak durmuyorum herkesle gerektiği ölçüde gerektiği kadar paylaşım
üzme kalbini
kaç yaşındasın ilk iş deneyimin mi
sende o evlenen arkadaşı görürsen ağzının ucuyla tebrik et hatta belki kalbi yumuşar biraz da olsa
Ben on yıldır hala böyle şeylere maruz kalıyorum, biz mi çok duygusaliz acaba yada onlar normal de biz mi tuhafiz bilmiyorum ki, yarın obur gün ayni birimde filan calisma durumu olur mu, sen iyi yapmissin merhabalasmakla, evlenince belki biraz değişir genelde böyle şeyler de oluyor24 yaşındayım, 3yıldır calısıyorum. aslında soğuk mizaclı biriyim herkesle öyle hemen yakınlık kuramam, ama kurduğum kişilerden de son derece emin olurdum genelde, karşılıklı olarak yani. yalnızca son birkaç yıldır böyle çalkantılı tuhaf şeyler yaşıyorum anlayamadım ki. illaki hatalarım oluyordur ama kimseye bile isteye kin gütmem, hep adım atmak isterim aksine.
geldiğinde merhabalasıp el sıkıştık sadece, onun dısında tebrik etmedim onun yaptığı gibi. çünkü gerçekten cok kırgınım ona, sanmıyorum düzeleceğini, düzelsin de istemiyorum zaten.
yüz yüze bakma şansımız yok o kişiyle. sadece eşimin oda arkadaşı.Ben on yıldır hala böyle şeylere maruz kalıyorum, biz mi çok duygusaliz acaba yada onlar normal de biz mi tuhafiz bilmiyorum ki, yarın obur gün ayni birimde filan calisma durumu olur mu, sen iyi yapmissin merhabalasmakla, evlenince belki biraz değişir genelde böyle şeyler de oluyor
kardeşim malesef her kurumda her iş ortamında bu tarz insanlar var, zamanla kabulleniyorsun yapacak bişey yokyüz yüze bakma şansımız yok o kişiyle. sadece eşimin oda arkadaşı.
aradaki arkadaşım hala diretince en son arkadaşlığımızı bitiren bir konuşma yaptı bana. söylediği şeyleri dün gini hatırlıyorum ya, gerçekten kendisine saygısı olmayan insanın bana hiç olmaz. lafının arkasında durmayan bi insan için hiçbişey yapamam. üzgünüm
nefret ediyorum bu kurumdan , insanlarından
ama kendisinin de yakın tarihteki düşüncesini biliyorum, bunun üzerine bu durumun olması beni benden aldı sadece.Olayin uzerinden zaman gecmis. Kanli bicakli bir durum dahi yok,anlasamama sebebinizi bile hatirlamadiginiz bir insanin dugunune giden arkadasiniza kirilmak cok anlamsiz. Ustelik bu arkadasiniz gereken yerde guzelce cevap verip sizi savunmus bir kisi. Siz karsidakiyle konusmuyorsunuz diye arkadaslarinizin cephe almasini beklemeniz cok cocukca
Bir tek dugune gidince noluyor ki? Ben samimi bile olmadigim insanlarin dugunlerine gitmisimdir,dogru durust tanimam bile belki,sirf davet edildim diye giderim. Arkadasiniz ve digerleri de sadece davete icabet edecek olabilirler. Can ciger olmalarina gerek yok.ama kendisinin de yakın tarihteki düşüncesini biliyorum, bunun üzerine bu durumun olması beni benden aldı sadece.
ayrıca durumu uzatıp cevresindekileri doldurusa getiren o arkadaştı. hiçbirine zarar vermişliğim yok ama kanlı bıcaklı düşman olan onlardı, arkadaşım da pek tabi bilip görüyordu bu durumu ve her seferinde zehirli kötü insanlar olduğunu söylüyordu. ben bu konuşmalarının üzerine bunu yapmasını makul bulamadıgım için konu açtım burada. yoksa evet direk olarak bakınca haksız olan direk benim, ama işin aslı öyle değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?